kızlarrrr biraz önce tekrar idrar testi yaptım..sabahki ince hafif pembe bi çizgiydi..şimdiki daha kalın ama çok açık renkte pembe...yrn sbh tekrarlıcam...dua edin olurmu bana...çokkkkkkkk heycanlıyım yaaa bu nası bi şi böle pzrts kan testi var..onu görmeden rahatlayamıcam
Benim de idrar testlerim 9. Günden itibaren silik pozitifti ilk sonucum 213.2 hadi darısı sana inşallahhh ben de pazartesi 2. Testimi yaptırcam Allahım bize yardım etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar tedavinin 6. Gunundeyim 5. Gunde 6 tane 11 mm yumurtalar vardi bugun baktim uzayan akintim var normalmidir bu akinti bende normalde 16. Gunde olurdu
Oluyormu boyle
İstediğin zaman istediğin şeyi sorabilirsin canım. Aklımdasın böyle önemli bişey unutulur mu :) ben ilk bir kaç gün yattım sadece yemek hazırlamak ve yemek için kalktım bi de iğneye gittim geldim yavaşça yürüyerek. Beslenme işi telaşlıydı hiç et sevmem ama et yedim yumurta yedim çok su içtim ona rağmen kabız oldum karpuzla çözdüm kabızlığı. Meyve de sevmem ama kiraz vs yedim bi de kuruyemiş. Gaz şişkinlik kabızlık bunlar hep ilaçlardan ve normal. 3. Gün lekelenmem oldu adet sancılarım oldu telaşlandım ama bunlar da normalmiş. Olursa korkma ama stres içinde de bekleme hemen doktorunu ara o söyleyince rahatlıyo insan. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah senin ve burdaki herkesin.
Allahım hiç kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin :) Allah yardımcımız olsun inşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunur ( âmin )
Igne genelde kanama durumunda veriliyor diye biliyorum bn cnm.. belki doktor saba elinde bulunsun ani bir durumda uygulamak icin vermiştir. .ama biraz erken vermiş sanki yine de en iyisini doktorlarimiz bilir tabii ki herkesin yöntemi farkli olabiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Haklisin canim ama insan merak ediyor iste insallah bu son ignelerim olur 😞
Canım benim stres yok herşey masallah yolunda giderken kendini de bebisini de uzme sımsıkı sarilin birbirinize))
Anladim canim ins olumlu sonucu alip evine gecer daha rahat edersin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım benim sen ne aşamadasın canım ilk denemen mi ?
Evt canim ayni asamadayiz unuttunmu 1 temmuz test gunumuz ilk benimde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ewet canım ben çok özür dilerim kafam çok karışık sana yazmıycsktım sana yazmışım
bir firin ekmek mahvoldu sanki. Gene ayni sey transfer anim berbat gecmisti. Zaten transferden once muthis bir grip oldum. O heo devam etti. ilk 2 gunde anliyorum zaten tutmadigini. bu konuda deneyim kazanamak istemezken boyle oldum. tutmadigini anlama uzmaniyim artik malesef. Galiba artik ben pes ettim bu isten, Resmen anne olma umidim bitti. bilime ve tibba inananan biriyim ama hepde ayni noktada transfer ilk iki gununde bu isin bitmesine care bulan biri cikmadi. geleni transfer edip eve yollayan doktorlardan baskasi yok. demek ki bir yere kadar bu isler..
1temmuz test sonucu bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız bi değişiklik varmı?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir firin ekmek mahvoldu sanki. Gene ayni sey transfer anim berbat gecmisti. Zaten transferden once muthis bir grip oldum. O heo devam etti. ilk 2 gunde anliyorum zaten tutmadigini. bu konuda deneyim kazanamak istemezken boyle oldum. tutmadigini anlama uzmaniyim artik malesef. Galiba artik ben pes ettim bu isten, Resmen anne olma umidim bitti. bilime ve tibba inananan biriyim ama hepde ayni noktada transfer ilk iki gununde bu isin bitmesine care bulan biri cikmadi. geleni transfer edip eve yollayan doktorlardan baskasi yok. demek ki bir yere kadar bu isler..
Kizlar ayrı bir dosya açmıstım ama size sorayım
tüp bebek tedavısıne başlamiştim yumurtalar toplandı ardından transfer gunü iptal oldu ve ardında normal adet gördüm ama suan ikinci ay adet olmam lazımdı olmadım sorum gecıkme yapması normal mi veya hamile olma şansım var mi ?? Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?