Haklısın canım gece gece stres yaptırdı ama inşallah zaman çabuk geçerde bende evime giderim çok sagol canım bana bu saatte çvp yazdığın için 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dua edelim birbirimize bizde 24 ünde kan testi yapacağız Rabbim bu güzel günlerin hatrina bizlere hayirli evlatlar nasip etsin inş
s-4
Haklısın canım gece gece stres yaptırdı ama inşallah zaman çabuk geçerde bende evime giderim çok sagol canım bana bu saatte çvp yazdığın için 😃
.......
3 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 10 - 50.
. . 4 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 5 - 425
. . 5 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 20 - 7300.
. . 6 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 1,080 - 56,000.
. . 7 -12 hafta . . . . . . . . . . . . . 7,650 - 290,000.
. . 13-16 hafta . . . . . . . . . . . . .13,300 - 250,000
. . 17-24 hafta . . . . . . . . . . . . .4,000 - 165,000
s-4
Arkadaşlar bana da yardımcı olan olursa çok sevinirim. bugün 9. günüm.dün gece hafif pembe bi leke belki tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama sabah kalktığımda baktım normal kan gelmeye başlamış. doktorumu aradım, pruloton iğnesini vur dedi. vurduktan sonra sanki kesildi gibi kanamam, öğleden sonra baktım yine kan geliyor. parlak kırmızı renkte. doktor düşük yapıyor olabilirsin dedi, kanaman devam ediyorsa test yapmana da gerek yok, kanama devam eder, düşer zaten dedi. benim gibi bunları yaşayan var mı? kanaması olup pozitif sonuç alanı buralarda çok okudum ama benim başıma geleceğine ihtimal vermiyorum. sadece bu kanama neden olmuş olabilir. idrar testi yaptım negatif çıktı. yarın kanda baktırıcam, çünkü iki dış gebelik hikayem var ve en çok bundan korkuyorum. Ne olur dua edin bana olur mu?
Iyi geceler kızlar benim transferimin bugün 4 . Gününe girdik ve ben iki gündür geceleri hiç uyuyamıyorum hiç uykum yok uykuyadalsamda 5 dk sonra tekrar uyanıyorum acaba kullandığım ilaçlardan mı kaynaklı yoksa ben il dışına taşındım tedavimi yarıda bırakmamak için görümcemgilde kalmaya başladım ve bazen beni gercek çok sinirlendiryor yoksa ev değiştiğim için mi olur ama bi fikir bilgi verin yoksa kafayı yiycem
Arkadaslar stres tüp bebek tedavisinin düşmanı durduk yerde stres yapmayin relaks olun biraz en azindan bu süreçte bende çok gereksiz şeyleri cok taktim kafama stres yaptım ve sonuc kimyasal gebelikle sonuclandi bebek kuvvetli tutynamiyor anneye stres yapmamak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimmmmmmmmm cok tesekkur ederim Allah razi olsun beni unutmadigina cok sevindim gcekten iyiki burdaim iyiki seninle karsilastimcanim eslenmeye nasl dikkat ediyoruz biraz aciklarmisin bide affina siginarak bisey sracagim benim karnimda cok gaz var sende de oldu mu
Iyi geceler kızlar benim transferimin bugün 4 . Gününe girdik ve ben iki gündür geceleri hiç uyuyamıyorum hiç uykum yok uykuyadalsamda 5 dk sonra tekrar uyanıyorum acaba kullandığım ilaçlardan mı kaynaklı yoksa ben il dışına taşındım tedavimi yarıda bırakmamak için görümcemgilde kalmaya başladım ve bazen beni gercek çok sinirlendiryor yoksa ev değiştiğim için mi olur ama bi fikir bilgi verin yoksa kafayı yiycem
Gunaydin canim ilavlardan deil die dusunuyorum strestendir ama takna kafana sonuc belli oluncami gidiceksin evne sakincasi yoksa sen hangi hast. Tedavi oluyosun bu arada ben surekli uyuyorum derin derin gecd 10 da bi yatiom sabah 9 a kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar stres tüp bebek tedavisinin düşmanı durduk yerde stres yapmayin relaks olun biraz en azindan bu süreçte bende çok gereksiz şeyleri cok taktim kafama stres yaptım ve sonuc kimyasal gebelikle sonuclandi bebek kuvvetli tutynamiyor anneye stres yapmamak lazim...
Canım tabiki sakıncası yok ben özelde Prof Cem turanla tedaviye başladım :) ben evimde normalde çok uyutdun tedavi başlamadan öncede çok uykuyu seven biriydim ama şimdi hiç uyuyamıyorum
Gunaydin kizlar...ben size birsey sormak istiyorum, cevap verirseniz cok sevinirim...dondurulmuslarla tedavi adetin hangi gununde basliyor, ne zaman doktora gidilmesi gerekiyor?
Ben transfer oldum simdi gun sayiyorum ama yurtdisindan geldim, esim de yanimda degil, cok ozledim, gitsem mi acaba birkac gun sonra dusunuyordum...sonuc negatifse hemen yeni adetimle dondurulmuslarimi almaya gelmek istiyorum da zaman araligi ne olur bilemiyorum, yurtdisina gidip gelmeme deger mi?
Canım Allah razı olsun Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin inş.
Aşk ne uzunu bana vakit ayırıp yazmışsın içinden gelmiş hepimizin buna ihtiyacı var . Birbirimiz için buradayız .
Dediğin gibi öğlen arası transferi yaptılar şipşak 10 dakikada çıktık . Tutacakca zaten tutar dedi . Aklın onda olup kendini kasma . Bu fayda degil zarar dedi . Normal hayatına devam et . Tabi ben ayağı yanık kedi gibi yürüdüm :) hapşırıgımdan korktum ama acayip kasıldım.
Böyle olumlu tavsiyeler umut oluyor. Rabbim gönlüne göre versin
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Kizlar ayrı bir dosya açmıstım ama size sorayım
tüp bebek tedavısıne başlamiştim yumurtalar toplandı ardından transfer gunü iptal oldu ve ardında normal adet gördüm ama suan ikinci ay adet olmam lazımdı olmadım sorum gecıkme yapması normal mi veya hamile olma şansım var mi ?? Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ??
Tabiki hamile olma ihtimalin olabilir.sizdeki sorun ne bilmiyorum ama sonuçta yumurtluyorsun ve tutmuş olabilir.yeni regli ile yeni yumoş lar oluşuyor ve ilaçların etkiside vardır. En iyisi bir idrar testi yap en azından. Çıkmazsada biraz daha bekler kan testi yaparsın.lucrin kullanmadın demi regliden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?