2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

oy allah razı olsun bende kaygılandım durdum rahatlattın beni

Arkadaşlar bana da yardımcı olan olursa çok sevinirim. bugün 9. günüm.dün gece hafif pembe bi leke geldi. belki tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama sabah kalktığımda baktım normal kan gelmeye başlamış. doktorumu aradım, pruloton iğnesini vur dedi. vurduktan sonra sanki kesildi gibi kanamam, öğleden sonra baktım yine kan geliyor. parlak kırmızı renkte. doktor düşük yapıyor olabilirsin dedi, kanaman devam ediyorsa test yapmana da gerek yok, kanama devam eder, düşer zaten dedi. benim gibi bunları yaşayan var mı? kanaması olup pozitif sonuç alanı buralarda çok okudum ama benim başıma geleceğine ihtimal vermiyorum. sadece bu kanama neden olmuş olabilir. idrar testi yaptım negatif çıktı. yarın kanda baktırıcam, çünkü iki dış gebelik hikayem var ve en çok bundan korkuyorum. Ne olur dua edin bana olur mu?

canım benim hiç bi bilgim yok bu konuda..ama dualarım seninle bitanem.hakkında hayırlısı olsun

kızlarrrr biraz önce tekrar idrar testi yaptım..sabahki ince hafif pembe bi çizgiydi..şimdiki daha kalın ama çok açık renkte pembe...yrn sbh tekrarlıcam...dua edin olurmu bana...çokkkkkkkk heycanlıyım yaaa bu nası bi şi böle pzrts kan testi var..onu görmeden rahatlayamıcam

Transfere gittim 1 tane eve geldim 3 tane kizlar cok sukur evdeyiz iyiiz de sanirim sizinde iyle mi bi suru ilacim var

Ben banyo yapmadım canım ilk 3gün yapmamayı düşünüyorum bence yaparsanda ayakta ve ılık duş al bana öyle demişlerdi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana da transferden 2 gun sonra ayakta ve ilik suyla yapabilirsin dediler. Banyoya girip cok kalmadan hizlica cikiyorum ben de

Benim de 5.gunum. ara ara adet olmusum gibi hissediyorum. Baska bisey yok bende de

kızlar kanda beta değerim yüksek çıkmıştı ikiz olabilir dedik ama malesef olmadı tek gebelik keseyi gördük rabbim sağlıkla onu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ...
Cnm değerin kaç çıktı? Banada 2 embriyo transfer ettiler 9. Gün beta hcg 97,8 anlamadım yüksekmi düşükmü

Hayırlı uğurlu olsun canım. Bi kaç kutu ilaç vitamin ve iğne kullanmıştım ben de. Umutluyuz kendimizi yormuyoruz beslenmeye dikkat inşallah güzel haberi alacağız. :)

Canimmmmmmmmm cok tesekkur ederim Allah razi olsun beni unutmadigina cok sevindim gcekten iyiki burdaim iyiki seninle karsilastim canim eslenmeye nasl dikkat ediyoruz biraz aciklarmisin bide affina siginarak bisey sracagim benim karnimda cok gaz var sende de oldu mu

Mrb canim bugun bende transfer odum ve pruloton ignesi verdi bunu sormayi unutmusum sen biliyor musun

Cnm bnm bundan önceki denememde aynisini yaşadım hemde ne kanama bir anda boşaldı. .hemen pruluton vuruldum ondan sonra hafif hafif devam etti..igneyi 3gune bir vurmaya devam etmiştim. .sonucum hep iyiydi ama allah bndeen daha cok sevdi melegimi 21 haftalik erken dogumla kaybettim ( sen sakın takilma aklini takma sakinliğini korumaya çaliş ki kanama devam etmesin.. bol bol dinlenmeye devam et sakın kalkma hayirli haberler verirsin inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb canim bugun bende transfer odum ve pruloton ignesi verdi bunu sormayi unutmusum sen biliyor musun

Igne genelde kanama durumunda veriliyor diye biliyorum bn cnm.. belki doktor saba elinde bulunsun ani bir durumda uygulamak icin vermiştir. .ama biraz erken vermiş sanki yine de en iyisini doktorlarimiz bilir tabii ki herkesin yöntemi farkli olabiliyor

Bana da transferden 2 gun sonra ayakta ve ilik suyla yapabilirsin dediler. Banyoya girip cok kalmadan hizlica cikiyorum ben de

Valla canım ben bu sıcakta dayanamadım şimdi banyo yaptım ılık suyla ayakta duş aldım çıktım hemşire banada ılık suyla yapabilirsin demişti bende yaptım inşallah iyi olur hepimizin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki düşükmüş seninkinin yanında baya, umarım kimyasal falan değildir pzt testi tekrar et dedi doktor. Sağol cnm yanıtladığın için.

Neden düşük olsun değerin cnm bünye meselesi..önemli olan katlanarak artmasi sakın kıyaslamaya girme herkeste farklı farklı çıkması çok normal..hayırlı uğurlun inş tahlil sonucun katlanır...

Iyi geceler kızlar benim transferimin bugün 4 . Gününe girdik ve ben iki gündür geceleri hiç uyuyamıyorum hiç uykum yok uykuyadalsamda 5 dk sonra tekrar uyanıyorum acaba kullandığım ilaçlardan mı kaynaklı yoksa ben il dışına taşındım tedavimi yarıda bırakmamak için görümcemgilde kalmaya başladım ve bazen beni gercek çok sinirlendiryor yoksa ev değiştiğim için mi olur ama bi fikir bilgi verin yoksa kafayı yiycem

Tek yapamam gereken stres canım .. belki yerini yadirgadin insandır ama bu tüp bebek isinde stres olmaması lazım .. lütfen stres yapma canım inan emeklerinizi zayi olur üzülürsün

s-4

Tek yapamam gereken stres canım .. belki yerini yadirgadin insandır ama bu tüp bebek isinde stres olmaması lazım .. lütfen stres yapma canım inan emeklerinizi zayi olur üzülürsün

s-4

Haklısın canım gece gece stres yaptırdı ama inşallah zaman çabuk geçerde bende evime giderim çok sagol canım bana bu saatte çvp yazdığın için 😃

Cnm değerin kaç çıktı? Banada 2 embriyo transfer ettiler 9. Gün beta hcg 97,8 anlamadım yüksekmi düşükmü

.......

3 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 10 - 50.
. . 4 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 5 - 425
. . 5 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 20 - 7300.
. . 6 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 1,080 - 56,000.
. . 7 -12 hafta . . . . . . . . . . . . . 7,650 - 290,000.
. . 13-16 hafta . . . . . . . . . . . . .13,300 - 250,000
. . 17-24 hafta . . . . . . . . . . . . .4,000 - 165,000

s-4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…