Kızlar ben dertliyim bu günlerde..Konuşucak kimsemde yok içimi dökmem lazım yoksa vallahi kafayı yiycem.Biz evleneli neredeyse 1 sene oldu.Evlendiğimiz gibide hamile kaldım.Eşimi seviyorum; onunda beni sevdiğinden eminim.Hamileliğimin başında baya zor günler yaşadım kanamalarım vardı sürekli yatmam gerekiyordu.4-5 aylık oldum neredeyse bütün sosyal yaşantım bitti.Evdeyim sürekli hareketlerim çok kısıtlı olduğundan.Şimdi rahatladım biraz ama artıkta zaman azaldı çabuk yoruluyorum.Bunlardan yakınmıyorum kızım için değer.Yeterki onu sağlıkla kucağıma alıyım ama eşim saolsun kendi eve geliyo gidiyo arkadaşlarıyla plan yapıyo , kendisi tiyatro oyuncusu o yüzden işinin bir saati yok.Yok prova yok oyun toplantısı adına bi yerde oturup yemekler falan filan derken ben çok bunaldım.Evde oturmaya alışık değilim evlenmeden önceki yaşantım çok çok farklıydı.Sorun bendemi çokmu takıntılıyım bilmiyorum.Yani diyorum adam napsın ben evde oturmak zorundayım diye odamı kendine eve kapasın.Bende yanında oluyorum bazen ama tabi ben 1- 2 saate yoruluyorum eve dönüyoruz.Bu seferde olmuyf içim çok daraldı.
Cok gecmis olsun, tekrrlamaz insallah canim. Telden fotograf paylasilmiyo, ben de ugrastim ugrastim yapamadim. Ya da ben bilemedim belki. Bak uzuldum mesajini okuyunca yaaa, her firsatta gir muhakkak, biz de ozleriz seni kizimla Anar teyzesi. Merak da ederiz. Elinden geldigince bize yaz olur mu? Cok opuyorum canim, keyifli tatiller
Güzel haberlerle gel kontrolünden canım. Yemek için de acıkmayı bekleme, sağlıklı bir menü hazırla al önüne; nasılsa yersin yavaş yavaş
Rahatsızlığının geçmesine sevindim canım. Hem tatilinin keyfini çıkar hem de kendine çok dikkat et. Fırsat buldukça yaz, haberlerini bekliyoruz:107:
Gözün aydın, maşallah bebeğine
Oohhh, ellerinize saglik :) hepsini gule gule kullanin canim. Az kalmis iznine de, biraz daha sık disini, sonrasinda izinde olmak cok rahat :)herkese iyi geceler kızlar inşalalh herkes iyidir..
ben hala çalışıyorum cuma günü izne ayrılıyorum artık..sonrasında doğuma kadar ankaradayım hastane çantamızı hazırladık.
tüm kıyafeler yıkandı ütülendi...bebek odamız geldi yerleşti vs vs çoğu şeyimiz tamam artık gün sayıcaz inşallah..
Oleyyyy, gun icinde girebilecek olmana cok sevindimmmherkese merhaba, fıstık anneler, tontiş bebişler inşallah herkes iidir sizleri özledik oğluşumla nse ki artık girebilecem gün içinde, çok şükür biz oğlumla iyiyiz babamızı gönderdik karnım hergün büyüyor şişiyorum ee olacak artık son zamanlarımız, inşallah sizlerde iyisinizdirrr ben biraz geçmişi kuyayım şimdi :))
Kizlar dogumda yaninizda refakatci olarak kim kalacak? Annem mi kalmali, esim mi karar veremiyorum. Gonlum esimin kalmasindan yana ama aceba uygun olur mu olmaz mi diye gereksiz bi endise icindeyim? Fikirlerinize ihtiyacim var ve sanirim bi de esimle konusmaya...
Oohhh, ellerinize saglik :) hepsini gule gule kullanin canim. Az kalmis iznine de, biraz daha sık disini, sonrasinda izinde olmak cok rahat :)
Oleyyyy, gun icinde girebilecek olmana cok sevindimmmhepimiz iyiyiz sukur,aynen dedigin gibi gobek buyutuyoruz. Senin de iyi olmana sevindim canim
Kizlar dogumda yaninizda refakatci olarak kim kalacak? Annem mi kalmali, esim mi karar veremiyorum. Gonlum esimin kalmasindan yana ama aceba uygun olur mu olmaz mi diye gereksiz bi endise icindeyim? Fikirlerinize ihtiyacim var ve sanirim bi de esimle konusmaya...
Oohhh, ellerinize saglik :) hepsini gule gule kullanin canim. Az kalmis iznine de, biraz daha sık disini, sonrasinda izinde olmak cok rahat :)
Oleyyyy, gun icinde girebilecek olmana cok sevindimmmhepimiz iyiyiz sukur,aynen dedigin gibi gobek buyutuyoruz. Senin de iyi olmana sevindim canim
Canım bende çok kararsızım bebeğe bakma noktasında annem daha tecrübeli lakin benim gönlümde de esimin olmasından yana..
Üstelik eşimde yanımda kalmaya çok hevesli birlikte öğreniriz ne olacak diyor Ama annemde kayinvalidemde bırakır mı beni bilmiyorum kimseyi de kırmak istemiyorum :26:
Yaa burada çok az kaldı yaaaa çok heyecanliyimmmmm
Annenin ağrısı oluyor çocuğa bakacak ehil biri lazım bence anne kesin kalsın imkan varsa eş de kalsın
Kızlar ben dertliyim bu günlerde..Konuşucak kimsemde yok içimi dökmem lazım yoksa vallahi kafayı yiycem.Biz evleneli neredeyse 1 sene oldu.Evlendiğimiz gibide hamile kaldım.Eşimi seviyorum; onunda beni sevdiğinden eminim.Hamileliğimin başında baya zor günler yaşadım kanamalarım vardı sürekli yatmam gerekiyordu.4-5 aylık oldum neredeyse bütün sosyal yaşantım bitti.Evdeyim sürekli hareketlerim çok kısıtlı olduğundan.Şimdi rahatladım biraz ama artıkta zaman azaldı çabuk yoruluyorum.Bunlardan yakınmıyorum kızım için değer.Yeterki onu sağlıkla kucağıma alıyım ama eşim saolsun kendi eve geliyo gidiyo arkadaşlarıyla plan yapıyo , kendisi tiyatro oyuncusu o yüzden işinin bir saati yok.Yok prova yok oyun toplantısı adına bi yerde oturup yemekler falan filan derken ben çok bunaldım.Evde oturmaya alışık değilim evlenmeden önceki yaşantım çok çok farklıydı.Sorun bendemi çokmu takıntılıyım bilmiyorum.Yani diyorum adam napsın ben evde oturmak zorundayım diye odamı kendine eve kapasın.Bende yanında oluyorum bazen ama tabi ben 1- 2 saate yoruluyorum eve dönüyoruz.Bu seferde olmuyf içim çok daraldı.
Guzel gorunuyor fiyati da iyi ama gormeden almak da istemiyorum
Magazalarda hic gormedim bu markayi
Kumasi,mekanizmasi...
Sen de sadece internette mi gordun cnm?
merhaba kızlar... nasılsınız? biz dün doktorumuza gittik. biraz erken gittik bebek şekerlerine bakalım karar verelim dedik nasıl yağmur yağıyordu... sadece bi yere bakabildik. çok güzel bebek şekerleri vardı doğduktan sonra şipariş verelim dedik doğum tarihi de yazılsın diye. 2 saatte hazırlarız dediler ya bilmiyorum.
neyse işte bebeğim 2025 gr olmuş. gene 9 gün önde gözüküyor oğluşum:) suyu iyi plasenta iyi durumda dedi doktorum. 4 boyutlu ultrasonu gelmiş ama bizimki kafasını ellerinin arasına gömdüğü için tam anlaşılmadı. ya da bence doktor pek beceremedi 4 boyutluyumemkeletimdeki doktorum hemen gösteriyordu anlaşılıyordu herşeyi.
32 haftalık çalışmaz raporu alacaktım sata göre hangi gün 32+0 sa o gün veriyoruz dedi. yani o da önmüzdeki pazartesi. tekrar gidicez onun için pzt.
2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım az kaldı az şunun şurasında 2 aydan az kaldı...
saol cnm! çok sevinirim valla gönderirsen! ne güzel olur!
bence de sağlıklı olsun da kilosu falan önemli değil cnm. her bebek farklı.
güzel haberlerle gelirsiniz inş! bende de var kasık ağrısı...
maşallah cnm sana da bebeğine de...benim doktorum hiç kiloya dikkat etmiyor nedense...
Of yaaaa bıktım bu kocaların kaprisinden ...
Kim hamile belli değil ...Alınmalar...Sırtını dönüp yatmalar ...Sağsağlim doğursam çocuğu başka bir şey istemiyorum ...
Size oluyor mu bilmiyorum ama zaten duygusalım dokunsalar ağlıycam ...Bi de koca kaprisi , küsmeleri ...
Dün bütün gece uyanıktık bebişimle sinir bozuntusundan ...Hem küsüyor hem horul horul uyuyor ...
Of !!!!
Canım benim kayinvalidemde is yaptırmayı pek sever yatağını bile biz toplarız ve çok şey ister ama benim kayınvalidem senin kayınvaliden kadar genc değil yaşlıCildirmama az kaldı
Bu saatte k.v bir şey istedi, yapayım anne dedim kalktım.
Lavaboya gittim tasmis ocak batmış süt bu uğraş uğraş anca çıktı ocaktan.
Hamile olmasam yine lafını yapmam yahu müslüman artık ağırlaştım 7 kat yabancı evime gelip hamileyim diye elimdekini alıyor kendi yapıyor.
Gözünün önünde olduğum insan oturmuş bana hizmet ettiriyor.
Sinirlerim bozuldu gece gece.
Yemek yapıyorum, etrafı topluyorum al birşeyi de sen kaldır yok yok.
Sabrimin da bi sınırı var.
Şimdi lafını yapıcam ağrım var diyeceğim bu sefer öyle yapacak oda bana göre değil.
Kalkıp 53 yaşında ki insana laf söyliyim.
Ya sabır çekiyorum.
Canım benim kayinvalidemde is yaptırmayı pek sever yatağını bile biz toplarız ve çok şey ister ama benim kayınvalidem senin kayınvaliden kadar genc değil ve yaşlı senin ondan birşeylerde istemeye yüzün olabilir bence artık anlamalarının zamanı geldi ne kaldı sunun şurasında senin yapacağın şey onun sana is buyurmasını önlemek zira is büyüyünce yapmamak olmuyor yani ben yapamıyorum sende anlaşılan benim gibisin..
Mesela ayağa kalktığı an annecim sana zahmet mutfağa gidince bana meyve getirirmisin yada annecim bugün senin o guzel ellerinden yiyelim torunun yemeklerine alışsın gibi tatlı tatlı artık istemelisin benim annem 53 yasında kadın aton karınca gibi bir dk durmuyor bana geldiginde sürekli bunları söylüyorum ben kayınvalideme..
Bide kalkarken biraz numara biraz naz yap ahla ah şuraya bişey saplandı kalkamıyorum de sonra yapsam olur dımı annecim de
Kusura bakma artık çok ağırlaştım de bunları demezsen kusura bakma ama insan kullanmayı çok seviyorlar bebeğini duşun..
Hee benim icin sorun değil ben yapabiliyorum diyorsan bişey diyemicem ama birikiniz bunlar ileride hiç unutulmuyor
Canım bence sende yapma yoğurt nerde diye sorduğunda duyma uyuma numarasi yapBi atom karıncada benim annem.
Valla yemin ederim annem diye demiyorum.
10 kişiye bedel.
Demek ki illa kız annesi olması lazımmış,kendi kızı olsa böyle olmazdı .
Bende sürekli annem hakkında doğruları dile getiriyorum çalışkanlığını övüyorum.
Yok canım tık yok =)
Çorba yapacaktı az uzanayım kızım dedi tamam anne dedim.
Neyse o uyurken ben yaptım yemekleri.
Çırpıcıyı açmadım uyanmasın, uykusu bölünmesin diye.
Dedim kalkınca yaparım geri kalanını gittim odama uzandım bende.
Gelip seslendi kızım yoğurt nerde diyor.
Yahu yatak odam da değil ya..
Dolaptadır.
Bakmamış bile dolaba
Eşimle konuştum dedim anne çok nazlı, hizmet edilmesini seviyor ama artık ağırlaştım birşey de diyemiyorum.
Anneni benden iyi tanırsın nasıl anlatmalıyım dedim
Aşkım kimseden bu şekil hizmet görmediği için hoşuna gidiyor onunla ilgilenmen, seni de çok seviyor dedi.
Birşey diyemedim.
Desem çünkü art niyete vuracaktı eşimde
Yani senin yaptıklarınla, benim uyguladıklarım aynı şeyler lakin yine de tık yok.
Ama onu sevdiğimi biliyor, eşim gelsin anne çok tembelsin diyeceğim
Demezsem içime dert olacak
Canım bence sende yapma yoğurt nerde diye sorduğunda duyma uyuma numarasi yap
Farkli bir zamanda annecim ev senin rahatına bak de evinde nasıl yasıyorsan burada da aynı sekilde yasa de onada çok seviniyorlar
Kendi kendimizi yiyeceğimize tatlı tatlı söylemek daha güzel tembelsin dersende alınabilir ama unutmaçok Nazlı bizim kayınvalideler
Daha ne kadar sende?
Benim kayınvalide de 22 Mart'a uçak bileti almış annemde o vakit gelecek
Bakalim nasıl geçecek curcunam
Kafayı yemezsem iyidir
Valla ne dediysen bende aynısını yapıyorum canım =)
Belli değil daha ne kadar bende kalacağı cumaya kadar yolu var.
Kalkıp dedim zaten hiç çekinme canın ne istiyorsa al ye.
Ev senin dahi dedim.
Ama aldığı şeyi tekrar nereye bırakacağını dahi bana soruyor =))
Öyle bir ilginçlik var ortada.
Dün bitter çikolata verdim.
Kuzenlerimde bizde.
Neyse anne acıdır bak dedim.
Yedi valla 6 kez söylendi off ağzımın tadını bozdu çok acı diye
Söylemiştim sana anne dedim.
Ne bilim dedi, yine off çok acı dedi.
Anne dedim kalkıp su içmek aklına gelmiyor mu?
Off belim deyip kalktı su içmeye gitti.
Dayımın kızı bana bakıp valla pes dedi
İnan komik şeyler ve ben bunları burada dile getirirken dahi utanıyorum
Yani öyle alışmış asla kimseyi kötülemiyorum büyüğüm sonuçta, severim de kendisini ama.
Kime anlatayım bilemedim
Alistirmisiz hayatım biz
sevdiğimizden de ağır gelmemiş hizmetimiz
o yüzden hep aynı ilgiyi alakayı bekliyorlar..
Neyse ki fazla durmuyormuş benim 2 sene önce 2-3 ay kalmışlığı var ama gecen sene çok kalmadı tatildeyken biraz kırdım onu artık dayanamadım simdi bana naz yapıyor ertesi gun sucum olmasa bile özür dilediğim halde
Bide ben görumcemin evinde görüyorum onu hele bebeği olduktan sonra dört donüyor
İste o günden sonra hep diyorum ki anne ne güzel borek yapmıştınız gorumcemde ne güzel tatlıydi ellerinize saglık
biraz bozuluyor ama Ne yapalım kendi kızında hasta olmuyor bizde oluyor çok ilginç dımı
Neyse sabredicez o zaman ve kendimizi parcalamicaz rahat ol yapabildiğini yap yapmak istemediğini yapma kendi yapana kadar
Yarın sabah benimde kontrolum var oradan Eminönü'e gececeğim bebek hediyeliklerine bakacağım mevludu icin sonra bebek arabasına bakacağız sonra bebek odasi duvar kağıdına
İyi demişsin =)
Sabretmekten başka bir şey gelmiyor zaten insanın elinden.
Saldım çayıra, mevlam kayıra
Kimseden zaten beklentim yok, gelip dilediği kadar kalsın yanımda benim işimi de yapmasın, zaten yaptırmam ama kendi işini görsün yeter sülalesine kapım açık =)
Şimdi saati 2 ettik ya, ben geç kalkarım muhtemelen ben kalkmayana kadar kahvaltı yapmaz.
Sabah karşılaşacağım manzara aynı hep =)
Neyse kuzum ne atlatmakla biter ne de yaşamakla.
Daha neler göreceğiz kim bilir
Kızımı daha yormayayım.
Biz uyuyoruz, miniğinle sana da tatlı rüyalar, iyi geceler canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?