Kanaman oluyormu aylin ?
Hayirlisi olsun pgt degilmiydi bebekler ? Degilse kimin tercihi bu
Cvs icin beklucen cok neden su,aysunun yaptirdigi testo yaptirsan
Bacılarım ben bebek pikesi yapmaya başladım =)
Ne kadar cinsiyet kesinleşmese de unixes bir şey yapacağım..
Bakın bu da şimdi bitti..
Eki Görüntüle 828471
merhabalar herkese
Kizlar benim kanamam fena oldu odum kopuyor kac gundur bildiginiz kipkirmizi ve adet kanamasi gibi
Kanamasi olanlar ne kadarda bir ve ne kadar kan geldigini
Rengini
Ne kadar kanamasinin surdugunu soyleyebilir mi?
Kesenin disindaydi ama cok yakin
Korkuyorm
Ne olur benim icin de dua edin
hoşbulduk canımcinsiyetiniz belli oldumu bide tarama testi yaptırdın mı ekstara bi ücret alıyorlarmı acaba ?ne cok soru sordum dimi
hoşbulduk canımcinsiyetiniz belli oldumu bide tarama testi yaptırdın mı ekstara bi ücret alıyorlarmı acaba ?ne cok soru sordum dimi
26sında da bir saat arayla gitcez:) 10.10 benim de. Bakalım. Sen gel git zor olmuyo mu? Doğumu nerde yapcan?
Maşallah ne kadar marifetlisin canım. Çok şirin görünüyor.
Eki Görüntüle 828309 Eki Görüntüle 828311
bide hamile kotu aldım ilk hamile kıyafetlerim bunlar malum önümüz kış
Sevilim
Heyet raporu olabilirim bende duruma bagli ama kanama durmafi da
Senin neyin vsr
Heyet raooru nerdrn nasil aliniyo ve kac lira heyet raporu ? Cok xorladilar mi ayakta dolandinmi yani
Nedenki ne riski varmis koldan degilmi o test ? Sigara icme o kadar ugrasmisin yazik etme sakin
Kromozon sorynu var dedin dimi kimdr vardi ne vsrdi ? Keske pgtli olsaydi ama neyse cvs nerde ysptiracaksin
Canim artik 3 saat cok gelmiyo bizecunku burada hrr yer en az 1 saat...karabuke gidiyorduk git gel 3 saat oluyordu..
Simdi en azindan bir iki gece annemlerde kaliyoruz dinlenip onlsri gorup geliyoruz..
Doktor iyi olsunda gider geliriz...burdskilere güvenim kalmadi.
Dogumu ankarada umit beyde düşünüyoruz.dogum iznine ayriliccsm yariyil tatilinde anneme gidecgim...
Zaten bebegim ankara dogumlu olsun istiyorun ben oraliyim. .
Bakalim nasip kismet. Insallah kismet olur.
Esmeriimm çok tatlısıınnn :)) öpüjeeemmİlişki demekten de utandığım için cilveleşme diyorum =)
Yani 3-4 günde 1 yapıyoruz biz şeyy
Ferrum fort kullanıyorum canımdemir demişken hangi hapı kullanıyosunuz ben dün folik asidi bıraktım bugünden itibaren demir hapı olarak maltofer diye bi çiğneme tableti bide elevit kullanıyorum
Benim tüylerim çoğaldı ve kalınlaştı özellikle göbeğimde. Dr dökülür dedi doğumdan sonra. Eşim açıp öpmek istiyor karnımı utanıyorum o tüylerden.
Esmeriimm çok tatlısıınnn :)) öpüjeeemm
Ferrum fort kullanıyorum canım
Ben aldırıyorum canım, ne zaman isterse öpsün diye
sağ resimdeki hamile bluzunu bende internetten sipariş ettim :)
Sen böyle büyük haliyle çıkarttın herhalde hiç bebek olmadı sanırım seninki demek varmış ona. Şeytan diyo ağzının ortasına geçir bi tane. Sinir olurum böyle ukala ve densiz tiplereHİç moralini bozma. Şimdiye kadar sadece onlar mı vardı da bundan sonra seni istemeyecekler diye üzüleceksin. Bende ortalığı çok karıştıran çocuklardan sinir olurum mesela. Olurda sana gelmeye kalkarlarsa oğlun ortalığı kurcalamasın mümkünse hem hamileyim toparlamak zor oluyo dersin sokarsın lafı. Ahhhh bana diicek biri böyle varyaaa komaya sokarım onu laflarımla
kızlar ikili testimin sonucunu aldım 1/34700 çıkmış çok şükür.
bebiş de oturmuş kafayı dayamış kara kara düşünüyor dedi doktor.
bugün babasının paralarını çok harcadık ondan sanırım.
salona perde siparişi verdik bir de 4 halı aldık.
içine oturdu kuzumun
boyumuz 69,8 mm çıktı
13+1 miş 12+6 olması lazım bugün.
Eki Görüntüle 828537 Eki Görüntüle 828538
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?