2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynen canım benim karnımda olunca bebeği etkiliyo hissediyorum hemen kanamam oluyor benimde gögsümdede oluyo bazen heryerime saplanıyo ağrısı nefes aldırmıyor azcık bişeye üzüleyim stres yapayım ortaya çıkıyor ben internette arastırdım kolşisinin gebelik kategorisi c yani kullanımı riskli o yüzden 1 tane kullanmaya bile çekiniyorum benim drda ramotolojiye görün dedi ama randevu bulmak çok zor ta 6 ay sonraya gün veriyolar bide oralarda sıra beklemesi zulum çekmeside cabası ben bu halimle oralara hiç gidemem plesanta asağıda olduğu için fazla hareket etmemen gerekiyor canım sen nerde oturuyorsun?

çok geçmiş olsun size canımmm. Allah sizlere ve bebeklerinize sağlık sıhhat versin. evett bende ilk defa duyduğum için sordum çok zormuş. yanii ırsi olduğu için ömrünün sonuna kadar devammı ediyor ? sonradan düzeldiği olmuyormu?

Medikalparki ben de dusunuyorm
Bakalim haftaya tekrar konusalim cnm

Evet oldu canim.bayramdan onceki cumartesi grip oldum yatak dosek yattim.sabah kendime kocaman bir bardak narsuyu sıkıp içtim. Gece acildeydim kanama sikayeti ile.ama azicik oldu pembe bir kanama ben narsuyuna bagladim internetten araştırma yapinca.igne vurdular kesildi.sonrasinda bayram için seyahat bile yaptim.birdaha olmadi cok şükür ama kendi dr.um igneyi haftada bir kullanmami istedi garanti olsun diye.benim bir oglum var 9 yasinda oda dogum kanalina inmemisti plesanta kapattigi için cok sukur 38 haftadaya kadarda hic sıkıntım olmadi sapasağlam dogdu ama sezeryanla tabi.insallah bu oglusumda oye olur.....

kusuruma bakmayın ama fmf nedir?

nyln çok güzel açıklamış canım çok zor bi hastalık Allah kimsenin başına vermesin ömür boyu çektiriyor ailsel bi hastalık anne yada babadan genle geçiyor bana annemin tarafından geçmiş kuzenlerimdede var bu hastalık çıktığından beri böbrek sorunları yaşıyorum çünkü böbreklere vuruyor sürekli sancılanıyorum 2 defa taş düşürdüm bu aralar yine sancım var bebeği etkileyecek diye korkuyorum gebelikte bu hastalık çok daha zorlaşıyor benim ataklar tavan yaptı iyce çoğaldı tam tedavisi bulunmadığından kolşisin dene ilaç kullanılıyor o sadece atakların şiddetini azaltıyor bide böbreklere zarar vermesini engelleyebiliyor ama bu ilaç bende pek bi işe yaramıyor böbreklerimi daha çok ağrıtıyor napacağımı şaşırmış durumdayım canım neyse çok fazla uzattım daha fazla uzatmayım :)

çook zor bir hastalık...Allah sabrınızı ve şifa versin ne diyeyim...inşallah ataklar hafifler yada düzelirde hamileliğini bari iyi geçirirsin

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun

Cute malesef kürtaj olacak Bebek annenin hayatınıda tehlikeye atıyormuş

çok üzüldüm ya Allah yardımcısı olsun
Allah'a şükür ki bi oğlu var

O stres çok fena yapıyo adamı. Karnım yada göğüs kafesim ağrımıyo ama dudaklarım sürekli uçuk içinde. Bide ağzımda beyaz aftlar çok çıkıyo. Hep bu hastalık yüzünden. Ben İstanbul / Pendikteyim. Hastaneler 6 ay sonrası için randevu vereceklerde yılbaşından sonra arayın dediler bana. Benim o zamana zaten doğumum yaklaşmış olacak. Ne anladım o doktordan. Yurtdışında olanalr çok daha etkiliymiş duydun mu hiç? Bizim burada satılanlardan 3 tane alan onlardan 1 tane alınca aynı etkiyi görüyormuş. Benim yurtdışında tanıdığım olmadığı için getirtemedim malesef.

benim çok kanamalarım oldu bi keresinde 2 ped dolusu birden şarıl şarıl aktı düşük yapıcam sandım nerdeyse bayılcaktım korkudan çünkü hiç o kadar çok olmamıştı 2 hafta önceden bahsediyorum canım sonrada ara ara az az oldu dikkat etmek gerekiyor bugunkü dr bana 3 ltden fazla bişey kaldırma dedi yavaş hareket et ev işi yapma fazla ayakta durma dedi zaten ben bunların hiçbirini yapmıyorum Allah razı olsun annem bana bişey yaptırmıyor nar bende yicektim burda rahim kasıcı özelliğini duyunca yemedim iyki yemeden yorumları okumuştum yoksa o gün yemek üzereydim Allah korudu bende iğneye devam ediyorum bebeklerimiz sağsalim gelsinlerde biz sezaryen oluruz ben ona razıyım canım inş. rabbim bizlere sağsalim doğumlar nasip eyler

Ah canimcim vah canimcim 66 ile hamile kaldim boyumuz ayni
Çökertim dimi moralmanimi

ben de 1,68 boy ve 66 kiloyla hamile kaldım. hayatımın en şişman döneminde yani şimdi de ikiz bekliyorum ki sonu nereye gider bilemiyorum. ama sanırım normalden kilolu hamile kaldığım için çok almadım şimdiye kadar. ikiz olmasına rağmen 2-2,5 kilo falan aldım. doktorum iyi gidiyorsun diyor. inşallah çok kilo almayız sonra da hemen veririz

Facebookta bu hastalıkla ilgili gruplar var. Senelerdir bu hastalık yüzünden hastane hastane gezip artık prof. olmuş kişiler var. Her konuda çok bilgililer ve mutlaka yardımcı oluyolar. Girsene o gruplara. Ordada hamilelere ilaç kullanın mutlaka diyenler var. Ben tehlikeli olduğunu bi senden duydum açıkcası. benim kardeşime 4 yaşında kondu teşhis çapada. Doktor daha o zaman hamilede kalsa bu ilacı kesinlikle bırakmayacak demiş. Şu anda 24 yaşında her gün 3 tane kullanıyor. En son atağını 4 yaşında geçirdi. 20 senedir çok rahat.

bende ataşehirdeyim yaın sayılırız burda göztepe üni. hastanesinde ramotoloji var ama dediğin gibi kim gidip bu halde uğraşacak normal hamilelik geçirsem giderdim ama hastane köşelerinde dolaşamamki ben kolşisini hiç 3 adet kullanamadım beni direk isal yapıyodu 2 defa kullanıyordum o zmanlar iyiydim ama bi ara sürekli kanlı isal olmaya başladım acayip karın ağrıları ve ilacı bıraktım kolonoskopiye bile girdim bişey çıkmadı bulamadılar ilaca bağladılar...yurtdışındaki ilaçları hiç kullanmadım aslında denemek istiyorum fransız kolşisinin adını almıştım ama fiyatı çok yüksekmiş eczacılar kutusunu 100 tlye getiriyolarmış onada güç yetmezki bu arada ben kolşisinin kırmızı boyasını akıtıp içmeye başladım o kırmızı boyar madde karaciğer enzimlerini yükseltiyomuş bigin olsun canım

Kizlar yarin bebisim alinacak biraz sanci cektirilip kurtaja alincakmisim
Dya edin bana yarin sabah yatisim yaoilcak Allah sizlerin bebeklerini korusun saglikla zamaninda kucaginiza alin insallah
Bana dua edin kolay gecireyim yarini

allah yardımcın olsun cutem rabbim diğer oğluna sağlıklı uzun ömür versin dualarımız seninle

Medikalparki ben de dusunuyorm
Bakalim haftaya tekrar konusalim cnm

internette Mehtap hanım ile ilgili çok olumlu şeyler okudum bakalım ben de yazarım yorumumu. inşallah cinsiyetini de söyler. Yasemin hn a 13. haftada sorduğumda bakma zahmetine bile girmedi, çok küçük belli olmaz dedi kestirip attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…