2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canim bana 10 gun sonra yapabilirsin dediler 5.gunuz ya o bakimdan kiz

Bana bişey demediler. Ama önceden verilmiş ayın 1i için kan testi var . Ama transfer 5. Gün olunca 3ünde yapmam gerekir.
Burda öyle laboratuvara gidip test yaptırmak istiyorum diyemezsin. Reçeten olması lazım . Zaten beklemeyi düşünüyorum. Çok heyecanlı ve sabırsızım ama yinede hüsrana uğrayıp üzülmekten iyidir. Akşam eşime dedim . Keşke evlerde bi makina olsa karnımızı izleyebilsek . Ne yapıyor görebilsek. . Bugünlere sabredemiyoruz. 9 ay boyunca nasıl olacak . Rabbim sabredenlerden eylesin. Hayırlısını versin . Bakmayın böyle sabırlı olduğuma heyecan tavan :))

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Sen bilirsin canim burda oyle degil istedigin yerde testini yaptirabilirsin 3. Gun transferi 12 gunde 5.gunde 10 gunde belli oluyor ben boyle diyorum ama o gun yaklasinca insallah vaxgecmem

Mesaj 3 kere gelmiş iPad'im takıldı özür dilerim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Havf ve reca arasindayim...umit ve korku...sonuc muhim degil iman ediyorum ki rabbim en hayirlisini verecek bizim icin
..... diye msj atmış eşim verende o alanda

s-4

Ben dayanamayıp pazar yada pzt idrar yapabilirim :?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O kadar sabrettikten sonra saliyida beklerim herhalde canim ama ya cikmazsa idrarda (
Idrar degil de canim kan vermeyi dusunuyorum cuma gunu cok merak ediyorum saliyi bekleyemicem sanirim

Yaaa deme oyle bende yaptirsam mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Eger hamileysem bilin ki en buyuk belirtim uyku. Bu kadar uyunur mu ya, gozumu acamiyorum resmen.

O kadar sabrettikten sonra saliyida beklerim herhalde canim ama ya cikmazsa idrarda (

Yaaa deme oyle bende yaptirsam mi acaba

Cumartesi 8 oluyor idrar da cikar mi kiz yorumlari alalim sonra karar verelim

Canım sen genartta mı yaptırmıştın, ben orayla görüştüm ama kararsızım. Bizim sorunumuz akrozom olmamasıymış maalesef. Bir tek orda bir yöntem bulduk piezo diye çok fazla şans verilmese de ümit işte...

Ayyy eveeett birileri soylesinde bizde ona gore karar verelim yaa :))

Ya nerde okuduysam 9. Gün idrar testleri negatif çıkıp üzülenler var . Hamile olmalarına rağmen .
Bekleyin ha dokuz ha 12 bu günler için azim mücadele verdik. Keyfini çıkarın . 3 gün için sabrınızı zorlamayın. Kendinize boşuna sitres yapıyorsunuz. Tamam bheyecan başka bişey ama stres ve akabinde panik bunlar iyi degil. Olumlu düşünün . Olmasada Rabbim bilir. Demeliyiz. Ha üçgün önce ögrenmişsin ha üç gün sonra .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…