• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Ay valla ben de şimdi senin attığını attım sen hayırdır bana böyle konuşuyosun arkadasıma böyle konusuyosun diye :D muallakta cevaplar veriyor bakış açısı farklılığı var sadece felan diyor. ay allah aşkına yok mudur koskoca grubumuzda bu işlerden anlayan bir tanıdığı olannnnn:)
Aahahaha ben de senin ekranı atcaktım hakkım bitmiş ay çok güldüm ya kime güvenicez 😂 benim iş yerindekiler arkadaşım aslında ama soramıyorum güvenmemek lazım 😂😂 planlarımı bilmesinler

Üçlü setler pierre cardinde falan görmüştüm

Onlar penye şeklinde. Çok ince oluyor. Ben o yüzden penye istemiyorum. Genelde penye tarzı çok ince kumaşlı satılıyor bu ürünler. Olmadı kendim bi takım alıp sabahlığını ayrı alacağım.
3lü setlerde istediğim gibisini pek göremedim hala. Bakınmaya devam ediyorum.

Onlar penye şeklinde. Çok ince oluyor. Ben o yüzden penye istemiyorum. Genelde penye tarzı çok ince kumaşlı satılıyor bu ürünler. Olmadı kendim bi takım alıp sabahlığını ayrı alacağım.
3lü setlerde istediğim gibisini pek göremedim hala. Bakınmaya devam ediyorum.
Bende fotoğraf çekimi için şık bir takım arıyorum ama bulamadım. Diğer pijamaları düğmelilerden alacağım emzirirken rahat olur diye düşündüm. Tüm aldığımız takımları sabahlıklı mı tercih etmeliyiz sonrasında o kadar sabahlığı ne yapacağımki

Bende fotoğraf çekimi için şık bir takım arıyorum ama bulamadım. Diğer pijamaları düğmelilerden alacağım emzirirken rahat olur diye düşündüm. Tüm aldığımız takımları sabahlıklı mı tercih etmeliyiz sonrasında o kadar sabahlığı ne yapacağımki
ben şık aldığımı sabahlıklı alıcam. onun harıcınde sezeryana döndüğü için 2 takım daha alıp birini sabahlıklı alıp diğerine de giyerim diye düşündüm. normalde 2 tane alıcaktım ama hastanede daha uzun kalıyor sanırım sezeryan olanlar

Geçmiş olsun, bende de burun akıntısı hapşırma ve halsizlikle başladı bugün. Henüz doktora gitmedim. İhlamur-limon, çorba ve meyve ile atlatmaya mı çalışmalı? Sizin yaptığınız başka birşey var mı, doktor birşey önerdi mi? Nasıl oldunuz?
Gecmiş olsun size de. İki dr a göründüm ikiai de grip ilaçlarından içemeyecegimi söyledi. Crp bakıldı sonuç bekliyorum. Duruma göre antibiyotik yazarız dedi biri. Ama gerek kalmayacak inşallah iyiyleşiyorum yavaş da olsa. Parol lâ bu kadar oluyor 🥲 ıhlamurlu limonlu çay içtim günde iki dolu bardak. Ve günde dört beş mandalina yedim. Onun harici çok ağrı veya ateş oldugunda parol içtim.

Ben bir tane önü düğmeli sabahlıklı pijama takımı aldım çok güzeldi kumaşı. Bir de gecelikli almayı düşünüyorum ama hep yazlık incecik şeyler var ben kesin donarım diye araştırıyoeum hala Onların kalınları var mıdır diye

ben şık aldığımı sabahlıklı alıcam. onun harıcınde sezeryana döndüğü için 2 takım daha alıp birini sabahlıklı alıp diğerine de giyerim diye düşündüm. normalde 2 tane alıcaktım ama hastanede daha uzun kalıyor sanırım sezeryan olanlar
Mantıklı tek bir Sabahlık alınıp diğerlerine uydurulabilir. Birde üçlü takım alınırsa yeterli olur. Ben müslin takımları çok beğeniyorum ama üşür müyüm acaba ta da ne alaka kış günü müslin derler mi diye düşünüyorum 🤣🤣

Ben bir tane önü düğmeli sabahlıklı pijama takımı aldım çok güzeldi kumaşı. Bir de gecelikli almayı düşünüyorum ama hep yazlık incecik şeyler var ben kesin donarım diye araştırıyoeum hala Onların kalınları var mıdır diye
Evet ya özellikle müslinler çok hoş duruyor ama şubat ayında yeterli olmayabilir

Çok sevinirim 🤗
Çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🙏🏻🫶🏻
Ben doktor hanımdan çok memnun kaldım, çok ilgili güler yüzlü, sürekli bilgilendirdi. Hemen hemen 1 saat kadar sürdü muayene. Detaylı bir şekilde baktı tüm organlara. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz:)

Ben doktor hanımdan çok memnun kaldım, çok ilgili güler yüzlü, sürekli bilgilendirdi. Hemen hemen 1 saat kadar sürdü muayene. Detaylı bir şekilde baktı tüm organlara. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz:)
Yaa çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🫶🏻
Umarım her şey yolundadır 🫠 sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🙏🏻

Babası olabilir ama kesilip dikilecek olan onun bedeni değil istediği kadar konuşsun 😅 karnında taşıdığın bebeğini babası da olsa kimse annesi gibi düşünemez ama onlar bunu anlamıyor ki😄 bu hem bilimsel de Bi gerçek yani açsın okusunlar, babalık sonradan hissedilen ve öğrenilen birseyken annelik hisleri en başından itibaren başlıyor içgüdüsel birsey. Yaratılışımız böyle 😊 gönülsüz olsa da bosverin bebegi kucağına aldı mı unutur😂 Aminn hepimiz sağlıkla dogumlarimizi yapalım ve bebişlerimizi alıp güle oynaya evimize dönelim 🥹🤲
Slayy girl 💅

Eklentiler

• IMG_9451.webp
    IMG_9451.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 19

Hiç gerek yok bence. Ben de kullanmıyorum. Ama fotoğraf için sabahlıklı takımları beğeniyorum. 1 tane alacağım o şekilde.

Pijamalarımın hepsi önden düğmeli zaten. Sabahlıkla kullanmam onları. Hastaneler de sıcak oluyor. Benim evim de çok sıcak oluyor. Merkezi ısıtma sistemi ile ısınıyor. Evde de kullanmıyorum.

Detaylı ultrasonum vardı bugün. Trizomi18 için ultrasonda görülebilecek risklerin hiçbirini görmedi doktor çok şükür. Her şey yolunda görünüyor. Sıradaki arkadaşların güzel haberlerini duyalım inşallah 🌸

Kızlar grip için crp bakıldı. Çok yüksek çıkmış 5 üst sınırken 58 🙁 netten baktıgımda gribin crp yi yğkselttigi yazıyor madem yüksek çıkacağı belli neden bakılıyor onu da anlamadım. Sizce yatırırlar mı hastaneye 😓

Kızlar grip için crp bakıldı. Çok yüksek çıkmış 5 üst sınırken 58 🙁 netten baktıgımda gribin crp yi yğkselttigi yazıyor madem yüksek çıkacağı belli neden bakılıyor onu da anlamadım. Sizce yatırırlar mı hastaneye 😓
Canım sakin ol bence antibiyotik tedavisi yapılır zannetmiyorum hastaneye yatıracaklarını. Çok geçmiş olsun

Hastaneye yatacak kadar yuksek oldugunu dusunmuyorum. Cunku normalde gebelik yukseltiyor crpyi. Benim de en son tdap asisi ve grip gibiyken baktilar 45 cikti. Gebelik basindan beri 20-25 cikiyor

Back
X