emin ol yalnız değilsin ya hamilelik bizi çok duygusal yapıyor herşeyi kafaya takıyoruz yada gerçekten eşlerimiz bizi anlamıyor
canım hiç kendini üzme hormonlara da verme durumunu ne olursa olsun bebek sizin ortak noktanız sen onu tek başına yapmadın
yanında olup sana destek olmak durumunda sen evde durmak zorunda değilsin onun evladını taşıyorsun seni alıp 2 saat oturup dönebilir sonuçta ama erkekler söylemeden anlamıyor ciddiyim oturup konusup anlatmak gerekiyor sıkıntı ve dertleri.hepimizin eşinde mutlaka farklı huylar oluyor önemli olan bu noktalarda isteklerimizi bildirmemiz yıl olmuş 2014 biz herseyi kendi sucumuz hormonlar bizim sucumuz gibi birbirimize destek oluyoruz.Hayırrr...biz tabi destek olalım hatamız varmı durup düşünelim ama ortak yapılacak şeylerde kararlarda sosyal hayatta eşimizin üstüne düşen sorumluluğu almasına izin verelim sonra böyle başlayıp hatalar zincirine yol alıyoruz sonra durup diyoruzki oo iş işten geçti keşke ipleri eline vermeseydim de onada biraz sorumluluk nasıl olur oturup konuşup anlatsaydım.
bu yüzden hiç canını sıkma erkelerin cogu aynı ama bu tarz hareketlerini de kendilerine mutlaka bildirmemiz gerekiyor hiçbirimiz cahil değiliz kaldı ki cahil bile olsak bu eşit olmadığımız anlamına gelmez :)
benim felsefem ben sıkılıp yorulacagıma konusurum rahatlarım o biraz düşünsün :))))
eşler hiçbir yere gitmesin dursun demiyorum tabiki çıksın arkadaşları ama bunun sayı ve sınırı senin elinde bnce konuşmanda yarar var hiiiiiçççç kendini üzme inşallah sağlıkla bebeğini kucagına alırsın sevgiler
Hepimizde farklı farklı sıkıntılar var canım.
Hepimiz ilgiye açız, hele ki eşlerimiz tarafından.
Ben eşimin eksikliğini anneminkinden,kardeşlerimden daha çok hissediyorum senin gibi.
Ama biz evdeyken onlarda farklı bir koşuşturmaca içinde.
Arada bunalıp bende çok sıkıyorum eşimi, bu sefer o da tam strese giriyor.
Şimdi rahat bırakıyorum takmıyorum pek.
Ablam da yanımda bana destek oluyor sağolsun.
Ama bende artık eskiyi özlüyorum
Düzenli olan iş hayatımı, arkadaşlarımı.
Çoğu şeyi özlüyorum.
Kendini oyalayacak birşeyler bulabilirsin canım benim.
Ya da patlama derecesine geldiğin de benim gibi sende buraya dök içini.
Cildirmama az kaldı
Bu saatte k.v bir şey istedi, yapayım anne dedim kalktım.
Lavaboya gittim tasmis ocak batmış süt bu uğraş uğraş anca çıktı ocaktan.
Hamile olmasam yine lafını yapmam yahu müslüman artık ağırlaştım 7 kat yabancı evime gelip hamileyim diye elimdekini alıyor kendi yapıyor.
Gözünün önünde olduğum insan oturmuş bana hizmet ettiriyor.
Sinirlerim bozuldu gece gece.
Yemek yapıyorum, etrafı topluyorum al birşeyi de sen kaldır yok yok.
Sabrimin da bi sınırı var.
Şimdi lafını yapıcam ağrım var diyeceğim bu sefer öyle yapacak oda bana göre değil.
Kalkıp 53 yaşında ki insana laf söyliyim.
Ya sabır çekiyorum.
herkese merhaba, fıstık anneler, tontiş bebişler inşallah herkes iidir sizleri özledik oğluşumla nse ki artık girebilecem gün içinde, çok şükür biz oğlumla iyiyiz babamızı gönderdik karnım hergün büyüyor şişiyorum ee olacak artık son zamanlarımız, inşallah sizlerde iyisinizdirrr ben biraz geçmişi kuyayım şimdi :))
Kizlar dogumda yaninizda refakatci olarak kim kalacak? Annem mi kalmali, esim mi karar veremiyorum. Gonlum esimin kalmasindan yana ama aceba uygun olur mu olmaz mi diye gereksiz bi endise icindeyim? Fikirlerinize ihtiyacim var ve sanirim bi de esimle konusmaya...
Yarın sabah benimde kontrolum var oradan Eminönü'e gececeğim bebek hediyeliklerine bakacağım mevludu icin sonra bebek arabasına bakacağız sonra bebek odasi duvar kağıdınacooookkk isim var cooookkk
Tatlı rüyalar hayırlı geceler çok izme kendini dediğin gibi akısına bırakıcaz
Öptüm çok
kızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.kontrole gittik.nst ye.sancilarim.duzenli.ve 65 lerde.cikti.dr.hemen yatis verdi. ilaçlara baslandi..benim oglum beklemeyecek sanirsam:-( bir iki hafta daha beklese 34 u tamamlasaydik bari dedik ama bakalim..dualarinizi.eksik.etmeyin kizlar.sizlere.ben hep ediyorum.her sancilandigimda aklima.getiriyorum sizleri mevlam.zamaninda saglikla bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin diye.
Kizlar dogumda yaninizda refakatci olarak kim kalacak? Annem mi kalmali, esim mi karar veremiyorum. Gonlum esimin kalmasindan yana ama aceba uygun olur mu olmaz mi diye gereksiz bi endise icindeyim? Fikirlerinize ihtiyacim var ve sanirim bi de esimle konusmaya...
Oohhh, ellerinize saglik :) hepsini gule gule kullanin canim. Az kalmis iznine de, biraz daha sık disini, sonrasinda izinde olmak cok rahat :)
Oleyyyy, gun icinde girebilecek olmana cok sevindimmmhepimiz iyiyiz sukur,aynen dedigin gibi gobek buyutuyoruz. Senin de iyi olmana sevindim canim
kızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.kontrole gittik.nst ye.sancilarim.duzenli.ve 65 lerde.cikti.dr.hemen yatis verdi. ilaçlara baslandi..benim oglum beklemeyecek sanirsam:-( bir iki hafta daha beklese 34 u tamamlasaydik bari dedik ama bakalim..dualarinizi.eksik.etmeyin kizlar.sizlere.ben hep ediyorum.her sancilandigimda aklima.getiriyorum sizleri mevlam.zamaninda saglikla bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin diye.
Günaydın güzeller:107:
Bizler iyiyiz gülüm, sevindim net sorununu çözmene. Zaman mı yoksa annenin güzel yemekleri mi şişiriyor seni acaba?
Ben de arkadaşlara katılıyorum canım, deneyimli biri daha çok yardımcı olur sana. Ama suit oda imkanınız varsa maaile de kalabilir
Güzel haberlerle gel canım:107:
Çok geçmiş olsun gülüm. İnşallah dua ettiğin gibi bebeğin en az 2 hafta daya dayanır. Bebeğin gelişimi ne durumda şuan?
kendi evimdeki gibi yediklerime dikkat edemiyorum tabi ama tamamende salmış urumda değilm :) 1 kil felan aldım ama :) bu arada burada hava şahane 30 derece ama yinede hasta olacam die korkuyorum dikkat ediyorum
Guzel gorunuyor fiyati da iyi ama gormeden almak da istemiyorum
Magazalarda hic gormedim bu markayi
Kumasi,mekanizmasi...
Sen de sadece internette mi gordun cnm?
Sen zaten aman aman kilo almamıştın gülüm, sal boşver; kalmış birkaç haftanŞimdiden 30 derece maşallah. Ben bu yaz Adana'ya hiç uğramayayım o zaman
herkese mutlu haftalar sağlıklı günler biz oğluşumla 30+2 olduk 30+0 da kontrolümüz vardı oğluşum 42cm 1650gr olmuş sizce nasıl bu değerler bana biraz zayıf geldi ilk oğlum 30 haftalıkken 2200 gr dı..
Maşallah tosununaBebeğin gayet iyi gülüm, ilk paşan biraz daha ağırmış
kizlar birazdan dooplere girecez yine.bebege bakilacak.seker hastalarinda iki.haft a da bir gerek varmis 32 den sonra..nst de var. inss duracak sancilarimiz..
kizlar birazdan dooplere girecez yine.bebege bakilacak.seker hastalarinda iki.haft a da bir gerek varmis 32 den sonra..nst de var. inss duracak sancilarimiz..
Hoş geldin canımMaşallah bebeğine Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:107:
slm cnm hayırlısı olsun bebişin inşallah istediğin zamanda sağlıkla gelir inşallah
Allah gönlüne göre versin.
herkese mutlu haftalar sağlıklı günler biz oğluşumla 30+2 olduk 30+0 da kontrolümüz vardı oğluşum 42cm 1650gr olmuş sizce nasıl bu değerler bana biraz zayıf geldi ilk oğlum 30 haftalıkken 2200 gr dı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?