yben ekim ayinda kurtaj olsum hic istemedigim icin yenide evliydik bir aylik sonra mayis ayinda bizi korku aldi adetten uc gun once adet bitiminde iliskiye.korunmadan giriyoduk olmadi tabi olurmu sonra o tatilde tek atis ve gol
Benim de öyle canım ama çok merak ediyorum. Erkek denilince mi yoksa kızda mı yanılma payı daha çok oluyordu.. Hani kordonla karışıyormuş ya
Ben de aynı dertten müzdaribim maalesef.. Özel hastane güya 250 lira almayı biliyorlar.. Simca bir doktor önerdi ona gideceğim bakalım.. Hala bir doktor bulamamış olmak kötü
Hiç sorma =)
Bende alışveriş hevesi var, şimdi bir annelik heyecanı bir bebek heyecanı aldı başını başından beri gidiyor..
2 annemde birşeyler örmeye başlamışlar =) minik minik hırkalar falan..
2 tarafa da heyecan oldu..
demir demişken hangi hapı kullanıyosunuz ben dün folik asidi bıraktım bugünden itibaren demir hapı olarak maltofer diye bi çiğneme tableti bide elevit kullanıyorum
yok ben hiç bir ilaç kullanmıyorum.doktorda vermedi.ilk 2 ay folic kullan dedi valla bazen unuttum içmeyi öyle geçti. birden bire başladı bulantılar.yemezsem çok kötüyüm yiyincede herşey zehir. bulantısı olanları anlıyorum artık.Demir hapına başladıysan o mide bulandırabiliyormuş. Benim bir arkadaşımında 3. aydan sonra başlamıştı o hap yüzünden.
Bu arada bende lazere gidemiyorum. Hatta son kontrol seansım vardı ama hamile olduğumu öğrendiğim için gidemedim. Artık doğumdan sonra devam ederiz. Yine eski usul ağdaya döndüm bende mecburen.
Benimde cumartesi kesti canım folik asidi banada Elevit yazdısadece
Esmersirinede gebeymis nemicim
Bende foligi biraktim
O demir haplarindan nefret ediyorum midem bulaniyo diyosun nasil cigniyosun ayol ben hap pek yutamiyorumki
yok ben hiç bir ilaç kullanmıyorum.doktorda vermedi.ilk 2 ay folic kullan dedi valla bazen unuttum içmeyi öyle geçti. birden bire başladı bulantılar.yemezsem çok kötüyüm yiyincede herşey zehir. bulantısı olanları anlıyorum artık.
ya bende kıl çıkmayan yerlerdende çıkmaya başladı. su toplamışım kendim alamadım.geçen utana sıkıla bir ağdacıya gittim allahtan orta yaşlı bir kadındı. dedim bunun elinin altından neler geçmiştir.
ertesi günde doktora gidecektim .işten çıkınca insan üşeniyor birde yemeği yapıp uyuya kalıyorum. hiç vakit bulamıyordum.
önceden neden gitmiyomuş ki valla kadın hiç acıtmadan 10 dk da bitirdi. hamilelikte bazı kadınların kılları çoğalıyormuş bazılarının da dökülüyormuş ağdacı kadında öyle söyledi.
yok ben hiç bir ilaç kullanmıyorum.doktorda vermedi.ilk 2 ay folic kullan dedi valla bazen unuttum içmeyi öyle geçti. birden bire başladı bulantılar.yemezsem çok kötüyüm yiyincede herşey zehir. bulantısı olanları anlıyorum artık.
ya bende kıl çıkmayan yerlerdende çıkmaya başladı. su toplamışım kendim alamadım.geçen utana sıkıla bir ağdacıya gittim allahtan orta yaşlı bir kadındı. dedim bunun elinin altından neler geçmiştir.
ertesi günde doktora gidecektim .işten çıkınca insan üşeniyor birde yemeği yapıp uyuya kalıyorum. hiç vakit bulamıyordum.
önceden neden gitmiyomuş ki valla kadın hiç acıtmadan 10 dk da bitirdi. hamilelikte bazı kadınların kılları çoğalıyormuş bazılarının da dökülüyormuş ağdacı kadında öyle söyledi.
Insallah canimm insallahh
Ne dicem
Gobegin nasil nemicim ciktimi
Aylin neden
Buarada bende,sana okudugumux tesbihi cekiyodum tam simdi
Benimde hemen icim eziliyo yiyorum yiyorunda bi turlu sanki istedigimi yiyemiyor gibiyim kesmiyo sanki
Sonra agirlik basiyo :) ve uyku
Benim alt bacaklar temiz
Banyodan sonra ksnama olunca gecen hafta sindi bugun sacimi yikicam yarin bedeni yikicam puffkilli killi durmayin yolunun gitsin
en zından seni neyi beklediğini bilirsin.birincisi çok fazla olmasa da sişgara içiyorum
,ikiz gebelik zaten riskli ve şimdi öğrendim ki bu kromozom bir anneden bir babadan alıyormuş ya benim gibi yada eşim gibi olur
ama en kötüsü yani dengesiz kromozomda sağlıksız olabiliyormuş o da az bir ihtimal ama riske girmek istemediğim için amniyosenteze karar verdim
birincisi çok fazla olmasa da sişgara içiyorum
,ikiz gebelik zaten riskli ve şimdi öğrendim ki bu kromozom bir anneden bir babadan alıyormuş ya benim gibi yada eşim gibi olur
ama en kötüsü yani dengesiz kromozomda sağlıksız olabiliyormuş o da az bir ihtimal ama riske girmek istemediğim için amniyosenteze karar verdim
hoşbulduk canımcinsiyetiniz belli oldumu bide tarama testi yaptırdın mı ekstara bi ücret alıyorlarmı acaba ?ne cok soru sordum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?