Çok geçmiş olsun canım ümidini asla yitirme lütfen. İlk 2günde nasıl anlıyorsun canım yaa.. Şu an sonuçmu bekliyorsun
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahu tealadan umut kesilmez elbet bigün olacak sen hiç mucizeler e inanmazmisin nasil bunlar bizim basimiza gelebiliyorsa mucizelerimizde elbet bigün bizim başımıza gelecek geleceklerde.hayirli gelsinler hayiirli evlatlar olsunlar yeterki...
canım kimyasal değildir sakın ümtsizlenme değerin çok güzel ve ikizde olabilir dediğim gibi ikiz olduğunu değerden anlayamıyolar bazen düşük rakam olup da ikizde olabiliyormuş hayırlısı olsun inşallah ikizlerin olur ben gerçekten çok istemiştim ama olmadı
Teşekkür ederim cnm desteğin için bugün kan testini tekrar edicem bakalım nasıl çıkıcak. Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ve burdaki tüm anne olmak isteyenlere.
Kızlar ben transferden sonra hiç yatmadım . Ara ara işlerimi yapıyorum . Yemek yapıyorum . Sinemaya gittim :) . Bir saat yattığım yerde duramıyorum . Sizce yanlışmı . Doktorum kafan rahat olsun düşünme yeter dedi. Yatmanın bir faydası yok dedi . Ama sizleri böyle dinleyince kafam karışıyor . Çok hareketliyim genelde . Ama şimdi ağır çekimde hareket ediyorum . Yani sürekli yatmasamda. Biraz iş yapıp dinleniyorum . SiZce yanlışmı yapıyorum
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
inşallah canım sağolo uzayan akıntı normal.. sonradan sarı akıntıya dönüşür hu iyi bir şey canım..benim de yarın sabah yumurtalarım toplanacak..Herkesin hakkında hayırlısı olsun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm mesela bende şiddetli pko var ilk tüp b. Denememde kimyasal gebelik yaşadım şimdi ikincisine hazirlaniyorum gelecek ay Rabbim izin verirse pes etmek yok 10 denemede tutan hamilelik duydum bu gercekten nasip ve zaman işi Rabbim ne zaman takdir ederse ozaman olacak Allahın izniyleCok sagol arkadasim. Bende inanmak istiyorum ama nedense her seferinde ayni seyler yasiyorum. Artik kaderim buymus diyorum ne yapayim. Nekadar isterim isteyen hepimizin gonlune gore olsun!! Emeklerimiz niye bosa gitsin anlayamiyorum.
Arkadaslaslar 4. ve 6. gunumde az miktarda yumurtlama akintisina benzer sari bi akintim oldu. Normal zamanda ve asilamalarimda hic olmamisti. Hayra alamet midir sizce
Ben olsam hayra yorardım
Rabbim saglıkla kucağına Almayı nasip etsin canımCnm devamlı yatmasanda kendini yormamam dinlenmen gerekiyor, ben devamlı yatmasamda oturduğum yerden kafamı boşaltıcak şeyler yaptım komedi filmleri izledim mesela, kitap okudum. Hiç iş yapmadım, iş yerimde çok stresli ve yorucu olduğu için bunu bir tatil gibi düşünüp dinlenmeye baktım. Sonnucum şimdilik pozitif, sende yorma kendini lütfen. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
...Veeeee ben de artık bir anne adayıyım sevgili arkadaşlarımAllah isteyen herkese versin...Darısı başınıza
...Veeeee ben de artık bir anne adayıyım sevgili arkadaşlarımAllah isteyen herkese versin...Darısı başınıza
Hayırlı olsun canım kalp atışını felan duydunmu
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gozunaydin canim rabbim sagliklica kucagina almayi nasip eder insallahbenim transferimin 2.gunu bekliyoruz bakalim dua et bizim icin
Canım sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin kendini nasıl hissediyorsun
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?