Transfer 1.gun
Kizlar durumlarinizda bi farklilik var mi benim sanki sol kasigim da agri var :18: ve dunden beri cok uykum var....
Canım bütün gece rüyalarda uğraşırken uyku uyuyamadım. Bide kalktım kahvaltı hazırlayıp temizlik yaptım . Tabi yavaş yavaş dikkatli . Öyle bir belirti hissetmiyorum. Çok düşünmemeye çalışıyorum . Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum .
Kendini dinleme derim . Sonra hep belirti ararsın . Herkesin bünyesi bir degil . Kimi insan 3 aya kadar hamilelik belirtisi olmuyor. Insan kendini dinleyince istediğini duyuyor
Dikkat et kendine
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Amiiiiiiiiiinnnnn canimmmmm amiiiiiiin Allah razi olsun senden rabbim dualarini kabul etsin ne dilegin varsa versin insallaaaaaaaaahhhhhh senin hamileligin nasil gidiyor bebisini gordun mu
Hicbir belirtin yoksa acik yureklilikle soyleyim olabilirsin canimcunku benim ilk tu bebek denememden 3 ay sonra kendiliginden hamile kalmistim dikkat et kendine benim kan pihtilasmam varmis bilmiyordum dustu hemen test yap git doktora derim.
Senin de canım Allah razı olsun. Benim normal şimdilik 30'unda görcez kalp atışı duyulur inşallah dua edip bekliyorum.
Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyorum ancak ilk defa yazıyorum. 3 haziranda transferim gerçekleşti. 10 gun sonra Allahima şükürler olsun pozitif sonucumu aldim ilk degerim 140 ikincisi 475 üçüncüsü 1275. Yeni transferi olacaklar icin yazıyorum. Hepimizin kafasini karistiran transferden sonra lavaboya gidip gitmemek konusunda şunu söylemeliyim ben 15 dakika sonra kalkıp lavaboya gittim gelip 45 dakika dinlendim ve 40 dakikalik uzakliktaki evime geldim. Ilk gün dinlendim sadece yemek ve lavabo icin kalktım. 2. Gün evde gezindim. 4. Gün disariya ciktim. Moralimi her zaman yüksek tuttum. En önemlisi de bu sanirim. Tabiki inanilmaz karin şisligi, bel agrisi yaşadım. Sonucumu almaya yakin bu sikayetlerim azalmisti ve cok korkmustum. Degerlerim düşük olduğu için doktorum büyük ihtimal tek embriyo tuttu dedi ama iki kese göründü. Yine de ikiz demek icin erken bebisleri görmeden. umarım hakkımızda hayirlisi olur.
Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyorum ancak ilk defa yazıyorum. 3 haziranda transferim gerçekleşti. 10 gun sonra Allahima şükürler olsun pozitif sonucumu aldim ilk degerim 140 ikincisi 475 üçüncüsü 1275. Yeni transferi olacaklar icin yazıyorum. Hepimizin kafasini karistiran transferden sonra lavaboya gidip gitmemek konusunda şunu söylemeliyim ben 15 dakika sonra kalkıp lavaboya gittim gelip 45 dakika dinlendim ve 40 dakikalik uzakliktaki evime geldim. Ilk gün dinlendim sadece yemek ve lavabo icin kalktım. 2. Gün evde gezindim. 4. Gün disariya ciktim. Moralimi her zaman yüksek tuttum. En önemlisi de bu sanirim. Tabiki inanilmaz karin şisligi, bel agrisi yaşadım. Sonucumu almaya yakin bu sikayetlerim azalmisti ve cok korkmustum. Degerlerim düşük olduğu için doktorum büyük ihtimal tek embriyo tuttu dedi ama iki kese göründü. Yine de ikiz demek icin erken bebisleri görmeden. umarım hakkımızda hayirlisi olur.
Baskent unv hastanesinde ankarada 5. Gün embriyosu transfer edildi
Hayirlisi olsun iste zaman daha cabuk gecer. Ins herkes pozitif sonuclar alir
Ne güzel hayırlı olsun umut oldun bize darısı başımıza
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim yanlis hatirlamiyorsam 1 temmuzdu test gunun demi naslsin suanda bende bel ve kasik agrisi var yattim hep ondanda olabilir sen nasilsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cumasan beri hic cikmadim disari evde kalktim ama is yapmadimda dolandim yarinda ise basliom zaten daha iyi zaman gecer ise gidince 1 temmuz saat 9da testim ama pazar gunu idrar yapcamMerhaba canım doğru 1temmuz beraberiz.karnım çok şiş oturup kalkarken bile sıkıntı oluyor .yattığımız için sanırım bende de belde biraz ağrı var ben geziniyorum yavaş yavaş. sen çıktınmı hiç canım . biraz gezinmek iyi geliyor :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki düşükmüş seninkinin yanında baya, umarım kimyasal falan değildirpzt testi tekrar et dedi doktor. Sağol cnm yanıtladığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?