Öncelikle canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin 😃 benim transferim yapıldığında neye dikkat edeyim diye soru sordum hemşirelere ve Dr bana yatma çok normal hayatına devam et ama yorma felan dedi bugün hastahanede mi kalıcam dedi yok biraz uzan çıkarsın dedi ve yurt dışında hiç yatırılmıyor öğle arasında gelip transfer yapılıyor herkes işine gidiyor dedi bende neden yazık değilim anne adaylarına dedim hemşire tutan tutuyo canım sadece biz biraz duygusal milletiz insan kendini suçlamamısı için hastahanede biraz dinlendiriyoruz dedi yani anlıycağın hiç kafana takma stres yapma yani eğer bu olucaksa oluyor Allah'ın izniyle emeklerimizin karşılığını verecek bizde anne olucak hayırlısıyla kucağımıza alıcaz inşallah .... Biraz uzun oldu kusura bakma ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bana da yardımcı olan olursa çok sevinirim. bugün 9. günüm.dün gece hafif pembe bi leke geldi. belki tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama sabah kalktığımda baktım normal kan gelmeye başlamış. doktorumu aradım, pruloton iğnesini vur dedi. vurduktan sonra sanki kesildi gibi kanamam, öğleden sonra baktım yine kan geliyor. parlak kırmızı renkte. doktor düşük yapıyor olabilirsin dedi, kanaman devam ediyorsa test yapmana da gerek yok, kanama devam eder, düşer zaten dedi. benim gibi bunları yaşayan var mı? kanaması olup pozitif sonuç alanı buralarda çok okudum ama benim başıma geleceğine ihtimal vermiyorum. sadece bu kanama neden olmuş olabilir. idrar testi yaptım negatif çıktı. yarın kanda baktırıcam, çünkü iki dış gebelik hikayem var ve en çok bundan korkuyorum. Ne olur dua edin bana olur mu?
Transfere gittim 1 tane eve geldim 3 tanekizlar cok sukur evdeyiz iyiiz de sanirim sizinde iyle mi bi suru ilacim var
Bana da transferden 2 gun sonra ayakta ve ilik suyla yapabilirsin dediler. Banyoya girip cok kalmadan hizlica cikiyorum ben deBen banyo yapmadım canım ilk 3gün yapmamayı düşünüyorum bence yaparsanda ayakta ve ılık duş al bana öyle demişlerdi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kaderdaslasim cnm arkadaslarimm😊😊😊 herkes iyi mi gunleriniz Nasil geciyorrr? ? Bnm bgn transferden sonra ki 5. Gunum hersey yolunda gibi hiçbirşeyim yok şükür... Belirti alamayacağım diye söz vermiştim kendime allahtan hicbirsey hissetmiyorum😌😌 ins iyi birseydir sizler ne durumdasiniz??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm değerin kaç çıktı? Banada 2 embriyo transfer ettiler 9. Gün beta hcg 97,8 anlamadım yüksekmi düşükmükızlar kanda beta değerim yüksek çıkmıştı ikiz olabilir dedik ama malesef olmadı tek gebelik keseyi gördük rabbim sağlıkla onu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ...
Hayırlı uğurlu olsun canım. Bi kaç kutu ilaç vitamin ve iğne kullanmıştım ben de. Umutluyuz kendimizi yormuyoruz beslenmeye dikkat inşallah güzel haberi alacağız. :)
Arkadaşlar bana da yardımcı olan olursa çok sevinirim. bugün 9. günüm.dün gece hafif pembe bi leke geldi. belki tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama sabah kalktığımda baktım normal kan gelmeye başlamış. doktorumu aradım, pruloton iğnesini vur dedi. vurduktan sonra sanki kesildi gibi kanamam, öğleden sonra baktım yine kan geliyor. parlak kırmızı renkte. doktor düşük yapıyor olabilirsin dedi, kanaman devam ediyorsa test yapmana da gerek yok, kanama devam eder, düşer zaten dedi. benim gibi bunları yaşayan var mı? kanaması olup pozitif sonuç alanı buralarda çok okudum ama benim başıma geleceğine ihtimal vermiyorum. sadece bu kanama neden olmuş olabilir. idrar testi yaptım negatif çıktı. yarın kanda baktırıcam, çünkü iki dış gebelik hikayem var ve en çok bundan korkuyorum. Ne olur dua edin bana olur mu?
Cnm değerin kaç çıktı? Banada 2 embriyo transfer ettiler 9. Gün beta hcg 97,8 anlamadım yüksekmi düşükmü
canım 9. gün benim değerim 182.2 çıkmıştı ama değer bazen yüksek çıksa bile ikiz olmuyormuş
Benim de 5.gunum. ara ara adet olmusum gibi hissediyorum. Baska bisey yok bende de
Mrb canim bugun bende transfer odum ve pruloton ignesi verdi bunu sormayi unutmusum sen biliyor musun
Bana da transferden 2 gun sonra ayakta ve ilik suyla yapabilirsin dediler. Banyoya girip cok kalmadan hizlica cikiyorum ben de
Benimki düşükmüş seninkinin yanında baya, umarım kimyasal falan değildirpzt testi tekrar et dedi doktor. Sağol cnm yanıtladığın için.
Iyi geceler kızlar benim transferimin bugün 4 . Gününe girdik ve ben iki gündür geceleri hiç uyuyamıyorum hiç uykum yok uykuyadalsamda 5 dk sonra tekrar uyanıyorum acaba kullandığım ilaçlardan mı kaynaklı yoksa ben il dışına taşındım tedavimi yarıda bırakmamak için görümcemgilde kalmaya başladım ve bazen beni gercek çok sinirlendiryor yoksa ev değiştiğim için mi olur ama bi fikir bilgi verin yoksa kafayı yiycem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tek yapamam gereken stres canım .. belki yerini yadirgadin insandır ama bu tüp bebek isinde stres olmaması lazım .. lütfen stres yapma canım inan emeklerinizi zayi olur üzülürsün
s-4
Cnm değerin kaç çıktı? Banada 2 embriyo transfer ettiler 9. Gün beta hcg 97,8 anlamadım yüksekmi düşükmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?