Selamlar kizlar 19 unda transferim oldu benimde yazmistim daha once burdan :) bende temmuz 1i bekleyenlerdenim cok heyecanliyiz esimle :) benimde kasiklarimda agri oluyor ara ara goguslerim zaten tedavinin ortalrinda acimaya baslamisti ama simdi kahverengi kismi genisledi gibibirde dun gece belim ve karnim cok agridi regl olcakmisim gibi uykumdan uyandim agrim oldugu icin korktum cok ama simdi yok birsey cok sukur :)) sonuclarimizi cok merak ediyorum rabbim hepimizin gonlune gore versin hayirli zamanda versin evlatlarimizi o hayirli zaman tez vakitte gercrklessin innnnsalllahhhhh :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim sanırım herkes aynı duyguyu yaşıyor. Ama gece zor geçiyor benim uyuyamıyorum.
Bu gece rüyamda bayram akrabalar falan geliyor. Bende onları öpüyorum. Ama bebek bezi paketleri oluyor. Ordaki bebeklerin yanaklarını öpüyorum :)) yani bu kadar olur dedim uyanında :)
Gündüz bişeyim yok sakinim dün tatlı bile yaptım bir sürü yemekle işle uğraştım. Yattım uyudum da arada .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Hayır olsun canım rüyan .Rabbim kendi bebeklerini de öpmeyi nasip etsin .
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olcak diye bişey yokki canım . Benim iğnelerden beri böyle
Benim onceki tup bebekte cok sismisti dedigin gibi bu seferde igneleri kullanirken biraz sismisti ucu da aciyordu su an eser yok iyi mi kotu mu sonucunda gorecegiz canim
Hayırlı olsun cnm kaç çıktı sonucun?
Selamlar kizlar 19 unda transferim oldu benimde yazmistim daha once burdan :) bende temmuz 1i bekleyenlerdenim cok heyecanliyiz esimle :) benimde kasiklarimda agri oluyor ara ara goguslerim zaten tedavinin ortalrinda acimaya baslamisti ama simdi kahverengi kismi genisledi gibibirde dun gece belim ve karnim cok agridi regl olcakmisim gibi uykumdan uyandim agrim oldugu icin korktum cok ama simdi yok birsey cok sukur :)) sonuclarimizi cok merak ediyorum rabbim hepimizin gonlune gore versin hayirli zamanda versin evlatlarimizi o hayirli zaman tez vakitte gercrklessin innnnsalllahhhhh :)))
İnşallah canım çok teşekkür ederim:) dediklerini daha önce yapmıştım bişe farketmedi bende zeytin yağı bile içtimama yok bende bişe ilk defa kabız oldum Allah hiç kimseyi böle yapmasın ya çok zorladım kendimi inşallah bebişlerime bişe olmaz Allah isteyen herkese evlat versin burda olan herkesinde allahım emeklerini boşa çıkmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin ( âmin )
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aminn canim benim cok fazla kafana takma olcagina birak bende kabiz oldum karnimin agrisindan duramadim hatta biara popomun ustune oturamiyodum ama hic zorlamadim tuvalette oturup bekledim kendi kendine gelsin diye oyle daha kolay oldu sen yinede zorlamamaya ozen goster tatlim :) rabbim isterse olur tutuncagi varsa ip bile atlasan tutar takilma hic :)İnşallah canım çok teşekkür ederim:) dediklerini daha önce yapmıştım bişe farketmedi bende zeytin yağı bile içtimama yok bende bişe ilk defa kabız oldum Allah hiç kimseyi böle yapmasın ya çok zorladım kendimi inşallah bebişlerime bişe olmaz Allah isteyen herkese evlat versin burda olan herkesinde allahım emeklerini boşa çıkmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin ( âmin )
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım Rabbim inş saglıkla kucağına almayı nasip eder.
Bende Cumartesi tranfer oldum . Beklemedeyim . Hayırlısı inş
Güzel şeyler düşün canım . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş
Innnnnsssssssaaaaaallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
Hayirlisi insallah canim safak 7
Hayirlisi insallah canim safak 7
Mesela 7.gun test yapsam yaniltici olur mu canim
Onceden test yaptirmayi yada idrarda yapmayi dusunuyo musun canim benimde temmuz 1 ama nasil gecer koca 7 gun :)
Ayın 1indemi yapacaksın sen testini. 3 ü degilmi
Onceden test yaptirmayi yada idrarda yapmayi dusunuyo musun canim benimde temmuz 1 ama nasil gecer koca 7 gun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?