Doğru canım,erken başladık hazırlıklara,inşallah istediğimiz gibi olur.inşallah herkesin gönlünden geçtiği gibi olur.önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması,bir pasta bir mum yeter.tesekkürler canım hem dogudayım hem ilçede kırtasiyeden aldıgım malzemelerle bu kadar becerebıldım elbiseleride anneannesıyle teyzesi istanbuldan alıp yolladı 3 tane elbise yollamıslar giyip giyip cıkarttıksen uzun zamandır hazırlanıyorsun merakla beklıyorum senınkını:)
maşallah çok güzel Allah nazardansakınsın kuzularımızı .Eki Görüntüle 1476174
bu da metehanın doğum günü afişi 10 gün sonra evin baş köşesini süslicek kısmetse
Canım yoğun bir gün seni bekliyor...başınız sağolsun canım.bende nereye yetişceğimi şşırdım eşimin eniştesi dün vefat etti bu gün ablamın nikahı var akşamına yemeği cenaze evinede gitmemiz gerekeşim üzgün bu sebepten ben kızımla nikaha katılıp anneme bırakıp cnaze evine uğrayacağım eşimle kayınpederimde bize gelicekmiş akşama kızı görmeye cenaze için geldi.dün bugünkü nikah için koaföre randevu almıştım elektrikler sağolsun hiç bir şey yapamadım.dün kızım hava kararınca huysuzlaştı sat 9 da ancak geldi küçük hanımda baktı herşey normale döndü ancak uyuyabildi.evde klimalı allahtan havalar ılık evin içi 20-21 derceydi üşümedengeçirdik.
sağolcanım evet bir de bu arada işe gelip işlerimi toparlıyorum sabah 5 te kaktım duş aldım ve işe geldim 11de işten çıkıp hemen eve gibip kızı hazırlayıp kendimde hazırlanıp çıkıcağım akşam yattığım yeri beğeneceğim bu gün :)Canım yoğun bir gün seni bekliyor...başınız sağolsun canım.
Canım yaaa...streslisin bugün...Allah kolaylık versin canım.sağolcanım evet bir de bu arada işe gelip işlerimi toparlıyorum sabah 5 te kaktım duş aldım ve işe geldim 11de işten çıkıp hemen eve gibip kızı hazırlayıp kendimde hazırlanıp çıkıcağım akşam yattığım yeri beğeneceğim bu gün :)
okurken ben yoruldum canım işin çok vallaha kolay gelsin.çok güzel şeyler düşünmüşsün.ben daha öncede söylemiştim eşim ben kızım dışarıda başbaşa kutlayacağız ama senin hazırlıklarını okuyunca özenmedim diyemem çok güzel.inşalalh her şey gönlüne göre olur içine sinerKızlarrrr günaydın...dün alışveriş günümüzdü son eşyaları ihtiyacları aldık doğum günü,ck yorulduk.biraz hayal kırıklı yaşadık,gitiğimiz avmde oyuncakcı var,ama ne yazıkki istediğimiz oyuncakları bulamadık,morelimiz bozuk geldik eve.eşim bugün iş dönüşü başka yere gidip bakacak.hafta sonu hediyeleri hazırlayacağız,kücük foto çerçeveleri,kücük pembe fenerler aldık kağıttan onların icine kalpli çikolata koyacağız.1numara şeklinde foto çerçevesi almıştık,az almışız normalde bu kadar kişi cağırmayacaktım,onları doğum gününden sonra kendi ailelerimize vereceğiz.başka çerçeve aldık artık,üzerine fiyonk yapıştıracağım.ck işim var...
Hatıralık büyük foto çerçevesi bizde aldık,etrafına foto yapıştıracağız doğdu günün fotolarını.fikir ck ama yapması zaman alıyor ve evimizde olmayacağı icin herşeyi yapabilmem zor.inşallah 2.yaş gününü kendi evimizde yaparız(yeni evimizde)
Inşallah canım...ailem yanımda olmayacağı icin biraz üzgünüm.onlarda olsaydı ck güzel olacaktı,canlı yayın yapacağız FaceTime le.okurken ben yoruldum canım işin çok vallaha kolay gelsin.çok güzel şeyler düşünmüşsün.ben daha öncede söylemiştim eşim ben kızım dışarıda başbaşa kutlayacağız ama senin hazırlıklarını okuyunca özenmedim diyemem çok güzel.inşalalh her şey gönlüne göre olur içine siner
bende nereye yetişceğimi şşırdım eşimin eniştesi dün vefat etti bu gün ablamın nikahı var akşamına yemeği cenaze evinede gitmemiz gerekeşim üzgün bu sebepten ben kızımla nikaha katılıp anneme bırakıp cnaze evine uğrayacağım eşimle kayınpederimde bize gelicekmiş akşama kızı görmeye cenaze için geldi.dün bugünkü nikah için koaföre randevu almıştım elektrikler sağolsun hiç bir şey yapamadım.dün kızım hava kararınca huysuzlaştı sat 9 da ancak geldi küçük hanımda baktı herşey normale döndü ancak uyuyabildi.evde klimalı allahtan havalar ılık evin içi 20-21 derceydi üşümedengeçirdik.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PAŞACIKEki Görüntüle 1476560 Cok zor sartlarda dogumgunu kutladik..tum gun elektirik kewintosi..ishalimiz gribimiz..aksama cagitrigim kisileringunduzden ugramasiEki Görüntüle 1476560 e
Eki Görüntüle 1476560 Cok zor sartlarda dogumgunu kutladik..tum gun elektirik kewintosi..ishalimiz gribimiz..aksama cagitrigim kisileringunduzden ugramasiEki Görüntüle 1476560 e
Canım su vermeyi dene,ben su veriyorum,içerken yoruluyor,tekrar uyuyor sonra.Merhaba kızlar,
Uzun zamandır giremeyenlerdenim bende.Malum ev,iş kız derken üstümü başımı bile zor giyinir oldum.Bunlara rağmen her daim bakımlı olan anneleri ayakta alkışlamak lazım vallaSon günler benim için kabus gibi kız neredeyse yarım saatte bir uyanır oldu akşamları.Ağlaması,sızlaması yok ama uyanıyor ve geri uykuya dalmakta zorlanıyor.Sanırım dişler baya zorlamaya başladı.Şuan 5 tane dişimiz var ama azılar mı baskı yapıyor anlamadım.Keza hiç bu kadar gece huzursuz olmazdı.Valla kendimi geçtim de kızın uykusunun bölünmesi beni daha çok üzüyor.Sonuçta en önemli şey uyku.Benim durumumda olupta bir yöntem bulan varsa paylaşsın yoksa kafama huniyi takacam
sağol ay şimdide benim halamın eşi vefat etti üst üste nikahta dayımla tartıştım en sonunda payını verip çekip gittim nikahtan birşeyde anlmadım başım ağrıyor çatlıyacak gergin ve üzgünüm.canım hem başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin, hem de nikahınız hayırlı olsun Allah ablana geçim versin inşallah. Evet işin zormuş iki tarafa da yetişeceksin kolay gelsin canım
Ayyy canım yaaa başınız sağolsun...herşeyde vardır bir hayır...sağol ay şimdide benim halamın eşi vefat etti üst üste nikahta dayımla tartıştım en sonunda payını verip çekip gittim nikahtan birşeyde anlmadım başım ağrıyor çatlıyacak gergin ve üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?