2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canim seninde hayirli olsun rabbim gonlune gore versin insallahhh benimde 5.gun ve 2 tane teyzesi

20 dk yatirdilar hemen kalkin dediler bi 10 dk daha yattim napiyim belki iyi olur diye canim kalbini bozma simdi uzan yat dinlen ben yatiyorum su an rabbim kismetse verir heryerde dua edelim bol bol

20 dk yatirdilar hemen kalkin dediler bi 10 dk daha yattim napiyim belki iyi olur diye canim kalbini bozma simdi uzan yat dinlen ben yatiyorum su an rabbim kismetse verir heryerde dua edelim bol bol

Bende yatıyorum ama insanın aklına geliyor hemen yatmalımıydım diye . Demekki diyorum burada kimseyi yatırmıyorlar. Benle beraber çok kişi vardı hepsi tıpış tıpış çıktı gitti . Tabi ağızlar kulakta :) ne güzel bir duygu bu Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

dr faktörü önemli tabi bende farkettim ümitlendirmiyor fazla bana negatifte konuşmadı normal diyor hatta her usgde bilgilendiriyor ne bileyim soru sormaya çekiniyorum doğrusu bende bişeyde sormuyorum rabbim hayırlısını versin verecek olan o dr. Sadece bir araç

başladık bakalım hayırlısı allah ne takdir ettiyse o

Tebrikler canim yenimj ogrendin kac gun embriyosuydu ilkmi anlatirmisin biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım donmuş tedavisi 3. Gün embriyosuydu hücrelerini tam hatırlamıyorum 3. Tedavim allahıma şükürler olsun inşallahh değerlerim katlanırsa yüzüme güldü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sekerler ben de bebislerimi aldim geldim, ay cok guzel bir duyguymus, hep agzim kulaklarimdaydi, hemsireler hep boyle gulumse dediler bana. 2 tane iyi kalite 5. Gun embriyosu koyuldu, doktor once sordu ben de esimle konsmustum esim "cak bir duble ya" dedi

Ilaclarim estrofem, progestan igne, crinone jel, coraspin, bunlar receteyle yazilanlar. Ayrica doktorumla ilk gorusmemden beri (2 ay once) her gun elevit, benexol, folbiol ve selenyum aliyorum.

Ilaclarda farklarimiz olabilir, kafamiza takmayalim kizlar. Sadece folik asidi almaya unutmayin, doktorunuz soylemediyse bile.

Test gunum 3 temmuz, angel1983 ve gentille arkadaslarla beraber insallah cok guzel pozitif haberleri sizlerle paylasmaya nasip olur.

Insallah canim herkese nasip olsun bu duygu

Canım folikasit kullanıyormusun .

evet canım aynen öyle onlar sadece yapması gerekeni yapıyor gerisi rabbime kalmış allah çoook büyük inşallah hamileyiz diye haberlerimiz veririz

Rahat olucaz 1 temmuza kadar elden bisey gelmez artik nasipte ne varsa o bugunde bitti 9 gunumuz kaldi 1 temmuz saat dokuzda randevum benim 10 da cikar sonuc insallah olumlu olur:))))

İnşallah canım inşallah olumlu olur 😃 inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur :)

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun sen yurtdışındaydın değilmi okuduklarıma göre yurtdışında hiç yatırmıyorlarmış odaya hiç almadılar mı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ilk yürüyüşümü yaptım şekerler kısa mesafe tabii ama iyi geldi.sizler ne yapıyorsunuz dışarı çıktınızmı

Sagol canım benim hepimizinkisini inş. Yok ya transfer oldu giyin çık . Yatmanıza gerek yok dedi. Tutunacaksa tutunur zaten dedi. Ama Türkiye'deki doktorlar yatırıyorlar diye kafafama takıldı . Neyseki şuan dinleniyorum ama pert degil tabi :)
Sormak istediğim sen folik asit kullanıyormusun . Sende değişiklikler var mı . Ee teyzesi sen bir kaç gün tecrübelisiin :)

Ay yerim ben onu :) folik asit kullanıyorum canım zaten normalde de gebelik planlayanlara 3ay önceden başla diyorlar. Ben folbiol kullanıyorum vitamin zaten mutlaka başla canım bebeğin sinir gelişimi ve hücre gelişiminde etkili eşim acık doktorda ondan bilgiler:)ben karnımı kasmamaya ve dikkatli oturup kalkmaya çalışıyorum canım onun dışında antibiyotik vermişti opudan sonra afedersin bu bende ishal yaptı ilaç dün bitti ama ishal devam ondan sanırım karnımda baskı ve kasıklarda ağrılar oluyor ara ara sen içini rahat tut dinlenmene bak canım

Bu arada yurdışında neredeydin canım

canım merhabalar öcelikle transferin hayırlı olsun..ben sizleri epeydir takip ediyorum çünkü kuzenim de tüp bebek yaptırdı meraktan ona soramadıklarımı sizlerden öğrendim..yatma konusu geçince dayanamadım ve yazayım dedim..kuzenim transferini oldu ve odasına yürüyerek geldi hiç yatmadı ve şu an hamile üç gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicek...

hepiniz için hayırlısı ne ise olsun kızlar dualarım sizlerle..ben de tedavi görüyorum bir kızım var ikinci için..yumurta çatlasın diye öyle bekliyorum..benimki tüpbebek değil klomen tedavisi...

Ben ilk yürüyüşümü yaptım şekerler kısa mesafe tabii ama iyi geldi.sizler ne yapıyorsunuz dışarı çıktınızmı

Ben yürüyüşe çıkmadım daha ama evin içinde devamlı uzanmıyorum oturuyorum evin içinde geziyorum hareket ediyorum yani bu arada bişe sorucam kızlar banyo yapma dediler bana ama ben bugün yapmayı düşünüyorum bişe olurmu sizce bilen biri bana bilgi verebilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…