2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım ben negatif sonucu aldım adet oldum bitti bidahaki adet olduğumda tedavime başlandı. negatif sonuç aldıktan sonra bütün ilaçları kesti dr ... dondurulmuş embriyo transferim yapıldı sonuç pozitif şükürler olsun darısı başına inşallah . sadece stresten uzak dur tavsiyem başka normal hayatına devam edebilirsin herşey psikolojiden geçiyor unutma hayırlı olsun şimdiden

Cok tesekkur ederim canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.
Transfer sonrasinda neler yaptin yani yattinmi hic ozel bisey yedin mi onlarida soyleyebilir misin?

Allah senden razi olsun canim bu agri gecede oldu hic uyuyamadim bu saatte ayaktayim ve senin mesajinla cok rahatladim dedigin gibi benim yumurtam coktu ve hala sislik de var insallah bebeklerim benimledir cok tesekkur ettimcok sagol

Eveeeeeetttt insallah rabbim korur sagliklica kucagimiza aliriz insallaaaaaaahhhhhhhhh

Elbette bildiğim şeylerde yardımcı olurum canım. Evet olmuştu hatta batma şeklinde oluyordu ara ara. Yataktan falan kalkarken sanki ağrı gibi oluyordu.

Bu gecede oldu ama kotuye yormak istemiyorum bi arkadas yazmis yumurtasi cok olan kisilerde cok olur diye benimde coktu insallah bebeklerim iyidir insallah , cevap verdigin icinde cok cok tesekkur ederim canim rabbim yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah

Cnm dondurulmuş transferi çok daha rahat oluyor. Ben ilk negatifi aldıktan 3 ay sonra tekrar tedeviye başladım, doktor rahmin dinlensin demişti. Bikere iki güne bir kan aldırma yok, göbekten iğne yok, opu yok, sadece hap içiyorsun. O yüzden benim çok kolayıma geldi. Transfer sonrasıda hep olumsuz düşünceleri kafamdan attım, ilkinde hep olumsuz düşünmüştüm nedense, sanki olumsuz düşününce fazla üzülmem gibi gelmişti ama yanılmışım. Sende hep pozitif düşün olucak de, bol bol dua et. Rabbim yardımcın olsun.

Eveeeeeetttt insallah rabbim korur sagliklica kucagimiza aliriz insallaaaaaaahhhhhhhhh

Aminnn can benim amiiinn :) buarada benim dun aksam hicbir agrim olmadi cok sukur simdide yok sadece goguslerimde hassaslik basladi uclari dahil aciyo epey :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı sabahlar kızlar. .
Bugün ikinci sefer kan vereceğiz ilki transfer sonrası 9. Günde beta hcg 7.18 çıkmıştı bugün ikinci testi yapacağız Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ... umudum azalıyor ama elde olacak bir şey yok sabredecegiz dua edeceğiz Rahman a yönelecegiz sizde dua edin

s-4

cnm dualarım seninle. Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah. haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet ol

Aminnn can benim amiiinn :) buarada benim dun aksam hicbir agrim olmadi cok sukur simdide yok sadece goguslerimde hassaslik basladi uclari dahil aciyo epey :))

Canim brnim goguslerde bisey yok ne buyume ne acima bugun agrimda yok cok sukur ama gece agridan uyandim bana oyle geliyorki birazda gaz sıkışmam varmiş sanirim

Canim brnim goguslerde bisey yok ne buyume ne acima bugun agrimda yok cok sukur ama gece agridan uyandim bana oyle geliyorki birazda gaz sıkışmam varmiş sanirim

Anladim tatlimm :) benimde kabizlik cok fena oldu dun rahatladim ama cok sukur misir yedim kayisi yedim bide uzerine su ictim ohh rahatttlik

Genartta yaptirdim evet genarttin teknikleri güzel hakkınızda hayiirlisi olur inşallah umutsuz olmak yok

Zeynep bende dondurulmuş larla devam ediyorum ikinci deneme olacak drum bi dahaki ay dedi ama kararsizim acaba iki aymi dinlense idim

Yasey tebrikler kacinci aydasin Rabbim kucağına almayida nasip etsin birde sorun ne idi bende şiddetli pko var (

Canim cok dogru demiisin aynen bende hep olumusuz dusundum hep belirti sorgulardim hep agladim.
Bu sefer umuyorum ki daha iyi bir performans sergilerim:)

mrb arkadaslar ben dondurulmuslar denedım pazartesı 31.25 cıkmıstı sevındık bugun ıkıncı testı yaptık 9.36 cıktı hemsıreler ılacı ıcmeyı bırak ıkı gun sonra tekrar test yaptır ..dedı sızce yukselırmı bu arada kanamam gelımı bılmıyorum gelmezse ne olur kımyasal gebelıkmı sızce yoksa yukselme gıbı durum olur bılgınız varmı .... umudum bıttı bı umıt teske lavarotorda yanlıs deger cıkmıs olsa dıye dua edıyom ama bu seferde ılacları kesıyorum bısey olurmu endısesı sonra bı akıl baska yere de yaptır test dıyor bılmıyorum ne yapmak gerektıgını kımyasal gebelık yasayan varmı ????

canım ne zaman başlıyosun ben de bugün dr a gidicem ilk kontrolüm var olumsuz sonuçtan sonra kanamam dün bitti. ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum nedense aynı şekilde olumsuz sonuçlanması şimdiden korkutuyo beni. 1 tane dondurulmuşum var bakalım dr ne diyecek bugün:44:

Allah senden razi olsun canim bu agri gecede oldu hic uyuyamadim bu saatte ayaktayim ve senin mesajinla cok rahatladim dedigin gibi benim yumurtam coktu ve hala sislik de var insallah bebeklerim benimledir cok tesekkur ettimcok sagol

Canım benim kesinlikle ondan sağlam bilgi yani merak etme ve moralini hiç bozma:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok dogru demiisin aynen bende hep olumusuz dusundum hep belirti sorgulardim hep agladim.
Bu sefer umuyorum ki daha iyi bir performans sergilerim:)

Pozitif düşünce kazanır cnm, ben bunu 2. Tedavimde gördüm, olucak dedim bu sefer olucak hatta kendimi hep hamile gibi düşündüm:) Sanki olumsuz düşününce insan kendini koruma altına alıyor, sonuca da üzülmeyecek zannediyor, öyle birşey yok tabi. inşallah seninkide hayırlısı ile sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…