2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Inşallah canım 1 Temmuz'da pozitif sonuçlarımızın mutluluğunu burda hel beraber yaşarız inşall

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah canım 1 Temmuz'da pozitif sonuçlarımızın mutluluğunu burda hel beraber yaşarız inşall

Yationmu canim sen yatmaktan heryerim agrio dun oldu transferim benim ptesine kadar yat dediler senin persembeydi demi transeferin embriyon kac hucreliymis sordunmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yationmu canim sen yatmaktan heryerim agrio dun oldu transferim benim ptesine kadar yat dediler senin persembeydi demi transeferin embriyon kac hucreliymis sordunmu

Yok canım benim kaç hücreli olduğunu hiç sormadım ilk defa senden duydum zaten hiç duymamıştım duysaydım sorardım benim ilk denemem pek öle bi bilgim yok daha doğrusu ben öle devamlı uzanmıyorum ama fırsat buldukça uzanmaya çalışıyorum canım zaten benim Dr öle devamlı uzanma hasta gibi yatma dikkat et yeter nasipte varsa olur dedi Bencede hocama katılıyorum nasipte varsa olur inşallah emeklerimiz boşa gitmez allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın bizde meleklerimizi kucaklarımıza almakta nasip olur ( aminnn )

Amin canim hucreli olmasi demek embriyonun kaliteli olmasi demek 3. Gunde 8 hucrrliydi benim normali bu dediler hergun gectikce her hucre 2 ye bolunuyormus netten cok okudum benimde ilk denemem

Selamlar herkese...

Ben de kısa protokolle tüp bebek tedavisi gördüm. 16'sında transferim yapıldı. Bugün e2 testi yaptırdım sonuç 124 çıktı. Doktorum da durum kötü değil ama tedbir olarak bugün ovitrelle yapalım 1 tane dedi. Açıkçası kafam karıştı. Oradan buradan okuduklarımla bu değer çok düşük gibi geldi. Bi de ovitrelle'nin alakasını daha çözemedim. progeston zaten kullanıyorum.

Son olarak e2 testini yaptırmak için gittiğim hastanede yarım saat suratıma bakıp estraiol değil mi diye sordular. Daha ne yaptıklarının farkında değiller. Küçük ve saçma sapan bir yerde yaşadığımdan oraya gitmekten başka çarem de yok.

Bana bu iş olmadı gibi geliyor

Canım benimde 3.gün ve 8 hücreli şimdi int karıştırıyorumda transfer öncesi endimetrıyum kalınlığını ölçüp ona göre transfer yapılıyormuş bende 15 ölçtü sizin kaç acaba bu na göre tutunma şansı artıyormuş.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rahim kalinlihi cok guzrl dedi degerini bilmiyorum canim bende poliplerden dolayi kalinlasma vardi nisanda histeroskobi oldum drum bu ameliyati olmazsan sonuc negatif olur demisti

Valla canım benim tüp bebek maceram biraz hızlı oldu o yüzden hiç araştırma yapamadan iğnelere başladık daha sonrasında yumurta toplama sonra transfer ve en sonda mucize bekleme işte canım bende bi sorun olmadığını söylemişti hocamız ben 26 yaşındayım yaklaşık 1 yıllık evliyim ve eşimde sperm sayısı az ve hızlılık oranı düşüktü o yüzden biz tedaviye başladık benim 3 tane yumurta alındı 3 de döllendi hocama ben 2 tane istediğimi söylemiştim ve hocam biri çok sağlıklı değil istersen 2 tane yapalım dedi rahim kalınlığı normal demişti başka bişe demedi

Transfere gittim 1 tane eve geldim 3 tane kizlar cok sukur evdeyiz iyiiz de sanirim sizinde iyle mi bi suru ilacim var

Kızlar
Transferim oldum . 5. Gün aa kalitede. 1 tane transfer edildi. Doktorum bir tane koyalım tutmazsa bir dahakine iki tane koyarız dedi. . 6 tanede donduruldu. Hiç yatırmadılar direk çıktım . Yeni biraz uzandım bişey olurmu. Neden hiç yatırmadılar

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Transfere gittim 1 tane eve geldim 3 tane kizlar cok sukur evdeyiz iyiiz de sanirim sizinde iyle mi bi suru ilacim var

Canım hayırlı olsun inş . Rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ne ilacı verdiler sana . Bana bişey vermediler

Arkadaşlar size umut olsun diye yazmak istedim ben pcoluyum ve 2 düşüğüm var ikinci düşükten 2 yıl geçti olmayınca tekrar tüp bebek merkezine gittim aşılama istemedim direk tüp bebek olsun dedim hemen o ay başladık tedaviye iğneler yumurta toplama falan zaman çabuk geçti ama embriyolarım 2. Kalite hatta doktor dahada kötü olduğu için iki tane koyacağını söyledi ve tabiki transfer sonrası ben çok ümitsizdim eşimdede bendede sorun yok neden böyle oldu anlam veremedim transfer sonrası hiç yatmadım diyebilirim gezdim dolaştım sadece ağır iş yapmadım ve şimdi hamileyim bir tanesi tuttu yani Allah nasip ettiyse her türlü tutuyor belirti olarak transferin 8. Günü vajinal jel kullanıyorum o topraklaşıp geri çıkıyor o gün içinde çok hafif pembelik vardı bel ağrım oldu karnımda karşılamalar oldu Allah isteyen herkeze nasip etsin MAŞALLAH

kızlaarr karnımda ve belimde agrı oluyor ara ara ve normalde yarın regl günüm korkmaya başladım gerçi hemşire adet sancısı gibi sancın olabilir hafif kanaman bile olabilirnormal dedi ama yinede işte bilmiyorum rabbim sen koru meleklerimi

Neden memnun degilsin cnm

canım ben sımdı osman beye gitmiyorum değiştirdim doktorumu çok olumsuz negatif bir doktordu bize öyleydi en azından ... benim sonuçlarıma bakarak kesinlikle anne olman çok zor senin artık yumurtalarının işi bitmiş kötüye hazırlayn kendinizi dedi ve ben günlerce ağladım o moralle tedaviye başladık çok zordu benim için neyse regl oldum gittik badosloma tedaviye başladı madem durumum bu kadar vahimdi neden 1 kac ay tedavi uygulamadı diye düşünmek o an gelemedi aklımıza yumurtaları çoğaltmak için ne bir ilaç nede moral verdi sonra benim 5 yumurta dedi sonra 3 oldu dedi toplama işlemindede 2 tane topladı ılk gun 1 tanesi olgun sayılır diğerinin de olmadığını söyledi 2. gün tekrar aradık onunda döllenmediğini söyledi (( ve bunu hep olumsuz konuşarak dile getirdi... yani bide hep biz arıyoruz neymiş akşam saat 8:00 le 9:00 arası arıyosun o saatler hep meşgul değişik kuralları olan bir doktor bu sebepten canım hiç memnun kalmamıştık ...

Canım hayırlı olsun inş . Rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ne ilacı verdiler sana . Bana bişey vermediler

Amiiiiiiiin canim amiiiiin ilaclarim Estrofem elevit plutron igne (bu pazartesi ve haftaya pazartesi yapilacak )ve kan pihtilasmasi oldugu icin claxen igne verdiler sende niye yok ki

Bende progesterone ve provame diye kapsüller var . Opu dan sonra başlamıştım devam et dediler . Başka bişey yok . Sen yatıyormusun yattın mı hiç . Beni hemen çıkarttılar. Bide eve geldik kahvaltı hazırladım . Eşimde yardım etti ama bilmiyorum . Hemen yatmalımıydım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…