2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Saol c

Canim hirilti devam ediyor .ardaninannesi annesi yazdıklarını hepsini uyguladım uzun süre yok hiç bir şey fayda etmiyor birde tuhaf olan uykudayken fazla hirilti olmuyor

kıyamam kuzuya ya inşallah en kısa zamanda iyileşir. Geçmiş olsun canım

arkadaşlar bizim de doğum günümüz yarın inşallah kuzum yaşına girecek. Biz rotavirüs aşılarını biraz geç vurdurduk diye aşımız birkaç gün kaydı pazartesi olacak nasipse. Doktorumuzu da aradık aşıdan bir ay sonra da menenjit aşısını vurdurulacakmış ondan dolayı 1 yaş kontrolümüze 1 yaş 1 aylıkken gideceğiz o gün de göz kontrolümüzü de yaparız inşallah.
Benim aklıma takılan çok şükür oğlumda sorun yok aman olmasın da kalp için kontrole götüren oldu mu yada götürecek olan varmı?

[\QUOTE="2ocak, post: 40377617, member: 654Cok guzel görünüyorlar ellerinize saglik [/QUOTE]
Teşekkürler canım...ilk defa icin iyi oldular.kurabiyeleri dün yaptık,bugün süsledik...Allah'tan ada mira iyi uyudu...

Cok hos olmus .ben sadece 1 rakami yapmayi dusunuyorum.kac gun oncesinden hazirladiniz .

E="supapatya88, post: 40378853, member: 576445"]teşekkürler bu gün kızımın doğum günü ne çabukta büyüdüler.[/QUOTE]
Dogum günü kutlu olsun kizinin.sağlikli sihhatli mutlu mesut ömrü olsun inşaallah .

elleinize sağlık çok güzel olmuş partinizin son halini çok merak ediyorum :)
Hahahaha....valla bende merak ediyorum canım.benim genelde ck özendiğim şeyler olmaz...mesela 3gün kaldı pastacıdan haber yok,ulaşamıyoruz...problemler başladı bile canım.

[\QUOTE="2ocak, post: 40377617, member: 654Cok guzel görünüyorlar ellerinize saglik
Teşekkürler canım...ilk defa icin iyi oldular.kurabiyeleri dün yaptık,bugün süsledik...Allah'tan ada mira iyi uyudu...

Cok hos olmus .ben sadece 1 rakami yapmayi dusunuyorum.kac gun oncesinden hazirladiniz .[/QUOTE]
Pazartesi kurabiyeleri yaptık,salı süsledik,bugün paketleyeceğiz,şeffaf torbaya katacağım.5gün falan önce başladık...artık bebişler olduğu icin önce yapmak gerekiyor bağzı şeyleri...yarın popcakesler pişecek,cuma süslenecekler.

Hahahaha....valla bende merak ediyorum canım.benim genelde ck özendiğim şeyler olmaz...mesela 3gün kaldı pastacıdan haber yok,ulaşamıyoruz...problemler başladı bile canım.
zaten bir şeye çok özenince HEP SORUNLAR ÇIKAR İNŞALLAH EN AZ SORUNLA HERŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLUR :)

Günaydın hepinize Nisan anneleri!
21 aylık saltanatım sona erdi bugün =( Bir kız çocuğu kadar rahattım oysa...

Emzirme döneminde "yasmin" kullanabiliyor muyuz? Doğum kontrol haplarına doğumdan sonraki ilk regl döneminde başlanıyor mu, bilen var mı?
Gidip ASM'ne soramıyorum, sabah derslerim var. Başlanıyorsa geç kalmayayım..

Oyyy 21ayyyy ....benim 3ay sonra gelmişti.bana doğum kontrol hapı yasak canım,ama eltim özel birtane kulanmıştı emziren anneler icin olanı.kadın doktoru vermişti.

Merhaba anneler ve onların güzel kuzuları,
Kızlarım biraz daha iyi ama her iyileşmesinde tam olarak
Dün alışverişe gittik iki çocukla pek bir şey anlamadım çocukların ihtiyaçlarını aldık bizimkiler kaldı, bide ufaklığada ilk defa arabada indirip yere bıraktım, dışarıda aman indirmez olaydım elini tutmama bile izin vermiyor koşturdu düşüp durdu ayakkabıları yadırgıyor önce evde giydirmiştim yürümemişti

supapatya88 canı ben kaçtır sana yazacam unutuyorum umarım ablanın mutlu bir yuvası olur, başınız Sağolsun
Ve kuzunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice Yaşları olsun

hawar çok geçmiş olsun, morganapril hayırlı olsun dişiniz :)
diğer hasta bebeklerede şifalar dilerim.

Teşekkür ederim canım

Canım Dr verdiği alet toz fısfıs demi ben de bir sene kullandım kızıma, hırıltıya iyi geliyor bir sene sonra bıraktım, şimdi biz bir prova götürmüştüm o vermişti, ben tv dede izlemiştim önceden sık Bronşit olan çocuklara veriyorlar, fakat iyi olayan yanı o ilaç kortizon içeriyor ve çok kullanılırsa böbrek üstü bezlerine zarar veriyor , biz ikinci sene o Dr götürmedik kendi kendimiz kestik doğrumu yanlışım bende bilmiyorum canım

Canım oğlunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice Yaşları olsun
Bende bir daha gidince Göze götürmeyi düşünüyorum sanki zaman zaman kayma oluyor bizimkinin gözünde

Ellerine sağlık ben hiç uğraşamıyorum bu tarz şeylerle gerçi şimdi biraz iyiym pasta Börek falan yapabiliyorum eskiden onlarda yoktu

Ayyyy ben 24saat mutfakta yemek yapabilirim...ck seviyorum yemek yapmayı,annemde ck severek yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…