2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Allah razı olsun Rabbim tedavini hayırla sonuçlandırır inş . Bende transferi oldum eve geldim bide kahvaltı hazırladım :) şimdi dinleniyorum . Hayırlısı inş Rabbim nasip edecekse olur inş.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Ben banyo yapmadım canım ilk 3gün yapmamayı düşünüyorum bence yaparsanda ayakta ve ılık duş al bana öyle demişlerdi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canim...tranferin hayirli olsun bana transferden sonraki gun ayakta dus alabilirsin dediler, su cok sicak olmayacak. Hayirli sonuclarimiz olsun insallah...

Öncelikle canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin 😃 benim transferim yapıldığında neye dikkat edeyim diye soru sordum hemşirelere ve Dr bana yatma çok normal hayatına devam et ama yorma felan dedi bugün hastahanede mi kalıcam dedi yok biraz uzan çıkarsın dedi ve yurt dışında hiç yatırılmıyor öğle arasında gelip transfer yapılıyor herkes işine gidiyor dedi bende neden yazık değilim anne adaylarına dedim hemşire tutan tutuyo canım sadece biz biraz duygusal milletiz insan kendini suçlamamısı için hastahanede biraz dinlendiriyoruz dedi yani anlıycağın hiç kafana takma stres yapma yani eğer bu olucaksa oluyor Allah'ın izniyle emeklerimizin karşılığını verecek bizde anne olucak hayırlısıyla kucağımıza alıcaz inşallah .... Biraz uzun oldu kusura bakma ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçen yaz oralardaydık canım gurbetlik biraz zor buraya hamiş hamiş gelirsin inşAllah:)

Zor hemde nasıl . Eşimle ikimiz başbaşayız kimsemiz yok burda . Bazen olmaması daha iyi tabi karışanımız yok :) ama yalnızım çok bu zor . Evet canım inş Eylül'de gelicez Allah izin verirse

Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Canım Allah razı olsun Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin inş.
Aşk ne uzunu bana vakit ayırıp yazmışsın içinden gelmiş hepimizin buna ihtiyacı var . Birbirimiz için buradayız .
Dediğin gibi öğlen arası transferi yaptılar şipşak 10 dakikada çıktık . Tutacakca zaten tutar dedi . Aklın onda olup kendini kasma . Bu fayda degil zarar dedi . Normal hayatına devam et . Tabi ben ayağı yanık kedi gibi yürüdüm :) hapşırıgımdan korktum ama acayip kasıldım.
Böyle olumlu tavsiyeler umut oluyor. Rabbim gönlüne göre versin

Sürekli ordasın canım geçicimi görev felan gibi.Allah sana ve eşine yalnızlığınızı giderecek yavrular versin bilirim o duyguyu .ve sizi birbirinize bağışlasın

Âmin canım âmin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 😃 inşallah hepimiz burada pozitif değerlerimizi yazı az Allah'ın izniyle 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

15 senedir buradayız canım görev degil ama iş işte çoğu gibi . Rabbim dualarını kabul etsin canım benim . Rabbim yuvalarımızdan çocuk sesini eksik etmesin. Huzurlu mutlu ömürler versin

Yok canim onun yerine elevit kullan dedi

Benim reçete de yazıyordu ama ne zaman başlanacağı yoktu. Bugün aklıma geldi bunu nezaman kullanacağım diye . Aradım neyseki hemen başla dedi önemli degil dedi . Yinede korkmuyor değilim . Bikere aklıma takıldı geç mi kalındı diye

Gec diye bisey yok canim geriye kaldi 9 gun unut bu dusunceyi hadiuiiii

Kaderdaslasim cnm arkadaslarimm😊😊😊 herkes iyi mi gunleriniz Nasil geciyorrr? ? Bnm bgn transferden sonra ki 5. Gunum hersey yolunda gibi hiçbirşeyim yok şükür... Belirti alamayacağım diye söz vermiştim kendime allahtan hicbirsey hissetmiyorum😌😌 ins iyi birseydir sizler ne durumdasiniz??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Transfere gittim 1 tane eve geldim 3 tane kizlar cok sukur evdeyiz iyiiz de sanirim sizinde iyle mi bi suru ilacim var

Hayırlı uğurlu olsun canım. Bi kaç kutu ilaç vitamin ve iğne kullanmıştım ben de. Umutluyuz kendimizi yormuyoruz beslenmeye dikkat inşallah güzel haberi alacağız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…