yani folikul stimulasyon asamasindamisin? simdiye dek doktorun gormus olmasi gerekirdi. Buyumustur yumurtalar simdiye canim. Gidip baktir hemencik.
Ben yan yaramiyorum canim sanki ordaki organlarim saga kaymis gibi agirlik oldu agri yapinca korktum :18: benim sislik mideden basliyor canim vucudum su toplamamasi icin tuzsuz ye dediler mecbur onu yapiyorum gercekten bu sefer zor geciyor benimki 5.gun transferi yinede 12.gunu mu beklicem canim
Ben yan yaramiyorum canim sanki ordaki organlarim saga kaymis gibi agirlik oldu agri yapinca korktum :18: benim sislik mideden basliyor canim vucudum su toplamamasi icin tuzsuz ye dediler mecbur onu yapiyorum gercekten bu sefer zor geciyor benimki 5.gun transferi yinede 12.gunu mu beklicem canim
Canım dün aynı şeyleri bende eşime söylüyordum yan yatınca yandan patlıyacakmışım gibi diye. Dün bayağa yürüyüş yaptım bilmiyorum onun etkisimi bugün biraz rahatlamış şişlik rahat oturup kalkabiliyorum.en erken 10.yada11.gün idrar testi düşünüyorum ben. Şişliğin çok aşrı olup nefes darlığına sebep olursa doktorunu ara yine de canm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sana bişey sorucam kabızlık sorunu yaşıyorum ben çok sende böle bi sorun var mı yada olmaması için ne yapabilirim kayısı fayda etmiyor bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canlar her sabah acaba benimleler mi ? Diye uyanmaktan moralim bozuldu beklemek ne zormuş sabrım azalıyor sanırım sizde ne var ne yok?
Canım sana bişey sorucam kabızlık sorunu yaşıyorum ben çok sende böle bi sorun var mı yada olmaması için ne yapabilirim kayısı fayda etmiyor bana
Canım dün aynı şeyleri bende eşime söylüyordum yan yatınca yandan patlıyacakmışım gibi diye. Dün bayağa yürüyüş yaptım bilmiyorum onun etkisimi bugün biraz rahatlamış şişlik rahat oturup kalkabiliyorum.en erken 10.yada11.gün idrar testi düşünüyorum ben. Şişliğin çok aşrı olup nefes darlığına sebep olursa doktorunu ara yine de canm
Bende aynı canım . Sagıma yatamıyorum soluma yatamıyorum. Bide sagıma dönmeden uykuya dalamam.Canım dün aynı şeyleri bende eşime söylüyordum yan yatınca yandan patlıyacakmışım gibi diye. Dün bayağa yürüyüş yaptım bilmiyorum onun etkisimi bugün biraz rahatlamış şişlik rahat oturup kalkabiliyorum.en erken 10.yada11.gün idrar testi düşünüyorum ben. Şişliğin çok aşrı olup nefes darlığına sebep olursa doktorunu ara yine de canm
5.gun transferinde 10.gun trst yapiliyor cnm 2 gun erken yapabilirsin😊😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende aynı canım . Sagıma yatamıyorum soluma yatamıyorum. Bide sagıma dönmeden uykuya dalamam.
Iğnelere başladığımdan beri göğüslerin çok hassastı zaten . Ama bu sabah değişmişler :) sanırım
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Teşekkür ederim cnm desteğin için bugün kan testini tekrar edicem bakalım nasıl çıkıcak. Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ve burdaki tüm anne olmak isteyenlere.
yaptırdın mı canım kan testi kaç çıktı
Ama benimkiler hic şiş olmadi ki
...Veeeee ben de artık bir anne adayıyım sevgili arkadaşlarımAllah isteyen herkese versin...Darısı başınıza
Canim oncelikle tedavin hayirla sobuclansin insallah :) benimde kabizlik sorunum cok vardi ama soyle yap kayisi ye 6-7 tane falan uzerine 2 su bardagi su ic iyi geliyor yada haslanmis misir ye ve yine uzerine bollll su ic tuvalete cikincada bana dua etmeyi unutma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?