Amin canim cok sagoldogum günün kutlu olsun allah evladın , eşinle ve sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yıllar nasip etsin.
CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...Canlar hepinizin sevgililer gununu kutluyorum. Yarin da Benim dogum gunum yas 32 oluyor nasipae yaslandim artik
Maşallah dil gelişimi önde merak etme yürüyecek insallah ayaklarının üstüne basıyor sa sorun yoktur bence benim kızdada konuşma yok maşallah karınca gibi iki durmuyor ayaklarının üstünde durabiliyor iki üç adim atıyorkızlar oğlum 10 aylık oldu ama hala emeklemiyor geri geri sürünerek gidiyor sıralama falanda yok ayaktada durmuyor ancak dil gelişimi şaşırtıcı şekilde iyi maşallah baba attı anne gitti bebe bitti (reklamda bebek çıkınca ) diyor cümle kuruyor ama fiziksel olarak da çok tembel rutin kontrolü vardı bugün doktor gelişimi gayet iyi dedi. boyu falan uzun maşallah oğlumun.yemek seçmiyor ama bazen bu sorun oluyor dün biz kısır yerken ona muhallebi verdim eaağ yaptı çıkardı sonra eliyle kısırı işaret etti ondan vermek zornda kaldım onu yiyince mamm dedi iştahla. engel olamıyorum yediklerimizi tuzsuz falan yapıyorum ama diğer baharatlar var sonuçta ama koç bebeği olduğu için çok inatçı vermedim mi bağırıyor. bugün hastanede diğer bebeklerin gıkı çıkmıyor benimki konuşmalarıyla tüm hastaneyi inletti insanlar dönüp bebeğime baktı bu küçük bebek nasıl konuşuyor der gibi. ama normal emeklememesi sıralamaması beni tedirgin ediyor çok mu aceleciyim ne
benim kızda aynı ...kafaya takılacak bir şey yok... kimi erken yürür geç konuşur kimi erken konuşur geç yürür...kızlar oğlum 10 aylık oldu ama hala emeklemiyor geri geri sürünerek gidiyor sıralama falanda yok ayaktada durmuyor ancak dil gelişimi şaşırtıcı şekilde iyi maşallah baba attı anne gitti bebe bitti (reklamda bebek çıkınca ) diyor cümle kuruyor ama fiziksel olarak da çok tembel rutin kontrolü vardı bugün doktor gelişimi gayet iyi dedi. boyu falan uzun maşallah oğlumun.yemek seçmiyor ama bazen bu sorun oluyor dün biz kısır yerken ona muhallebi verdim eaağ yaptı çıkardı sonra eliyle kısırı işaret etti ondan vermek zornda kaldım onu yiyince mamm dedi iştahla. engel olamıyorum yediklerimizi tuzsuz falan yapıyorum ama diğer baharatlar var sonuçta ama koç bebeği olduğu için çok inatçı vermedim mi bağırıyor. bugün hastanede diğer bebeklerin gıkı çıkmıyor benimki konuşmalarıyla tüm hastaneyi inletti insanlar dönüp bebeğime baktı bu küçük bebek nasıl konuşuyor der gibi. ama normal emeklememesi sıralamaması beni tedirgin ediyor çok mu aceleciyim ne
dün kızı yerde tututm neredeyse emekleyecek kendi öne doğru çekmeye çalışıyor..demekki kızıma ben baksam atom karınca gibi olacak... öyle çok oynuyoruz ki gündüz 3-4 saat uyuyor gecede erken yatıyor... kv bakarken yarım saat uyusa güzel uyudu diyor... bazen uyumuyormuş bile...Iyi aksamlar, sevgililer gununuz kutlu olsun guzellerOglanin askindan kocayi gozum gormuyor
Supapatya kv cok gecmis olsun canim. Insallah tedavisi iyi gecer.
Hirsizi yerde tutsunlar kizi canim iyice tembih et. Koltuk vs oturtmasinlar. Benim oglana aldigim yer sungeri hala duruyor. Ben de yer kusu oldum hep halinin uzerinde oturuyorum. Dusmesin de gecici bir surec zaten.
Sultan senin kuzun onceligi dil gelisimine vermis anlasilan. Vakti zamani gelince yurur de canim, sikma canini. Istahina da masallah
Aktar dogum gunun kutlu olsun simdiden canim. Nice senelere saglik ve mutlulukla insallah.
geçmiş olsun canım... dikkat etmemiz lazım kendimize... bakmamız gereken bebeklerimiz var... Allah acil şifalar versin...Günaydın herkese çok berbat 4 gün geçirdim grip beni yatağa düşürdü kızlarıma bile bakmaz oldum tam toparlanmadım ama ayaktayım dua ediyordum anneler hasta olmasın diye çocuklar perişan oluyor
Canım gecmiş olsun...cok doğru anneler hasta olunca cocuklar perişan oluyorGünaydın herkese çok berbat 4 gün geçirdim grip beni yatağa düşürdü kızlarıma bile bakmaz oldum tam toparlanmadım ama ayaktayım dua ediyordum anneler hasta olmasın diye çocuklar perişan oluyor
Benim kızım emeklemiyor,dişi yok,biraz dili,ama hic kafama takmıyorum...her bebek aynı olmaz canım,emeklemeye başlayınca ck koşuşturacağız canım,şimdi keyfini cıkart...kızlar oğlum 10 aylık oldu ama hala emeklemiyor geri geri sürünerek gidiyor sıralama falanda yok ayaktada durmuyor ancak dil gelişimi şaşırtıcı şekilde iyi maşallah baba attı anne gitti bebe bitti (reklamda bebek çıkınca ) diyor cümle kuruyor ama fiziksel olarak da çok tembel rutin kontrolü vardı bugün doktor gelişimi gayet iyi dedi. boyu falan uzun maşallah oğlumun.yemek seçmiyor ama bazen bu sorun oluyor dün biz kısır yerken ona muhallebi verdim eaağ yaptı çıkardı sonra eliyle kısırı işaret etti ondan vermek zornda kaldım onu yiyince mamm dedi iştahla. engel olamıyorum yediklerimizi tuzsuz falan yapıyorum ama diğer baharatlar var sonuçta ama koç bebeği olduğu için çok inatçı vermedim mi bağırıyor. bugün hastanede diğer bebeklerin gıkı çıkmıyor benimki konuşmalarıyla tüm hastaneyi inletti insanlar dönüp bebeğime baktı bu küçük bebek nasıl konuşuyor der gibi. ama normal emeklememesi sıralamaması beni tedirgin ediyor çok mu aceleciyim ne
Özgecana ck üzüldüm...bir kadın olarak bir kız annesi olarak Türkiye'den korkuyorum...burda geceleri ck rahat bir şekilde çıkabiliyorum...ama Türkiye'de korkuyorum...türküm Türkiye'yi ck seviyorum ama korkuyorum...Gunaydin canlar. Yeni hafta saglik ve huzurla gecsin insallah. Haber bakmam normalde ama nereyi acsam denk geldi. Oldurulen kizimiza Allah tan rahmet diliyorum...
Obenicokseviyor sutun artmazsa devam sutu ile takviye edersin canim. Yumurta ve yogurt icin de kurabiye tariflerine bir bak. Ben meyveli yapiyorum tereyagi ce yogurt var icinde. Aman aman yemiyor ama hosuna gidiyor ugrasmak.
Yarem cok gecmis olsun canim. Iyi beslen cabuk toparlan. Senin de dedigin gibi cocuklar kaliyor ortada. Acil sifalar diliyorum.
Canim dok götür ihmale gelmez inşallah sorun zamanla geçerbenim kızda aynı ...kafaya takılacak bir şey yok... kimi erken yürür geç konuşur kimi erken konuşur geç yürür...
dün kızı yerde tututm neredeyse emekleyecek kendi öne doğru çekmeye çalışıyor..demekki kızıma ben baksam atom karınca gibi olacak... öyle çok oynuyoruz ki gündüz 3-4 saat uyuyor gecede erken yatıyor... kv bakarken yarım saat uyusa güzel uyudu diyor... bazen uyumuyormuş bile...
geçmiş olsun canım... dikkat etmemiz lazım kendimize... bakmamız gereken bebeklerimiz var... Allah acil şifalar versin...
DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLARIMIZ İYİ Kİ DOĞMUŞLAR...
kızı böbreğindeki büyümenin takibi için kontrole görürmem gerekiyor.. herkes ne gerek var her bebekte oluyormuş normalmiş deyip duruyor ...kendi böbrekleri söz konusu olsaydı yine aynı şeyi düşünürler miydi acaba...
bizde korkarak yaşıyoruz zaten.çok üzüldüm dyecek bir şey bulamıyorum bu katliyama nurlariçinde yatsın mekanı cennet olsun Özgecan ınÖzgecana ck üzüldüm...bir kadın olarak bir kız annesi olarak Türkiye'den korkuyorum...burda geceleri ck rahat bir şekilde çıkabiliyorum...ama Türkiye'de korkuyorum...türküm Türkiye'yi ck seviyorum ama korkuyorum...
amin canım..büyüme aşamasında olduğu için bazı organlar diğerlerine göre gelişme kaydediyormuş yani zamanla büyümesi normale dönermiş ama ne olur ne olmaz bu bir sorunmu diye kontrol edecekler...benim sol böbreğimde sağ böbreğime göre büyük... inşallah dedikleri gibi normal bir şeydir...Canim dok götür ihmale gelmez inşallah sorun zamanla geçer
amin amin... annesinin babasının öpmeye doyamadığı ellerini yüzünü düşünüyorumda... kahrolasıya bir acı... Allah hiç kimsenin başına vermesin...bizde korkarak yaşıyoruz zaten.çok üzüldüm dyecek bir şey bulamıyorum bu katliyama nurlariçinde yatsın mekanı cennet olsun Özgecan ın
Canım inşallah bebeğinde böbrek sorunu geçmiştir...sağlık bu ve bebeğin icin en doğrusunu en iyisini sen bilirsin...ne gerek varmış diyenler kendileri olsa koşa koşa giderlerdi...ck sinir oluyorum gerek yok diyenlere...benim kızda aynı ...kafaya takılacak bir şey yok... kimi erken yürür geç konuşur kimi erken konuşur geç yürür...
dün kızı yerde tututm neredeyse emekleyecek kendi öne doğru çekmeye çalışıyor..demekki kızıma ben baksam atom karınca gibi olacak... öyle çok oynuyoruz ki gündüz 3-4 saat uyuyor gecede erken yatıyor... kv bakarken yarım saat uyusa güzel uyudu diyor... bazen uyumuyormuş bile...
geçmiş olsun canım... dikkat etmemiz lazım kendimize... bakmamız gereken bebeklerimiz var... Allah acil şifalar versin...
kızı böbreğindeki büyümenin takibi için kontrole görürmem gerekiyor.. herkes ne gerek var her bebekte oluyormuş normalmiş deyip duruyor ...kendi böbrekleri söz konusu olsaydı yine aynı şeyi düşünürler miydi acaba...
ay benim psikolojimi bakıcı bozdu canım ya bu çocuk emeklemiyor bu çocuk sıralamıyor kendi çocukları 10 aylıkken yürümüş bu neden yürümüyor. bu yıl bitsinde eylülde ücretsiz izin alıp kendim bakacağım çocuğabenim kızda aynı ...kafaya takılacak bir şey yok... kimi erken yürür geç konuşur kimi erken konuşur geç yürür...
bende takmıyorumda bakıcı hergün bir ton laf söylüyor başka bakıcıda yok ki bakacaksan bak bakmayacaksan gevezelik yapma diyeyim. geç yürümesi kaslarının güçlenmesi için iyiymiş diyorlar benimki emekliyor ama geri geri emekliyor peşinden koşturuyor zatende aman işte haklısın takmamak lazım her çocuk farklıdırBenim kızım emeklemiyor,dişi yok,biraz dili,ama hic kafama takmıyorum...her bebek aynı olmaz canım,emeklemeye başlayınca ck koşuşturacağız canım,şimdi keyfini cıkart...
Maşallah dil gelişimi önde merak etme yürüyecek insallah ayaklarının üstüne basıyor sa sorun yoktur bence benim kızdada konuşma yok maşallah karınca gibi iki durmuyor ayaklarının üstünde durabiliyor iki üç adim atıyor
benim kizimda 10 aylikken duyanlari sasirtacak kadar konusabiliyordu. 14 aylikken yurumustu. oglumsa 11 aylik oldu neredeyse, yurume de, emekleme de, konusma da yok. sadece yuvarlanarak istedigi seye ulasabiliyor:) her cocugun gelisimi farkli sonucta, emeklemek zorunda degiller, yurumek icin 18. aya kadar vakitleri var, ses cikarabiliyor ve kulaklari isitiyorsa birgun nasilsa konusacaklar. soyledigimiz bazi seyleri olsun algilayabiliyorsa sorun yok demekki... dert etmek yerine, anin tadini cikarmaliyiz. ilk bebegim 7 yasina geldi bile, ve zaman oyle hizli gecti ki... hepinizin bebeklerini opuyorum:)gelişim evrelerini farklı yaşıyorlar demekki maşallah bebeğine bizimki papağan gibi ne dersen benzetmeye çalışıyor maşallah benim yeğenim 15 aylıkken yürümüştü ama 20 aylıkkken bildiğin şarkı söylüyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?