2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ozluyor demek ki

Benim sipa "bu ne yaaaa, yine mi eve geldik" der gibi soyleniyor
biz hava güzel olunca sabah 11 den akşam 7 ye kadar sokakta oluyoruz eve gelinnce hiç memnun olmuyor hep sokakta olsun etrafı izlesin değişik eve gidincede çok memnun ama bizim evden özellikle salondan çok sıkındı hep diğer odaları gezelim istiyor evde bile.zaten bi videosu var hadi hadi diyor nereye gidelim diyince attii diyo ve kızmaya başlıyor :)

HIRSIZI canım benim ya,okurken gördüm sanki o anı,insan anne olunca anlıyomuş meğer.çok geçmiş olsun,şükür bişey olmamış,Allah zaten kafalarını bile öyle korunmalı,sert yapıyor ki,düştüklerinde bişey olmuyor,bana kafası çarpınca dudağım patladı sandım geçen,korunuyorlar onlar.

ardaannesi3 inşallah bişey çıkmaz,bizi de haberdar et, F filizfff de şüpheleniyodu,o noldu ki,yazdı mı acep

Yaaaa ne güzel...bize en yakın mağza 10kakika oraya bile gidip gelmek işkence pusetle...

çocuklar biraz büyük olsaydı oynardık...inşallah nasip olursa seneye inşallah...
kardan adam diyince ;eskiden sıdıka diye bir dizi vardı..genç kız...kardan adam yapıyordu evlerinin bahçesine anneside bağırıyordu , ''utanmaza bak kardan adam yapmış,el alem görse demez mi bu kızın canı adam çekiyor diye,çabuk kaldır o adamı ortadan eve gel diye bağırıyordu'' aklıma geldi....
haberlerde sizin o taraflara kar yağacağını haberlerde söylediler yağar inşallah...

Son düzenleme:
Ayyy ck güldüm...ah o eski diziler...

Gecmis olsun canim..neden oyle hata yaptin soyliyim.onlara sinirlendin kafanda onlara kizsrken dalmissindir.bende oyke oluyo cunki..biraksalar seni sana.gecmisbolsun duse kalka buyuyecekler.bende geldigimden beri gorumcemin oglu kizi eltimin oglu kizi sabahtan aksama kadar bendeler ozlemisler diye geliyolar daraldim kovuyorum gitmiyolarda.bes yasindaki kuzeni dun koltuya oturtmus oyuna dalmis kut diye bir ses..cildirdim.nasil agladi..bir yandan temizlij bitmedi daha bir yandan cocuklar.dun kayinvalidem jahvaltiya geldi.e tabi usteki gorumcemde.oglani okula zor hazirladim..bugunde sabahtan girumcem kizini birakti hastaneye gidecekmis..geldiler ondort yasindaki kizi geldi tost yapicakmis yenge bana..simdi okuldan geldi oglu benimkiyle ayni sinifta o gelmeden evden kacmayi dusunuyorum bebek uyuyo uyansin yagmurlu ama gezmeye gidecem..

V
Veririm haber..daha bekliyorum offff

@maviş sağol canım ...Allah a emanet hepsi...
zor ya hemde nasıl zor...canımızın parçası Allah ın emaneti...

canım kızıznın kustuğunu yazmıştın...benim kızda son günlerde mama yedikten sonra kusmaya başladı... özellikle yedikten sonra eğilip kalkarken ve gaz çıkarırken ağzından fışkırıveriyor...çokmu içiyor mamayı diye düşünüyordum...
filizfff hamile olduğundan emin de doktora kmontrole gittiğinde bebeğin kesesini göremediklerini söylemişti...hayırlısı olsun...

aynen canım...biraz surat yapmışlardı bana daha önce başka mevzular olmuştu yeni gelinle ilgili... işten gelir gelmez sofra kurdum.daha kızımı bile öpemeden...hem acıkmışlar acıktık diyolar hemde sofraya oturmaya nazlanıyorlar... onlarada biraz sinirlendim ama ne olursa olsun düşüncesizlik yaptım yavrum benim yüzümden acı çekti...
bence de kaç kafanı dinle biraz.... benim başım kalabalık diyorumda sen in durum daha zor muş...kendi çocukların sanki vaktini almıyormuş gibi...Allah kolaylık versin canım....

Ya canım ya...işten geliyorsun hem surat çekiyorsun üstüne birde soframı kuruyorsun...ben bağzı insanları anlamakta zorlanıyorum gercekten sinirim bozuluyor böyle insanların var olduğunu bildikce.eşin evdemiydi canım?

merhaba arkadaşlar
HIRSIZI canım geçmiş olsun allahtan kafasını çarpmamış, insanıoz işte anlık bunlar oluyor böyle 2 gün öncede ben düşürdüm kzımı, ablası wc deydi anne gel popomu sil dedi, yapamadım ( büyüğü yapınca temiz olmuyor diye beni çağırıyor ), bende küçük kızımı ablasının yatağına koydum korumasınıda kaldırdım wc yw girdim küt bir ses koştum yüz üstü ağladı bayağı vücuduna baltım kafasına baktım bir şey göremedim ne şekilde düştüğünü görmeyince de korktum, eşimi aradım oda nöbetteydi geldi dr götürdük, oda baktı bişey yok dedi 2 saat buralarda dolanın uymasın kusarsa hemen getirin dedi 2 saat hastane civarında oyalandık gece gece, sonra dr. gösterip eve geri geldik, benim büyük kızım 3,5 yaşında şimdiye kadar hiç böyle bir şey yaşamayınca çok korttum

dışarı konusunda bizimkide aynı , dışarıda gezip geldiğimiz günler daha rahat oluyor, 2 gün yağmur vardı çıkamadık kapının arkasına gidip gidip ağlıyor

ardaannesi3 sana da kolay gelsin kendi çocukların yetmiyor birde akrabaların ki off off bide insanın kendi çocuğu olmayınca zor oluyor ne bileyim yemeği beğenmez, bir şey söylersin alınır falannn

eşim evdeydi canım... ama o etkisiz eleman hiç bir şeye karışmaz...benim halimi görünce bağıra bağıra ağlıyordu ...ben kızı emzirirken salondan sesi geliyordu....bide yeni gelinimiz geldi aileye gerçi daha evlenmediler ama benden önce hepsi evde oluyor...

sanada geçmiş olsun canım...korkulmaz mı...parmağına bişey batsa insanın yüreği sızlıyor...Allah korumuş...

Anlıyorum canım...belki sen yokken uyarıyordur onları.kv lerle birliktemi yaşıyorsunuz?

Anlıyorum canım...belki sen yokken uyarıyordur onları.kv lerle birliktemi yaşıyorsunuz?
yok canım uyarmaz neden uyaracağını bilmez hatta uyarmak aklına bile gelmez...kendi başına gelmediği sürece başkasını (en yakının bile) başına gelenleri göremeyen birisidir canı sağolasıca...kv benim kızıma ve kendi kızının çocuğuna benim evimde bakıyor... görümce akşam kızını almaya geliyor eşiyle ve diğer aile bireyleri...haliyle yemeğede kalıyorlar sonra çay faslı derken maddi manevi sıkıntı oluyor... gerçi bu durum önceden her gündü ,bir kaç aydır haftada 3 e indi ... her gün 12 kişiye yemek yapmaktan kurtuldum sayılır...

yok bunlar yuzsuz benim yemekleri cok seviyolar
ar.annem senin gibi yapamiyo diyolsr bide...

Erkekler erkekler ....gözleri bazen herşeyi görmüyor,anlamıyorlar.ailecek birlikte olmak ck güzel birşey aslında,ama görümcenlerinde madi olarak birşeyler yapmaları gerekir bence.biz kardeşimin yanına gitiğimiz zaman,bu 2-3gün olmuyor minimum 10gün kalıyoruz.onlar işteyken ben herşeyi yapıyorum,eşimde alışverişi yapıyor,onlar para vermek istiyorlar alışveriş icin biz kabul etmiyoruz,3gün sonra misafirlik biter...

Kızlar selam umarım herkes iyidir , Bizde alerji devam , sırayla bulmaya çalışıyorum , elma muz armut hurma yumurta süt şimdilik bunları tespit ettim..

Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşımın tanıdığının bebeği için anne sütüne ihtiyaç var , Bursalı annelerden sütü fazla olupta vermek isteyen olursa sevinirim...

Hadi ya,geçer inşallah,benimki de yedikten sonra çok zıplarsa falan olabiliyor öyle.

Filizi doğru diyosun,ben karıştırdım,hayırlısı olsun tüm aile için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…