2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Allahım şifa versin kayınvalidenede canım ..

Allah kurtarsın sağ salim kavuştursun yavrusuna inşallah...

Gözün aydın canım...rahatlamışsındır:)

Allah kurtarsın sağ salim kavuştursun yavrusuna inşallah...
Âmin canım inşallah ...buarada gecmiş olsun canım,ufaklık nasıl?bizim kız kafasına oyuncak atı ck ağladı,babasıyla oynarken oldu.eşim evde calışıyor,haftada 1kere bürosuna gidiyor,toplantılar icin,kızımızı birlikte büyütüyoruz diyebilirim.

herkese iyi hafta sonları arkadaşlar

@Snowyy canım maşallah korsana süper

çok geçmiş olsunn

size de geçmiş olsun

benim kızda ellerini bırakıp duruyor ama adım atmaya korkuyor hemen emekleme pozisyonu alıyor, bide gel dışında başka bir kelime yok, gerçi bu biraz benden kaynaklı sanırım çocukla çok konuşmuyorum galiba

kızlar oğlum 10 aylık oldu ama hala emeklemiyor geri geri sürünerek gidiyor sıralama falanda yok ayaktada durmuyor ancak dil gelişimi şaşırtıcı şekilde iyi maşallah baba attı anne gitti bebe bitti (reklamda bebek çıkınca ) diyor cümle kuruyor ama fiziksel olarak da çok tembel rutin kontrolü vardı bugün doktor gelişimi gayet iyi dedi. boyu falan uzun maşallah oğlumun.yemek seçmiyor ama bazen bu sorun oluyor dün biz kısır yerken ona muhallebi verdim eaağ yaptı çıkardı sonra eliyle kısırı işaret etti ondan vermek zornda kaldım onu yiyince mamm dedi iştahla. engel olamıyorum yediklerimizi tuzsuz falan yapıyorum ama diğer baharatlar var sonuçta ama koç bebeği olduğu için çok inatçı vermedim mi bağırıyor. bugün hastanede diğer bebeklerin gıkı çıkmıyor benimki konuşmalarıyla tüm hastaneyi inletti insanlar dönüp bebeğime baktı bu küçük bebek nasıl konuşuyor der gibi. ama normal emeklememesi sıralamaması beni tedirgin ediyor çok mu aceleciyim ne

Tatlım bu konuda nasıl davranmamız gerekiyor yani tutumumuz nasıl olmalı biraz açar mısın ...

ben çok fazla internete giremediğim için yeni gördüm mesajını. asla çocuğu zorlamayın zorlama besinlere karşı soğumasına neden olur. ona kolay yemek yedirirken sesini farklılaştırarak şarkılar söyle biraz maymunluk benim tabirimle o an yemeğe değil sana odaklanmasını sağla. sevmediği bir şey olursa zorlama o besinin eş değerini bul mesela ben süt sevmeyen öğrencilerime peynir koydum bazı günler yoğurt koydum. önemli olan o vitamini almasıysa süt ya da yoğurt farketmiyor beslenme listelerine zorlamıyorum çünkü bizde istemediğimiz bir şeyi yiyip içemeyiz bebeklerde sonuçta küçük bir insan. mesel portakal yemiyorsa c vitamini içeren başka besin ver. biraz anaokulu çağına geldiğinde kendine koyduğun kadar koyma tabağa çok çok az koy ve daha fazla istersen tabağını bitirince daha fazla koyabilirim de ama asla kendine koyduğun miktarla eşit olmasın onun yemeği.peşinden asla koşma bunu ablam yaptı yeğenim ortaokula gidiyor hala peşinden tabak sürüyor. çok acıkınca yiyecektir zaten ama bu konuda bizim şanssızlığım koç bebeğine sahip olmamız sevmediği bir yiyeceği aç olsa bile yemez ben oğluma biberonu çok zor aldırdım 9-10 saat aç bıraktığım olsun alsın diye nafile inatçı beyimiz. şuan için bebeğin ne yediğinden çok aldığı vitaminler önemli. bazılaro kahvaltıda tüm herşeyi karıştırıp veriyormuş ben ayrı ayrı veriyorum kahvaltıda herşeyi portakal suyuyla kahvaltı yaptırıyorum. bebeği kendinizden önce asla yedirme sizle birlikte otursun hiç bişey yemiyorsa eline bisküvi falan ver oyalansın. kıs avadede değil uzun vadede kazanım sağlamak önemli. ama bunları anlatsamda ana yüreği işte dayanmıyor ben bile pes ediyorum bazen aç kalmasın diye ama maşallah ne versem yiyor

Kizinin dogum gunu kutlu olsun canim oglunun sunneti de hayirli olsun. Allah damatligini gostersin. Musait oldugunda paylasimlarini bekliyorum canim

Allah nerde varaa bu hastaligi olana sifa versin.

Iyi aksamlar, sevgililer gununuz kutlu olsun guzeller Oglanin askindan kocayi gozum gormuyor

Supapatya kv cok gecmis olsun canim. Insallah tedavisi iyi gecer.

Hirsizi yerde tutsunlar kizi canim iyice tembih et. Koltuk vs oturtmasinlar. Benim oglana aldigim yer sungeri hala duruyor. Ben de yer kusu oldum hep halinin uzerinde oturuyorum. Dusmesin de gecici bir surec zaten.

Sultan senin kuzun onceligi dil gelisimine vermis anlasilan. Vakti zamani gelince yurur de canim, sikma canini. Istahina da masallah

Aktar dogum gunun kutlu olsun simdiden canim. Nice senelere saglik ve mutlulukla insallah.

İyi geceler kizlar,
Yazamiyorum ama takipteyim :) okul acildi. Zaman cok cabuk geciyor. Gun nasil bitiyor hic anlamiyorum.

ardaannesi3 darisi benim basima. Neredeyse bir hafta oldu gecikeli. Sutum de azaldi. Su iciyorum, sık sık sagiyorum ama yine de artmiyor. Hamile kalmissam sut azalir mi? Ya henuz hic hazir degilim

Sutum az bir de ustune Emre beyimiz sebze corbasindan baska bisey yemiyor. Yumurtayi birakali 10 gun oldu. Her cesidini denedim yine de yemiyor. Onceden boyle degildi. Yogurt desen iki aydir yemiyor. Karistirmadigim meyve kalmadi. Meyvelerden sadece muz ve elma o da bazen yemedigi oluyor. Simdi sut de olmayinca bu cocuk nasil doyacak? Bilen biri yardim etsin nolur? ??

A aktar83 nice yaslara canim.

HIRSIZI Allah koruyor yavrulari. Ben yere yorgan serdim. Surekli onun uzerinde ya da yurutecte.

S sultan__ gelisim her cocukta farkli seyreder. Bir alandaki gelisim hizlandiginda digerleri yavaslar. Dil gelisimi hizli masallah. Hic merak etme.

M mucize_1406 istersen bir cocuk noroloji doktoruna gotur. İcin rahat etsin.

:)

ne guzel

Canlar hepinizin sevgililer gununu kutluyorum. Yarin da Benim dogum gunum yas 32 oluyor nasipae yaslandim artik
mutlu yillar cnm

baska cocugun yok degil mi?
ins degildir cnm ben de gunu yaklasinca oglum sut almayinca senin dusunduklerini kuruyorum kafamda
okulun calisma saatlerin nasil?
sut izni veriyorlar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…