2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kanaman oluyormu aylin ?
Hayirlisi olsun pgt degilmiydi bebekler ? Degilse kimin tercihi bu
Cvs icin beklucen cok neden su,aysunun yaptirdigi testo yaptirsan

kanamam hiç yok şükür ki ilk dönemde sadece 1 gün sürmüştü
pgt değildi ve bu dr umun tercihiydi
aysunun yaptırdığı testi yaptıracaktım ama dr um riskli dedi

ben de o yüzden vazgeçtim

Sevilim
Heyet raporu olabilirim bende duruma bagli ama kanama durmafi da
Senin neyin vsr
Heyet raooru nerdrn nasil aliniyo ve kac lira heyet raporu ? Cok xorladilar mi ayakta dolandinmi yani

cnm kanaman kırmızıysa bı doktora gıt derım. benım kırmızı kanamam oldu. doktora gıtıgımde ıkızlerımın bırının kalbı durmustu. sonra ıkı gun kırmızı kanama oldu. 3 haftadaır da hala kahverengı akıntı devam edıyo. kahverengı olunca korkma dedıler ama ınsan yıne de tedırgın oluyo. rabbım dıger bebişimi korusun işallah

Nedenki ne riski varmis koldan degilmi o test ? Sigara icme o kadar ugrasmisin yazik etme sakin
Kromozon sorynu var dedin dimi kimdr vardi ne vsrdi ? Keske pgtli olsaydi ama neyse cvs nerde ysptiracaksin

hoşbulduk canım cinsiyetiniz belli oldumu bide tarama testi yaptırdın mı ekstara bi ücret alıyorlarmı acaba ?ne cok soru sordum dimi

kuzucum yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı normal dr. muayene ücretini ödedim testler içinde 35tl ödedim ve 2 gün sonra elimdeydi darısı başınıza inşallah bizimki gibi güzel çıkar

26sında da bir saat arayla gitcez:) 10.10 benim de. Bakalım. Sen gel git zor olmuyo mu? Doğumu nerde yapcan?

Canim artik 3 saat cok gelmiyo bize cunku burada hrr yer en az 1 saat...karabuke gidiyorduk git gel 3 saat oluyordu..
Simdi en azindan bir iki gece annemlerde kaliyoruz dinlenip onlsri gorup geliyoruz..

Doktor iyi olsunda gider geliriz...burdskilere güvenim kalmadi.

Dogumu ankarada umit beyde düşünüyoruz.dogum iznine ayriliccsm yariyil tatilinde anneme gidecgim...

Zaten bebegim ankara dogumlu olsun istiyorun ben oraliyim. .

Bakalim nasip kismet. Insallah kismet olur.

Sevilim
Heyet raporu olabilirim bende duruma bagli ama kanama durmafi da
Senin neyin vsr
Heyet raooru nerdrn nasil aliniyo ve kac lira heyet raporu ? Cok xorladilar mi ayakta dolandinmi yani

canım benım basta bebekler ıkız olunca rısklı oldugu ıcın 10 gun normal rapor aldım. ozaman agrılarım vardı hastanede yattım. sonra da 8.haftada bebeklerden bırının kalbı durdu. yıne hastanede kaldık. doktorumuz kendısı dedı. heyet raporu verelım dıye. ucretsız heyet raporu. ben kadın dogum devlet hastanesınden aldım cunku. ben ogretmenım. sadece maas almaya devam edıyorum. ekders almıyorum işte. zaten okulada baslayasım yok. alabıldıgım kadar rapor alcam hakkım bıtesıuye kadar. dıger bebısım ıyı olsun yeterkı... kanamaların devam edıyorsa ve calısıyorsan doktorunla gorus derım

Nedenki ne riski varmis koldan degilmi o test ? Sigara icme o kadar ugrasmisin yazik etme sakin
Kromozon sorynu var dedin dimi kimdr vardi ne vsrdi ? Keske pgtli olsaydi ama neyse cvs nerde ysptiracaksin

cvs yi sanırım kaçırmışım yada bana söylenen koryon villus biyopsisi belki de aynı isimdir

bu da iğneyle yada rahim ağzından alınan örnekle yapılıyormuş o yüzden riskli
bende kromozom sorunu var bana çok önemli bişey değil demişlerdi
cvs yaptırmayacağım ama amniyosentez için ayın 26 sına randevu aldım özel muayehanede yaptıracağım benim için dua edin ltf

Hayırlısı olsun canım. Ben de sürekli uçuyorum ayda en az bir kere mutlaka :) zaman çabuk geçiyor aslında. Bebeğimi özledim ne zaman dünyaya gelceksin çok sabırsızım diyorum:)

İlişki demekten de utandığım için cilveleşme diyorum =)
Yani 3-4 günde 1 yapıyoruz biz şeyy
Esmeriimm çok tatlısıınnn :)) öpüjeeemm
demir demişken hangi hapı kullanıyosunuz ben dün folik asidi bıraktım bugünden itibaren demir hapı olarak maltofer diye bi çiğneme tableti bide elevit kullanıyorum
Ferrum fort kullanıyorum canım
Benim tüylerim çoğaldı ve kalınlaştı özellikle göbeğimde. Dr dökülür dedi doğumdan sonra. Eşim açıp öpmek istiyor karnımı utanıyorum o tüylerden.

Ben aldırıyorum canım, ne zaman isterse öpsün diye

Esmeriimm çok tatlısıınnn :)) öpüjeeemm

Ferrum fort kullanıyorum canım

Ben aldırıyorum canım, ne zaman isterse öpsün diye

Güzelmiş ama ağda tüyleri beslerse diye korkuyorum. O yüzden aldıramıyorum. Ne zaman isterse öpüyor eşim zaten halimden anlamıyor hiç. Utanıyorum tüylerimden diyorum. Beni rahatsız etmiyor girme bebeğimle aramıza diyor

kızlar ikili testimin sonucunu aldım 1/34700 çıkmış çok şükür.
bebiş de oturmuş kafayı dayamış kara kara düşünüyor dedi doktor.
bugün babasının paralarını çok harcadık ondan sanırım.
salona perde siparişi verdik bir de 4 halı aldık.
içine oturdu kuzumun
boyumuz 69,8 mm çıktı
13+1 miş 12+6 olması lazım bugün.

ahh keşke halim olsa da soyleseydim insanlar bir garip. Bi sey yapmadan laf sokabiliyorlar.

Ay yazık yavruya, çok dertliymiş çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…