2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim fis fis değil sadece toz her hangi bir şeye katılıp veriliyor ben başlamadım çocuk dok şimdilik başlama dedi ilk defa antibitabiiki verdi wbc biraz yüksekti belki bakteri sebep oluyordu r eğer gelmezse vaslayacaz

Merhaba arkadaşlar,
ASM den bana 2 doz şeklinde menenjit aşısı olabilir Bebeğin dediler ya da iki Yaşından sonra tek doz şeklinde siz yaptırdınız mı acaba? Yoksa 2 Yaşından sonra mı yaptıracaksınız. Ben karasız kaldım

ben olsam ilacsiz tedavi oneren dra inanirdim

masallah
bizimki de her yerde arkadas buluyor
kerem hemsire bayan diye susmus olmasin?
bizimki bayanlara fena guluyor :)

super supper

goturmedim cnm

Teşekkürler canım...ilk defa icin iyi oldular.kurabiyeleri dün yaptık,bugün süsledik...Allah'tan ada mira iyi uyudu...

Cok hos olmus .ben sadece 1 rakami yapmayi dusunuyorum.kac gun oncesinden hazirladiniz .
Pazartesi kurabiyeleri yaptık,salı süsledik,bugün paketleyeceğiz,şeffaf torbaya katacağım.5gün falan önce başladık...artık bebişler olduğu icin önce yapmak gerekiyor bağzı şeyleri...yarın popcakesler pişecek,cuma süslenecekler.[/QUOTE]
ne becerikli hatunsun oyle :)

vavvv 21 ay :)
cok mu sık emziriyorsun?
kac saatte ve gunde kac defa?
sorunun cvbini bilmiyorum

Eki Görüntüle 1485921 Kücük fenerlerimiz icine pembe gümüş kaplı kalpli çikolatalar koyduk,çikolataları tülün icine koyduk,fiyonk yapıştırdık...
bu da nefis :)

1 yasindan once 2 doz 1 yasindan sonra tek doz diye biliyorum cnm
1 yas kontrolunde yaptiracagim ins

ne becerikli hatunsun oyle :)

vavvv 21 ay :)
cok mu sık emziriyorsun?
kac saatte ve gunde kac defa?
sorunun cvbini bilmiyorum

bu da nefis :)[/QUOTE]
beyenmene ck sevindim canim....

Herkese merhaba.. Doğum günü geçen/olan/olacak tüm bebislerin doğum günü kutlu olsun foto eklenenler gördüm maşallah herkese.. Bizde pazar günü kutladık. Kalabalık olduğumuz için dışarıda yaptık. Çok sık giremiyorum eskisi gibi her sayfayı tek tek takip ederdim kalıyor artık.

Eklentiler

• IMG_20150405_222253.webp
    96,3 KB · Görüntüleme: 117
Gecmiş doğum günü kutlu olsun prensesinCk güzel gözüküyor herşey...ellerinize sağlık

Sağolasın canım maşallah sana da yaptıkların gözümden kaçmadı :)
Valla eşim yardım etmese yapamazdım ve sağolsun kızım ck uslu durdu.hergün birşeyler yapıyoruz.annem burda olsaydı acık büfeyi düşünmek zorunda kalmazdım,herşeyi yapardı benim marifetli annem

cok guzel gorunuyorsunuz
kizina da masallah kocaman olmus fistik :)

Iyi aksamlar guzeller

Hirsizi begenip geciyorsun mesajlari, neden yazmiyorsun canim?

Hawar ilk kontrol mu olacak bu canim?

Mavis evet hemsire buyukannesi yasinda hos bir hanimdi ama caninin acisini ancak balon gecirdi Benim yaramaz herkese ve herseye karsi cok ilgili. Diger bebeklere zaafi var, gorunce kosuyor. Konusmaya basliyor, izlemesi cok komik oluyor

çok güzel görünüyorlar canım güle güle yiyin. Şimdiden doğum gününü kutluyorum bebişinin.
Gerçi ben nisan ayı boyunca nasipse hergün kutlayacağım nisan bebişlerini. Bugün de benim oğlumun doğum günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…