2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hiç bilmiyorum canım. Dün gece gördüğüm rüyadan baya etkilendim. Sanki doğunca hiç elimi süremeyecekmişim gibi geliyor

öyle düşünme canım hamişken her türlü rüya görülürmüş ve yorumlamamak gerekirmiş. Dua edelim de inşallah vakti geldiğinde hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.

kızlar doğum günümü kutladığınız için çok teşekkür ederi. sağolun.

Brujav ve okkesa maşallah bebişlerinize.

Canim cok geçmiş olsun bu kadar beklemişaz daha sabreder insallah Allah yardimciniz olsun cnm dualarimseninle Rabbim kimseyi darda koymasin insallah

Bizim de bugun prensesimle doktor kontrolumuz var resmen heyecanlıyım onu 3 boyutluda görmek beni cok mutlu ediyor ama her defasında farklı bir seye benziyor bakalım bu sefer kime benzetecegim ))

Bugün hava İzmir de çok güzel maşallah yazdan kalma gibi. Sanırım bu hafta böyleymiş.

Oh super cnm arada yaz boslama bizi

Ben gördüm canım o modeli, İnternette olan resimlerle aynı.
Sadece renginde biraz fark var.
Gayette güzel duruyordu.
Aa nerde gordun tatlim?
Gidip bakayim

Fefillam sen neymis oyle?
Harikasin valla
Ben hic oyle soyleyemem pat diye soylerim zaten suratim duser hemen
Tebrik ederim seni

hemen hemen hepimiz aynıyız canım yalnız değilsin. Sanırım gebelik hormonu bizleri fena üzüyor nasipse bu günler de geçecek bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda.
Kanaman yok artık değilmi? Bende çok şükür maşallah bu gebeliğimde başından beri yok ama benimde hareketlerim kısıtlı.

kızlar bugün ara ara kasık ağrım olup geçiyor 32.haftaya girdik sizlerde nasıl kontrolüm bu hafta ama şuan kafaya takmış durumdayım.

rüyamda beni zorla doğurtuyolardı ben sezeryan olucam diye bas bas bağırıyodum üstüme bi hemşire çıkmış ne sezeryanı diyodu içim söküldü sanki ağlaya ağlaya uyandım ayy travma resmen :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…