Kızlar ben transferden sonra hiç yatmadım . Ara ara işlerimi yapıyorum . Yemek yapıyorum . Sinemaya gittim :) . Bir saat yattığım yerde duramıyorum . Sizce yanlışmı . Doktorum kafan rahat olsun düşünme yeter dedi. Yatmanın bir faydası yok dedi . Ama sizleri böyle dinleyince kafam karışıyor . Çok hareketliyim genelde . Ama şimdi ağır çekimde hareket ediyorum . Yani sürekli yatmasamda. Biraz iş yapıp dinleniyorum . SiZce yanlışmı yapıyorum
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Sağol bitanem iyiyim geziniyorum artık bende. sıkılıyor insan haliyle. Ama sen bi ekol sün aramızda bence :) hepimize bi örnek oluşturucaksın gezinerekte bu iş olumlu oluyor diye inşAllah.biraz uyku hali var birazda afedersin akıntı fazlalığı sende ne var ne yok?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol canım benim . Bende bilmiyorum sanki yatarsam kan dolaşımım olmazda tutunmaz diye çok korkuyorum bu yüzden oluruna bıraktım. Rabbim nasip edecekse olur zaten . Dikkat ediyorum tabi yinede . Hasta gibi yatmıyorum . Psikoloji çok önemli . Olmayacak diye kafama girdimi kalbim hızla çarpıyor. Bu yüzden hergün ne yapıyorsam onu yapmaya çalışıyorum ,
İnş tutar bebişimde pişman olmam :)
Canım nasılsın nasıl geçiyor kendini nasıl hissediyorsun
Bende cok arastirdim dediğin gibi bir anlamı yok yatmanın. Bu yüDen yapmamaya çalışıyorumBen de bu konuyu cok arastirdim, yatmanin kanitlanmis bir faydasi yokmus, icin rahat etsin. Hatta surekli yatma diyorlar kan dolasimi yavaslamasin, rahme kan gitsin dedilerl bana. Ben transferden sonra 45 dk dinlendim sonra arabaya binip yemek yemeye gittikeve dogru da mesafe cok kisa yuruyerek geldim. Her gun de ciktim, hem progestan ignemi yaptirmak icin hem de crinone jelden sonra mecburi yuruyusumu yapmak icin. 15 dakkadan fazla degildi. Evin icinde de hep yatmiyorum tabii kalkip meyvemi suyumu sutumu kendim aliyorum. Sen mutlu ol yeter, pozitif ol, gerisini minigin/miniklerin halleder. Hayirli pozitif sonuclar almanin dilegi ile...
Hiç belirtin varmı canım?
Bilmiyorum ki arada kasıklarıma ağrı giriyor. Şuan bişey yok . Sende var mı
Ben iyiyim hafif bir ağrı kasıklarıma giriyor o kadar . Gece çok işkence çekiyorum. Eşim bi arkadaşındanduymuş ateşimi kontrol edip durdu gece :) belli etmedim ama güldüm:)Cok sukur iyiyim canim bugun bende biraz ayaklandim dolasiyorum evin icindesen nasilsin agrin falan varmi sabah biraz kasigima sanci girdi korktum agriyinca da gecti cok sukur
Biraz uyku hali birazda afedersin akıntıda fazlalık o kadar .az önce kuvvetli bi şekilde hapşırdım bişey olmamıştır umarım
Bilmiyorum ki arada kasıklarıma ağrı giriyor. Şuan bişey yok . Sende var mı
Canim sana bisey soracagom simdi burda okuyunca fark etttim crinone jeli nasil kullaniyoruz ben yapip yatiyorum yoksa yuruyus mu yapmam lazim
:) o hapşırma bana ilk gün 3 kere oldu . Allahım dedim gitti bu . O nasıl hapşırmak çigerlerim parçalandı.
Merak etme eğer Rabbim ol dediyse olur .
Sağol canım aynen Rabbim ne derse o.şimdi yürüyüşe çıkıyoruz teyzesi.görüşürüz
Bana jel verilmedi. Progesteron kullanıyorum genitalden . Bide provame var hap . Başka bişey yok . Jel ne için?
O da genitalden kullaniyor canim endotmerium kalinlasmasi icin
Ben de bu konuyu cok arastirdim, yatmanin kanitlanmis bir faydasi yokmus, icin rahat etsin. Hatta surekli yatma diyorlar kan dolasimi yavaslamasin, rahme kan gitsin dedilerl bana. Ben transferden sonra 45 dk dinlendim sonra arabaya binip yemek yemeye gittikeve dogru da mesafe cok kisa yuruyerek geldim. Her gun de ciktim, hem progestan ignemi yaptirmak icin hem de crinone jelden sonra mecburi yuruyusumu yapmak icin. 15 dakkadan fazla degildi. Evin icinde de hep yatmiyorum tabii kalkip meyvemi suyumu sutumu kendim aliyorum. Sen mutlu ol yeter, pozitif ol, gerisini minigin/miniklerin halleder. Hayirli pozitif sonuclar almanin dilegi ile...
Hiç bir bilgim yok canım . Progesteronda opu dan sonra hap gibi aldim transferden sonra genitalden . Gece yatarken koyuyorum . Sabah'ta kahvaltıdan sonra koyup yarım saat yatıyorum . Doktorum ilaç kendini dışarı attıgında endişelenme . O ilaçı bırakıyor. Dedi .
Canim crinone jeli kullandigimda yatiyorum ben yanlis mi yapiyorum beni aydinlatirsan cok sevinirim :18:
Canım bazı doktorlar yürüyüş önermiş, benim doktorum da yatmamı önerdi. Ben hep yatıyorum yaptıktan sonra, hep böyle yaptım hala da yapıyorum.
Allah razi olsun senden icimi rahatlattin canim bide bugun akintisi gelmeye basladi acaba yanlis mi yapiyorum diye ama sayende iyiyim simdi rabbim sagliklica bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?