Ya nerde okuduysam 9. Gün idrar testleri negatif çıkıp üzülenler var . Hamile olmalarına rağmen .
Bekleyin ha dokuz ha 12 bu günler için azim mücadele verdik. Keyfini çıkarın . 3 gün için sabrınızı zorlamayın. Kendinize boşuna sitres yapıyorsunuz. Tamam bheyecan başka bişey ama stres ve akabinde panik bunlar iyi degil. Olumlu düşünün . Olmasada Rabbim bilir. Demeliyiz. Ha üçgün önce ögrenmişsin ha üç gün sonra .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Guzel hatunlar guzel anneler idrar testinde gebelik cikiyor mu bizi aydinlatirmisiniz
Tamamm kuzummm yapmayalim en iyisimi seni dinleyelim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) :)
sürekli uyuyorum ya gözüm arada açılıyor:)
Canımcım benim ilk denemem . Mart'tan beride burda okuyorum araştırıyorum. Böyle erken test sonucunda üzülen çok var. Ama sonuçta hamile . O üzgün süreci bekleyerek geçirmek daha hayırlı.
Ben size azda olsa destek olmak için söyledim hemde uykulu tek gözle :))
Eger hamileysem bilin ki en buyuk belirtim uyku. Bu kadar uyunur mu ya, gozumu acamiyorum resmen.
Tamamm kuzummm yapmayalim en iyisimi seni dinleyelim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) :)
sürekli uyuyorum ya gözüm arada açılıyor:)
Canımcım benim ilk denemem . Mart'tan beride burda okuyorum araştırıyorum. Böyle erken test sonucunda üzülen çok var. Ama sonuçta hamile . O üzgün süreci bekleyerek geçirmek daha hayırlı.
Ben size azda olsa destek olmak için söyledim hemde uykulu tek gözle :))
Canina kurban tamm canim anca beraber kanca berabercanim sende boyle agri var mi benim simdi adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor hemde cok
:) bencede yani
Bu sabah vardı öyle bir ağrı adet olacakmışım gibi ama sonra geçti. Şuan hiç bişeyim yok .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü[/
Herkes de mi oluyor ki korktum bi an agri olunca kipirdamadan yatiyrum meyveyi cok yedim acaba ondan yapar mi ki canim ya
Cook saol cnm korkulcak birsey yokmus havayla temas edincede renk degstirirms iyice yerlestrmk lazimmis o kremiYok canım gelmedi...Kötü bişey değil doktorunu ara o söyler ne olduğunu...Korkulacak bişey yok ama
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayır canım yeşil renkli gelmedi hiç. Ama açık kahverengi gelebiliyor bazen. Senin hamilelik takvimi yok muydu canım? Nasılsın?
Vardi canim duzelteyim derkn sildim yeniden yapcm telden yapamadim.iyim cok sukur 30 haziranda kalp atisini duymaya gtcz sen nasilsin nasil gidiyo kac haftalik seninki
Cook saol cnm korkulcak birsey yokmus havayla temas edincede renk degstirirms iyice yerlestrmk lazimmis o kremi
Iyiyim canım tşk ederim şimdilik iyi hatta fazla iyi gibi çünkü hiç bi belirti hissetmiyorum bugün 9+3 olduk. Cumartesi kontrol var iple çekiyorum o günü
Canim sen deneyimlisin bisey sormak istiyorum yardimci olursan sevinirim seninde transferden sonra 3-4.gunlerinde adet agrisi gibi kasiklarinda agri oldu mu yasadin mi
Hadi dinleyelim bari de canim benim kasiklarim agriyor cok fena adet sancisi gibi simdi oldu sanki bir agirlik var orda neler oluyor neden ama
Evet cnm 438 çıktı çok şükür, 2 hafta sonra kontrole çağırdı. O zaman tekmi çiftmi görürüz dedi. Sen ne yaptın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?