2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
emin ol yalnız değilsin ya hamilelik bizi çok duygusal yapıyor herşeyi kafaya takıyoruz yada gerçekten eşlerimiz bizi anlamıyor

Bu akşam ilginç oldu benim için tam evde bunalımdayken eşim aradı hafi dışarı cikalim diye dışarı çıktık gezdik sohbet ettik tavla oynadıkben sorunlarımı anlattım güzelce dinledi sonra yarın için planlar yaptı ikimiz adına.baya şaşırttı beni.Bu hamilelik hakikaten beni cok değiştirdi herşeye aglayasım var. Biri bişey diyo hemen alınıyorum.kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum.anladimki yanliz değilim cok haklısın arkadaşım

Vallahi kafasına taş düşmüş olucakki aradi eve gelmeden hafi hazirlan seni alayım bişeyler yapalim dedi. Gittik gezdik sohbet ettik derken güzel zaman geçirdik. Tavsiyeni dinleyerek açtım ağzımı yumdum gözümü:) :) oh bee dünya varmış..olaylar tatlıya bağlantı benimde icim rahatladı. .bakalım umarim 2-3 haftaya ne olucak genelde her erkek konustuktan sonra bir süre dikkat edip sonra eski haline dönüyor:) tavsiyelrrin icin teşekkür ederim canım gercekten kendimi oyi hissettim:) saol.. insallahhh hepimiz kuzularimizi saglikla neseyle alalim kucaklarimiza..

Bu akşam patladım zaten icimde ne varsa soyledim anlattım..sakin sakin anlatinca oda dinledi beni. Simdilik anlastik ama bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olucak..haksizlikta yapmak istemiyorum bazen gercekten abartiyosun bi dur diyorum kendime, bazende ne abarticam ya empati kursun işte herseyide karşısına geçip anlatamamki diyorum..kendimi oyalayacak biseyler bakiyorum sürekli..bebek şekeri ,dogum kitabı, diziler filmler ama yinede bunaliyor insan..haklisin buraya içini dökmek insanı gerçekten rahatlatıyor canim..tavsiyelerin icin tesekkur ederim..Güzel günler bizi bekliyor..Sağlıkla neseyle kucagimiza alalim meleklerimizi inşallah :)

Sabir canım sabır. Ama bence kalbini kirmadan güzel bi üslupla belli et yani artik gerçekten agirlastik dun akşam banada eltimle kaynim geldiler yemege kayinvalidem falan onlar gittiler ben bitmistim artik yorgunluktan ama ben cagirdim gelinde gelin diye aldim başıma belayi.bidahami amann doguma kadar kimseyi yemege davet etmeyi düşünmüyorum.kendime bile bi tabak koymak zor geliyor.k.v. deler saolsun dogurduktan sonra unutuyorlar hamileligi galiba..

kızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.kontrole gittik.nst ye.sancilarim.duzenli.ve 65 lerde.cikti.dr.hemen yatis verdi. ilaçlara baslandi..benim oglum beklemeyecek sanirsam:-( bir iki hafta daha beklese 34 u tamamlasaydik bari dedik ama bakalim..dualarinizi.eksik.etmeyin kizlar.sizlere.ben hep ediyorum.her sancilandigimda aklima.getiriyorum sizleri mevlam.zamaninda saglikla bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin diye.

Günaydın güzeller:107:

Bizler iyiyiz gülüm, sevindim net sorununu çözmene. Zaman mı yoksa annenin güzel yemekleri mi şişiriyor seni acaba?

Ben de arkadaşlara katılıyorum canım, deneyimli biri daha çok yardımcı olur sana. Ama suit oda imkanınız varsa maaile de kalabilir

Güzel haberlerle gel canım:107:

Çok geçmiş olsun gülüm. İnşallah dua ettiğin gibi bebeğin en az 2 hafta daya dayanır. Bebeğin gelişimi ne durumda şuan?

herkese günaydın, güzel, mutlu, neşeli, sağlıklı, sıcacık bir gün geçirmeniz dileğimmm

tatlım benim eşim doğuma girecek mi bilemiyorum ama gece yanımda kalmasını istiyorum, o da istiyor şimdilik bana en iyi bakacak kişinin eşimin oldugunu düşünüyorum,

selam tatlım, sancılar yine başlamış ço üzüldüm ama merak etme bişeyc,k olmayacak allahın izni ile dualarımız seninle habersiz bırakma bizi

kendi evimdeki gibi yediklerime dikkat edemiyorum tabi ama tamamende salmış urumda değilm :) 1 kil felan aldım ama :) bu arada burada hava şahane 30 derece ama yinede hasta olacam die korkuyorum dikkat ediyorum

kendi evimdeki gibi yediklerime dikkat edemiyorum tabi ama tamamende salmış urumda değilm :) 1 kil felan aldım ama :) bu arada burada hava şahane 30 derece ama yinede hasta olacam die korkuyorum dikkat ediyorum

Sen zaten aman aman kilo almamıştın gülüm, sal boşver; kalmış birkaç haftan Şimdiden 30 derece maşallah. Ben bu yaz Adana'ya hiç uğramayayım o zaman

Sen zaten aman aman kilo almamıştın gülüm, sal boşver; kalmış birkaç haftan Şimdiden 30 derece maşallah. Ben bu yaz Adana'ya hiç uğramayayım o zaman

adananın en güzel zamanları diyorum bn bu zamanlara yazın felaket sıcak olacak gibi...
şimdilk topamda 7 kilo aldım, 8 de olabilir :)
nese bn kaçıyorum şimdi biraz evi toparlayım yürüyüşe çıkacam gelince görüşürüzzz

herkese mutlu haftalar sağlıklı günler biz oğluşumla 30+2 olduk 30+0 da kontrolümüz vardı oğluşum 42cm 1650gr olmuş sizce nasıl bu değerler bana biraz zayıf geldi ilk oğlum 30 haftalıkken 2200 gr dı..

Maşallah tosununaBebeğin gayet iyi gülüm, ilk paşan biraz daha ağırmış

kizlar birazdan dooplere girecez yine.bebege bakilacak.seker hastalarinda iki.haft a da bir gerek varmis 32 den sonra..nst de var. inss duracak sancilarimiz..

kizlar birazdan dooplere girecez yine.bebege bakilacak.seker hastalarinda iki.haft a da bir gerek varmis 32 den sonra..nst de var. inss duracak sancilarimiz..

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bana Batmanda dooplerden falan bahseden olmadı iyiki Ankaraya gidiyorum burda Allaha emanet doğurucaktım demek ki

14 Şubatta da benim kontrolüm vardı 29+6 beklerken 31+0 çıktı bebeğim 42 cm 1700 gramdı

gayet ıyıı senın ılk cocugun bayağı ırıymıs canım benıım senın haftanda 38cm 1457gr dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…