Nice senelere canim, pasan cok tatli masallah!Eki Görüntüle 1476560 Cok zor sartlarda dogumgunu kutladik..tum gun elektirik kewintosi..ishalimiz gribimiz..aksama cagitrigim kisileringunduzden ugramasiEki Görüntüle 1476560 e
Tesekkur ederim canim..Nice senelere canim, pasan cok tatli masallah!
dogum günü olan bebislerin yeni yaşları sağlıklı mutlu güzel Yarınlar getirsin insallah.kizlar nubulizator evde kullanan var mi yada kuzusu bronsiolit olan hırıltısi var olan arkadaşlar neler kullaniyorsunuz benim kuzu nun hırıltısi geçmiyor bir ara çocuk göğüs goturecem
Canım ben hipp kaşık maması yapıyorum,55grama 155ml su katıyorum,yani benimki öyle.kaşık olarak yemek kaşığı olmasın,benim mama katı oluyor.İyi geceler kizlar.hipp marka gece mamasi elmali tahilli mi öyle bir sey yaziyor uüzerinde .aklimda değil TaM olarak ismi.kullanan var mi aranizda .bugün kipadan alayim dedim.ilk defa yaptim .ama sivi gibi oldu.yaklaşık 200 ml kadar suya beş Kasik diyor.kasik olarak hangisini baz alacagiz anlamadim.ben tatli kasigiyla taptim.
Canım gecmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar...merhaba arkadaşlar doğum günü olan bebeklerimize nice yaşlar sağlıklı mutlu huzurlu
benim kuzular biraz hastalar ateşlendiler 2 gün bu gün biraz daha iyiler ama gec uyku yok bide misafirlerim var yorgunum
canım biz kullanıyoruz benim büyük kızım çok sık bronşit oluyordu, almıştık o zaman, en iyisi sen çocuk gögüsçü varsa ona götür biz öyle yapmıştık ama her yerde olmuyor, o bize önermişti bide ayro çembır ( yazılışı nasıl bilmiyorum ) diye bir şey vardı bir yıl kulladık sana önerim terlememesine dikkat et terledimi hemen değiştir, yada sırtına ben falan koy hırıltı içinde şu benzetmeyi yapmıştı hoca radyo gibidir, ilaçları alır siz geçtiğini zannedersiniz, faka aslında sesi kısılmıştır hastalık tetiklenince tekrar hırıltının sesi yükselir, dikkat etmezseniz ileride astıma çevirebilir demişti, ama çok şükür bu sen nezle falan oldu ama hırıltı olmadı, ama 1 yaşından sonraki kış hep hastaydı
55grami nasil ayarliyorsun canim.icinde 250 gr var .beş kasik koyun diyor tarif.yemek kasigiyla mi acabaCanım ben hipp kaşık maması yapıyorum,55grama 155ml su katıyorum,yani benimki öyle.kaşıkolarak yemek kaşığı olmasın,benim mama katı oluyor.
Tartıyorum canım.mutfak tartısıyla tartıyorum.1hafta falan gidiyor 1kutu55grami nasil ayarliyorsun canim.icinde 250 gr var .beş kasik koyun diyor tarif.yemek kasigiyla mi acaba.o zaman bu mamalar bbir haftaya kalnaz biter
Mamanın fotosunu koyarmısın canım,belki aynısı değildir55grami nasil ayarliyorsun canim.icinde 250 gr var .beş kasik koyun diyor tarif.yemek kasigiyla mi acaba.o zaman bu mamalar bbir haftaya kalnaz biter
Canim ben olculu yapmiyorum.yani onceleri wimdi yiyor..tecrube biraz sanirim..mesela bes kasik koyuyorsun ya ilik suyu azar azar ilave ediyordum..uzerindede yaziyo olmali yeni baslarken biraz sivi yapiyodum karistira karistira kivam buluyodum.bir hafta anca dayaniyo evet.tum mamalar genelde ayni..biraz sivi olduysa suyu az koy..zamanla olcmezsin sende..Mamanın fotosunu koyarmısın canım,beaynısı değildir
Canım benim mama kıvamında oluyor,paketin üzerinde yazdığı gibi yapıyorum,suyu aventin mama ısıtma makinesinde tam 5dakika ısıtıyor tam oluyor.su kaynatmama gerek kalmıyor.Canim ben olculu yapmiyorum.yani onceleri wimdi yiyor..tecrube biraz sanirim..mesela bes kasik koyuyorsun ya ilik suyu azar azar ilave ediyordum..uzerindede yaziyo olmali yeni baslarken biraz sivi yapiyodum karistira karistira kivam buluyodum.bir hafta anca dayaniyo evet.tum mamalar genelde ayni..biraz sivi olduysa suyu az koy..zamanla olcmezsin sende..
Sanirim oyle deneyerek bulucam .kizim hala istahsiz.belki bunları sever diye aldim.gece mamasi yatmadan önce yediriliyormus muhallebi gibi.benim ki koyu olmadi hoş.Canim ben olculu yapmiyorum.yani onceleri wimdi yiyor..tecrube biraz sanirim..mesela bes kasik koyuyorsun ya ilik suyu azar azar ilave ediyordum..uzerindede yaziyo olmali yeni baslarken biraz sivi yapiyodum karistira karistira kivam buluyodum.bir hafta anca dayaniyo evet.tum mamalar genelde ayni..biraz sivi olduysa suyu az koy..zamanla olcmezsin sende..
Telefondan koyamadim foto canm.beceremedim.aydede ve elmalar var mavili bir kutu.Mamanın fotosunu koyarmısın canım,belki aynısı değildir
Ben yarın benim kulandığım mamanın fotosunu çekip koyayım canım.ama ben sabahları veriyorum,ilk başta akşamları veriyordum,2-3saat uyuduktan sonra uyanıyordu,sanırım ağır geliyordu,şimdi yatmadan önce aptamil veriyorum.Telefondan koyamadim foto canm.beceremedim.aydede ve elmalar var mavili bir kutu.
Canim oyle bi donemdelerki..ozellukle dis..istahsizlik sebebi..uzme kendi acilir istahi..onemli olan zorlayip korkutma.gorumcem kizini aglata aglata yesirdi.simdi dort yasinda bazen bende oluyo benim oglanlara yemek koyuyorum mesela bu hemen korku dolu yenge ben temek yedim tamammi diyo..bende tmm diyince nasil mutlu oluyo.Sanirim oyle deneyerek bulucam .kizim hala istahsiz.belki bunları sever diye aldim.gece mamasi yatmadan önce yediriliyormus muhallebi gibi.benim ki koyu olmadi hoş.Bu gece yedirmeden uyudu .corba yapmistim zorla yedi .istahi acilsin diye cinko surup iciriyorum on gundur .hala pek yok.niloya izleyerek yedirebiliyorum zzoraki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?