allah acil şifa versin evladına bağışlasın rabbim.benimde kayınvalidemden parça almışlar galiba lenfomaymış her akşam dua ediyorum allahım kimseye dermansız dert vermesin inşallah tedavi edilebilir türüdür herikiside sağlığına kavuşur.
Allah kurtarsın sağ salim kavuştursun yavrusuna inşallah...Herkese mutlu hayırlı cumalar...
Dün kızımla birlikte komşuya gitim,karşı binada duruyor,arkadaşım hamile 38haftada,dört gözle bebeğinin gelmesini bekliyorlar,2-3saat sohbet etik,benim kız koltukta uyudu.hic yaramazlık yapmadı.ay dedim bizde böyleydik,ck heycanlıydık...hep erken doğum riski vardı,36haftaya kadar ck dikkat eti.
Yarın 14şubat kociş ne alayım sana dedi,birşey istemiyorum dedim.yarın eltimle güzel bir sofra hazırlarız ailecek akşam yemeği yeriz...bizim program hazır hafta sonu
Ck büyük gecmiş olsun canım...allah acil şifa versin evladına bağışlasın rabbim.benimde kayınvalidemden parça almışlar galiba lenfomaymış her akşam dua ediyorum allahım kimseye dermansız dert vermesin inşallah tedavi edilebilir türüdür herikiside sağlığına kavuşur.
Gözün aydın canım...rahatlamışsındır:)Kizlar hasta oldum sonunda cok sukur..ufaklik bu aksam beni yordu..playscoolun ilk arabasi var onu actim.tuttu tam bir saat yurudu.arkasinda ben.bide hizli gidiyo o araba.alinca nasil agliyo.en son sakladim arabayi agladi uyudu.ter icinde kaldi saclari sirilsiklam oldu..cok inatci dedigim dedik..isim var bu oglanla..
Âmin canım inşallah ...buarada gecmiş olsun canım,ufaklık nasıl?bizim kız kafasına oyuncak atı ck ağladı,babasıyla oynarken oldu.eşim evde calışıyor,haftada 1kere bürosuna gidiyor,toplantılar icin,kızımızı birlikte büyütüyoruz diyebilirim.Allah kurtarsın sağ salim kavuştursun yavrusuna inşallah...
HAYIRLI CUMALAR...
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürederim...eşime emanet etmiştim ,dün yine düştü kızım kafa üstü...düşe kalka büyüyor dedikleri bu heralde...bakamadık bir çocuğa yaaa...Allah beterinde korusun
Ayy çok geçmiş olsun Hirsizi.
çok geçmiş olsunnallah acil şifa versin evladına bağışlasın rabbim.benimde kayınvalidemden parça almışlar galiba lenfomaymış her akşam dua ediyorum allahım kimseye dermansız dert vermesin inşallah tedavi edilebilir türüdür herikiside sağlığına kavuşur.
HAYIRLI CUMALAR...
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürederim...eşime emanet etmiştim ,dün yine düştü kızım kafa üstü...düşe kalka büyüyor dedikleri bu heralde...bakamadık bir çocuğa yaaa...Allah beterinde korusun
M mucize_1406 canım oğluşunun sünneti hayırlı olsun inşallah..
A aktar83 geçmiş olsun bebeğine canım...
@Snowyy maşşallah Kerem e...ayağına taş değdirmesin Rabbim...
ardaannesi3 canım gözün aydın...
@mavis zıkkımın pekinide severler eminim :)
yarın sevgililer günüymüş sizi okurken farkettim...
Tatlım bu konuda nasıl davranmamız gerekiyor yani tutumumuz nasıl olmalı biraz açar mısın ...
Kizinin dogum gunu kutlu olsun canim oglunun sunneti de hayirli olsun. Allah damatligini gostersin. Musait oldugunda paylasimlarini bekliyorum canimherksese slm larr...
okuyamadım Hırsızı herhalde ufak bir kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsun,
geçici vergilerle boğuşuyorum, bir yandan dün kızımın kreşte doğum gününü yaptık yarın oğlumun sünneti var, çok güzel hazırlıklar yaptık sizinle paylaşmak için heyecanlanıyorum fakat çok yoğunum salı girebilirim inşallah özellikle parti malzemeleri konusunda çok kaliteli ve ucuz bir site buldum, magnetlerde harika oldu hem resimlerini hemde yerlerini söyleyeceğim, hepinizi çook öpüyorum,
ALLAH ıma emanet olun....
Benimkide oyle uzulme yuruyecekler insallah daha var zamani demekki.buarada benim oğlan yürümek adına bi hareket yok çopk üzülüyorum normalmi acaba kollarından tutunca yürüyor ama otrduğunda bile tam denge sağlayamıyor((
Allah nerde varaa bu hastaligi olana sifa versin.Sağol canım hassasiyetin için , ne büyük sevap alırsın kimbilir ... keşke benim olsa bende versembende malum hem süt alerjisi hem sütümün azlığından 4.5 aylıkken ek gıdaya başladım msj atarım sana özelden, anne kansermiş , birden ortaya çıkmış hastalığı bebeği nekadarlık bilmiyorum ama...
:)HAYIRLI CUMALAR...
M mucize_1406 canım oğluşunun sünneti hayırlı olsun inşallah..
A aktar83 geçmiş olsun bebeğine canım...
@Snowyy maşşallah Kerem e...ayağına taş değdirmesin Rabbim...
ardaannesi3 canım gözün aydın...
@mavis zıkkımın pekinide severler eminim :)
yarın sevgililer günüymüş sizi okurken farkettim...
ne guzelÂmin canım inşallah ...buarada gecmiş olsun canım,ufaklık nasıl?bizim kız kafasına oyuncak atı ck ağladı,babasıyla oynarken oldu.eşim evde calışıyor,haftada 1kere bürosuna gidiyor,toplantılar icin,kızımızı birlikte büyütüyoruz diyebilirim.
mutlu yillar cnmCanlar hepinizin sevgililer gununu kutluyorum. Yarin da Benim dogum gunum yas 32 oluyor nasipae yaslandim artik
baska cocugun yok degil mi?İyi geceler kizlar,
Yazamiyorum ama takipteyim :) okul acildi. Zaman cok cabuk geciyor. Gun nasil bitiyor hic anlamiyorum.
ardaannesi3 darisi benim basima. Neredeyse bir hafta oldu gecikeli. Sutum de azaldi. Su iciyorum, sık sık sagiyorum ama yine de artmiyor. Hamile kalmissam sut azalir mi? Ya henuz hic hazir degilim
Sutum az bir de ustune Emre beyimiz sebze corbasindan baska bisey yemiyor. Yumurtayi birakali 10 gun oldu. Her cesidini denedim yine de yemiyor. Onceden boyle degildi. Yogurt desen iki aydir yemiyor. Karistirmadigim meyve kalmadi. Meyvelerden sadece muz ve elma o da bazen yemedigi oluyor. Simdi sut de olmayinca bu cocuk nasil doyacak? Bilen biri yardim etsin nolur? ??
A aktar83 nice yaslara canim.
HIRSIZI Allah koruyor yavrulari. Ben yere yorgan serdim. Surekli onun uzerinde ya da yurutecte.
S sultan__ gelisim her cocukta farkli seyreder. Bir alandaki gelisim hizlandiginda digerleri yavaslar. Dil gelisimi hizli masallah. Hic merak etme.
M mucize_1406 istersen bir cocuk noroloji doktoruna gotur. İcin rahat etsin.
dogum günün kutlu olsun allah evladın , eşinle ve sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yıllar nasip etsin.Canlar hepinizin sevgililer gununu kutluyorum. Yarin da Benim dogum gunum yas 32 oluyor nasipae yaslandim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?