Canim bana 10 gun sonra yapabilirsin dediler 5.gunuz ya o bakimdan kiz
Kızlar çok şükür Rabbim e hamileliyim çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bekleyen herkesin yüzü güler
Bana bişey demediler. Ama önceden verilmiş ayın 1i için kan testi var . Ama transfer 5. Gün olunca 3ünde yapmam gerekir.
Burda öyle laboratuvara gidip test yaptırmak istiyorum diyemezsin. Reçeten olması lazım . Zaten beklemeyi düşünüyorum. Çok heyecanlı ve sabırsızım ama yinede hüsrana uğrayıp üzülmekten iyidir. Akşam eşime dedim . Keşke evlerde bi makina olsa karnımızı izleyebilsek . Ne yapıyor görebilsek. . Bugünlere sabredemiyoruz. 9 ay boyunca nasıl olacak . Rabbim sabredenlerden eylesin. Hayırlısını versin . Bakmayın böyle sabırlı olduğuma heyecan tavan :))
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Hamile kalip jel kullanan arkadaslar yesil olarak geldigi oldugumu jelin
tşk ederim hepinize dua ediyorumGozunaydin canim insallah darisi bize amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Rabbim saglıkla kucağına Almayı nasip etsin canım
Bende bolbol film izliyorum . Rabbim hayırlısını nasip eder inş
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Çok teşekkürler cnm darısı başına senin testin ne zaman?
O kadar sabrettikten sonra saliyida beklerim herhalde canim ama ya cikmazsa idrardaBen dayanamayıp pazar yada pzt idrar yapabilirim :?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Idrar degil de canim kan vermeyi dusunuyorum cuma gunu cok merak ediyorum saliyi bekleyemicem sanirim
Eger hamileysem bilin ki en buyuk belirtim uyku. Bu kadar uyunur mu ya, gozumu acamiyorum resmen.
O kadar sabrettikten sonra saliyida beklerim herhalde canim ama ya cikmazsa idrarda(
Yaaa deme oyle bende yaptirsam mi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cumartesi 8 oluyor idrar da cikar mi kiz yorumlari alalim sonra karar verelim
Cnm mesela bende şiddetli pko var ilk tüp b. Denememde kimyasal gebelik yaşadım şimdi ikincisine hazirlaniyorum gelecek ay Rabbim izin verirse pes etmek yok 10 denemede tutan hamilelik duydum bu gercekten nasip ve zaman işi Rabbim ne zaman takdir ederse ozaman olacak Allahın izniyle
Ayyy eveeett birileri soylesinde bizde ona gore karar verelim yaa :))
Ayyy eveeett birileri soylesinde bizde ona gore karar verelim yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?