2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Benim de idrar testlerim 9. Günden itibaren silik pozitifti ilk sonucum 213.2 hadi darısı sana inşallahhh ben de pazartesi 2. Testimi yaptırcam Allahım bize yardım etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım inşallah ben 3 tane yaptım üçüde çok açık pembe çıktı..yarın kanda netleşir heralde..seninkide hayırlı olsun canım..rabbim kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlere versin kurban olduğum

Arkadaslar tedavinin 6. Gunundeyim 5. Gunde 6 tane 11 mm yumurtalar vardi bugun baktim uzayan akintim var normalmidir bu akinti bende normalde 16. Gunde olurdu

Oluyormu boyle

Arkadaslar tedavinin 6. Gunundeyim 5. Gunde 6 tane 11 mm yumurtalar vardi bugun baktim uzayan akintim var normalmidir bu akinti bende normalde 16. Gunde olurdu

Oluyormu boyle

o uzayan akıntı normal.. sonradan sarı akıntıya dönüşür hu iyi bir şey canım..benim de yarın sabah yumurtalarım toplanacak..Herkesin hakkında hayırlısı olsun canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

Amiiiiiiiiiinnnnn canimmmmm amiiiiiiin Allah razi olsun senden rabbim dualarini kabul etsin ne dilegin varsa versin insallaaaaaaaaahhhhhh senin hamileligin nasil gidiyor bebisini gordun mu

Allahım hiç kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin :) Allah yardımcımız olsun inşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunur ( âmin )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim stres yok herşey masallah yolunda giderken kendini de bebisini de uzme sımsıkı sarilin birbirinize))

bir firin ekmek mahvoldu sanki. Gene ayni sey transfer anim berbat gecmisti. Zaten transferden once muthis bir grip oldum. O heo devam etti. ilk 2 gunde anliyorum zaten tutmadigini. bu konuda deneyim kazanamak istemezken boyle oldum. tutmadigini anlama uzmaniyim artik malesef. Galiba artik ben pes ettim bu isten, Resmen anne olma umidim bitti. bilime ve tibba inananan biriyim ama hepde ayni noktada transfer ilk iki gununde bu isin bitmesine care bulan biri cikmadi. geleni transfer edip eve yollayan doktorlardan baskasi yok. demek ki bir yere kadar bu isler..

Dün akşam 20.15te catlatma iğnesini yaptım yumurtalar yarın sabah 7.45te toplanacak inşallah çok heyecanliyim sabahi zor edicem sanırım:)))

1temmuz test sonucu bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız bi değişiklik varmı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun canım ümidini asla yitirme lütfen. İlk 2günde nasıl anlıyorsun canım yaa.. Şu an sonuçmu bekliyorsun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahu tealadan umut kesilmez elbet bigün olacak sen hiç mucizeler e inanmazmisin nasil bunlar bizim basimiza gelebiliyorsa mucizelerimizde elbet bigün bizim başımıza gelecek geleceklerde.hayirli gelsinler hayiirli evlatlar olsunlar yeterki...

Hicbir belirtin yoksa acik yureklilikle soyleyim olabilirsin canim cunku benim ilk tu bebek denememden 3 ay sonra kendiliginden hamile kalmistim dikkat et kendine benim kan pihtilasmam varmis bilmiyordum dustu hemen test yap git doktora derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…