Kızlar
Transferim oldum . 5. Gün aa kalitede. 1 tane transfer edildi. Doktorum bir tane koyalım tutmazsa bir dahakine iki tane koyarız dedi. . 6 tanede donduruldu. Hiç yatırmadılar direk çıktım . Yeni biraz uzandım bişey olurmu. Neden hiç yatırmadılar
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Canim seninde hayirli olsun rabbim gonlune gore versin insallahhh benimde 5.gun ve 2 tane teyzesi
Bende progesterone ve provame diye kapsüller var . Opu dan sonra başlamıştım devam et dediler . Başka bişey yok . Sen yatıyormusun yattın mı hiç . Beni hemen çıkarttılar. Bide eve geldik kahvaltı hazırladım . Eşimde yardım etti ama bilmiyorum . Hemen yatmalımıydım .
20 dk yatirdilar hemen kalkin dediler bi 10 dk daha yattim napiyim belki iyi olur diye canim kalbini bozma simdi uzan yat dinlen ben yatiyorum su an rabbim kismetse verir heryerde dua edelim bol bol
dr faktörü önemli tabi bende farkettim ümitlendirmiyor fazla bana negatifte konuşmadı normal diyor hatta her usgde bilgilendiriyor ne bileyim soru sormaya çekiniyorum doğrusu bende bişeyde sormuyorum rabbim hayırlısını versin verecek olan o dr. Sadece bir araçcanım ben sımdı osman beye gitmiyorum değiştirdim doktorumu çok olumsuz negatif bir doktordu bize öyleydi en azından ... Benim sonuçlarıma bakarak kesinlikle anne olman çok zor senin artık yumurtalarının işi bitmiş kötüye hazırlayn kendinizi dedi ve ben günlerce ağladım o moralle tedaviye başladıkçok zordu benim için neyse regl oldum gittik badosloma tedaviye başladı madem durumum bu kadar vahimdi neden 1 kac ay tedavi uygulamadı diye düşünmek o an gelemedi aklımıza yumurtaları çoğaltmak için ne bir ilaç nede moral verdi sonra benim 5 yumurta dedi sonra 3 oldu dedi toplama işlemindede 2 tane topladı ılk gun 1 tanesi olgun sayılır diğerinin de olmadığını söyledi 2. Gün tekrar aradık onunda döllenmediğini söyledi (( ve bunu hep olumsuz konuşarak dile getirdi... Yani bide hep biz arıyoruz neymiş akşam saat 8:00 le 9:00 arası arıyosun o saatler hep meşgul değişik kuralları olan bir doktor bu sebepten canım hiç memnun kalmamıştık ...
Tebrikler canim yenimj ogrendin kac gun embriyosuydu ilkmi anlatirmisin biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım donmuş tedavisi 3. Gün embriyosuydu hücrelerini tam hatırlamıyorum3. Tedavim allahıma şükürler olsun inşallahh değerlerim katlanırsa yüzüme güldü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
20 dk yatirdilar hemen kalkin dediler bi 10 dk daha yattim napiyim belki iyi olur diye canim kalbini bozma simdi uzan yat dinlen ben yatiyorum su an rabbim kismetse verir heryerde dua edelim bol bol
dr faktörü önemli tabi bende farkettim ümitlendirmiyor fazla bana negatifte konuşmadı normal diyor hatta her usgde bilgilendiriyor ne bileyim soru sormaya çekiniyorum doğrusu bende bişeyde sormuyorum rabbim hayırlısını versin verecek olan o dr. Sadece bir araç
başladık bakalım hayırlısı allah ne takdir ettiyse o
Valla canım benim tüp bebek maceram biraz hızlı oldu o yüzden hiç araştırma yapamadan iğnelere başladık daha sonrasında yumurta toplama sonra transfer ve en sonda mucize bekleme işte canım bende bi sorun olmadığını söylemişti hocamız ben 26 yaşındayım yaklaşık 1 yıllık evliyim ve eşimde sperm sayısı az ve hızlılık oranı düşüktü o yüzden biz tedaviye başladık benim 3 tane yumurta alındı 3 de döllendi hocama ben 2 tane istediğimi söylemiştim ve hocam biri çok sağlıklı değil istersen 2 tane yapalım dedi rahim kalınlığı normal demişti başka bişe demedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar
Transferim oldum . 5. Gün aa kalitede. 1 tane transfer edildi. Doktorum bir tane koyalım tutmazsa bir dahakine iki tane koyarız dedi. . 6 tanede donduruldu. Hiç yatırmadılar direk çıktım . Yeni biraz uzandım bişey olurmu. Neden hiç yatırmadılar
Rahat olucaz 1 temmuza kadar elden bisey gelmez artik nasipte ne varsa o bugunde bitti 9 gunumuz kaldi 1 temmuz saat dokuzda randevum benim 10 da cikar sonuc insallah olumlu olur:))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun sen yurtdışındaydın değilmi okuduklarıma göre yurtdışında hiç yatırmıyorlarmış odaya hiç almadılar mı?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol canım benim hepimizinkisini inş. Yok ya transfer oldu giyin çık . Yatmanıza gerek yok dedi. Tutunacaksa tutunur zaten dedi. Ama Türkiye'deki doktorlar yatırıyorlar diye kafafama takıldı . Neyseki şuan dinleniyorum ama pert degil tabi :)
Sormak istediğim sen folik asit kullanıyormusun . Sende değişiklikler var mı . Ee teyzesi sen bir kaç gün tecrübelisiin :)
Sagol canım benim hepimizinkisini inş. Yok ya transfer oldu giyin çık . Yatmanıza gerek yok dedi. Tutunacaksa tutunur zaten dedi. Ama Türkiye'deki doktorlar yatırıyorlar diye kafafama takıldı . Neyseki şuan dinleniyorum ama pert degil tabi :)
Sormak istediğim sen folik asit kullanıyormusun . Sende değişiklikler var mı . Ee teyzesi sen bir kaç gün tecrübelisiin :)
Ben ilk yürüyüşümü yaptım şekerler kısa mesafe tabii ama iyi geldi.sizler ne yapıyorsunuz dışarı çıktınızmı
Bu arada yurdışında neredeydin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?