2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Kakası normal canım , 2 dir domates verdim ilk kez ( yazdan konserve yapmıştım ) sıkıntı olmadı , yoğurtta 2 gündür vermeye başladım sıkıntı yok şükür :) ama diğer yazdıklarıma var nezaman geçecek bilmem

patee anne sütü sormuşsun arkadaşının bebeği için, ben kuzumu emziriyorum öyle çok dolup taşmıyor göğsümden ama benimkine yetiyo, bazen bi süre emmediği oluyo eğer işe yararsa ben günde bi kez ne kadar çıkarsa sağıp verebilirim, gün boyu ihtiyacını karşılamasa da anne sütü almış olur kuzu. Eğer isterlerse bana özelden mesaj at canım ben anneyi arayıp görüşeyim.
Bu arada hayırlı cumalar kızlar, mutlu bi haftasonu olsun

patee bu anne sütü ihtiyacını yeni doğum yapanların olduğu formlara yazsan bazı annelerin sütü çok oluyor sağıp atıp öyle emziriyor inşallah bulunur ...senin kuzunda umarın en kısa sürede şu allerjiden kurtulur .

herksese slm larr...
okuyamadım Hırsızı herhalde ufak bir kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsun,
geçici vergilerle boğuşuyorum, bir yandan dün kızımın kreşte doğum gününü yaptık yarın oğlumun sünneti var, çok güzel hazırlıklar yaptık sizinle paylaşmak için heyecanlanıyorum fakat çok yoğunum salı girebilirim inşallah özellikle parti malzemeleri konusunda çok kaliteli ve ucuz bir site buldum, magnetlerde harika oldu hem resimlerini hemde yerlerini söyleyeceğim, hepinizi çook öpüyorum,
ALLAH ıma emanet olun....

buarada benim oğlan yürümek adına bi hareket yok çopk üzülüyorum normalmi acaba kollarından tutunca yürüyor ama otrduğunda bile tam denge sağlayamıyor((

Sağol canım hassasiyetin için , ne büyük sevap alırsın kimbilir ... keşke benim olsa bende versem bende malum hem süt alerjisi hem sütümün azlığından 4.5 aylıkken ek gıdaya başladım msj atarım sana özelden, anne kansermiş , birden ortaya çıkmış hastalığı bebeği nekadarlık bilmiyorum ama...

İllaki orayada yazmışlardır , bulamadıysa, arkadaş benden istedide bende burda yazayım birde dedim .. Genede hatırlatayım belki yazmamışlarda olabilir...sağol canım ...

Çok üzüldüm annenin durumuna bana kendi isminle onun ismi ve numarasını mesaj atabilirsen ulaşayım, inşallah az da olsa bi faydamız dokunur

Hayırlı olsun canım :)

Gunaydin hayirli cumalar Birileri yurumeye basladi Minigim ordek gibi. Dusmemek icin galiba son surat kosar gibi gidiyor, durunca oturuyor

Hirsizi hatirliyorum o diziyi, cok guldururdu beni Carsamba aksam kar yagdi Annem oglan kucaginda "kar kar" diye ziplamaya basladi. Giyinip indik dans ettik sokakta Gormemisin evine kar yagmis...

Hawar gecmis olsun canim, bir daha yasatmasin yaradan.

Pate insallah bulursunuz takviye canim. Annesine cok uzuldum. Tedavi edilebilir bir fazdadir biran evvel iyilesir insallah.

Supapatya masallah kuzuna canim

Ardaannesi gozun aydin canim

Mucize kizinin dog gunu ve oglunun sunneti hayirli olsun canim

Sağol canım :) küçük korsanada maşallah :) artık yaramazlıklara başlar :)
arkadaşı aradım detayını sordum, bebeği için değilmiş anne içinmiş, yalnış aktarmış bana ...beyninde tümör varmış , kemoterapi alıyormuş , 2 haftada bir kere anne sütü alması iyi olur demiş dr.u , üst kattaki komşusu vermiş sütünden , Allah yardımcısı olsun tüm hastaların ...

Oyle mi... Sifa olur insallah. Cok uzuldum. Insallah iyilesir. Her hastalik zor da, kanser...

Benimki de evden ciksin da nereye gittiginin hic onemi yok. Eve geri dondugumuzu anlayinca sinirleniyor

Sende ne var ne yok mavis?
iyiyim cnm tesekkurler
oglumla geciyor tum zamanim sabah nasil oldu aksam nasil oldu anlamiyorum fir donuyor zaman
10 aylik oldular duygusallasiyorum bazan

cok severdim o diziyi

V

Veririm haber..daha bekliyorum offff
ben de bekliyorum haberini

kusura bakma ama zikkimin pekini yesinler bu ne ya

gecmis olsun tatlim

allah acil şifa versin evladına bağışlasın rabbim.benimde kayınvalidemden parça almışlar galiba lenfomaymış her akşam dua ediyorum allahım kimseye dermansız dert vermesin inşallah tedavi edilebilir türüdür herikiside sağlığına kavuşur.

buarada benim oğlan yürümek adına bi hareket yok çopk üzülüyorum normalmi acaba kollarından tutunca yürüyor ama otrduğunda bile tam denge sağlayamıyor((
canım benim kızda kollarından tutunca adım atıyor yoksa kalkıo yürümüyor henüz ama oturunca düşmüyor ayrıca kızlar doktor kesinlikle 2-3-5 yaşınada gelse çocukların elinden tutmayın dedi yani şöyle şimdi koltuk altlarından tutmalıymışız sonrada kendileri yürürken kaldırım falan çıkarken yine koltuk altını tutarak yardımcı olmalıymışız .hatta doktorumuz dedki düşücek gibi olur anne elinden tutup çekiyor kalksın diye çok sakıncalı dirseği çıkarmış acıda hissetmeymiş am kolunu kullanmazmış sonra yer edip ameliyata kadar gidermiş.

Herkese mutlu hayırlı cumalar...
Dün kızımla birlikte komşuya gitim,karşı binada duruyor,arkadaşım hamile 38haftada,dört gözle bebeğinin gelmesini bekliyorlar,2-3saat sohbet etik,benim kız koltukta uyudu.hic yaramazlık yapmadı.ay dedim bizde böyleydik,ck heycanlıydık...hep erken doğum riski vardı,36haftaya kadar ck dikkat eti.
Yarın 14şubat kociş ne alayım sana dedi,birşey istemiyorum dedim.yarın eltimle güzel bir sofra hazırlarız ailecek akşam yemeği yeriz...bizim program hazır hafta sonu

HAYIRLI CUMALAR...
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürederim...eşime emanet etmiştim ,dün yine düştü kızım kafa üstü...düşe kalka büyüyor dedikleri bu heralde...bakamadık bir çocuğa yaaa...Allah beterinde korusun

M mucize_1406 canım oğluşunun sünneti hayırlı olsun inşallah..
A aktar83 geçmiş olsun bebeğine canım...
@Snowyy maşşallah Kerem e...ayağına taş değdirmesin Rabbim...
ardaannesi3 canım gözün aydın...
mavis zıkkımın pekinide severler eminim :)

yarın sevgililer günüymüş sizi okurken farkettim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…