2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım Rabbim inş saglıkla kucağına almayı nasip eder.
Bende Cumartesi tranfer oldum . Beklemedeyim . Hayırlısı inş

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Hayır olsun canım rüyan .Rabbim kendi bebeklerini de öpmeyi nasip etsin .

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olcak diye bişey yokki canım . Benim iğnelerden beri böyle

Benim onceki tup bebekte cok sismisti dedigin gibi bu seferde igneleri kullanirken biraz sismisti ucu da aciyordu su an eser yok iyi mi kotu mu sonucunda gorecegiz canim

Benim onceki tup bebekte cok sismisti dedigin gibi bu seferde igneleri kullanirken biraz sismisti ucu da aciyordu su an eser yok iyi mi kotu mu sonucunda gorecegiz canim

Güzel şeyler düşün canım . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş

Slm kızlar..dün yumurtalar toplandı..Bugün aradılar 8 yumurtadan 6 sına işlem yapılmış..4 tanesi dollenmis..yarın sabah 9 da gel dediler..yani 2.gün transferi olacak..tedirginim biraz ama siz ne dersiniz..herkese allahtan yardım diliyorum..Allahım herkese nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Innnnnsssssssaaaaaallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Amiiiiiiiiiiiiinnnnn canim cumlemize versin insallah

Aminn canim benim cok fazla kafana takma olcagina birak bende kabiz oldum karnimin agrisindan duramadim hatta biara popomun ustune oturamiyodum ama hic zorlamadim tuvalette oturup bekledim kendi kendine gelsin diye oyle daha kolay oldu sen yinede zorlamamaya ozen goster tatlim :) rabbim isterse olur tutuncagi varsa ip bile atlasan tutar takilma hic :)
Canım Rabbim inş saglıkla kucağına almayı nasip eder.
Bende Cumartesi tranfer oldum . Beklemedeyim . Hayırlısı inş

Aminnn tatlimm su pozitif oldugu haberlerini alsaydik cok merak icindeyim her seyin hayirlisi hepimiz icin :) sende varmi biseyler herhangi belirti yasadinmi :) benim ara ara adet olcakmisim gibi agrim oluyo sonra geciyo bilmiyorum neden

Kızlar çok şükür Rabbim e hamileliyim çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bekleyen herkesin yüzü güler

Onceden test yaptirmayi yada idrarda yapmayi dusunuyo musun canim benimde temmuz 1 ama nasil gecer koca 7 gun :)

Ben dayanamayıp pazar yada pzt idrar yapabilirim :?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onceden test yaptirmayi yada idrarda yapmayi dusunuyo musun canim benimde temmuz 1 ama nasil gecer koca 7 gun :)

Idrar degil de canim kan vermeyi dusunuyorum cuma gunu cok merak ediyorum saliyi bekleyemicem sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…