2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Mrb benim bebegimde ogleydi en son gittigimiz dr anne sutundeki loktoz gaz siskinlik karninda agri yapabilir dedi bi damla verdi baya iyi geldi surekli uyanir donmeye calisir ayaklarini besige kaldirirdi acaba boyle birseyimi var

Selamlar

Hirsizi ben aylar once almistim alistirma klozetini. Sabahlari ilk is ona oturtuyorum birkac dakika. Bazen idrarini yapiyor. Kakasini da ikindigini gorunce oturtuyorum ama genelde gec kalmis oluyorum. Yine de idrarini yapiyor arkasina. Muzik cakinca cok hosuna gidiyor. Sifonu cekiyor, tuvalet kagidina da alisti. Penisi ile oynamaya basladi bir aydir. Normal sanirim, bilemiyorum.

Aktar koldan yaptilar canim.

Srvvr ben uyku egitimi vermedim canim. Yataginda yatmasi icin de zorlamadim. Kucagimi istediginde beraber uyuduk. Uyumadan once hep emer. Bazen memede uyur bazen yari uykuluyken birakir. Pispislarim 3-5 dk. Uyur hemen. Memeyi de burnunu hafif sikarak aliyorum agzindan. Sirt ustu yatinca uykusu cok hafif. Yuzukoyun yatiriyorum. Sabaha kadar uyanmiyor. Bence emerek uyuma aliskanligini terkettirmen gerekiyor once. Tam uyumadan sen de memeyi agzindan al. Omuzuna alip pispislamayi dene. Meme ile uyumaktan kurtulursa gece de tekrar uykuya dalmak icin uyanmaz diye dusunuyorum.

Life90 canim benim oglan herseyi denemeye acik bir karakterde. Masaya beraber oturuyoruz hep. Bizi onunla ayni seyleri yerken goruyor ve en azindan deniyor. 3 cesit varsa ornegin mutlaka birini begenip yiyor. Digerlerini yemesi icin bir caba harcamiyorum. Onun da tercihleri var neticede. Sabahlari klasik kahvalti yapiyoruz beraber. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalik, yesil biber, yesil sogan yiyor ve ayran iciyor. Uzerine de kuru uzum ve kayisi yiyor. Vaktim oldugunda tavada borek yapiyorum. En cok ispanakli yiyor. Farkli seyler deneyerek cok iyi yapiyorsun. Birini sevmese digerini mutlaka deneyecektir.

ne güzel yapmışsın... zorlayınca hiç bir şey olmuyor gerçekten...zaten bu çocuklar muhalefete çok açık...direk tersini yapıveriyorlar...ya kendiliğinden yapacak yada teşvikle kendi rızasıyla...tuvalet alışkanlığı ne güzel olmuş çok erken bırkacak demek ki bezi...bizim yeğenlerde çok pipisiyle oynardı... ellerine bir çıkıntı geliyor ve çekiştirip duruyorlar... sabahtan akşama kadar oynarsa sorun olabilirmiş...

Çook teşekkür ederim yöntemlerin gerçekten çok iyi görünüyor bazılarını deniycem detaylı yazdığın için tekrar sağol :))

@Snowyy canım menenjit aşısı hangisi menectra bide nimenrix varmış ama kadir Tuğcu sitesinde işe yaramaz demiş bunlar için bexsero diye bir aşı yapılıyomuş avrupada ona etkili diyodu, tuvalet eğitimi işini ben de düşünüyorum önümüz yaz rahat olur ciş nerde diyorum bezini gösteriyo bezini cekistiriyo istemiyorum dercesine ama yine de küçük geliyo gözüme, bu arada 6.hastalık tecrübesi yaşayan oldu mu biz tam 1 haftadır bununla uğraşıyoruz

Bende yazının aynısını okumuştum

amanin :)

kolay gelsin gerci bitirmissindir coktan :)

oh asi da cikmis aradan :)

. Agrili bir islem daha gecirdm..sarhos gibi eve geldim iki saat uyumusum.agrim kanamam yok cok sukur suan.antibiyotik basladim.insaallah bu son olur..yoruldum Agri cekmekten..
ins cnm son olsun sifa versin Rabbim

Insallah gecer gulum. Yakinda tuvalet egitimine de baslarsin. Bezden kurtulur, bir daha da yenilemez.

Son sordugunu ben hic duymadim. Bilen arkadaslar yanit verir insallah. Benim sipa tuysuz simdilik.
Ben de yazin tuvalet egitimine baslayacagim ins bakalim yavru kuzum hazir mi? :)

bizde geçirdik canım çok geçmiş olsun....önce havalae geçiriyor sandık... 3 gün yüksek ateş geçirdi...sonra ateşi düştü ve en çok yüzünde ve boynundan aşağı kıısmlarda benek benek kırmızılıklar çıktı... al basması falan da diyorlar (anneme göre bu yine bir nazar değme vakasıymış- göze geliyor bebekler diyor)gerçi doktor bile anlamadı ateşliyken ama sonra kızarıklıklar çıkınca farkettiler... ve zaten kızarma başladıysa hastalığın son evresi demek miş...1 hafta sürdü hastalık... 1 günde görünüp kayboldu döküntüler sonrada düzeldi yavrum...
ne ilaç ne bir şey yapmadık kendiliğinden geçti...

Canım 6. Hastalık mı geçirdiniz sizde. Bizdede 3 gün sürekli ateş oldu. Önce dişe bağladık ama 3günün sınunda kırmızı döküntüler başlayınca hemen doktorda aldık soluğu, doktor geçmiş bile, bu 6. Hastalık dedi. Rahatladık biraz. Ama çok huysuz oldu kızım 1 hafta

iste başta anlamıyolar dayıyolar antibiyotiği döküntü çıkınca aaa 6.hastalık e niye antibiyotik kullandım o zaman, ilac tedavisi yok ki bu hastalığın, ateşi düşür ılık duş aldır tamam

ateş. konusunda ihtisas yapmış oldum havaleden korkmuyorum beyin hasarı vermediği öğrendim yetti

ne güzel sizin doktor hemen anlamış bizimki antibiyotik kullan 2 gün düşmezse kan tahlili yapalım dedi mantıklı mı şu, kullanmadım tabiki

canım bizim dün yapıldı menectra allah korusun diyelim.

çok geçmiş olsun canım..sorunsuz atlatmışsınız ...

iyiki kullanmamışsın canım antibiyotiği...benim kıza her akşam 6-7 defa duş aldırdığımı bilirim... doktor bağışıklık sistemi güçleniyor demişti... çoğu doktor anlamıyor... bizde gereksiz yee tahlil falan yaptırdık ama ilaç kullanmadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…