2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Dua edelim birbirimize bizde 24 ünde kan testi yapacağız Rabbim bu güzel günlerin hatrina bizlere hayirli evlatlar nasip etsin inş

s-4

Verecek olsn Allah o dilemedi ten sonra hiç bir şey olmaz şimdi onun OL demesi yeterli inşallah hayırlı olmasını diliyorum

s-4

Dua edelim birbirimize bizde 24 ünde kan testi yapacağız Rabbim bu güzel günlerin hatrina bizlere hayirli evlatlar nasip etsin inş

s-4

Âmin canım âmin allahım inşallah bizede annelik duygusunu yaşattırır sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah ( âmin ) bu arada senin çok az kalmış hayırlı haberlerin sabırsızlıkla bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi sağ tarafina yat 25 Estağfurullah çek ufak ufak Allahtan dua ile iste muradıni bunun imtihan olduğunu biliyoruz bizleri sabredelim den eyle ve hayra çevir diye dua et .. ben yatar uykum geldi😊

s-4

Cnm normal gebeliğe göre değerin düşük olmadığını biliyorum ama çift transfer edilince kafam karıştı açıkçası, hakkımızda hayırlısı

Banada aynisi oldu arkadasim önce hafif lekelenme oldu pruloton vurundum iki üç gün sonra senin dedigin p.kirmizi renkte geldi acile gittik kan tahlili ile degerimin düştüğünü öğrendim bende ihtimal vermezdim bana olacağını ama oluyormuş işte bu yoğun kan gelmesi iyi değil hafif lekenleme tarzinda olduğu zaman bişey olmuyor diğer türlü büyük olasilikla kimyasal gebelik oluyor..Rabbim hepimize sabir versin inşallah en kisa zamanda bebeklerimize hayırlısı ile kavusuruz..

Arkadaslar stres tüp bebek tedavisinin düşmanı durduk yerde stres yapmayin relaks olun biraz en azindan bu süreçte bende çok gereksiz şeyleri cok taktim kafama stres yaptım ve sonuc kimyasal gebelikle sonuclandi bebek kuvvetli tutynamiyor anneye stres yapmamak lazim...

Son düzenleme:

İstediğin zaman istediğin şeyi sorabilirsin canım. Aklımdasın böyle önemli bişey unutulur mu :) ben ilk bir kaç gün yattım sadece yemek hazırlamak ve yemek için kalktım bi de iğneye gittim geldim yavaşça yürüyerek. Beslenme işi telaşlıydı hiç et sevmem ama et yedim yumurta yedim çok su içtim ona rağmen kabız oldum karpuzla çözdüm kabızlığı. Meyve de sevmem ama kiraz vs yedim bi de kuruyemiş. Gaz şişkinlik kabızlık bunlar hep ilaçlardan ve normal. 3. Gün lekelenmem oldu adet sancılarım oldu telaşlandım ama bunlar da normalmiş. Olursa korkma ama stres içinde de bekleme hemen doktorunu ara o söyleyince rahatlıyo insan. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah senin ve burdaki herkesin.

Gunaydin canim ilavlardan deil die dusunuyorum strestendir ama takna kafana sonuc belli oluncami gidiceksin evne sakincasi yoksa sen hangi hast. Tedavi oluyosun bu arada ben surekli uyuyorum derin derin gecd 10 da bi yatiom sabah 9 a kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım tabiki sakıncası yok ben özelde Prof Cem turanla tedaviye başladım :) ben evimde normalde çok uyutdun tedavi başlamadan öncede çok uykuyu seven biriydim ama şimdi hiç uyuyamıyorum

Allahım hiç kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin :) Allah yardımcımız olsun inşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunur ( âmin )

Anladim canim ins olumlu sonucu alip evine gecer daha rahat edersin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar...ben size birsey sormak istiyorum, cevap verirseniz cok sevinirim...dondurulmuslarla tedavi adetin hangi gununde basliyor, ne zaman doktora gidilmesi gerekiyor?

Ben transfer oldum simdi gun sayiyorum ama yurtdisindan geldim, esim de yanimda degil, cok ozledim, gitsem mi acaba birkac gun sonra dusunuyordum...sonuc negatifse hemen yeni adetimle dondurulmuslarimi almaya gelmek istiyorum da zaman araligi ne olur bilemiyorum, yurtdisina gidip gelmeme deger mi?

Benim dr dondurulmuşlarda ardarda yapabiliriz demişti.inşallah sonucun pozitif çıkarda gidersin eşinin yanına.

Bende çok hapşuruyorum ne yapayım tutamıyorum alerjik ardarda.hep allah isterse olur diye düşünüyorum

Kizlar ayrı bir dosya açmıstım ama size sorayım

tüp bebek tedavısıne başlamiştim yumurtalar toplandı ardından transfer gunü iptal oldu ve ardında normal adet gördüm ama suan ikinci ay adet olmam lazımdı olmadım sorum gecıkme yapması normal mi veya hamile olma şansım var mi ?? Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ??

Tabiki hamile olma ihtimalin olabilir.sizdeki sorun ne bilmiyorum ama sonuçta yumurtluyorsun ve tutmuş olabilir.yeni regli ile yeni yumoş lar oluşuyor ve ilaçların etkiside vardır. En iyisi bir idrar testi yap en azından. Çıkmazsada biraz daha bekler kan testi yaparsın.lucrin kullanmadın demi regliden önce

Kusura bakma canım ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden çok sora bilirim, bende sorun yok eşimde morfoloji 1 yoksa başka birşey yok. ..lucrin diye bi ilaç kullanmadım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…