- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
elleinize sağlık çok güzel olmuş partinizin son halini çok merak ediyorum :)Iyi akşamlar kızlar...inşallah herkes iyidir.bugün eşimle birlikte kurabiyelerimizi süsledik...ck eğlenceliydi.kurabiyelerin işi bittiiiiii.....sadece daha paket işi kaldıEki Görüntüle 1485075 Eki Görüntüle 1485076 Eki Görüntüle 1485077
Saol c
Canim hirilti devam ediyor .ardaninannesi annesi yazdıklarını hepsini uyguladım uzun süre yok hiç bir şey fayda etmiyor birde tuhaf olan uykudayken fazla hirilti olmuyor
teşekkürler bu gün kızımın doğum günü ne çabukta büyüdüler.Günaydın kızlar,
8 Nisan bebişlerinin dogum gününü kutluyorum. Nice mutlu yıllara.
Hahahaha....valla bende merak ediyorum canım.benim genelde ck özendiğim şeyler olmaz...mesela 3gün kaldı pastacıdan haber yok,ulaşamıyoruz...problemler başladı bile canım.elleinize sağlık çok güzel olmuş partinizin son halini çok merak ediyorum :)
Teşekkürler canım...ilk defa icin iyi oldular.kurabiyeleri dün yaptık,bugün süsledik...Allah'tan ada mira iyi uyudu...[\QUOTE="2ocak, post: 40377617, member: 654Cok guzel görünüyorlar ellerinize saglik
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PRENSESteşekkürler bu gün kızımın doğum günü ne çabukta büyüdüler.
zaten bir şeye çok özenince HEP SORUNLAR ÇIKAR İNŞALLAH EN AZ SORUNLA HERŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLUR :)Hahahaha....valla bende merak ediyorum canım.benim genelde ck özendiğim şeyler olmaz...mesela 3gün kaldı pastacıdan haber yok,ulaşamıyoruz...problemler başladı bile canım.
Inşallah canım...tek isteğim kızımın sağlıklı olması...pasta spontan birşey alırız artık.zaten bir şeye çok özenince HEP SORUNLAR ÇIKAR İNŞALLAH EN AZ SORUNLA HERŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLUR :)
Oyyy 21ayyyy ....benim 3ay sonra gelmişti.bana doğum kontrol hapı yasak canım,ama eltim özel birtane kulanmıştı emziren anneler icin olanı.kadın doktoru vermişti.Günaydın hepinize Nisan anneleri!
21 aylık saltanatım sona erdi bugün =( Bir kız çocuğu kadar rahattım oysa...
Emzirme döneminde "yasmin" kullanabiliyor muyuz? Doğum kontrol haplarına doğumdan sonraki ilk regl döneminde başlanıyor mu, bilen var mı?
Gidip ASM'ne soramıyorum, sabah derslerim var. Başlanıyorsa geç kalmayayım..
hawar çok geçmiş olsun, morganapril hayırlı olsun dişiniz :)
diğer hasta bebeklerede şifalar dilerim.
Kızlar bu gün aylık kontrolü için çocuk dok yanına gittik dün çocuk göğüs dok verdiği ilacı gösterdim anlattım olanları bana airfix kullanma dedi astım diyebilmesi için 6 ay kontrolünde olması gerekiyor dedi kendide muane etti boğazında balgam var dedi antibiyotik bricalin ismini yanlış yazmış olabilirim birde astafen verdi kan tah sonuçlarında alerji normal çıkmış dedi oda deneme yoluyla airfix vermiş dedi kafam çok karıştı hangi dok yolunu izleyecem bilemedim kızıma ilaç vermeden unuttum öyle bir şey ki uyurken hirilti sesi gelmiyor birde öyle çok oksuruk te yok sizce ne yapmaliyim
Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah
1 yas kontrolu vardi bugun minigimin. Asi saatine kadar gayet keyifli zaman gecirdi hastanede, arkadas edindiKKK, su cicegi ve pnomokok yapildi. Gelecek ay da meningokok yapilacakmis. Vaktimiz sinirli olunca goz muayenesine goturemedim, gelecek ay insallah. Agladi asi esnasinda ama hemsire eline balon verince unuttu gitti. Huysuzluk, ates vs yok simdilik.
Sizlerde ne var ne yok?
Iyi akşamlar kızlar...inşallah herkes iyidir.bugün eşimle birlikte kurabiyelerimizi süsledik...ck eğlenceliydi.kurabiyelerin işi bittiiiiii.....sadece daha paket işi kaldıEki Görüntüle 1485075 Eki Görüntüle 1485076 Eki Görüntüle 1485077
Ayyyy ben 24saat mutfakta yemek yapabilirim...ck seviyorum yemek yapmayı,annemde ck severek yapıyor.supapatya88 canı ben kaçtır sana yazacam unutuyorum umarım ablanın mutlu bir yuvası olur, başınız Sağolsun
Ve kuzunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice Yaşları olsun
Teşekkür ederim canım
Canım Dr verdiği alet toz fısfıs demi ben de bir sene kullandım kızıma, hırıltıya iyi geliyor bir sene sonra bıraktım, şimdi biz bir prova götürmüştüm o vermişti, ben tv dede izlemiştim önceden sık Bronşit olan çocuklara veriyorlar, fakat iyi olayan yanı o ilaç kortizon içeriyor ve çok kullanılırsa böbrek üstü bezlerine zarar veriyor , biz ikinci sene o Dr götürmedik kendi kendimiz kestik doğrumu yanlışım bende bilmiyorum canım
Canım oğlunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice Yaşları olsun
Bende bir daha gidince Göze götürmeyi düşünüyorum sanki zaman zaman kayma oluyor bizimkinin gözünde
Ellerine sağlık ben hiç uğraşamıyorum bu tarz şeylerle gerçi şimdi biraz iyiym pasta Börek falan yapabiliyorum eskiden onlarda yoktu
allah o duygudan birazda bana verse keşke :) ben hiç sevmem mutfak işini birde toz almayı :)Ayyyy ben 24saat mutfakta yemek yapabilirim...ck seviyorum yemek yapmayı,annemde ck severek yapıyor.
Hahaha...valla ben calışıyorken zor oluyordu,pek fazla yemek yapmıyordum.artık evde olduğum icin kızım fırsat verdikce yapıyorum.allah o duygudan birazda bana verse keşke :) ben hiç sevmem mutfak işini birde toz almayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?