Canım selam... aynı dertten muzdaribiz. Ben tam teşekküllü test bile yaptırdım. Ama bişey çıkmadı güya sadecec yumurtaya alerjisi var çıktı ama bizimki yoğrt domates vs yiyince de kızarıyor. Bi de kakası sürekli yeşil. Seninki de öylemi?
Sağol canım :)ay canım kolay gelsin sana senin bebeğinde çok alerjik demek ki , ama korkma büyüdükçe gececek alerjisi
Sağol canım hassasiyetin için , ne büyük sevap alırsın kimbilir ... keşke benim olsa bende versempatee anne sütü sormuşsun arkadaşının bebeği için, ben kuzumu emziriyorum öyle çok dolup taşmıyor göğsümden ama benimkine yetiyo, bazen bi süre emmediği oluyo eğer işe yararsa ben günde bi kez ne kadar çıkarsa sağıp verebilirim, gün boyu ihtiyacını karşılamasa da anne sütü almış olur kuzu. Eğer isterlerse bana özelden mesaj at canım ben anneyi arayıp görüşeyim.
Bu arada hayırlı cumalar kızlar, mutlu bi haftasonu olsun
İllaki orayada yazmışlardır , bulamadıysa, arkadaş benden istedide bende burda yazayım birde dedim .. Genede hatırlatayım belki yazmamışlarda olabilir...sağol canım ...patee bu anne sütü ihtiyacını yeni doğum yapanların olduğu formlara yazsan bazı annelerin sütü çok oluyor sağıp atıp öyle emziriyor inşallah bulunur ...senin kuzunda umarın en kısa sürede şu allerjiden kurtulur .
Çok üzüldüm annenin durumunaSağol canım hassasiyetin için , ne büyük sevap alırsın kimbilir ... keşke benim olsa bende versembende malum hem süt alerjisi hem sütümün azlığından 4.5 aylıkken ek gıdaya başladım msj atarım sana özelden, anne kansermiş , birden ortaya çıkmış hastalığı bebeği nekadarlık bilmiyorum ama...
Hayırlı olsun canım :)herksese slm larr...
okuyamadım Hırsızı herhalde ufak bir kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsun,
geçici vergilerle boğuşuyorum, bir yandan dün kızımın kreşte doğum gününü yaptık yarın oğlumun sünneti var, çok güzel hazırlıklar yaptık sizinle paylaşmak için heyecanlanıyorum fakat çok yoğunum salı girebilirim inşallah özellikle parti malzemeleri konusunda çok kaliteli ve ucuz bir site buldum, magnetlerde harika oldu hem resimlerini hemde yerlerini söyleyeceğim, hepinizi çook öpüyorum,
ALLAH ıma emanet olun....
Sağol canım :) küçük korsanada maşallah :) artık yaramazlıklara başlar :)Gunaydin hayirli cumalarBirileri yurumeye basladi Minigim ordek gibi. Dusmemek icin galiba son surat kosar gibi gidiyor, durunca oturuyor
Hirsizi hatirliyorum o diziyi, cok guldururdu beniCarsamba aksam kar yagdi Annem oglan kucaginda "kar kar" diye ziplamaya basladi. Giyinip indik dans ettik sokakta Gormemisin evine kar yagmis...
Hawar gecmis olsun canim, bir daha yasatmasin yaradan.
Pate insallah bulursunuz takviye canim. Annesine cok uzuldum. Tedavi edilebilir bir fazdadir biran evvel iyilesir insallah.
Supapatya masallah kuzuna canim
Ardaannesi gozun aydin canim
Mucize kizinin dog gunu ve oglunun sunneti hayirli olsun canim
Sağol canım :) küçük korsanada maşallah :) artık yaramazlıklara başlar :)
arkadaşı aradım detayını sordum, bebeği için değilmiş anne içinmiş, yalnış aktarmış bana ...beyninde tümör varmış , kemoterapi alıyormuş , 2 haftada bir kere anne sütü alması iyi olur demiş dr.u , üst kattaki komşusu vermiş sütünden , Allah yardımcısı olsun tüm hastaların ...
iyiyim cnm tesekkurlerBenimki de evden ciksin da nereye gittiginin hic onemi yok. Eve geri dondugumuzu anlayinca sinirleniyor
Sende ne var ne yok mavis?
HIRSIZI canım benim ya,okurken gördüm sanki o anı,insan anne olunca anlıyomuş meğer.çok geçmiş olsun,şükür bişey olmamış,Allah zaten kafalarını bile öyle korunmalı,sert yapıyor ki,düştüklerinde bişey olmuyor,bana kafası çarpınca dudağım patladı sandım geçen,korunuyorlar onlar.
ardaannesi3 inşallah bişey çıkmaz,bizi de haberdar et,@filizfff de şüpheleniyodu,o noldu ki,yazdı mı acep
cok severdim o diziyiçocuklar biraz büyük olsaydı oynardık...inşallah nasip olursa seneye inşallah...
kardan adam diyince ;eskiden sıdıka diye bir dizi vardı..genç kız...kardan adam yapıyordu evlerinin bahçesine anneside bağırıyordu , ''utanmaza bak kardan adam yapmış,el alem görse demez mi bu kızın canı adam çekiyor diye,çabuk kaldır o adamı ortadan eve gel diye bağırıyordu'' aklıma geldi....
haberlerde sizin o taraflara kar yağacağını haberlerde söylediler yağar inşallah...
ben de bekliyorum haberiniV
Veririm haber..daha bekliyorum offff
kusura bakma ama zikkimin pekini yesinler bu ne yaaynen canım...biraz surat yapmışlardı bana daha önce başka mevzular olmuştu yeni gelinle ilgili... işten gelir gelmez sofra kurdum.daha kızımı bile öpemeden...hem acıkmışlar acıktık diyolar hemde sofraya oturmaya nazlanıyorlar... onlarada biraz sinirlendim ama ne olursa olsun düşüncesizlik yaptım yavrum benim yüzümden acı çekti...
bence de kaç kafanı dinle biraz.... benim başım kalabalık diyorumda sen in durum daha zor muş...kendi çocukların sanki vaktini almıyormuş gibi...Allah kolaylık versin canım....
gecmis olsun tatlimmerhaba arkadaşlar
HIRSIZI canım geçmiş olsun allahtan kafasını çarpmamış, insanıoz işte anlık bunlar oluyor böyle 2 gün öncede ben düşürdüm kzımı, ablası wc deydi anne gel popomu sil dedi, yapamadım ( büyüğü yapınca temiz olmuyor diye beni çağırıyor ), bende küçük kızımı ablasının yatağına koydum korumasınıda kaldırdım wc yw girdim küt bir ses koştum yüz üstü ağladı bayağı vücuduna baltım kafasına baktım bir şey göremedim ne şekilde düştüğünü görmeyince de korktum, eşimi aradım oda nöbetteydi geldi dr götürdük, oda baktı bişey yok dedi 2 saat buralarda dolanın uymasın kusarsa hemen getirin dedi 2 saat hastane civarında oyalandık gece gece, sonra dr. gösterip eve geri geldik, benim büyük kızım 3,5 yaşında şimdiye kadar hiç böyle bir şey yaşamayınca çok korttum
dışarı konusunda bizimkide aynı , dışarıda gezip geldiğimiz günler daha rahat oluyor, 2 gün yağmur vardı çıkamadık kapının arkasına gidip gidip ağlıyor
ardaannesi3 sana da kolay gelsin kendi çocukların yetmiyor birde akrabaların ki off off bide insanın kendi çocuğu olmayınca zor oluyor ne bileyim yemeği beğenmez, bir şey söylersin alınır falannn
allah acil şifa versin evladına bağışlasın rabbim.benimde kayınvalidemden parça almışlar galiba lenfomaymış her akşam dua ediyorum allahım kimseye dermansız dert vermesin inşallah tedavi edilebilir türüdür herikiside sağlığına kavuşur.Sağol canım :) küçük korsanada maşallah :) artık yaramazlıklara başlar :)
arkadaşı aradım detayını sordum, bebeği için değilmiş anne içinmiş, yalnış aktarmış bana ...beyninde tümör varmış , kemoterapi alıyormuş , 2 haftada bir kere anne sütü alması iyi olur demiş dr.u , üst kattaki komşusu vermiş sütünden , Allah yardımcısı olsun tüm hastaların ...
canım benim kızda kollarından tutunca adım atıyor yoksa kalkıo yürümüyor henüz ama oturunca düşmüyor ayrıca kızlar doktor kesinlikle 2-3-5 yaşınada gelse çocukların elinden tutmayın dedi yani şöyle şimdi koltuk altlarından tutmalıymışız sonrada kendileri yürürken kaldırım falan çıkarken yine koltuk altını tutarak yardımcı olmalıymışız .hatta doktorumuz dedki düşücek gibi olur anne elinden tutup çekiyor kalksın diye çok sakıncalı dirseği çıkarmış acıda hissetmeymiş am kolunu kullanmazmış sonra yer edip ameliyata kadar gidermiş.buarada benim oğlan yürümek adına bi hareket yok çopk üzülüyorum normalmi acaba kollarından tutunca yürüyor ama otrduğunda bile tam denge sağlayamıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?