Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar Crinone jeli ne zaman kullanıyorsunuz? Ve kullandıktan sonra ayağa kalmakta bı sakınca var mı biliyor musunu?
hayirlisi olsun canim
B hcg baktirdim bugun 4 gunde 10 katina cikmis sizin delgerleriniz nasil benim canim sikildi biraz
heyyo!!! beni de katın aranıza! hamile olduğumu bayramın birinci günü öğrendim. çook mutluyum:) 5 haftalıkmış!![]()
canım öncesinde düşük falan yaşamadıysan istemez genelde tüp bebeklerde istiyorlar. Benim düşüğüm var bi tane ona rağmen tekrar etmedikkizlar merhaba ben beta hcg yi disardan yaptirip hamileligimi ogrendim pazar gunuydu ertesi gunu doktoruma gittim ama tkrr hcg istemedi bunu yerine bi ton baska testler istedi 5. Haftada gel keseyi gorelim dedi. Sizce artisi takip etmesi gerekmez miydi? Bu arada diger testler toksoplazma vs. Hepsi ii cikti
kKizlar gecmisbayraminiz kutlu olsun.Ben de dayanamayip carsamba olan kontrolumu yarina cektim.Iliskinin ustunden 25 gun gecmis olacak karindan gorulur mu acaba?Batim geceli 11 gun olmus olacak.
canım öncesinde düşük falan yaşamadıysan istemez genelde tüp bebeklerde istiyorlar. Benim düşüğüm var bi tane ona rağmen tekrar etmedik
ooo rahat görürsün ozaman canım. Hatta bir hafta sonra alsan randevüyü kalp atışını da duyarsuın benc3e ilkse hiç acele etme tekrar tekrar para vermene de gerek kalmazrahatladim cnm saolasin bnm ilk gebeligim evt. Bakalim haftaya cmt. Giderim kesecigimi gormeye :)
ayyy maşallah rabbim tamamına erdirsin canım. çok seviniyorum böyle aranan bebekleri. Kıymetli oluyorlar. Normal mi tedaviyle mi oldu canım seninhayırlı akşamlar arkadaşlar bende cookk mutluyum bende arefe günü öğrendim hamileliğimi rabbime şükürler olsun altı sene sonra nasip oldu![]()