canım merhabalar öcelikle transferin hayırlı olsun..ben sizleri epeydir takip ediyorum çünkü kuzenim de tüp bebek yaptırdı meraktan ona soramadıklarımı sizlerden öğrendim..yatma konusu geçince dayanamadım ve yazayım dedim..kuzenim transferini oldu ve odasına yürüyerek geldi hiç yatmadı ve şu an hamile üç gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicek...
hepiniz için hayırlısı ne ise olsun kızlar dualarım sizlerle..ben de tedavi görüyorum bir kızım var ikinci için..yumurta çatlasın diye öyle bekliyorum..benimki tüpbebek değil klomen tedavisi...
Ben yürüyüşe çıkmadım daha ama evin içinde devamlı uzanmıyorum oturuyorum evin içinde geziyorum hareket ediyorum yani bu arada bişe sorucam kızlar banyo yapma dediler bana ama ben bugün yapmayı düşünüyorum bişe olurmu sizce bilen biri bana bilgi verebilirim ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yürüyüşe çıkmadım daha ama evin içinde devamlı uzanmıyorum oturuyorum evin içinde geziyorum hareket ediyorum yani bu arada bişe sorucam kızlar banyo yapma dediler bana ama ben bugün yapmayı düşünüyorum bişe olurmu sizce bilen biri bana bilgi verebilirim ?
Fransadayım canım ben .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Sagol canım benim hepimizinkisini inş. Yok ya transfer oldu giyin çık . Yatmanıza gerek yok dedi. Tutunacaksa tutunur zaten dedi. Ama Türkiye'deki doktorlar yatırıyorlar diye kafafama takıldı . Neyseki şuan dinleniyorum ama pert degil tabi :)
Sormak istediğim sen folik asit kullanıyormusun . Sende değişiklikler var mı . Ee teyzesi sen bir kaç gün tecrübelisiin :)
Merhaba canim...tranferin hayirli olsunbana transferden sonraki gun ayakta dus alabilirsin dediler, su cok sicak olmayacak. Hayirli sonuclarimiz olsun insallah...
Kızlar değerim 213.2 hamileyim inşallahA llah herkese nasip etsin yarabbim darısı başınıza
Geçen yaz oralardaydık canım gurbetlik biraz zor buraya hamiş hamiş gelirsin inşAllah:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım tebrik ederim Allah kat kat artırdın inş değerlerini
Kızlar değerim 213.2 hamileyim inşallahA llah herkese nasip etsin yarabbim darısı başınıza
Bende yatıyorum ama insanın aklına geliyor hemen yatmalımıydım diye . Demekki diyorum burada kimseyi yatırmıyorlar. Benle beraber çok kişi vardı hepsi tıpış tıpış çıktı gitti . Tabi ağızlar kulakta :) ne güzel bir duygu bu Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın .
Canım Allah razı olsun Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin inş.Öncelikle canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin 😃 benim transferim yapıldığında neye dikkat edeyim diye soru sordum hemşirelere ve Dr bana yatma çok normal hayatına devam et ama yorma felan dedi bugün hastahanede mi kalıcam dedi yok biraz uzan çıkarsın dedi ve yurt dışında hiç yatırılmıyor öğle arasında gelip transfer yapılıyor herkes işine gidiyor dedi bende neden yazık değilim anne adaylarına dedim hemşire tutan tutuyo canım sadece biz biraz duygusal milletiz insan kendini suçlamamısı için hastahanede biraz dinlendiriyoruz dedi yani anlıycağın hiç kafana takma stres yapma yani eğer bu olucaksa oluyor Allah'ın izniyle emeklerimizin karşılığını verecek bizde anne olucak hayırlısıyla kucağımıza alıcaz inşallah .... Biraz uzun oldu kusura bakma ama
Zor hemde nasıl . Eşimle ikimiz başbaşayız kimsemiz yok burda . Bazen olmaması daha iyi tabi karışanımız yok :) ama yalnızım çok bu zor . Evet canım inş Eylül'de gelicez Allah izin verirse
Canım folikasit kullanıyormusun .
Canım Allah razı olsun Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin inş.
Aşk ne uzunu bana vakit ayırıp yazmışsın içinden gelmiş hepimizin buna ihtiyacı var . Birbirimiz için buradayız .
Dediğin gibi öğlen arası transferi yaptılar şipşak 10 dakikada çıktık . Tutacakca zaten tutar dedi . Aklın onda olup kendini kasma . Bu fayda degil zarar dedi . Normal hayatına devam et . Tabi ben ayağı yanık kedi gibi yürüdüm :) hapşırıgımdan korktum ama acayip kasıldım.
Böyle olumlu tavsiyeler umut oluyor. Rabbim gönlüne göre versin
Sürekli ordasın canım geçicimi görev felan gibi.Allah sana ve eşine yalnızlığınızı giderecek yavrular versin bilirim o duyguyu .ve sizi birbirinize bağışlasın
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canim onun yerine elevit kullan dedi
Benim reçete de yazıyordu ama ne zaman başlanacağı yoktu. Bugün aklıma geldi bunu nezaman kullanacağım diye . Aradım neyseki hemen başla dedi önemli degil dedi . Yinede korkmuyor değilim . Bikere aklıma takıldı geç mi kalındı diye
Transfere gittim 1 tane eve geldim 3 tanekizlar cok sukur evdeyiz iyiiz de sanirim sizinde iyle mi bi suru ilacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?