2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Çok geçmiş olsun canım ümidini asla yitirme lütfen. İlk 2günde nasıl anlıyorsun canım yaa.. Şu an sonuçmu bekliyorsun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonucumu aldim malesef. Olmadi gene.. Ilk iki gun olanlar sunlar hep. Kahverengi akintinlar, yada hafif pembe/mor gibi kullanilan vajinal gelde gorunum. Yogun terlemeler. llk 4 gun hic bir kramp olmayip 8.gunden sonra kramp baslamasi. Kisaca en baslard kramp degilde teste yakin baslamasi iyiye isaret degil. Ayrica goguslerde bir hassasiyet olmamasi. Yani aslinda vucudun gebelikde canlandigini hissederken oburunde hicbir sey hissetmemek. Yani bence cok iyi takip eden birisi bence anlar.

Cok sagol arkadasim. Bende inanmak istiyorum ama nedense her seferinde ayni seyler yasiyorum. Artik kaderim buymus diyorum ne yapayim. Nekadar isterim isteyen hepimizin gonlune gore olsun!! Emeklerimiz niye bosa gitsin anlayamiyorum.

Teşekkür ederim cnm desteğin için bugün kan testini tekrar edicem bakalım nasıl çıkıcak. Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ve burdaki tüm anne olmak isteyenlere.

Teşekkür ederim cnm desteğin için bugün kan testini tekrar edicem bakalım nasıl çıkıcak. Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ve burdaki tüm anne olmak isteyenlere.

Amiiiiin canim amiiiiiiiiiiin rabbim herkese annelik duygusunu tatirsin yasatsin insallaaaaaaaaaahhhhh

Cnm devamlı yatmasanda kendini yormamam dinlenmen gerekiyor, ben devamlı yatmasamda oturduğum yerden kafamı boşaltıcak şeyler yaptım komedi filmleri izledim mesela, kitap okudum. Hiç iş yapmadım, iş yerimde çok stresli ve yorucu olduğu için bunu bir tatil gibi düşünüp dinlenmeye baktım. Sonnucum şimdilik pozitif, sende yorma kendini lütfen. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

inşallah canım sağol

inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız buradan

Cok sagol arkadasim. Bende inanmak istiyorum ama nedense her seferinde ayni seyler yasiyorum. Artik kaderim buymus diyorum ne yapayim. Nekadar isterim isteyen hepimizin gonlune gore olsun!! Emeklerimiz niye bosa gitsin anlayamiyorum.
Cnm mesela bende şiddetli pko var ilk tüp b. Denememde kimyasal gebelik yaşadım şimdi ikincisine hazirlaniyorum gelecek ay Rabbim izin verirse pes etmek yok 10 denemede tutan hamilelik duydum bu gercekten nasip ve zaman işi Rabbim ne zaman takdir ederse ozaman olacak Allahın izniyle

Arkadaslaslar 4. ve 6. gunumde az miktarda yumurtlama akintisina benzer sari bi akintim oldu. Normal zamanda ve asilamalarimda hic olmamisti. Hayra alamet midir sizce

Rabbim saglıkla kucağına Almayı nasip etsin canım
Bende bolbol film izliyorum . Rabbim hayırlısını nasip eder inş

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

...Veeeee ben de artık bir anne adayıyım sevgili arkadaşlarım Allah isteyen herkese versin...Darısı başınıza

Canım sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin kendini nasıl hissediyorsun

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Sağol bitanem iyiyim geziniyorum artık bende. sıkılıyor insan haliyle. Ama sen bi ekol sün aramızda bence :) hepimize bi örnek oluşturucaksın gezinerekte bu iş olumlu oluyor diye inşAllah.biraz uyku hali var birazda afedersin akıntı fazlalığı sende ne var ne yok?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…