Canim fis fis değil sadece toz her hangi bir şeye katılıp veriliyor ben başlamadım çocuk dok şimdilik başlama dedi ilk defa antibitabiiki verdi wbc biraz yüksekti belki bakteri sebep oluyordu r eğer gelmezse vaslayacazsupapatya88 canı ben kaçtır sana yazacam unutuyorum umarım ablanın mutlu bir yuvası olur, başınız Sağolsun
Ve kuzunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice Yaşları olsun
Teşekkür ederim canım
Canım Dr verdiği alet toz fısfıs demi ben de bir sene kullandım kızıma, hırıltıya iyi geliyor bir sene sonra bıraktım, şimdi biz bir prova götürmüştüm o vermişti, ben tv dede izlemiştim önceden sık Bronşit olan çocuklara veriyorlar, fakat iyi olayan yanı o ilaç kortizon içeriyor ve çok kullanılırsa böbrek üstü bezlerine zarar veriyor , biz ikinci sene o Dr götürmedik kendi kendimiz kestik doğrumu yanlışım bende bilmiyorum canım
Canım oğlunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice Yaşları olsun
Bende bir daha gidince Göze götürmeyi düşünüyorum sanki zaman zaman kayma oluyor bizimkinin gözünde
Ellerine sağlık ben hiç uğraşamıyorum bu tarz şeylerle gerçi şimdi biraz iyiym pasta Börek falan yapabiliyorum eskiden onlarda yoktu
ben olsam ilacsiz tedavi oneren dra inanirdimKızlar bu gün aylık kontrolü için çocuk dok yanına gittik dün çocuk göğüs dok verdiği ilacı gösterdim anlattım olanları bana airfix kullanma dedi astım diyebilmesi için 6 ay kontrolünde olması gerekiyor dedi kendide muane etti boğazında balgam var dedi antibiyotik bricalin ismini yanlış yazmış olabilirim birde astafen verdi kan tah sonuçlarında alerji normal çıkmış dedi oda deneme yoluyla airfix vermiş dedi kafam çok karıştı hangi dok yolunu izleyecem bilemedim kızıma ilaç vermeden unuttum öyle bir şey ki uyurken hirilti sesi gelmiyor birde öyle çok oksuruk te yok sizce ne yapmaliyim
masallahIyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah
1 yas kontrolu vardi bugun minigimin. Asi saatine kadar gayet keyifli zaman gecirdi hastanede, arkadas edindiKKK, su cicegi ve pnomokok yapildi. Gelecek ay da meningokok yapilacakmis. Vaktimiz sinirli olunca goz muayenesine goturemedim, gelecek ay insallah. Agladi asi esnasinda ama hemsire eline balon verince unuttu gitti. Huysuzluk, ates vs yok simdilik.
Sizlerde ne var ne yok?
super supperIyi akşamlar kızlar...inşallah herkes iyidir.bugün eşimle birlikte kurabiyelerimizi süsledik...ck eğlenceliydi.kurabiyelerin işi bittiiiiii.....sadece daha paket işi kaldıEki Görüntüle 1485075 Eki Görüntüle 1485076 Eki Görüntüle 1485077
goturmedim cnmarkadaşlar bizim de doğum günümüz yarın inşallah kuzum yaşına girecek. Biz rotavirüs aşılarını biraz geç vurdurduk diye aşımız birkaç gün kaydı pazartesi olacak nasipse. Doktorumuzu da aradık aşıdan bir ay sonra da menenjit aşısını vurdurulacakmış ondan dolayı 1 yaş kontrolümüze 1 yaş 1 aylıkken gideceğiz o gün de göz kontrolümüzü de yaparız inşallah.
Benim aklıma takılan çok şükür oğlumda sorun yok aman olmasın da kalp için kontrole götüren oldu mu yada götürecek olan varmı?
Pazartesi kurabiyeleri yaptık,salı süsledik,bugün paketleyeceğiz,şeffaf torbaya katacağım.5gün falan önce başladık...artık bebişler olduğu icin önce yapmak gerekiyor bağzı şeyleri...yarın popcakesler pişecek,cuma süslenecekler.[/QUOTE]Teşekkürler canım...ilk defa icin iyi oldular.kurabiyeleri dün yaptık,bugün süsledik...Allah'tan ada mira iyi uyudu...
Cok hos olmus .ben sadece 1 rakami yapmayi dusunuyorum.kac gun oncesinden hazirladiniz .
vavvv 21 ay :)Günaydın hepinize Nisan anneleri!
21 aylık saltanatım sona erdi bugün =( Bir kız çocuğu kadar rahattım oysa...
Emzirme döneminde "yasmin" kullanabiliyor muyuz? Doğum kontrol haplarına doğumdan sonraki ilk regl döneminde başlanıyor mu, bilen var mı?
Gidip ASM'ne soramıyorum, sabah derslerim var. Başlanıyorsa geç kalmayayım..
bu da nefis :)Eki Görüntüle 1485921 Kücük fenerlerimiz icine pembe gümüş kaplı kalpli çikolatalar koyduk,çikolataları tülün icine koyduk,fiyonk yapıştırdık...
1 yasindan once 2 doz 1 yasindan sonra tek doz diye biliyorum cnmMerhaba arkadaşlar,
ASM den bana 2 doz şeklinde menenjit aşısı olabilir Bebeğin dediler ya da iki Yaşından sonra tek doz şeklinde siz yaptırdınız mı acaba? Yoksa 2 Yaşından sonra mı yaptıracaksınız. Ben karasız kaldım
ne becerikli hatunsun oyle :)ben olsam ilacsiz tedavi oneren dra inanirdim
masallah
bizimki de her yerde arkadas buluyor
kerem hemsire bayan diye susmus olmasin?
bizimki bayanlara fena guluyor :)
super supper
goturmedim cnm
Pazartesi kurabiyeleri yaptık,salı süsledik,bugün paketleyeceğiz,şeffaf torbaya katacağım.5gün falan önce başladık...artık bebişler olduğu icin önce yapmak gerekiyor bağzı şeyleri...yarın popcakesler pişecek,cuma süslenecekler.
Gecmiş doğum günü kutlu olsun prensesinHerkese merhaba.. Doğum günü geçen/olan/olacak tüm bebislerin doğum günü kutlu olsun foto eklenenler gördüm maşallah herkese.. Bizde pazar günü kutladık. Kalabalık olduğumuz için dışarıda yaptık. Çok sık giremiyorum eskisi gibi her sayfayı tek tek takip ederdim kalıyor artık.
Gecmiş doğum günü kutlu olsun prensesinCk güzel gözüküyor herşey...ellerinize sağlık
Valla eşim yardım etmese yapamazdım ve sağolsun kızım ck uslu durdu.hergün birşeyler yapıyoruz.annem burda olsaydı acık büfeyi düşünmek zorunda kalmazdım,herşeyi yapardı benim marifetli annemSağolasın canım maşallah sana da yaptıkların gözümden kaçmadı :)
cok guzel gorunuyorsunuzHerkese merhaba.. Doğum günü geçen/olan/olacak tüm bebislerin doğum günü kutlu olsun foto eklenenler gördüm maşallah herkese.. Bizde pazar günü kutladık. Kalabalık olduğumuz için dışarıda yaptık. Çok sık giremiyorum eskisi gibi her sayfayı tek tek takip ederdim kalıyor artık.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PAŞACIKbu gün oglusumun dogum günü. alperim 1 yasinda. oglumun ve 9 nisan da dogan tüm bebislerimizin dogum gununu kutluyorum.
Iyi akşamlar kızlar...inşallah herkes iyidir.bugün eşimle birlikte kurabiyelerimizi süsledik...ck eğlenceliydi.kurabiyelerin işi bittiiiiii.....sadece daha paket işi kaldıEki Görüntüle 1485075 Eki Görüntüle 1485076 Eki Görüntüle 1485077
sağlıklı mutlu nice yıllara allah bahtını açık etsin.bu gün oglusumun dogum günü. alperim 1 yasinda. oglumun ve 9 nisan da dogan tüm bebislerimizin dogum gununu kutluyorum.
teşekkürler bu gün kızımın doğum günü ne çabukta büyüdüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?