Ooooof iyice aklim karisti rabbim hayirlisini verir insallahh:18:
Canim crinone jeli kullandigimda yatiyorum ben yanlis mi yapiyorum beni aydinlatirsan cok sevinirim :18:
Ooooof iyice aklim karisti rabbim hayirlisini verir insallahh:18:
Canimcim, benim gittigim merkezde hep jelden sonra 45-60 dakka arasi yuruyus sart dediler. Birtek transfer gunu ve iki gun daha 15 dakka yeterli dediler. Yarindan itibaren yine uzun sure yuruyuse baslayacagim. Bunun mantigi da vajinanin duvarlari birbirine surtundukce jelin emilimi yukseliyormus faydasi artiyormus. Bence sen doktorunu ara sor, icin rahat etsin..beraber sayiyoruz hadi bakalim...ben 10. Gun test yapmayi dusunuyorum
Canım ben epeydir kullanıyorum sanırım biraz daha kullanacağım o akıntı hep oluyor. Gece yapıyorum sabah kalktığımda oluyor. Sabah yapıyorum işe gittiğimde de oluyor. Âmin canım güzel duan için. Allah herkese yaşatsın inş bu güzel duyguları. Ve tabi ki sorasını ve en güzelini ( kucağımıza almayı) hiç korkma rahat ol sen..
Canimcim, benim gittigim merkezde hep jelden sonra 45-60 dakka arasi yuruyus sart dediler. Birtek transfer gunu ve iki gun daha 15 dakka yeterli dediler. Yarindan itibaren yine uzun sure yuruyuse baslayacagim. Bunun mantigi da vajinanin duvarlari birbirine surtundukce jelin emilimi yukseliyormus faydasi artiyormus. Bence sen doktorunu ara sor, icin rahat etsin..beraber sayiyoruz hadi bakalim...ben 10. Gun test yapmayi dusunuyorum
Peki bu jel ne için ?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Tmm canim dogru soyledin en iyisi o ve benim de 10. Gun testim bugun daha 2. Gunumdeyim ama
Progesteron takviyesi canim..sen de kapsul olarak kullaniyormussun, ayni gorev farkli ilaclar. Tedbir olsun diye veriyorlar, tutunma sansini arttirsin diye. Hepimize hayirli sonuclar
Kızlar sonucumu aldım 13. gün 101.70 çıktı...çok mutluyum..hepinize dua ediorum ve inanıorumki hepinizin olacak rabbimin izniyle..yine olmadı dediğim anda pozitifi gördüm...rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın dualarımdasınız...çrşmb tekrar yapılcak testim banada dua edin değerim katlansın
Kızlar bügün EMSEY tüp bebek merkezinden aradılar Jan testi yaptırın bugün dediler biz yarın biliyorduk bugün deyince şimdi kan verdik Rabbim hayırlı haberler nasip etsin bakalım iki saat sonra sonucu mail atacaklar 😍
s-4
Ben de ayni gundeyim canim..az kaldi:13:
Cnm mesela bende şiddetli pko var ilk tüp b. Denememde kimyasal gebelik yaşadım şimdi ikincisine hazirlaniyorum gelecek ay Rabbim izin verirse pes etmek yok 10 denemede tutan hamilelik duydum bu gercekten nasip ve zaman işi Rabbim ne zaman takdir ederse ozaman olacak Allahın izniyle
Kızlar sonucumu aldım 13. gün 101.70 çıktı...çok mutluyum..hepinize dua ediorum ve inanıorumki hepinizin olacak rabbimin izniyle..yine olmadı dediğim anda pozitifi gördüm...rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın dualarımdasınız...çrşmb tekrar yapılcak testim banada dua edin değerim katlansın
Canim crinone jeli kullandigimda yatiyorum ben yanlis mi yapiyorum beni aydinlatirsan cok sevinirim :18:
Cnm insallah hayirli haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?