2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Baska cocugum yok canim. Oglenciyim okulda. Sut izni vqr ama kullanmiyorum. Ek dersimi kesiyorlarmis. Kredi borcumuz var. Bu yil kisiyoruz harcamalari. O yuzden yeni bir bebege maddi, manevi, fiziki, ruhsal hiiic hazir degilim. M mavis01

Maşallah dil gelişimi önde merak etme yürüyecek insallah ayaklarının üstüne basıyor sa sorun yoktur bence benim kızdada konuşma yok maşallah karınca gibi iki durmuyor ayaklarının üstünde durabiliyor iki üç adim atıyor

Günaydın herkese çok berbat 4 gün geçirdim grip beni yatağa düşürdü kızlarıma bile bakmaz oldum tam toparlanmadım ama ayaktayım dua ediyordum anneler hasta olmasın diye çocuklar perişan oluyor

Gunaydin canlar. Yeni hafta saglik ve huzurla gecsin insallah. Haber bakmam normalde ama nereyi acsam denk geldi. Oldurulen kizimiza Allah tan rahmet diliyorum...

Obenicokseviyor sutun artmazsa devam sutu ile takviye edersin canim. Yumurta ve yogurt icin de kurabiye tariflerine bir bak. Ben meyveli yapiyorum tereyagi ce yogurt var icinde. Aman aman yemiyor ama hosuna gidiyor ugrasmak.

Yarem cok gecmis olsun canim. Iyi beslen cabuk toparlan. Senin de dedigin gibi cocuklar kaliyor ortada. Acil sifalar diliyorum.

benim kızda aynı ...kafaya takılacak bir şey yok... kimi erken yürür geç konuşur kimi erken konuşur geç yürür...

dün kızı yerde tututm neredeyse emekleyecek kendi öne doğru çekmeye çalışıyor..demekki kızıma ben baksam atom karınca gibi olacak... öyle çok oynuyoruz ki gündüz 3-4 saat uyuyor gecede erken yatıyor... kv bakarken yarım saat uyusa güzel uyudu diyor... bazen uyumuyormuş bile...

Günaydın herkese çok berbat 4 gün geçirdim grip beni yatağa düşürdü kızlarıma bile bakmaz oldum tam toparlanmadım ama ayaktayım dua ediyordum anneler hasta olmasın diye çocuklar perişan oluyor
geçmiş olsun canım... dikkat etmemiz lazım kendimize... bakmamız gereken bebeklerimiz var... Allah acil şifalar versin...

DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLARIMIZ İYİ Kİ DOĞMUŞLAR...
kızı böbreğindeki büyümenin takibi için kontrole görürmem gerekiyor.. herkes ne gerek var her bebekte oluyormuş normalmiş deyip duruyor ...kendi böbrekleri söz konusu olsaydı yine aynı şeyi düşünürler miydi acaba...

Canım gecmiş olsun...cok doğru anneler hasta olunca cocuklar perişan oluyor

Benim kızım emeklemiyor,dişi yok,biraz dili,ama hic kafama takmıyorum...her bebek aynı olmaz canım,emeklemeye başlayınca ck koşuşturacağız canım,şimdi keyfini cıkart...

Özgecana ck üzüldüm...bir kadın olarak bir kız annesi olarak Türkiye'den korkuyorum...burda geceleri ck rahat bir şekilde çıkabiliyorum...ama Türkiye'de korkuyorum...türküm Türkiye'yi ck seviyorum ama korkuyorum...

Canim dok götür ihmale gelmez inşallah sorun zamanla geçer

bizde korkarak yaşıyoruz zaten.çok üzüldüm dyecek bir şey bulamıyorum bu katliyama nurlariçinde yatsın mekanı cennet olsun Özgecan ın

Canim dok götür ihmale gelmez inşallah sorun zamanla geçer
amin canım..büyüme aşamasında olduğu için bazı organlar diğerlerine göre gelişme kaydediyormuş yani zamanla büyümesi normale dönermiş ama ne olur ne olmaz bu bir sorunmu diye kontrol edecekler...benim sol böbreğimde sağ böbreğime göre büyük... inşallah dedikleri gibi normal bir şeydir...
bizde korkarak yaşıyoruz zaten.çok üzüldüm dyecek bir şey bulamıyorum bu katliyama nurlariçinde yatsın mekanı cennet olsun Özgecan ın
amin amin... annesinin babasının öpmeye doyamadığı ellerini yüzünü düşünüyorumda... kahrolasıya bir acı... Allah hiç kimsenin başına vermesin...

HIRSIZI çocuğunun sağlığı ile ilgili konularda bencekimseye söz hakkı tanıma ve boş konuşmalarına izin verme gerekliyse götür tabiki çok önemli bence.geçmiş olsun inşallah br şey çıkmaz.

Canım inşallah bebeğinde böbrek sorunu geçmiştir...sağlık bu ve bebeğin icin en doğrusunu en iyisini sen bilirsin...ne gerek varmış diyenler kendileri olsa koşa koşa giderlerdi...ck sinir oluyorum gerek yok diyenlere...

ay benim psikolojimi bakıcı bozdu canım ya bu çocuk emeklemiyor bu çocuk sıralamıyor kendi çocukları 10 aylıkken yürümüş bu neden yürümüyor. bu yıl bitsinde eylülde ücretsiz izin alıp kendim bakacağım çocuğa

Benim kızım emeklemiyor,dişi yok,biraz dili,ama hic kafama takmıyorum...her bebek aynı olmaz canım,emeklemeye başlayınca ck koşuşturacağız canım,şimdi keyfini cıkart...
bende takmıyorumda bakıcı hergün bir ton laf söylüyor başka bakıcıda yok ki bakacaksan bak bakmayacaksan gevezelik yapma diyeyim. geç yürümesi kaslarının güçlenmesi için iyiymiş diyorlar benimki emekliyor ama geri geri emekliyor peşinden koşturuyor zatende aman işte haklısın takmamak lazım her çocuk farklıdır

gelişim evrelerini farklı yaşıyorlar demekki maşallah bebeğine bizimki papağan gibi ne dersen benzetmeye çalışıyor maşallah benim yeğenim 15 aylıkken yürümüştü ama 20 aylıkkken bildiğin şarkı söylüyordu :)

benim kizimda 10 aylikken duyanlari sasirtacak kadar konusabiliyordu. 14 aylikken yurumustu. oglumsa 11 aylik oldu neredeyse, yurume de, emekleme de, konusma da yok. sadece yuvarlanarak istedigi seye ulasabiliyor:) her cocugun gelisimi farkli sonucta, emeklemek zorunda degiller, yurumek icin 18. aya kadar vakitleri var, ses cikarabiliyor ve kulaklari isitiyorsa birgun nasilsa konusacaklar. soyledigimiz bazi seyleri olsun algilayabiliyorsa sorun yok demekki... dert etmek yerine, anin tadini cikarmaliyiz. ilk bebegim 7 yasina geldi bile, ve zaman oyle hizli gecti ki... hepinizin bebeklerini opuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…