Kızlar yarın ikili test için randevum var. Sabah paylaşmak için girmiştim topike, Cutemom'ın acı haberini okuyunca unuttum. Bu ikili testte yanlış sonuçlar da çıkabiliyomuş, her dr.un ölçümü farklı olabiliyomuş. çok korkuyorum kötü bi haber almaktan. İnşallah iyi haberlerle gelirim.. Bi de ikilide ölçüm kesin karından usg ile yapılıyor dimi? Yoksa benim sağlam bi temizlik olayına girmem gerekiyo alt tarafta ama hiç halim yok =((
Canım mesaj kutunu boşaltır mısın, kaç oldu mesaj yazıyorum ama ulaşmıyor :)
benim 13. haftada alttan yapıldı.
Hadi yaa... Opfff. Hiç ağdaya gidesim yok. Jilet de yapmak istemiyorum. Moralim bozuldu bak şimdi =((
Kizlar yarin bebisim alinacak biraz sanci cektirilip kurtaja alincakmisim
Dya edin bana yarin sabah yatisim yaoilcak Allah sizlerin bebeklerini korusun saglikla zamaninda kucaginiza alin insallah
Bana dua edin kolay gecireyim yarini
Dya edin bana yarin sabah yatisim yaoilcak Allah sizlerin bebeklerini korusun saglikla zamaninda kucaginiza alin insallah
Kızlar yarın ikili test için randevum var. Sabah paylaşmak için girmiştim topike, Cutemom'ın acı haberini okuyunca unuttum. Bu ikili testte yanlış sonuçlar da çıkabiliyomuş, her dr.un ölçümü farklı olabiliyomuş. çok korkuyorum kötü bi haber almaktan. İnşallah iyi haberlerle gelirim.. Bi de ikilide ölçüm kesin karından usg ile yapılıyor dimi? Yoksa benim sağlam bi temizlik olayına girmem gerekiyo alt tarafta ama hiç halim yok =((
Bende sinuzit var gecen soguk alginligi yuzunden acillik oldum. Doktor rahat edebilmem icin okyanus suyu verdi.. tamamen acmasada rahatlatiyo. Istedigin sıklıkta kullanabiliyorsun. Yoksa agzimda nefes almaktan cigerlerimi usutmustum bronsite donecekti. Ufak bi antibiyotik destegiyle kil payi kurtardim cok sukur...
kızlar dr dan geldik ama biraz buruğum çünkü 2 hafta önce gittiğimde 16 haftalık demişti bugun gittim yine 16 haftalık dedi 18 e giriyor olmamız gerekiyordu dr gelişimi geride kalmış diyince o kadar üzüldümki... bebeğin kalbi atıyodu hareket ediyodu ama içime bi kuşku girdi bi kere... zaten ultrasonları çok eski cinsiyetine 2 hafta öncesinde erkeğe benziyo demişti o da sanırım fos çıktı :) bugunde söyleyemedi bende çıktım özel hastaneye gittim ordaki dr bacak arasını gösterip kıza benziyo dedi çıkıntı yoktu bende gördüm inş. bi dahakine gittiğimde artık kesinleşir haftasına 16+3 dedi buranın ultrasonu baya güzeldi adet tarihime göre uyumlu olduğunu söyledi baya inceledi banada söyleyerek gösterdi içimi rahatlattı sağolsun ben 3lü test yaptırmayı düşünmüyordum ama bu dr da ısrar etti ve yaptırdık umarım kötü bişey çıkmaz ama 4lü test yaptılar sonucu 1 hafta sonra çıkacak bakalım hayırlısı olsun...bu arada kanamalarımın sebebi belli oldu plesentamız asağıdaymış cutemom bacım yalnız değilsin bende senin gibiymişim
kızlar dr dan geldik ama biraz buruğum çünkü 2 hafta önce gittiğimde 16 haftalık demişti bugun gittim yine 16 haftalık dedi 18 e giriyor olmamız gerekiyordu dr gelişimi geride kalmış diyince o kadar üzüldümki... bebeğin kalbi atıyodu hareket ediyodu ama içime bi kuşku girdi bi kere... zaten ultrasonları çok eski cinsiyetine 2 hafta öncesinde erkeğe benziyo demişti o da sanırım fos çıktı :) bugunde söyleyemedi bende çıktım özel hastaneye gittim ordaki dr bacak arasını gösterip kıza benziyo dedi çıkıntı yoktu bende gördüm inş. bi dahakine gittiğimde artık kesinleşir haftasına 16+3 dedi buranın ultrasonu baya güzeldi adet tarihime göre uyumlu olduğunu söyledi baya inceledi banada söyleyerek gösterdi içimi rahatlattı sağolsun ben 3lü test yaptırmayı düşünmüyordum ama bu dr da ısrar etti ve yaptırdık umarım kötü bişey çıkmaz ama 4lü test yaptılar sonucu 1 hafta sonra çıkacak bakalım hayırlısı olsun...bu arada kanamalarımın sebebi belli oldu plesentamız asağıdaymış cutemom bacım yalnız değilsin bende senin gibiymişim
Burcu moralini bozma. Bir dahaki gittiğinde inşallah bebeğini daha da büyümüş göreceksin. Benim bebeğimde geriydi. 6 gün arayla gittim baya büyümüştü. Yediğine içtiğine dikkat et. Et ye bol bol.
Cute lutfen baska bir doktora daha gorun.. evet belki senin bi kez daha anne olmak icin sansin olacak ama karnindaki kuzunun bir daha dunyaya gelme sansi olmayacak.. lutfen.. cok yorgun oldugunun farkindayim ama annesin sen ve cok guclusun.. az daha sık disini ve lutfen bir doktora daha gorun.. doktorlar cogu zaman anne karnindaki bebeklere malesef 'bebek' muamelesi yapmiyorlar.. onlar icin bir et parcasi.. lutfen ona biraz daha sans tani! Dusecekse zaten kendi dusecek! Suyu bitip kalbi duracaksa bu zaten olacak.. lutfen acele etme.. en azindan bir doktora daha gorun.. onun tek yasam hakkinin yanlis doktor teshisleri nedeniyle elinden alinmasina izin verme..
valla hiç kendini üzme, aklına olumsuz birşey getirme.Ben de bugün kontrole gittim, ultrasonda dr un söylediği tarih hep benim hesapladığımdan 3-4 gün geride kalıyor ama doktor özellikle söyledi bugün,gelişme geriliği yok bu tamamen senin yumurtlama döneminle ilgili,hafta hesabı gayet normal diye.Ben de takıyordum kafama hatta gelişimde gerilik var da dr mu anlamıyor diye bile düşündüm :) ama bugün yine bana anlatmak için çabaladı,ikna oldum :) Sen de içini rahat tut,Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz,hatta doktorların düşer dediği,hastalıklı dedikleri bebeklerin bile gayet sağlıklı doğup yaşadıklarına defalarca şahit oldum.Görümcem 9 haftalıkken kanamayla gittiğinde doktorun biri bebeğin içinde ölüp parçalandığını ve hemen alması gerektiğini söylemiş,şükür ki dr un aklına uyup da bebeği aldırmamış,şimdi 11 yaşında çok sağlıklı bir kızı var.
Lütfen kimse bir dr un lafına bakıp da kendini üzüp kuruntuya kapılmasın.İyice durumdan emin olmadan da ne bebeğinizi aldırın ne kendinizi üzün.Memlekette hastanede çok,dr da çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?