Hiç bilmiyorum canım. Dün gece gördüğüm rüyadan baya etkilendim. Sanki doğunca hiç elimi süremeyecekmişim gibi geliyor
kızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.kontrole gittik.nst ye.sancilarim.duzenli.ve 65 lerde.cikti.dr.hemen yatis verdi. ilaçlara baslandi..benim oglum beklemeyecek sanirsam:-( bir iki hafta daha beklese 34 u tamamlasaydik bari dedik ama bakalim..dualarinizi.eksik.etmeyin kizlar.sizlere.ben hep ediyorum.her sancilandigimda aklima.getiriyorum sizleri mevlam.zamaninda saglikla bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin diye.
Benimde uykum kaçıyor sürekli
Mesanemi de kiraladı bu kiz
3+1 ev yetmedi galiba
14 Şubatta da benim kontrolüm vardı 29+6 beklerken 31+0 çıktı bebeğim 42 cm 1700 gramdı
Oh super cnm arada yaz boslama biziherkese iyi geceler kızlar inşalalh herkes iyidir..
ben hala çalışıyorum cuma günü izne ayrılıyorum artık..sonrasında doğuma kadar ankaradayım hastane çantamızı hazırladık.
tüm kıyafeler yıkandı ütülendi...bebek odamız geldi yerleşti vs vs çoğu şeyimiz tamam artık gün sayıcaz inşallah..
Aa nerde gordun tatlim?Ben gördüm canım o modeli, İnternette olan resimlerle aynı.
Sadece renginde biraz fark var.
Gayette güzel duruyordu.
Canım benim kayinvalidemde is yaptırmayı pek sever yatağını bile biz toplarız ve çok şey ister ama benim kayınvalidem senin kayınvaliden kadar genc değil yaşlı
senin ondan birşeylerde istemeye yüzün olabilir
bence artık anlamalarının zamanı geldi ne kaldı sunun şurasında senin yapacağın şey onun sana is buyurmasını önlemek zira is buyurunca yapmamak olmuyor yani ben yapamıyorum sende anlaşılan benim gibisin..
Mesela ayağa kalktığı an annecim sana zahmet mutfağa gidince bana meyve getirirmisin yada annecim bugün senin o guzel ellerinden yiyelim torunun yemeklerine alışsın gibi tatlı tatlı artık istemelisin benim annem 53 yasında kadın atom karınca gibi bir dk durmuyor bana geldiginde sürekli bunları söylüyorum ben kayınvalideme..
Bide kalkarken biraz numara biraz naz yap ahla ah şuraya bişey saplandı kalkamıyorum de sonra yapsam olur dımı annecim de
Kusura bakma artık çok ağırlaştım de bunları demezsen kusura bakma ama insan kullanmayı çok seviyorlar bebeğini duşun..
Hee benim icin sorun değil ben yapabiliyorum diyorsan bişey diyemicem ama bunlar birikiyor ve ileride hiç unutulmuyor
Fefillam sen neymis oyle?Canım bence sende yapma yoğurt nerde diye sorduğunda duyma uyuma numarasi yap
Farkli bir zamanda annecim ev senin rahatına bak de evinde nasıl yasıyorsan burada da aynı sekilde yasa de onada çok seviniyorlar
Kendi kendimizi yiyeceğimize tatlı tatlı söylemek daha güzel tembelsin dersende alınabilir ama unutmaçok Nazlı bizim kayınvalideler
Daha ne kadar sende?
Benim kayınvalide de 22 Mart'a uçak bileti almış annemde o vakit gelecek
Bakalim nasıl geçecek curcunam
Kafayı yemezsem iyidir
benimde 15 şubattaydı 50gr var aramızda boyuda 42,7 çıktı bizde
gayet ıyıı senın ılk cocugun bayağı ırıymıs canım benıım senın haftanda 38cm 1457gr dı
kızlarr bugun 30+6 yım 9 kilo aldım bundan sonra kac kılo alınır aceba 15 i gecr mı ki
bende şeker olduğu için her defasında bebek iri mi diyorum hayır gayet normal diyo seninkide normal ilk bebeğin daha tombulmuş
benim ilki iri olunca bu bana zayıf geldi ilki 12 gün önce doğduğu halde 4100 gr boyuda 53 cm di 30 haftalıkkende 2200 gr dı
Kızlar ben dertliyim bu günlerde..Konuşucak kimsemde yok içimi dökmem lazım yoksa vallahi kafayı yiycem.Biz evleneli neredeyse 1 sene oldu.Evlendiğimiz gibide hamile kaldım.Eşimi seviyorum; onunda beni sevdiğinden eminim.Hamileliğimin başında baya zor günler yaşadım kanamalarım vardı sürekli yatmam gerekiyordu.4-5 aylık oldum neredeyse bütün sosyal yaşantım bitti.Evdeyim sürekli hareketlerim çok kısıtlı olduğundan.Şimdi rahatladım biraz ama artıkta zaman azaldı çabuk yoruluyorum.Bunlardan yakınmıyorum kızım için değer.Yeterki onu sağlıkla kucağıma alıyım ama eşim saolsun kendi eve geliyo gidiyo arkadaşlarıyla plan yapıyo , kendisi tiyatro oyuncusu o yüzden işinin bir saati yok.Yok prova yok oyun toplantısı adına bi yerde oturup yemekler falan filan derken ben çok bunaldım.Evde oturmaya alışık değilim evlenmeden önceki yaşantım çok çok farklıydı.Sorun bendemi çokmu takıntılıyım bilmiyorum.Yani diyorum adam napsın ben evde oturmak zorundayım diye odamı kendine eve kapasın.Bende yanında oluyorum bazen ama tabi ben 1- 2 saate yoruluyorum eve dönüyoruz.Bu seferde olmuyf içim çok daraldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?