- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Teşekkürler cnm.Ya aile hekimlerinde devlet hastanelerinde bile var ultrason git mutlaka devlete git hatta.
Haklisin canim iki haftada bir gormek lazim bebisi giderim duramam ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler cnm.Ya aile hekimlerinde devlet hastanelerinde bile var ultrason git mutlaka devlete git hatta.
Ustten bebek kendini daha gec gosteriyo canim sakin endiselenme.bu gittiginde goreceksin eminim
Benim ilk kez dun ustten muayene etti..oncesinde hep altttan bakiyordu.
Endiseli oluyo insan gercektende dun gittim dr bakti muaayene etti bebek cok iyi dedi vs..neyse ciktik yanindan ciksr cikmaz acaba bebegim iyimi diye dusunmeye basladim
Bilmem nasil gecer boyle 9 ay![]()
teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın :))
benim bu hafta biraz sıkıntılı geçen hafta doktor kesenin içinde bebeği göremedi bu hafta tekrar gideceğim inşallah bir aksilik olmaz baya bi endişeliyim :))
Arkadaslar kalp atisini nasil duyuyosunjz erkenden anlamiyorum ben.8 haftalik hamileyim doktor 3. Ayda duyarsin dedi.Bide ben bisey sorcam ultrason kagidinda 1 hafta onceki ultrasonumda 6w6d yaziyodu.Bugun gittim simdide 7w yaziyo.Bide daha onceki edd 24 nisan yaziyodu simdiki ultrasonda 29 nisan yaziyo.Ben anlamadim bu isi vallahi.boyle bisey olup bebegini sag salim kucagina alan var mi?Doktor bi sorun yok dedi ama benim icime kurt dustu bi kere.
Gunaydin kizlarr.
Evimize donduk sagsalim cok sukur..ev cok kotu kirlenmis..
Esimle yavas yavas yapacagiz artik.
Benimdehic bir belirtim yok kzlr..bulanti vs yok.aksine istahm cok fazlaama eve gelince tartildim yarim kilo almisim sadece bunca yemeye iyi valla
![]()
aynen bayılacak gibi oluyorum şimdiden şiştim çok fena bu iş nasıl olacak bilmiyorum sabah ayakkabı olmuyordu ayağımıaCanım geçmiş olsun. bende de o garip bulantıdan. bir de sigarayı bıraktığımdan ötürü sürekli öksürme.bacak ağrısı fazlasıyla var hele azcık yürüsem oy oy bütün gece dik bacakları yat o dereceyim.
bulantı ve kasık batmaları var ama ne yalan söyleyim daha hamileyim demeye bile çekiniyorum.. garip yani daha hissedemedim bide işler çok yoğun bu tempo mahvetti beni çalışmak çok zorslm kızlar..nasılsınız nasıl gidiyo..hamile gibi hissediyomusun kendizi:) açıkcası ben bşey hissetmiyorum..sbh biraz bulantım oluyo akşamda çok erken uykum gelio hep uyusam..
geçen hafta tatile gittik biz..inanır mısıznız bir an önce bitsin istedim,çünki yatsam kalkamyorum sağa dönsem sola dönmek istemiyorum..bir halsizlik bir uyku hali..gerçi tatil bittide ne oldu işe geldim...işde daha beter , dikkat dağınıklığı var..bir şeyi konsantre olup dinleyemiyorum:)
yeme içmeme dikkat ediyorum..sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum..bakalım..
herkese teşekkür ederim canlar çok heyecanlıyım inş. birde kalp atışını duysum dahada rahatlıyacağım... yaa benim çok dizlerim ağrıyor normal mi acaba ?
ilk hamileliimde son aylarda çok olmuştu bacak ağrılarım ama şimdi çok ayaklarım şiş bacaklarım ağrıyor dizlerim dökülüyor.. allahımGunaydin kizlaaar.Ayni diz agrisi sorununu bende yasiyorum canim korkma bebek bi yerimize baski yapiyo sanirim ondan agriyo olabilir.Benim normalde dizim agriyinca sag dizim agrirdi.Simdi bebek solda benim sol dizim agriyo.Bide dizim agridiginda akintim cogaliyo.Korkma kotu bi durum yok.
:))) bende öyle hissediyorum bazen niye cevap vermiyor ki kimse diyorum.. kendim yazıp kendim okuyorum çoğunlukla.. bademde benim en çok tükettiğim şey bu aralar.. tuzlu rahatlatıyor.. suylada aram iyi şükürler olsun..günaydın kızlar... burda kendim yazıyom kendim okuyom ama olsun :) hepiniz çok güzel bir güne uyanın inşallah.
diz ağrısı sıkıntısı bende de var sol dizim özellikle. Şükür su içebiliyorum hatta normalde de çok su içen biriyken bu ara abartmış bulunuyorum. yürüyen damacana gibiyim anlayacağınız.
dün akşam kabuklu badem almıştım ondan azcık yiyeyim dedim demez olaydım. mahvetti beni. yatıyorum oda dönüyor kalkıyorum kuscam kusamıyorum.tansiyonu ölçtük 8-4 tuzlu ayran içtim azcık açıldım etkisi geçince yine aynı. berbattım.
evet evet evet.. kusma yok sabah işe gelmek eziyet.. belimde iki gündür fena ağırlık var sırtımda sanki.. hani soğuk alırsında heryerin dökülür gibi olurya öyle..taze annecikler merhaba
benim midem çok bulanıyor, çok şükür henüz kusmuyorum ama sabahları yataktan çıkmamla tansiyonumun düşmesi bir oluyor. işe gelmekte çok zorlanıyorum. kasık, bacak, az da olsa bel ağrıları da cabası. siz de yaşıyor musunuz bu durumları? önlemek için önerileriniz var mı?
mağdurum da mağdurummm![]()
yemek yapmaya bayılan gün boyu akşam ne pişirsem diye düşünen ben.. şimdi tutulmuş gibiyim hiç birşey gelmiyor içimden.. hatta işkence gibi yemek pişirmek iğrenme falan değilde üşenme .. hamilelik işte zor her yanıyla yani..günaydın kızlar!ya ben hiç mutfağa girmek istemiyorum. dün yemek yaptım ama zar zor. yemek kokuları o kadar kötü geliyo ki anlatamam. eşimin parfümü oda spreyi sabun kokusu hepsi çok kötü yapıyo beni ilk üç ay çok zor geçecek anlaşılan. pazartesi de seminerler başlıyo okula gitmek lazım. bakalım Allah yardımcımız olsun...
kızlar slm inşallah bende aranıza gelicem die yazmıştım 23.08.2013 de kesemiz göründü çok şükür 5+2 idi sanırım kese göründüğünde karından ultrasonla göründü ve doktor gecikmenle birebir uyumlu dedi ama ultrason kağıdını vermedi bebekde kalp atışı da görünmez daha dedi 10-15 gün sonra geldiğinde görürüz dedi bundan önce bir boş gebelikten kürtajım var korkuyorum görünmemesi normalmi bide ben hafta hesaplaması yapamıyorum sat 12 temmuz periyodum 30-35 gün yumurtlamada 29 temmuzda oldu ovu testiyle tespit etmiştim tam olarak kaç haftalık oluyo çok soru sordum kusura bakmayınnn benide alın aranıza:26:
aynen bayılacak gibi oluyorum şimdiden şiştim çok fena bu iş nasıl olacak bilmiyorum sabah ayakkabı olmuyordu ayağımıa
bulantı ve kasık batmaları var ama ne yalan söyleyim daha hamileyim demeye bile çekiniyorum.. garip yani daha hissedemedim bide işler çok yoğun bu tempo mahvetti beni çalışmak çok zor
ilk hamileliimde son aylarda çok olmuştu bacak ağrılarım ama şimdi çok ayaklarım şiş bacaklarım ağrıyor dizlerim dökülüyor.. allahım
:))) bende öyle hissediyorum bazen niye cevap vermiyor ki kimse diyorum.. kendim yazıp kendim okuyorum çoğunlukla.. bademde benim en çok tükettiğim şey bu aralar.. tuzlu rahatlatıyor.. suylada aram iyi şükürler olsun..
evet evet evet.. kusma yok sabah işe gelmek eziyet.. belimde iki gündür fena ağırlık var sırtımda sanki.. hani soğuk alırsında heryerin dökülür gibi olurya öyle..
yemek yapmaya bayılan gün boyu akşam ne pişirsem diye düşünen ben.. şimdi tutulmuş gibiyim hiç birşey gelmiyor içimden.. hatta işkence gibi yemek pişirmek iğrenme falan değilde üşenme .. hamilelik işte zor her yanıyla yani..
bende korkuyorum kortukca ya FETTAH SANA emanet yavrum diyorum .. korkma dua et canım benim.. inşalalh iyi olacak ben gittiğimde 4+2 idi üstten baktı ve keseyi tam göremedi.. bakalım 3 ünde gidecem inşallah ne diyecek..
taze annecikler merhaba
benim midem çok bulanıyor, çok şükür henüz kusmuyorum ama sabahları yataktan çıkmamla tansiyonumun düşmesi bir oluyor. işe gelmekte çok zorlanıyorum. kasık, bacak, az da olsa bel ağrıları da cabası. siz de yaşıyor musunuz bu durumları? önlemek için önerileriniz var mı?
mağdurum da mağdurummm![]()
benim de ağrıyo sağ dizim![]()
ya benim önceki doktorum da çok yoğundu bir arkadaşım dedi ki yoğun olan doktor seni hatırlamaz senle çok ilgilenmez dedi o nedenle ben de daha az yoğun olan bir doktor seçtim evime çok yakın bir hastanede.ya şimdi özel hastaneye gıdıyorum ıs yerıme çok yakın yuruyerek 3 dk flan d..4 doktor var en yoğunu ve ıyısı bu..ya kaadın gulmuyo ..bıde nedense alışamadım işte..annemınkı de o hastanede adamın elı çok hafıf hatta o da yoğun ama işte bu kadın 76 lı adaam 56 lı yanı işte ne bılıyım ben..sevmek ıstıyorum ama bılemedımm..kocamla gıttığımızde cok ıyı de yalnızken garıp yanı..
limonlu soğuk su iç canım ben öyle rahatlıyorum
geçmiş olsun canım ıhlamur içebilirsin bence birde tavuk çorbası iyi gelebilir
geçmiş olsun canım, dokunan şeyleri keşfettinse az tüketmeye bak bana da yağlı şeyler iyi gelmiyor, bende bazen kendim yazıp kendim okuyorum ama herhalde çok yeni ve birbirimizi tanımamamızdan kaynaklanıyor inşallah yakında kaynaşacağız...
ben bide ya MÜBDİ okuyorum her gün 99 kez.. internette okumuştum.. hergün 99 kez okuyanın bebeği korunur diye.. bilinmez tabi ALLAHA emanet önce..canım sağolasın Allah a emanetler Rabbim korusun meleklerimizi inşallah dün bende balşadım YA FETTAH çekmeye Allah ım dualarımızı kabul etsin inş senin 4+2 kese için çok erkenmiş gibi geldi bana
ya afedesın arkadaşlarım ama doktora maıl attım cevap alamadım..aranızda kabızlık sorunu çeken ve bır yontem bulan varmı rahatlamak için ?
ya afedesın arkadaşlarım ama doktora maıl attım cevap alamadım..aranızda kabızlık sorunu çeken ve bır yontem bulan varmı rahatlamak için ?
aynen bayılacak gibi oluyorum şimdiden şiştim çok fena bu iş nasıl olacak bilmiyorum sabah ayakkabı olmuyordu ayağımıa
bulantı ve kasık batmaları var ama ne yalan söyleyim daha hamileyim demeye bile çekiniyorum.. garip yani daha hissedemedim bide işler çok yoğun bu tempo mahvetti beni çalışmak çok zor
ilk hamileliimde son aylarda çok olmuştu bacak ağrılarım ama şimdi çok ayaklarım şiş bacaklarım ağrıyor dizlerim dökülüyor.. allahım
:))) bende öyle hissediyorum bazen niye cevap vermiyor ki kimse diyorum.. kendim yazıp kendim okuyorum çoğunlukla.. bademde benim en çok tükettiğim şey bu aralar.. tuzlu rahatlatıyor.. suylada aram iyi şükürler olsun..
evet evet evet.. kusma yok sabah işe gelmek eziyet.. belimde iki gündür fena ağırlık var sırtımda sanki.. hani soğuk alırsında heryerin dökülür gibi olurya öyle..
yemek yapmaya bayılan gün boyu akşam ne pişirsem diye düşünen ben.. şimdi tutulmuş gibiyim hiç birşey gelmiyor içimden.. hatta işkence gibi yemek pişirmek iğrenme falan değilde üşenme .. hamilelik işte zor her yanıyla yani..
bende korkuyorum kortukca ya FETTAH SANA emanet yavrum diyorum .. korkma dua et canım benim.. inşalalh iyi olacak ben gittiğimde 4+2 idi üstten baktı ve keseyi tam göremedi.. bakalım 3 ünde gidecem inşallah ne diyecek..
ben bide ya MÜBDİ okuyorum her gün 99 kez.. internette okumuştum.. hergün 99 kez okuyanın bebeği korunur diye.. bilinmez tabi ALLAHA emanet önce..
Mübdiü : Maddesiz ve örneksiz yaratıcı, yoktan yaratıp var eden
bunlarda detaylı açıklaması
Cenab-ı Hak buyuruyor:
"Çünkü O, ilkin var eden, (sonra dirilterek) döndürecek olandır." (Buruc, 13)
"Yaratmayı başlatan, sonra onu iade edecek olan O'dur; bu O'na göre pek kolaydır. Göklerde ve yerde en yüce misal O'nundur. O, güçlü ve üstün olandır, hüküm ve hikmet sahibidir." (Rum, 27)
Mübdi, insanı ilk var edendir. Yani onu yoktan yaratıp var edendir. Bütün varlıkları yoktan var eden, onları inşa edip ortaya koyan Allah'tır. Varlıklar yok iken Allah tarafından yaratılmış ve varlık alemine çıkarılmışlardır. O, büütün varlıkları örneksiz ve mükemmel bir şekilde yaratmıştır. Ruhunun ve bedenindeki bütün organları Allah tarafından yaratıldığını ve şekillendiridiğini, bu varlıkta tıpkı sana benzer başka bir kimsenin yaratılmadığını bil. Bu gerçekten büyük bir yaratılıştır. (2)
mrb arkadaşlar bende 2014 nisen annesi olacağım inşallahh
2010 nisan annesiyim aynızamanda (buket asude seninle aynıydık hatırladınmı)
2. çocuğum olacak inşallahh 3,5 yaşında oğlum, inşallah kızım olur tabi
sağlıklı olsunda önemli olan o sat 15 temmuz muhtemel d.tarihi 21/04/2014
evet canım 25 kilo aldım azı yok fazlası var. son ay tartılmadım protesto ettim tartıları :) oğlum var benim canım. iştahın açıksa yolun da açık canım şimdiden söyleyeyimEvet sanirim oyle yapacagimyemek yapmak benden ev isi esimden
ayda birde yardimci alirim artik oyle boyle gecer zzaman.
25 kilo mu aldin canimki z bebekler cok kilo aldirir derler bilmem ne kadsr dogru.bebegin kizmiydi.
Bende 65 ile basladim bakalim kac olacagim.ki bence cok alirim istahim simdiden cok acik.![]()
canım çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim