2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Tamamm kuzummm yapmayalim en iyisimi seni dinleyelim :))

Guzel hatunlar guzel anneler idrar testinde gebelik cikiyor mu bizi aydinlatirmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) :)
sürekli uyuyorum ya gözüm arada açılıyor:)
Canımcım benim ilk denemem . Mart'tan beride burda okuyorum araştırıyorum. Böyle erken test sonucunda üzülen çok var. Ama sonuçta hamile . O üzgün süreci bekleyerek geçirmek daha hayırlı.
Ben size azda olsa destek olmak için söyledim hemde uykulu tek gözle :))

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Peki tatlim iyide soyledin gercekten negatif sonucu gorunce cok uzulurum en iyisi mi yapmamak :) benimde cok uykum var ama ben gece agridan uyuyamadigim icin var hem karnim hem belim agridi bide progesteron igneleri kalcamin canini okumus durumda o yuzden pek uyuyamadigim icin gozlerim yaniyo her an uyuyabilirim :))

Hadi dinleyelim bari de canim benim kasiklarim agriyor cok fena adet sancisi gibi simdi oldu sanki bir agirlik var orda neler oluyor neden ama

Canina kurban tamm canim anca beraber kanca beraber canim sende boyle agri var mi benim simdi adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor hemde cok

Canina kurban tamm canim anca beraber kanca beraber canim sende boyle agri var mi benim simdi adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor hemde cok

:) bencede yani
Bu sabah vardı öyle bir ağrı adet olacakmışım gibi ama sonra geçti. Şuan hiç bişeyim yok .

Vardi canim duzelteyim derkn sildim yeniden yapcm telden yapamadim.iyim cok sukur 30 haziranda kalp atisini duymaya gtcz sen nasilsin nasil gidiyo kac haftalik seninki

Iyiyim canım tşk ederim şimdilik iyi hatta fazla iyi gibi çünkü hiç bi belirti hissetmiyorum bugün 9+3 olduk. Cumartesi kontrol var iple çekiyorum o günü

Cook saol cnm korkulcak birsey yokmus havayla temas edincede renk degstirirms iyice yerlestrmk lazimmis o kremi

Benim yaşadığım korkuyu bi bilsen...Şu an belim ve karnım ağrıyo hemen doktoru aradım progestan hap başlattı ama muhtemelen önemsizdir dedi çünkü Allahıma bin şükür kanamam yok

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar biliyorsunuz basarisiz bir tup bebek denemem var.
Simdi dondurulmuslarla 2.denemeyo yapicam.
Dondurulmus transferi yapan arkadaslar bilgi paylasimi yapabilrlerse cok sevinirim.
Mesela basarisiz denemeden sonra ne kadar beklediniz. Kullanilan ilac varmi yada aklinza gelen ne varsa..
Paylasirsaniz sevinirim.

Iyiyim canım tşk ederim şimdilik iyi hatta fazla iyi gibi çünkü hiç bi belirti hissetmiyorum bugün 9+3 olduk. Cumartesi kontrol var iple çekiyorum o günü

Canim sen deneyimlisin bisey sormak istiyorum yardimci olursan sevinirim seninde transferden sonra 3-4.gunlerinde adet agrisi gibi kasiklarinda agri oldu mu yasadin mi

Canim sen deneyimlisin bisey sormak istiyorum yardimci olursan sevinirim seninde transferden sonra 3-4.gunlerinde adet agrisi gibi kasiklarinda agri oldu mu yasadin mi

Elbette bildiğim şeylerde yardımcı olurum canım. Evet olmuştu hatta batma şeklinde oluyordu ara ara. Yataktan falan kalkarken sanki ağrı gibi oluyordu.

Arkadaşlar bu ağrı ve batmalar yumurtalıklarımız alınınca geriye şiş olan kapsülleri kalıyormuş bunların inmesi de zaman alıyormuş özellikle yumurta sayısı çok olanlarda kapsül de çok olduğundan ağrı batma hissi daha çok olurmuş aklınızı bulandırmayın bence rahat olun canlarım:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi dinleyelim bari de canim benim kasiklarim agriyor cok fena adet sancisi gibi simdi oldu sanki bir agirlik var orda neler oluyor neden ama

Canim benim dun gecede adet sancisi gibi oldu bugun oglendede oldu hatta bazen oturunca kasigima sanci saplaniyo bilmiyorum ki bende neden oluyo ( kotuye yormayaliiimmm allahim sen koru meleklerimizi

Kızlar Ramazan geldi bizi oruç tutmalımıyız . ?
Çevremde kimse bilmiyor . Kimseye bişey sormam. Tutmasak yada tutarsak ne olur bilen var mı .
Eğer hamileysek gelişme aşamasında oruç tutulur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…