2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar nekasar sessizlestiniz..huuuu nerelerdesiniz..kuzucuklar birakmiyo pesinizi dimi..hsva bir duzelemedi burda..benim ufaklik cildiriyo..bugun cikwrdim bahcede oynatim dedim.yok bahceyide istemiyo.bahceden ciktimmi susuyo..bahce kapisindan girdigim an agliyo..yagmur baslsdi gordik yarim saate zor sustu..abilrri hic boyle degildi..inadi inat

merhaba arkadaşlar doğum günü olan bebeklerimize nice yaşlar sağlıklı mutlu huzurlu

benim kuzular biraz hastalar ateşlendiler 2 gün bu gün biraz daha iyiler ama gec uyku yok bide misafirlerim var yorgunum

canım biz kullanıyoruz benim büyük kızım çok sık bronşit oluyordu, almıştık o zaman, en iyisi sen çocuk gögüsçü varsa ona götür biz öyle yapmıştık ama her yerde olmuyor, o bize önermişti bide ayro çembır ( yazılışı nasıl bilmiyorum ) diye bir şey vardı bir yıl kulladık sana önerim terlememesine dikkat et terledimi hemen değiştir, yada sırtına ben falan koy hırıltı içinde şu benzetmeyi yapmıştı hoca radyo gibidir, ilaçları alır siz geçtiğini zannedersiniz, faka aslında sesi kısılmıştır hastalık tetiklenince tekrar hırıltının sesi yükselir, dikkat etmezseniz ileride astıma çevirebilir demişti, ama çok şükür bu sen nezle falan oldu ama hırıltı olmadı, ama 1 yaşından sonraki kış hep hastaydı

OTE="hawar, post: 40322666, member: 268085"]merhaba arkadaşlar doğum günü olan bebeklerimize nice yaşlar sağlıklı mutlu huzurlu

benim kuzular biraz hastalar ateşlendiler 2 gün bu gün biraz daha iyiler ama gec uyku yok bide misafirlerim var yorgunum

canım biz kullanıyoruz benim büyük kızım çok sık bronşit oluyordu, almıştık o zaman, en iyisi sen çocuk gögüsçü varsa ona götür biz öyle yapmıştık ama her yerde olmuyor, o bize önermişti bide ayro çembır ( yazılışı nasıl bilmiyorum ) diye bir şey vardı bir yıl kulladık sana önerim terlememesine dikkat et terledimi hemen değiştir, yada sırtına ben falan koy hırıltı içinde şu benzetmeyi yapmıştı hoca radyo gibidir, ilaçları alır siz geçtiğini zannedersiniz, faka aslında sesi kısılmıştır hastalık tetiklenince tekrar hırıltının sesi yükselir, dikkat etmezseniz ileride astıma çevirebilir demişti, ama çok şükür bu sen nezle falan oldu ama hırıltı olmadı, ama 1 yaşından sonraki kış hep hastaydı[/QUOTE]
Geçmis olsun .saglikkarina kavusurlar tekrardan kisa surede inşallah.

İyi geceler kizlar.hipp marka gece mamasi elmali tahilli mi öyle bir sey yaziyor uüzerinde .aklimda değil TaM olarak ismi.kullanan var mi aranizda .bugün kipadan alayim dedim.ilk defa yaptim .ama sivi gibi oldu.yaklaşık 200 ml kadar suya beş Kasik diyor.kasik olarak hangisini baz alacagiz anlamadim.ben tatli kasigiyla taptim.

Canım ben hipp kaşık maması yapıyorum,55grama 155ml su katıyorum,yani benimki öyle.kaşık olarak yemek kaşığı olmasın,benim mama katı oluyor.

Canım gecmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar...

Canım ben hipp kaşık maması yapıyorum,55grama 155ml su katıyorum,yani benimki öyle.kaşık olarak yemek kaşığı olmasın,benim mama katı oluyor.
55grami nasil ayarliyorsun canim.icinde 250 gr var .beş kasik koyun diyor tarif.yemek kasigiyla mi acaba.o zaman bu mamalar bbir haftaya kalnaz biter

Mamanın fotosunu koyarmısın canım,beaynısı değildir
Canim ben olculu yapmiyorum.yani onceleri wimdi yiyor..tecrube biraz sanirim..mesela bes kasik koyuyorsun ya ilik suyu azar azar ilave ediyordum..uzerindede yaziyo olmali yeni baslarken biraz sivi yapiyodum karistira karistira kivam buluyodum.bir hafta anca dayaniyo evet.tum mamalar genelde ayni..biraz sivi olduysa suyu az koy..zamanla olcmezsin sende..

Selam güzelim Nisan ayında ana olmuş güzellikler!

Efsun nihayet dişinden 1.5 mm gösterdi geçtiğimiz hafta. Dün ben işteyken biraz ateşi çıkmış, annem calpol vermiş biraz. Dişinden önce de 1-2 gece huysuzlanmış, huzursuz uyumuştu. O gece "dişindendir belki" deyip yine calpol vermiştim yarım tatlı kaşığı. Küçük hanım yaş gününden önce bizi kırmamak için, gönlümüz olsun diye ucundan azıcık göstermiş oldu dişini.

Çok zorda kalınca veya bir yere çabuk gitmek isterse emekliyor. Keşfe çıkınca oturma odasında sıralama tekniğini tercih ediyor. Prizlere (neyse ki çok önceden kapak takmıştım!) parmak sokmak, çekmeceleri boşaltmak gibi pek bilindik bebekliklere başladı. Laminantta ayağı kaymasın diye panduf aldım, toplasam 5 dakika giymedi. Gördüğü anda çekip çıkarıveriyor.
***​
Kayınvalidemin annesi rahatsızlanınca İstanbul'dan annemler geldi kıza bakmaya. İlk 3 gün Efsun'un mızıldanmalarıyla geçti. Sanki ne olduysa! Annemleri gördükçe ağlıyor evin içinde. Sokağa çıkınca ses etmiyor. Anneme alışsın diye bir günlüğüne ikisini de iş yerime götürmek zorunda kaldım. Küçük hanım ne kadar erkek öğretmen varsa hepsine sarıldı babasına sarılır gibi. Herkese boncuk dağıttı, anneme dönüp ağladı. Şubat tatilinde İstanbul'a gittiğimizde de böyle yapmıştı. Yabancılamak değil bu, sokakta gördüğü birçok insana gülümsüyor. Sanki "ben onları istemiyorum, gelmesinler" der gibi. Otogardan annemlerle eve döndüğümüz akşam apartman kapısına kadar sorun yoktu. Ne zaman ki asansöre beraber bindik, Efsun "Hı?!" dedi kanguruda. "Onlar da mı geliyor?" diye sordu sanki.

Biraz karışık anlattım ama .. =) Kısaca, bu bebekler çok tuhaf.. eğlenceli ve bağımlılık yaratıyorlar...

Hepinizi ve mis kokulu bebelerinizi öperiz!

Iyi aksamlar guzeller

Hawar yavrularina gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum.

Ardaannesi ayni modelden bende de var canim. Surekli disarida olmak istiyor. Arabaya binerken bile "biliyorum beni eve gotureceksiniz, hayirrrrr olamazzzz" dercesine sinirlenip sikiyor kendini. Ali al moru mor oluyor

Morganapril kuzunun disi hayirli olsun canim

Canım benim mama kıvamında oluyor,paketin üzerinde yazdığı gibi yapıyorum,suyu aventin mama ısıtma makinesinde tam 5dakika ısıtıyor tam oluyor.su kaynatmama gerek kalmıyor.

Sanirim oyle deneyerek bulucam .kizim hala istahsiz.belki bunları sever diye aldim.gece mamasi yatmadan önce yediriliyormus muhallebi gibi.benim ki koyu olmadi hoş.Bu gece yedirmeden uyudu .corba yapmistim zorla yedi .istahi acilsin diye cinko surup iciriyorum on gundur .hala pek yok.niloya izleyerek yedirebiliyorum zzoraki.

Telefondan koyamadim foto canm.beceremedim.aydede ve elmalar var mavili bir kutu.
Ben yarın benim kulandığım mamanın fotosunu çekip koyayım canım.ama ben sabahları veriyorum,ilk başta akşamları veriyordum,2-3saat uyuduktan sonra uyanıyordu,sanırım ağır geliyordu,şimdi yatmadan önce aptamil veriyorum.
Yaaa canım bence iştahı açılsın diye şurup falan verme,bende ck iştahsız bir bebekmişim.her bebek iştahlı olacak diye birşey yok.bence sağlıklı olsun yeter.

Canim oyle bi donemdelerki..ozellukle dis..istahsizlik sebebi..uzme kendi acilir istahi..onemli olan zorlayip korkutma.gorumcem kizini aglata aglata yesirdi.simdi dort yasinda bazen bende oluyo benim oglanlara yemek koyuyorum mesela bu hemen korku dolu yenge ben temek yedim tamammi diyo..bende tmm diyince nasil mutlu oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…