2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Selam kızlar bugun transferimin 11,günü yarın beta yaptır dediler ama ben dün dayanamadim yaptırdım sonuç 73,5 sonuç düşük mu sizce yarın tekrar yaptırcam bakalım bana dua edin Rabbim kucağımizi doldurun inş

Hayirli olsun allah sag salim kucagina almayida nasip etsin ins. Belirtilerin oldumu hic ne zaman basladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar merhaba, Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin, insallah kucaklarimiz bos kalmasin.. bugun transferim oldu doktoruma sormayi unuttum. Oruc tutabilirmiyiz acaba? Sordunuz mu siz,

yeniden sa arkadaşlar ctesi gnü transfer işlmm de geerçkleşti çok şükür hepinizden çok dua bekliyorum inşallah hepimiz pozitif snçları grürüz.

Hayirli olsun allah sag salim kucagina almayida nasip etsin ins. Belirtilerin oldumu hic ne zaman basladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saolasın canım benim...bende baya belirti vardı ama ben hep ilaçlara bağlıodum..en belirgini transferin ilk gününden beri kasıklarımda batma oldu ve şiddetli bel ağrısı..bide göğüslerim aşırı büyüdü..başkada bişey yoktu canım...hem bunları düşünmeyin belirtisi olmadan hamile kalan o kadar çokki..benim hiç umudum yoktu ama rabbim OL dedi..en kısa zamanda inşallah sizde yaşıcaksınız bu sevinci

Kizlar merhaba, Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin, insallah kucaklarimiz bos kalmasin.. bugun transferim oldu doktoruma sormayi unuttum. Oruc tutabilirmiyiz acaba? Sordunuz mu siz,

sa amin inşallah.hayrlı olsn. ben sordm dznli kullnmk zrnda oldğmz ilçlrdn dolayı olmz dedi

slm allah tamamına erdirsin :)
Darısı başıma

Merhaba canım ben olusan sora genitalden almaya başladım bi günde 3 defa ve 3 adet her defasında koyuyorum ve bana biraz bekle akmasın demişti hemşire o yüzden kotçyduktan sonra ben yürüyüş yapmıyorum ama yinede dışarıya akıyordu bu beni endişelendiriyordu bilgi verdiğin için tşk ederim :) yani normal bişe :) dışarı akması...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hala sabah akşam kullanıyorum. Dediğin gibi akşam koysan sabah çıkıyor. Gerekeni salgılıyormuş.
Canım ben herşeyi arayıp soruyorum doktoruma. Çekinilcek şeyleri bile . Ona sormuyacazda kime sorcaz.
Ben folik asidi kullanmayı Unutmuşum ve recçetede görünce aklım çıktı . Bide tatil günü . Iki hastahane arasında tedavim sürdüğü için iki hastahaneyide ayağa kaldırdım . Bana nöbetçi jinecolog bağlayın diye . Ve saatler sonunda amacıma ulaştım. En ufak birşey varsa kafamı kurcalayan doktoruma ulaşıyorum

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

benim iğnelerimin 7. günü ve henüz görünürde bir şey yok,ilk denemem ama öyle bir duygu ki,yumurtlamadım daha ötesi yok gibi..

İlk denemem,ignelere gereken cevabı vermediğimi söyledi doktorum ve dozu arttırdı,ilk üç iğneden sonra normal olan E2 seviyem yükseleceğine düştü.Arttırılan dozla devam ettim,dün doktor istediğim gibi değil, üç gün daha deneyelim dedi.Anladığım kadarıyla yumurtam oluşmadı.E2 yükselmeye başladı ama yeterli değilmiş.Doktordayken panik olup soru bile soramıyorum,delirmek üzereyim,başka doktora da mı gitsem ne yapsam..ağlamaktan gözler kurbağaya döndü.

Günaydın canlar her sabah acaba benimleler mi ? Diye uyanmaktan moralim bozuldu beklemek ne zormuş sabrım azalıyor sanırım sizde ne var ne yok?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canlar her sabah acaba benimleler mi ? Diye uyanmaktan moralim bozuldu beklemek ne zormuş sabrım azalıyor sanırım sizde ne var ne yok?

Gunaydin canim aynen bende oyleyim gece uyaniyotum yan yatamiyorum sanki ordan vuruyorlar gibi agri giriyor insallah bizimledirler test yapsak cok mu erken sen yan yatabiliyor musun canim???

günaydın bayanlar güzel sonucu bekleyen ve mutluluğa adım adım yaklaşan şanslı hanımlar,
dün yani 23.06.2014 günü benim için güzel bir gün olmasını çok isterdim ama transfer yapılacağı gün hasta oldum, öyle kötü oldum ki anlatamam, doktor kan tahlili filan aldı, bugün gidip alıp göstereceğim doktor çok şaşırdı nasıl olur diye bakalım anlamıyorum transfer gününde insan nasıl hasta olur onuda bilmiyorum ki, hastalığıma daha varken hiç böyle erken olmamıştım,...

benim iğnelerimin 7. günü ve henüz görünürde bir şey yok,ilk denemem ama öyle bir duygu ki,yumurtlamadım daha ötesi yok gibi..

yani folikul stimulasyon asamasindamisin? simdiye dek doktorun gormus olmasi gerekirdi. Buyumustur yumurtalar simdiye canim. Gidip baktir hemencik.

Gunaydin canim aynen bende oyleyim gece uyaniyotum yan yatamiyorum sanki ordan vuruyorlar gibi agri giriyor insallah bizimledirler test yapsak cok mu erken sen yan yatabiliyor musun canim???

İlk günden beri sırtım çok ağrıdığı için yan yatıyorum tabi kasıkta şişlik ve ağrı var bu yumurtalıklarımızdan kaynaklanıyormuş canım anca küçülüyorlar bugün şişliğim daha iyi gibi benim sanırım test için erken en erken 12.günde bthcg yükseliyormuş canım belirtilerde bundan sonra tabii ama sabretmek zor işte bende her gün belirti arıyorum dün kendimi oyalamak için puzzle aldım zaman hızlı geçsin diye .. Düşün artık:)

Ben yan yaramiyorum canim sanki ordaki organlarim saga kaymis gibi agirlik oldu agri yapinca korktum :18: benim sislik mideden basliyor canim vucudum su toplamamasi icin tuzsuz ye dediler mecbur onu yapiyorum gercekten bu sefer zor geciyor benimki 5.gun transferi yinede 12.gunu mu beklicem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…