2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bende pazartesi başlıyorum "bu akşam çooook uykum avr hem yoruldumda noooolur yarın yapalım" demeye cumaya kadar devam ediyo ama cumartesi kaçacak yer yok Yorgunum argınım bahaneleriyle kıl tüy işinide salmıştım. Bu akşam kesin yolunma operayonu yapmam lazım Bende ağrı ilk başlarda oluyodu ama şimdi bişey yok çok şükür hatta hamile kalmadan önceki durumuma göre çok daha rahatım. Önceden felaket kasıyomuşum kendimi ki zaten 3-4 ay vaji ile uğraştım.

yemek yiyorum yarım saat sonra sanki açmışım gibi içim eziliyo, açlıktan midem bulanıyo gece boyu,sabah kahvaltı yapıncada kusuyorum ne var ne yok benim gibi olan var mı bu haftada

aynı durumdayız arkadaşım ben sadece kusmuyorum bazen öğürüyorm oda kötü oluyo anlattıklarınla motomot aynı durumdayım ve bende 12.haftadayım

yemek yiyorum yarım saat sonra sanki açmışım gibi içim eziliyo, açlıktan midem bulanıyo gece boyu,sabah kahvaltı yapıncada kusuyorum ne var ne yok benim gibi olan var mı bu haftada

Bak aynı beni tarif etmişsin ama çözümünü buldum ben =)
Çok sık ama çok az yiyorum, dene kesin sonuç alacaksın..
Doymuyorum resmen ama bu şekil beslenmek beni çok rahatlattı.

Bende kasıyorum galiba ya oncedende agrı olurdu da şimdi eşimde şikayertçi. Yapamıyorum diyo:) Ben yolunma işini evlenmedden önce klazerle hallettim cok sukur. sadece bacaklarım kalmıştı hamilelik olunca yarıda bıraktım mecburen ondanda bişey cıkmaz yani

benim bu haftaya kadar hiç miğdem bulanmamıştı.1 haftadır miğdem ağzımda ve sürekli açım.açken de bulanıyor yerken bişey yok yedikten sonra daha çok bulanıyor. gerçekten kötüymüş ya.

aynı durumdayız arkadaşım ben sadece kusmuyorum bazen öğürüyorm oda kötü oluyo anlattıklarınla motomot aynı durumdayım ve bende 12.haftadayım

dün akşam film eşliğinde bi koca leğen (abartmıyorum leğen kadar mutfak kapları vardır ya plastik onlardan) mısır patlattım yedim, yarım saat geçti içim eziliyo normalde bitiremezdim bile, te Allahım gece ölüyorum acımdan artık başucuma süt koydum bastırsın diye gece uyanıp yudum yudum içiyorum, hayır bi salsam gece kalkar kalkar sandviç tost makarna vs yerim bin kilo olurum

Lazere bende gittim genital ve kol altı için. Hatta son seansım kınamın olduğu güne denk geldi gidemedim. Evlendikten sonra hiç gidemedim genital aynı eski haline geri döndü. Kol altımda bişi yok çok şükür. Bide benim canım çok kıymetlidir. Bacaklarımın haricinde ağda filan yapamam. Bacaklarımıda makinayla alıyorum zaten. Yapıştırırım bezi orda kalır yani çekemem çektirtmem de Annem diyo ağdacıya gidelim sen yapamıyosan diye. Ben bez bi tarafımda bağırarak kaçarım heralde ordan

Bak aynı beni tarif etmişsin ama çözümünü buldum ben =)
Çok sık ama çok az yiyorum, dene kesin sonuç alacaksın..
Doymuyorum resmen ama bu şekil beslenmek beni çok rahatlattı.

aralarda mandalina salatalık havuç nar falan yiyorum hem sevdiğimden hemde bastırır diye ama nerdeeee, işyerimdeki masamı bi görseniz var ya kıtlık çıkacak sanırsınız

Aylin neden
Buarada bende,sana okudugumux tesbihi cekiyodum tam simdi

Benimde hemen icim eziliyo yiyorum yiyorunda bi turlu sanki istedigimi yiyemiyor gibiyim kesmiyo sanki
Sonra agirlik basiyo :) ve uyku

Benim alt bacaklar temiz
Banyodan sonra ksnama olunca gecen hafta sindi bugun sacimi yikicam yarin bedeni yikicam puff killi killi durmayin yolunun gitsin

benimde tatil bebeği üstelik evde 10 kişi vardı:)))ama üst kat bizimdi vede yalnızdık buna rağmen tek saferde hamile kaldım yinede insan rahatsız oluyor...oysaki 8 ay hamile kalamadım benim bebek kalabalığı seviyo demekki:)))

Son düzenleme:
benim bu haftaya kadar hiç miğdem bulanmamıştı.1 haftadır miğdem ağzımda ve sürekli açım.açken de bulanıyor yerken bişey yok yedikten sonra daha çok bulanıyor. gerçekten kötüymüş ya.

Demir hapına başladıysan o mide bulandırabiliyormuş. Benim bir arkadaşımında 3. aydan sonra başlamıştı o hap yüzünden.

Bu arada bende lazere gidemiyorum. Hatta son kontrol seansım vardı ama hamile olduğumu öğrendiğim için gidemedim. Artık doğumdan sonra devam ederiz. Yine eski usul ağdaya döndüm bende mecburen.

Benimde kaynanam burda kalirkem dedim iyiki beraber oturmuyomusuz anam bebekte yapilmaz o kalabalikta bizimki tatil bebegi
Ayvalikta yaptik bebrk cok gezenti uc gunde bir dr pesindeyiz hirbo

benimde tatil bebeği üstelik evde 10 kişi vardı:)))ama üst kat bizimdi vede yalnızdık buna rağmen tek saferde hamile kaldım yinede insan rahatsız oluyor...oysaki 8 ay hamile kalamadım benim bebek kalabalığı seviyo demekki:)))

Aynen ya benim cildimde hassas hemen kızarırı alerji falan yapar aman zaten beyaz tenliyim tuylerimde az. Oyle olunca iyice uzatsam anca gorunur oluyo. Libidom arttı iyice benimde bian önce bu uyku meselesine bi çare bulmam lazım. eşimde romantikdir çok.
Ben heran heryerde hadi dendiğinde baslayabilirimAma o illa ön sevişme olacak. Görev halini almayacak. Yavas olacak gece olacak. Uffff şimdiden uykum geldii

demir demişken hangi hapı kullanıyosunuz ben dün folik asidi bıraktım bugünden itibaren demir hapı olarak maltofer diye bi çiğneme tableti bide elevit kullanıyorum

hahahah kızlar kopardınız beni ya :))))
Benim koca napsın adam temmuzun başından beri elizabetle takılıyor :)

Bana nolduysa hamilelikten sonra oldu önceden hiç istemezdim canım yanacak yine kasılcam diye Doğum kontrol hapı kullanıyordum acaba o mu isteksizlik yapıyodu bana onu çözemedim. Ama felaket kuruluk yapıyodu onu çözdüm çok şükür Zaten eşimde bidaha hap filan kullandırtmaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…