• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Yıllık izinde olduğumuzu nereden bilecekler ki çalışıyor gibi gözüksek o günlerde. Ne de olsa yıllık izinde olunca sigortamız yatıyor zaten yemek paramıza kadar yatıyor kesilmiyor.
Yine de bildirmeleri gerekiyorsa yıllık izin ücretimizi ayrılırken alabileceğiz o da şaçma 🤦🏼‍♀️
bildiriliyor sanırım ve inatla kanunda böyle olduğunu söylüyor. açıkçası doğum izni güncellenirse 2 haftayı feda ederim artık yapacak bir şey yok

Kızlar çok kötü hasta oldum ben de ya.. Rapor almak için bin tane hastane gezdim. Allâh devlet aciline düşürmesib gerçekten.
Belim başım kopuyor eve geldiğim gibi istifra ettim. Ihlamur mu içebiliyoruz sadece. Evde de ıhlamur yok 🙁
Geçmiş olsun, bende de burun akıntısı hapşırma ve halsizlikle başladı bugün. Henüz doktora gitmedim. İhlamur-limon, çorba ve meyve ile atlatmaya mı çalışmalı? Sizin yaptığınız başka birşey var mı, doktor birşey önerdi mi? Nasıl oldunuz?

bildiriliyor sanırım ve inatla kanunda böyle olduğunu söylüyor. açıkçası doğum izni güncellenirse 2 haftayı feda ederim artık yapacak bir şey yok
O zaman da şöyle yapabiliriz.
32. Haftadan önceden kullansak yıllık iznimizi nasıl oluyor ya da son ay maaş alacağız ya şirketten son kez o maaşımıza yıllık izin ücretimizi de eklemelerini talep etsek ?

Yıllık izinde olduğumuzu nereden bilecekler ki çalışıyor gibi gözüksek o günlerde. Ne de olsa yıllık izinde olunca sigortamız yatıyor zaten yemek paramıza kadar yatıyor kesilmiyor.
Yine de bildirmeleri gerekiyorsa yıllık izin ücretimizi ayrılırken alabileceğiz o da şaçma 🤦🏼‍♀️
Bordroda yıllık izin bildiriliyor. Yoksa daha sonra şirketten yıllık izin talep etmememn için onu bordronda gösteriyorlar o yüzden bildirilmeme gibi bir durum söz konusu olmuyor.

32. Haftadan önceden kullansak yıllık iznimizi nasıl oluyor ya da son ay maaş alacağız ya şirketten son kez o maaşımıza yıllık izin ücretimizi de eklemelerini talep etsek ?
çalışır raporu almadan önce kullanabilirsiniz sorun olmuyor. Yani ben kullandım sonuçta hakkımız olan bi şey. ya da ücretini talep edebilirsiniz şirketinizden eğer veriyorlarsa.

bizimkiler asla yapmazlar. yaralı parmağa pislemezler afedersin. 32 den sonra ben yine calısabılır raporu isticem en azından gelebildiğimi gelir sonra yıllık izne cıkarım eğer şayet yasa ocaktan sonra geçerli olursa. ama öncesinde onaylanırsa hiç gerek kalmaz zaten direk 32. haftamda doğum iznini başlatırım

Sabahlıklı 3lü lohusa setlerini inceliyorum ama henüz karar veremedim hangisini alacağıma. Bakan var mı modellere? Tavsiyeniz, marka öneriniz var mı? Viskoz,viskon ya da penye kumaş istemiyorum. Rahatsız ediyor, terletiyor beni. Pamuklu kumaş arıyorum. Şık bir şey istiyorum biraz. Yoksa zaten 3 tane pijama takımı aldım. Bu daha özel olsun istiyorum.

İlk doğumumda kullanamamıştım aldığım takımı. Doğumdan hemen sonra giydim. Sonra çok terleyip hemen çıkardım. Alt kısmı da lekelenmişti. Boşa gitti takım. Fotoğraf da çekilemedim çünkü.
Yanlış zamanda giyinmişim.
Şimdi daha tecrübeli şekilde ilerleyeceğim nasip olursa. 😄
Bende takipteyim. Ben daha normal pijama takımını bile beğenemedim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ onları nereden tercih ettiniz acaba

Kızlar devlette detaylım vardı bu gün. Dediğiniz gibi renksiz normal siyah beyaz bakıldı 10 dk falan sürdü. Her şey yolunda şükür dedi kalktım geldim ben de 😂🫶🏻♥️ İkna oldun mu derseniz ortalardayım, aslında doktoru sevdim yani de adamın yapabileceği bi şey yok elindekini kullandı.Neyse hayırlısı bakalım hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz inşallah 🩷

bizimkiler asla yapmazlar. yaralı parmağa pislemezler afedersin. 32 den sonra ben yine calısabılır raporu isticem en azından gelebildiğimi gelir sonra yıllık izne cıkarım eğer şayet yasa ocaktan sonra geçerli olursa. ama öncesinde onaylanırsa hiç gerek kalmaz zaten direk 32. haftamda doğum iznini başlatırım
Benim 32. Haftam 31 aralık a denk geliyor 😂😂
Ben de çalışabilir raporu alacağım 15 ocak a kadar çalışacağım. Ayrılırken yıllık iznimi de eklemelerini rica edeceğim tam maaşa denk gelir diye düşünüyorum.
15 ocakta da izne ayrılırım artık tabi bakalım hayat ne getirecek böyle planlıyorum ama :)

Benim 32. Haftam 31 aralık a denk geliyor 😂😂
Ben de çalışabilir raporu alacağım 15 ocak a kadar çalışacağım. Ayrılırken yıllık iznimi de eklemelerini rica edeceğim tam maaşa denk gelir diye düşünüyorum.
15 ocakta da izne ayrılırım artık tabi bakalım hayat ne getirecek böyle planlıyorum ama :)
1 Ocak zaten resmi tatil sonra 1 gün cuma calıscaksın hoopp haftasonu :) ay ne planlar yaa allahım hayırlısıyla geçirmemizi nasip etsin bugünleri

çalışır raporu almadan önce kullanabilirsiniz sorun olmuyor. Yani ben kullandım sonuçta hakkımız olan bi şey. ya da ücretini talep edebilirsiniz şirketinizden eğer veriyorlarsa.
Ben de chat gbt sordum 32. Haftada çalışabilir raporu alıp yıllık iznini başlatabilirsin. Yıllık iznin bitince de doğum iznini 16 hafta yine kullanabilirsin dedi. Acaba net olarak tam nereden öğrenebiliriz

1 Ocak zaten resmi tatil sonra 1 gün cuma calıscaksın hoopp haftasonu :) ay ne planlar yaa allahım hayırlısıyla geçirmemizi nasip etsin bugünleri
Ahahahah sorma ya chat gbt yapabilirsin diyor ama ya emin olamadım
Atıyorum çalışabilir raporu aldım
13 ocak a kadar normal çalıştım
13 ünde yıllık izne cıktım 31 ocak a kadar izindeydim
1 şubattan itibaren 16 haftalık doğum iznin olur diyor

Kızlar devlette detaylım vardı bu gün. Dediğiniz gibi renksiz normal siyah beyaz bakıldı 10 dk falan sürdü. Her şey yolunda şükür dedi kalktım geldim ben de 😂🫶🏻♥️ İkna oldun mu derseniz ortalardayım, aslında doktoru sevdim yani de adamın yapabileceği bi şey yok elindekini kullandı.Neyse hayırlısı bakalım hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz inşallah 🩷
Oh çok şükür :) ben de geçen hafta gitmiştim devlette de bi baksınlar diye perinatoloji randevusu aldım gittim 10 dk bakmıyoruz biz detaylıya tartışmasından sonra hızlıca 10 dk baktı bana da :) ama isteksiz baktığı için kızımda sağolsun dönmediği için çoğu yerine bakamadım siz özele gidin dedi :)
Zaten gidecektim ama yine de az çok içim rahatlamıştı :)
Sizin ki göremedim dememiş sonuçta bakmış göremese derdi özele git diye

• Beğen
Reactions: hku
Bende takipteyim. Ben daha normal pijama takımını bile beğenemedim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ onları nereden tercih ettiniz acaba

Pentiden pamuklu pijamalar aldım. Biri kısa kollu. Diğerleri uzun kollu. Günlük giymek için evde de kullanırım diye aldım. Ama 3lü daha şık bir set arayışım sürüyor.

Ahahahah sorma ya chat gbt yapabilirsin diyor ama ya emin olamadım
Atıyorum çalışabilir raporu aldım
13 ocak a kadar normal çalıştım
13 ünde yıllık izne cıktım 31 ocak a kadar izindeydim
1 şubattan itibaren 16 haftalık doğum iznin olur diyor

Eklentiler

• IMG_8644.webp
    IMG_8644.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 20
Ben de chat gbt sordum 32. Haftada çalışabilir raporu alıp yıllık iznini başlatabilirsin. Yıllık iznin bitince de doğum iznini 16 hafta yine kullanabilirsin dedi. Acaba net olarak tam nereden öğrenebiliriz
En net mali müşavirler veya insan kaynakları uzmanları bilir bunu aslında

Aaa bana da bambaşka söyledi 😂😂

Eklentiler

• IMG_1548.webp
    IMG_1548.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1549.webp
    IMG_1549.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1550.webp
    IMG_1550.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 11
Aaa bana da bambaşka söyledi 😂😂
Ay valla ben de şimdi senin attığını attım sen hayırdır bana böyle konuşuyosun arkadasıma böyle konusuyosun diye :D muallakta cevaplar veriyor bakış açısı farklılığı var sadece felan diyor. ay allah aşkına yok mudur koskoca grubumuzda bu işlerden anlayan bir tanıdığı olannnnn:)

Back
X