2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

yani folikul stimulasyon asamasindamisin? simdiye dek doktorun gormus olmasi gerekirdi. Buyumustur yumurtalar simdiye canim. Gidip baktir hemencik.

dün baktı zaten,üç gün daha iğneden sonra yine bakacak sonuca göre iğneleri bırakıp başka sefere dicekmişiz.Çok üzgünüm..

Canım dün aynı şeyleri bende eşime söylüyordum yan yatınca yandan patlıyacakmışım gibi diye. Dün bayağa yürüyüş yaptım bilmiyorum onun etkisimi bugün biraz rahatlamış şişlik rahat oturup kalkabiliyorum.en erken 10.yada11.gün idrar testi düşünüyorum ben. Şişliğin çok aşrı olup nefes darlığına sebep olursa doktorunu ara yine de canm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5.gun transferinde 10.gun trst yapiliyor cnm 2 gun erken yapabilirsin😊😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sana bişey sorucam kabızlık sorunu yaşıyorum ben çok sende böle bi sorun var mı yada olmaması için ne yapabilirim kayısı fayda etmiyor bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de olmadı canım karpuz ve kavuna yüklen derim yine geçmezse doktoruna bi sor bi ilaç var o kullanılabiliyor zararsız.ama sakın zorlama .

Günaydın canlar her sabah acaba benimleler mi ? Diye uyanmaktan moralim bozuldu beklemek ne zormuş sabrım azalıyor sanırım sizde ne var ne yok?

Canım benim sanırım herkes aynı duyguyu yaşıyor. Ama gece zor geçiyor benim uyuyamıyorum.
Bu gece rüyamda bayram akrabalar falan geliyor. Bende onları öpüyorum. Ama bebek bezi paketleri oluyor. Ordaki bebeklerin yanaklarını öpüyorum :)) yani bu kadar olur dedim uyanında :)
Gündüz bişeyim yok sakinim dün tatlı bile yaptım bir sürü yemekle işle uğraştım. Yattım uyudum da arada .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canım benim kabızlık genelde benim ciddi rahatsızlıgımdır. Gün kurusu kayısı yiyip bollll bolll Birde meyve yiyip üzerine su içiyorum. Rahatım hiç sıkıntım olmadı . Bol yeşil marul salata yapıyorum üzerine zeytin yagı limonla yiyorum. Bununda faydası oluyor.

Cok sukur iyiyim o kadar degil canim bende jelden sonra evde yuruyus yapiyorum mecbuuuuuuurrr

Bende aynı canım . Sagıma yatamıyorum soluma yatamıyorum. Bide sagıma dönmeden uykuya dalamam.
Iğnelere başladığımdan beri göğüslerin çok hassastı zaten . Ama bu sabah değişmişler :) sanırım

Ama benimkiler hic şiş olmadi ki

Selamlar kizlar 19 unda transferim oldu benimde yazmistim daha once burdan :) bende temmuz 1i bekleyenlerdenim cok heyecanliyiz esimle :) benimde kasiklarimda agri oluyor ara ara goguslerim zaten tedavinin ortalrinda acimaya baslamisti ama simdi kahverengi kismi genisledi gibi birde dun gece belim ve karnim cok agridi regl olcakmisim gibi uykumdan uyandim agrim oldugu icin korktum cok ama simdi yok birsey cok sukur :)) sonuclarimizi cok merak ediyorum rabbim hepimizin gonlune gore versin hayirli zamanda versin evlatlarimizi o hayirli zaman tez vakitte gercrklessin innnnsalllahhhhh :)))

Canim oncelikle tedavin hayirla sobuclansin insallah :) benimde kabizlik sorunum cok vardi ama soyle yap kayisi ye 6-7 tane falan uzerine 2 su bardagi su ic iyi geliyor yada haslanmis misir ye ve yine uzerine bollll su ic tuvalete cikincada bana dua etmeyi unutma

Canim oncelikle tedavin hayirla sobuclansin insallah :) benimde kabizlik sorunum cok vardi ama soyle yap kayisi ye 6-7 tane falan uzerine 2 su bardagi su ic iyi geliyor yada haslanmis misir ye ve yine uzerine bollll su ic tuvalete cikincada bana dua etmeyi unutma

Kizlaar transfere çok az kaldı dün 9 yumurta toplandi 7si işleme uygun 5i döllendi çok iyi durumdaymis bebislerim yarın bölünme nasıl diye bakıp transfer günü belli olacak.çoook heyecanliyim:)))))))))

İnşallah canım çok teşekkür ederim:) dediklerini daha önce yapmıştım bişe farketmedi bende zeytin yağı bile içtim ama yok bende bişe ilk defa kabız oldum Allah hiç kimseyi böle yapmasın ya çok zorladım kendimi inşallah bebişlerime bişe olmaz Allah isteyen herkese evlat versin burda olan herkesinde allahım emeklerini boşa çıkmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin ( âmin )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…