yarına gün almış eşim hastaneden.... bende iş yerinden hemşireyi aradım...kara dut şurubu verin dedi...günde 4-5 defa 1 çay kaşığı...göğüs uçlarını da karbonatlı su ile yıka dedi...
yarın yinede bir kontrole götürmek lazım...birde herşeyi ısırdığı için derileri sıyrıldı sanırım yanık gibi oldu...o halde bile boğaz peşinde sadece biberonla verdiğim mamayı içemiyor...
@Snowyy gözün aydın canım annen ailen geliyormuş...keyfinize keyif katılır inşallah...
2
2ocak
-
supapatya88
canlarım sağolun..eşime ada çayıda aldırtım yapacaklar bugün söylediğinizi...
M
maya_79
canım kussada yedir bence tabiki zorlamadan ama alışması hem senin hemde bebeğin için iyi... benim kızda kusardı sıvı şeylere alışkın oldukları için boğzalarından geçen pütürlü şeyleri yutarken normal öğürüp kusmaları...hem püre olan gıdayı ne kadar sindiriyorsa pütürlü parçalı olanalrı da o kadar öğütüyor... merak etme zaten dişler oluncada pek öyle çiğnemiyorlar sadece koparmaya yarıyor iki ağzında çevirip tekrar yutuyor ...eğer çiğnemesi gerekseydi önce azı dişleri çıkardı oysa ilk ön kesici dişleri çıkıyor onlarda çiğnemek için değil zaten...
seldursel
canım inan bana ben çalıştığım halde banada sana olanlar oluyor... yüzünü görmek hatta sesini bile duymak istemiyorum bazen... çok itici geliyor dönem dönem... ama benim eşimin her zamanki hali yani hep böyleydi... sonrada diyorum... kendi kendime ,sen aranıyorsun sürekli çatmak için...büyükleniyormuyum neyim bilemiyorum... bazen suratına bakıp bakıp uzun uzun düşünüyorum... ne için evlendim ben bu adamla diye.... ben okadra işin peşinde koşturup en çok özveride bulunan tarafım... oysa o hiç bir artısı yokken hala benden saygı sevgi bekleyip hizmet bekliyor diyorum...kendimi onunla kıyaslıyorum sürekli... yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum... bu duurumdan kurtulmak için hep iyi taraflarını düşünüyorum çekilebilir yönlerini... hala devam etmemin bir gerekçesini arıyorum...sen eşinin hayattan beklentisini karşılıyorsun ama o seninkini karşılamıyor...ömrümü böyle tüketmenin manası yok gibi düşünüyorum... sürekli bir bekleme halindeyim sürekli bir şeyler değişecekmi diye hevesleniyorum... herşeyleri batıyor oluyor...insan kendide biliyor da neyin nasıl hallolacağını fakat bilmekle yapmak arasında dağlar oluyor...
bebeğine bakabilecek biri varsa bence sende istiyormuşsun bir müddet bir işte çalış bakalım... olmazsa geri dönersin...
havalar ısınıyor canım...doğa canlanıyor...dilerim Allah tan şu ağaçlara çiçek açtırdığı gibi senin ve eşinin gönlünde de pıtır pıtır çiçekler açsın ,birbirinizi her gördüğünüzde yüzünüze bahar gelsin inşallah....
@morganapril canım senin ve Ceku nun maceralarını özledik gerçekten...yarın konuşmaya başladıklarında daha bir alem olacaklar...Ceku yu sana sütlaç yediren minik ellerinden öp benim için...