Ca
canım bozma moralini hiçbir çocuk kendini aç bırakmaz, merak etmeyin Ölmez Demişti doktor. Ama bizim moralimizi bozan herkeslerin herşey yiyen çocukları, bizimkinde bir sorun mu var diyorum, ama Alakadı yok işte. Yapı meselesi, benim iş yerinde oda arkadasım sabahtan Akşama kadar birşey yemiyor, açlık hissetmiyorum diyor, hep böyleymiş. Bazı çocuklar da daha az iştahlı oluyor demekki. Ama tabi elimizden geleni yapıyoruz. Devam burada destek olalım birbirimize.
canım merhaba seni çok iyi Anlıyorum. benimki de katı yiyecekleri yiyemiyor, yılmadan demiyorum devam da edicem ama gerçekten yorucu, benim annem bakıyor, haftanın iki günü yardımcı geliyor ev işleri için ama gene de annemin hakkı emeği çok, yaşlandı şu bir yılda canımın içi. Vicdan azabı çekiyorum 5 aylıktı işe döndüm, yurtdışında en az 1 yıl evde çalışan annelerGunaydin arkadaşlar.bebegim iki gun önce ateşi vardi.ishaldi.çok şükür ateşi ertesi güne kalmasi.biraz ishali var.beni üzen hala birşey yeniyor.o kadar moralin bozuk ki anlatamam .ne yapacagimi bilemiyorum.doktora gotursem.bir şey demiyorlar.agzini bile acmiyor.dun saat 2 de yedi kac saat geçti .. ..yemiyor
İste.yaptigim şeyleri Dokuyorum.ne zor şeymiş allah im.dünden beri perisanim.agzina bisey koymuyor.keyfi iyi boyle.zaten istahli bur bebe değildi.ben oyunla çizgi filmle idare yediriyordum.simdi hic bisey yaramiyor.doktuklerini diliyorum sadece.çokyyoruluyorum.54 tüm hamilelik öncesinde simdi 50nin altina inmisimdir.en son 50dim.istahsiz bebek gerçekten sabir isi..AC uyumuyor.biberon almiyor gece vereyim uyku semesi diyorum.