2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Ooooof iyice aklim karisti rabbim hayirlisini verir insallahh:18:

Canım aklın karışmasın . Herkesin tedavisi aynı degilki . Lütfen sıkıntı yapma . Nasıl dediyse doktorun öyle yap . Ara sor . Valla ben en ufak bişeyi arayıp soruyorum . Sonuçta biz bilmek zoorunda değiliz .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canim crinone jeli kullandigimda yatiyorum ben yanlis mi yapiyorum beni aydinlatirsan cok sevinirim :18:

Canimcim, benim gittigim merkezde hep jelden sonra 45-60 dakka arasi yuruyus sart dediler. Birtek transfer gunu ve iki gun daha 15 dakka yeterli dediler. Yarindan itibaren yine uzun sure yuruyuse baslayacagim. Bunun mantigi da vajinanin duvarlari birbirine surtundukce jelin emilimi yukseliyormus faydasi artiyormus. Bence sen doktorunu ara sor, icin rahat etsin..beraber sayiyoruz hadi bakalim...ben 10. Gun test yapmayi dusunuyorum

Peki bu jel ne için ?

Cok cok tesekkur ederim canim bende aksam yapiyorum gunde 1 defa rabbiminsalah bu guzel mutlulugu duygulari yasatir kucagimiza da hayirlisiyla. Da aliriz insallaaaaaahhh canim

Tmm canim dogru soyledin en iyisi o ve benim de 10. Gun testim bugun daha 2. Gunumdeyim ama

Progesteron takviyesi canim..sen de kapsul olarak kullaniyormussun, ayni gorev farkli ilaclar. Tedbir olsun diye veriyorlar, tutunma sansini arttirsin diye. Hepimize hayirli sonuclar

Anladım canım . Ama bende akıntı falan yapmadı

Kızlar bügün EMSEY tüp bebek merkezinden aradılar Jan testi yaptırın bugün dediler biz yarın biliyorduk bugün deyince şimdi kan verdik Rabbim hayırlı haberler nasip etsin bakalım iki saat sonra sonucu mail atacaklar 😍

s-4

Kızlar sonucumu aldım 13. gün 101.70 çıktı...çok mutluyum..hepinize dua ediorum ve inanıorumki hepinizin olacak rabbimin izniyle..yine olmadı dediğim anda pozitifi gördüm...rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın dualarımdasınız...çrşmb tekrar yapılcak testim banada dua edin değerim katlansın

Gozun aydin cnm. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Bize de umut oluyor boyle haberler. Darisi basimiza

Cnm insallah hayirli haberlerini bekliyoruz

Aklinla bin yasa kiz hic aklima gelmedi aramak ama sayende aradim doktorcum da dedi yuruyus yap diye yatma diye cok sukur icim rahatladi oooooh be

Ya belki oylede ama 5 kez yasadim bu isi. 3 dondurulmus'dan. Yani 10 da 1 sansimiz var buda dogru. Yani anlayabliyorum 10. kere yapinca niye tuttugunu. Kiminde tek yumurtayla bile oluyor. Kesinlikle sabrimiz test ediliyor...Ama bukadarida acikli oluyor bir noktadan sonra.

Gozunaydin canim insallah kat kat kat artacak iyi haberlerini bekliyoruz hamişim

Canim crinone jeli kullandigimda yatiyorum ben yanlis mi yapiyorum beni aydinlatirsan cok sevinirim :18:

Ben ilkinde jeli uyguladıktan sonra yatıyodum 2. Tedavimde hemen kalkıp dolaşmaya başlayınca jelin daha etkili olduğunu duydum bu tedavimde 1 dakika bile yatmadım jelden sonra...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah tamamına erdirsin tebrikler :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…