Evet bende de var kasık ağrım bel ağrım göğüste ağrım var canım😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah canım 1 Temmuz'da pozitif sonuçlarımızın mutluluğunu burda hel beraber yaşarız inşall
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yationmu canim sen yatmaktan heryerim agrio dun oldu transferim benim ptesine kadar yat dediler senin persembeydi demi transeferin embriyon kac hucreliymis sordunmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar değerim 213.2 hamileyim inşallahA llah herkese nasip etsin yarabbim darısı başınıza
Hayırlı olsun canim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))
Amin canim hucreli olmasi demek embriyonun kaliteli olmasi demek 3. Gunde 8 hucrrliydi benim normali bu dediler hergun gectikce her hucre 2 ye bolunuyormus netten cok okudum benimde ilk denemem
Canım benimde 3.gün ve 8 hücreli şimdi int karıştırıyorumda transfer öncesi endimetrıyum kalınlığını ölçüp ona göre transfer yapılıyormuş bende 15 ölçtü sizin kaç acaba bu na göre tutunma şansı artıyormuş.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar değerim 213.2 hamileyim inşallahA llah herkese nasip etsin yarabbim darısı başınıza
Amin canim hucreli olmasi demek embriyonun kaliteli olmasi demek 3. Gunde 8 hucrrliydi benim normali bu dediler hergun gectikce her hucre 2 ye bolunuyormus netten cok okudum benimde ilk denemem
Transfere gittim 1 tane eve geldim 3 tanekizlar cok sukur evdeyiz iyiiz de sanirim sizinde iyle mi bi suru ilacim var
Neden memnun degilsin cnm
Canım hayırlı olsun inş . Rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ne ilacı verdiler sana . Bana bişey vermediler
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?