haklısın canım...evi toparladım dediğin gibi... girebileceği herşeyin önünde de sandalye koydum... evdeki herkesi defalarca tembihliyorum...Allah ıma emanet ...Canim kusura bakan bu defa seni eleştirecegim kayinvaliden malum sende onu uyaricagina önlemlerini kendin al gerekirse evin bir odasına yığ sakınca gördüğün herşeyi kovalar dahil kendin temizlik yapacyapacagi nda çıkarırsın olduktan sonra çaresi olmuyor çünkü evini bebeğine göre düzenle bence
Hawar iyi eglenceler canim
Hirsizi nasil gidiyor guzelim, emeginin karsiligini aliyor musun?Ela nin mantar durumu nasil, iyilesiyordur insallah
Life90 hos geldin canimMasallah kuzuna, yakinda kosar Kompostonun suyu sekerli olmuyor mu halihazirda (hic yapmadigindan bilmiyorum), pekmezle cok tatli olmaz mi? Sut vermedim ben. Yogurdu, ayrani ve peyniri bol bol tuketiyor. Kalsiyum acisindan veriyorsan sen de bunlari ve yesil yaprakli sebzeleri deneyebilirsin.
EverMore canım snowyy ninde önerisi gibi süt yararlı şu var içinde bu var..diye illa sütü dayıyoruz... içmediyse ne yapacağız....benim aklıma bile gelmedi... ne kadar doğru snowy nin dediği... sütten alamıyorsa başka şeyler var maksat kalsiyum almaksa eğer değil mi...
mantarı için dün sürekli her altını açtığımda yıkayıp kuruladım... güneşte 5 dakika beklettim poposunu... biraz kuruyup söner gibi oldu... hiç bir şeyde sürmedim... bakalım inşallah düzelecek...
sen aklıma getirmişken sorayım kızlara....
benim kızın kuyruk sokumunun olduğu çukurda kıllanma olmuş... önce banyoda saçından dökülenler birikti sandım ama çekiştirince kökleri var yani orada kıl çıkmış... siyah siyah ve uzun...daha önce bu konuyu konuşmştuk ve sorun olabilecek bir durumdu... ama hatırlamıyorum...
benim kızın tuvalete bir düşkünlüğü var her fırsatta girmeye çalışıyor...inşallah tuvalet eğitiminde de bu kadar istekli olur...sen başladın sanıyorum...belki alıştır mışsındır bilemiyorum...Insallah gecer gulum. Yakinda tuvalet egitimine de baslarsin. Bezden kurtulur, bir daha da yenilemez.
Son sordugunu ben hic duymadim. Bilen arkadaslar yanit verir insallah. Benim sipa tuysuz simdilik.
Hirsizi'nin ve snowy'nin soyledigine çok katılıyorum. Zira bizim dr.umuz da süte sakın alışmasın dedi. Kalsiyum ihtiyacını yoğurt ve peynirden almalıymış. Bana da çok mantıklı geldi, sonuçta amaç kalsiyum.Merhaba arkadaşlar, anneler gününüz kutlu olsun hepimizin yavrucaklarıyla nice anneler günü olsun inşallah.
Hasta arkadaşlara çook geçmiş olsun. Menejit aşısı konuşulmuş, ben de yaptırmayı düşünüyorum doktorumuz yaptırmamız yönünde öneride bulundu.
Oğlum 1 aydır yürüyor düşe kalka, 8 tane dişimiz oldu. Ama son dişler bizi çok zorladı ateş falan yaptı. Üstüne iştahsızlık tavan yaptı. Hala çoğu zaman oyunlarla yemek yediriyoruz. 15 gündür falan süt içirmeye çalışıyorum ama bizimki sütü pek sevmedi. Günlük sütlerden alıyorum, bazen de haftada bir gelen sütçümüzün sütünden veriyorum yok ikisine de alışamadı.
İçecek olarak en sevdiği şey kuru meyvelerin kompostosu. Dut kurusu, yaban mersini, kayısı, kuru üzüm çeşitlerini cezvede kaynatıp suyunu pekmezle tatlandırıp biberonla verdiğimizde sabahları bayıla bayıla içiyor. Süt verdiğim zaman kafa başlıyor sağa sola çevrilmeye :) Siz süt veriyor musunuz, hangi sütü veriyorsunuz bi öneriniz varsa çok memnun olurum.
EverMore canım snowyy ninde önerisi gibi süt yararlı şu var içinde bu var..diye illa sütü dayıyoruz... içmediyse ne yapacağız....benim aklıma bile gelmedi... ne kadar doğru snowy nin dediği... sütten alamıyorsa başka şeyler var maksat kalsiyum almaksa eğer değil mi...
mantarı için dün sürekli her altını açtığımda yıkayıp kuruladım... güneşte 5 dakika beklettim poposunu... biraz kuruyup söner gibi oldu... hiç bir şeyde sürmedim... bakalım inşallah düzelecek...
benim kızın kuyruk sokumunun olduğu çukurda kıllanma olmuş... önce banyoda saçından dökülenler birikti sandım ama çekiştirince kökleri var yani orada kıl çıkmış... siyah siyah ve uzun...daha önce bu konuyu konuşmştuk ve sorun olabilecek bir durumdu... ama hatırlamıyorum...
Kızlar slm kızım 1 yaşına girdi kakasını katı yapıyor macun kıvamında değil doktorum duphalac şurup verdi ama bişeye yaramadı doğal çözümleri olan var mı uzun süredir bu prblemi yaşıyoruz
gecmis olsun canimKızlar kızdan bana geçti acildeydik vallahi nasil bulantı ağrı yavrum iyi dayanmış akallahtan o iyileşti.
cok saol canim bende yaptirmayi planliyorum size gecmis olsun masallah oglunaMerhaba canlar, iyi haftalarTum israrlara ragmen anne demeyen korsanimla cok guzel gecti anneler gunum. Rabbim saglikla nice yillar nasip etsin hepimize insallah.
Burcu menenjit asisi (bu ture karsi) istege bagli canim. Tek doz yapiliyor. Suriyeli cocuklarda goruldugunden ulkemizde de yeni baslamis. Cok tehlikeli bir hastalik oldugundan (olumcul) goze alinabilir bir risk degildi. 151 tl aldilar. Herhangi bir huzursuzluk vs olmadi.
Supapatya cok gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum ikinize de.
Canım ek gıdaya geçtiğimizden beri bizde de aynı sorun var, bir düzelip bir kabız oluyo,iki ileri bir geri şeklinde. Doktor bize de aynı şurubu verdi ama önemli olan bu sorunun nedenini bulmak ve doğal yolla çözmek,zaten uzun vadede bir işe de yaramıyor şurup.Kızlar slm kızım 1 yaşına girdi kakasını katı yapıyor macun kıvamında değil doktorum duphalac şurup verdi ama bişeye yaramadı doğal çözümleri olan var mı uzun süredir bu prblemi yaşıyoruz
benim kıza en iyi zeytin yağı geliyor...sabah 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ...ister içir ister mamasına koy ister çorbasına ... ve bol bol yoğurt hatta kendin mayalarsan (ki mayala bence ) yoğurdun şu yeşilimsi suyu var ya onu içir hiç bir şeyi kalmaz... inşallah...geçmiş olsun...Kızlar slm kızım 1 yaşına girdi kakasını katı yapıyor macun kıvamında değil doktorum duphalac şurup verdi ama bişeye yaramadı doğal çözümleri olan var mı uzun süredir bu prblemi yaşıyoruz
Merhaba canlar, iyi haftalarTum israrlara ragmen anne demeyen korsanimla cok guzel gecti anneler gunum. Rabbim saglikla nice yillar nasip etsin hepimize insallah.
Burcu menenjit asisi (bu ture karsi) istege bagli canim. Tek doz yapiliyor. Suriyeli cocuklarda goruldugunden ulkemizde de yeni baslamis. Cok tehlikeli bir hastalik oldugundan (olumcul) goze alinabilir bir risk degildi. 151 tl aldilar. Herhangi bir huzursuzluk vs olmadi.
Supapatya cok gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum ikinize de.
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın arkadaşlar
dönüşte görüşürüz
hakikaten zor bir duurm canım Allah kolaylık versin... benimde senden farkım yok... memeyi dişlerinin arasında tutuyor yatağa yatırcam sündürüyor mememide yinede bırakmıyor...gece en az 5 defa uyanır ve zaten yanımda olduğu için memeyi verir vermez dalar... en fazla 3 saat kesntisiz uyuyor... ben inatla yatağına koyuyorum elimle pışpışlıyorum yanından ayrılmıyorum... ona rağmen 1 saat uyumaz yatağında... ne yapacağımı bend e bilmiyorum...bir yerde elbette hata yaptık ...MEMEDE UYUTMAKLA...sonuç olarak alıştılar...ama artık her seferinde meme vermek yerine biberonla su içiriyorum..sen de bir dene istersen...en azından memede uyuycam diye uğraşmıyor...Günaydın kızlar,ben de bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum.Benim kız 13 aylık oldu ve ben hala 5 saat deliksiz uyumadım bu süre zarfında. Geceleri hiç kalkmasa 4-5 kez kalkıyor, kalktığında da ağlıyor ne eşim ne başka bir yöntem onu sakinleştirebiliyor memeye alıştı,sadece ağzına memeyi verince tekrar dalıp gidiyor. Haliyle eşimle iş bölümü yapıp bazı geceler bebekle ilgilenme işini ona bırakamıyorum. Hoş,şimdiye kadar öyle bir isteğim de olmadı kendisinden. Ama 1 ay önce işe başladım ve artık ciddi anlamda yoruluyorum zorlanıyorum. Bir iki hafta önce hasta oldu,hastalığı süresince memede ve benim üstümde uyumak istedi hep; şimdi hastalık geçti; emerken uyuyor,yatağına bırakacağım sırada resmen sülük gibi mememden ayrılmıyor ve yatağına yatırınca hemen uyanıyor,artık ağzında memeyle üstümde uyumak da istemiyor,kucağımda memede uyumak istiyor,yatağına bırakınca ya da yanıma yatırmaya çalışınca hemen uyanıyor. Günlerdir uyumadan işe gidip geliyorum,kollarım,sırtım,belim,her yerim ağrıyor artık. Akşam yatıp sabaha kadar uyumak için şu an herşeyimi verebilirim :) Uyku eğitimi vs araştırmıştım ama ben öyle 45 dk-1 saat ağlatamam,bu bana doğru da gelmiyor zaten.
Benim durumumda olanınız ya da bana tavsiye verebilecek olanınız var mı güzeller?
Hawar iyi eglenceler canim
Hirsizi nasil gidiyor guzelim, emeginin karsiligini aliyor musun?Ela nin mantar durumu nasil, iyilesiyordur insallah
Life90 hos geldin canimMasallah kuzuna, yakinda kosar Kompostonun suyu sekerli olmuyor mu halihazirda (hic yapmadigindan bilmiyorum), pekmezle cok tatli olmaz mi? Sut vermedim ben. Yogurdu, ayrani ve peyniri bol bol tuketiyor. Kalsiyum acisindan veriyorsan sen de bunlari ve yesil yaprakli sebzeleri deneyebilirsin.
Hirsizi'nin ve snowy'nin soyledigine çok katılıyorum. Zira bizim dr.umuz da süte sakın alışmasın dedi. Kalsiyum ihtiyacını yoğurt ve peynirden almalıymış. Bana da çok mantıklı geldi, sonuçta amaç kalsiyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?