2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Transfer 1.gun
Kizlar durumlarinizda bi farklilik var mi benim sanki sol kasigim da agri var :18: ve dunden beri cok uykum var....

Transfer 1.gun
Kizlar durumlarinizda bi farklilik var mi benim sanki sol kasigim da agri var :18: ve dunden beri cok uykum var....

Canım bütün gece rüyalarda uğraşırken uyku uyuyamadım. Bide kalktım kahvaltı hazırlayıp temizlik yaptım . Tabi yavaş yavaş dikkatli . Öyle bir belirti hissetmiyorum. Çok düşünmemeye çalışıyorum . Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum .
Kendini dinleme derim . Sonra hep belirti ararsın . Herkesin bünyesi bir degil . Kimi insan 3 aya kadar hamilelik belirtisi olmuyor. Insan kendini dinleyince istediğini duyuyor
Dikkat et kendine

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Haklisin canim dogru dedin vallahi insan kendini dinliyor hamile olalim da varsin belirtimiz olmasin dimi

Amiiiiiiiiiinnnnn canimmmmm amiiiiiiin Allah razi olsun senden rabbim dualarini kabul etsin ne dilegin varsa versin insallaaaaaaaaahhhhhh senin hamileligin nasil gidiyor bebisini gordun mu

Senin de canım Allah razı olsun. Benim normal şimdilik 30'unda görcez kalp atışı duyulur inşallah dua edip bekliyorum.

Hicbir belirtin yoksa acik yureklilikle soyleyim olabilirsin canim cunku benim ilk tu bebek denememden 3 ay sonra kendiliginden hamile kalmistim dikkat et kendine benim kan pihtilasmam varmis bilmiyordum dustu hemen test yap git doktora derim.

Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Salı güne kadar gelmezse salı günden sonra test yapacam ama adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi .. Ama inşallah hamileyimdir ne diyim :) göğüs uclarim acı filan yok ama büyük etrafı bi belirti mı bilmem ..

Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyorum ancak ilk defa yazıyorum. 3 haziranda transferim gerçekleşti. 10 gun sonra Allahima şükürler olsun pozitif sonucumu aldim ilk degerim 140 ikincisi 475 üçüncüsü 1275. Yeni transferi olacaklar icin yazıyorum. Hepimizin kafasini karistiran transferden sonra lavaboya gidip gitmemek konusunda şunu söylemeliyim ben 15 dakika sonra kalkıp lavaboya gittim gelip 45 dakika dinlendim ve 40 dakikalik uzakliktaki evime geldim. Ilk gün dinlendim sadece yemek ve lavabo icin kalktım. 2. Gün evde gezindim. 4. Gün disariya ciktim. Moralimi her zaman yüksek tuttum. En önemlisi de bu sanirim. Tabiki inanilmaz karin şisligi, bel agrisi yaşadım. Sonucumu almaya yakin bu sikayetlerim azalmisti ve cok korkmustum. Degerlerim düşük olduğu için doktorum büyük ihtimal tek embriyo tuttu dedi ama iki kese göründü. Yine de ikiz demek icin erken bebisleri görmeden. umarım hakkımızda hayirlisi olur.

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim tamamina erdirsin canim saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallahhhhh benim transferde ilk gunum yavas yavas kalkip yatiyorum ilk degil ama insan yinede nasil hareket edecegini şaşiriyor

Oncelikle hg canim ve tesekkurler uzun uzun yazip moral verdihin cok saol tatlim nerde oldu tedavin sakincasi yoksa bahsedermidin biraz kacinci gun embriyiosuydu

Ne güzel hayırlı olsun umut oldun bize darısı başımıza

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel hayırlı olsun umut oldun bize darısı başımıza

Canim yanlis hatirlamiyorsam 1 temmuzdu test gunun demi naslsin suanda bende bel ve kasik agrisi var yattim hep ondanda olabilir sen nasilsin

Canim yanlis hatirlamiyorsam 1 temmuzdu test gunun demi naslsin suanda bende bel ve kasik agrisi var yattim hep ondanda olabilir sen nasilsin

Merhaba canım doğru 1temmuz beraberiz.karnım çok şiş oturup kalkarken bile sıkıntı oluyor .yattığımız için sanırım bende de belde biraz ağrı var ben geziniyorum yavaş yavaş. sen çıktınmı hiç canım . biraz gezinmek iyi geliyor :)

Cumasan beri hic cikmadim disari evde kalktim ama is yapmadimda dolandim yarinda ise basliom zaten daha iyi zaman gecer ise gidince 1 temmuz saat 9da testim ama pazar gunu idrar yapcam catlarim dayanamam

Benimki düşükmüş seninkinin yanında baya, umarım kimyasal falan değildir pzt testi tekrar et dedi doktor. Sağol cnm yanıtladığın için.

canım kimyasal değildir sakın ümtsizlenme değerin çok güzel ve ikizde olabilir dediğim gibi ikiz olduğunu değerden anlayamıyolar bazen düşük rakam olup da ikizde olabiliyormuş hayırlısı olsun inşallah ikizlerin olur ben gerçekten çok istemiştim ama olmadı

Kızlar ben transferden sonra hiç yatmadım . Ara ara işlerimi yapıyorum . Yemek yapıyorum . Sinemaya gittim :) . Bir saat yattığım yerde duramıyorum . Sizce yanlışmı . Doktorum kafan rahat olsun düşünme yeter dedi. Yatmanın bir faydası yok dedi . Ama sizleri böyle dinleyince kafam karışıyor . Çok hareketliyim genelde . Ama şimdi ağır çekimde hareket ediyorum . Yani sürekli yatmasamda. Biraz iş yapıp dinleniyorum . SiZce yanlışmı yapıyorum

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…