Arkadaslar biliyorsunuz basarisiz bir tup bebek denemem var.
Simdi dondurulmuslarla 2.denemeyo yapicam.
Dondurulmus transferi yapan arkadaslar bilgi paylasimi yapabilrlerse cok sevinirim.
Mesela basarisiz denemeden sonra ne kadar beklediniz. Kullanilan ilac varmi yada aklinza gelen ne varsa..
Paylasirsaniz sevinirim.
canım ben negatif sonucu aldım adet oldum bitti bidahaki adet olduğumda tedavime başlandı. negatif sonuç aldıktan sonra bütün ilaçları kesti dr ... dondurulmuş embriyo transferim yapıldı sonuç pozitif şükürler olsun darısı başına inşallah . sadece stresten uzak dur tavsiyem başka normal hayatına devam edebilirsin herşey psikolojiden geçiyor unutma hayırlı olsun şimdiden
Arkadaşlar bu ağrı ve batmalar yumurtalıklarımız alınınca geriye şiş olan kapsülleri kalıyormuş bunların inmesi de zaman alıyormuş özellikle yumurta sayısı çok olanlarda kapsül de çok olduğundan ağrı batma hissi daha çok olurmuş aklınızı bulandırmayın bence rahat olun canlarım:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim dun gecede adet sancisi gibi oldu bugun oglendede oldu hatta bazen oturunca kasigima sanci saplaniyo bilmiyorum ki bende neden oluyo( kotuye yormayaliiimmm allahim sen koru meleklerimizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elbette bildiğim şeylerde yardımcı olurum canım. Evet olmuştu hatta batma şeklinde oluyordu ara ara. Yataktan falan kalkarken sanki ağrı gibi oluyordu.
Dondurulmus transferi yapan arkadaslar bilgi paylasimi yapabilrlerse cok sevinirim.
Mesela basarisiz denemeden sonra ne kadar beklediniz. Kullanilan ilac varmi yada aklinza gelen ne varsa..
Paylasirsaniz sevinirim.
Eveeeeeetttt insallah rabbim korur sagliklica kucagimiza aliriz insallaaaaaaahhhhhhhhh
Hayırlı sabahlar kızlar. .
Bugün ikinci sefer kan vereceğiz ilki transfer sonrası 9. Günde beta hcg 7.18 çıkmıştı bugün ikinci testi yapacağız Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ... umudum azalıyor ama elde olacak bir şey yok sabredecegiz dua edeceğiz Rahman a yönelecegiz sizde dua edin
s-4
Iyiyim canım tşk ederim şimdilik iyi hatta fazla iyi gibi çünkü hiç bi belirti hissetmiyorum bugün 9+3 olduk. Cumartesi kontrol var iple çekiyorum o günü
Aminnn can benim amiiinn :) buarada benim dun aksam hicbir agrim olmadi cok sukur simdide yok sadece goguslerimde hassaslik basladi uclari dahil aciyo epey :))
Canim brnim goguslerde bisey yok ne buyume ne acimabugun agrimda yok cok sukur ama gece agridan uyandim bana oyle geliyorki birazda gaz sıkışmam varmiş sanirim
Canım sen genartta mı yaptırmıştın, ben orayla görüştüm ama kararsızım. Bizim sorunumuz akrozom olmamasıymış maalesef. Bir tek orda bir yöntem bulduk piezo diye çok fazla şans verilmese deümit işte...
Anladim tatlimm :) benimde kabizlik cok fena oldu dun rahatladim ama cok sukur misir yedim kayisi yedim bide uzerine su ictim ohh rahatttlik
Arkadaiyorsunuz basarisiz bir tup bebek denemem var.
Paylasirsaniz sevinirim.
canım ben negatif sonucu aldım adet oldum bitti bidahaki adet olduğumda tedavime başlandı. negatif sonuç aldıktan sonra bütün ilaçları kesti dr ... dondurulmuş embriyo transferim yapıldı sonuç pozitif şükürler olsun darısı başına inşallah . sadece stresten uzak dur tavsiyem başka normal hayatına devam edebilirsin herşey psikolojiden geçiyor unutma hayırlı olsun şimdiden
Cnm dondurulmuş transferi çok daha rahat oluyor. Ben ilk negatifi aldıktan 3 ay sonra tekrar tedeviye başladım, doktor rahmin dinlensin demişti. Bikere iki güne bir kan aldırma yok, göbekten iğne yok, opu yok, sadece hap içiyorsun. O yüzden benim çok kolayıma geldi. Transfer sonrasıda hep olumsuz düşünceleri kafamdan attım, ilkinde hep olumsuz düşünmüştüm nedense, sanki olumsuz düşününce fazla üzülmem gibi gelmişti ama yanılmışım. Sende hep pozitif düşün olucak de, bol bol dua et. Rabbim yardımcın olsun.
Paylasirsaniz sevinirim.
Allah senden razi olsun canim bu agri gecede oldu hic uyuyamadim bu saatte ayaktayim ve senin mesajinla cok rahatladim dedigin gibi benim yumurtam coktu ve hala sislik de var insallah bebeklerim benimledir cok tesekkur ettimcok sagol
Canim cok dogru demiisin aynen bende hep olumusuz dusundum hep belirti sorgulardim hep agladim.
Bu sefer umuyorum ki daha iyi bir performans sergilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?