- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yani 6 aylik mi digum yaptincanım calısmıyorsan sorun degıl o zaman
selın : bende 6 aylıkken doguma kac gun var dıyorlardı dıye dıyede erken dogurdum
aa canım cok guzel testler ucretsız ıse benımde kuzenım hasekı hastanesınde doktor ona gıdıp testlerımı yaptırabılırım ama benım doktorum ozel ve hastaneyle pek alakası zbır yerde ama kesınlıkte bu hamılelıgımde ozelde yaptırmam testlerı ya her doktor muaynem benım 700 lıraya cıkıyordu :Scanım fiyat olarak mı zaman olarak mı. Zaman olaraksa 1 saat ya sürdü ya sürmedi. Fiyat olaraksa ben bi profesörün muayenehanesine gidiyorum o da tüm testleri tıp fakültesinde yaptırıyor. Bedava yani sadece muayene ücreti ödüyorum 150 tl
Nasil yani 6 aylik mi digum yaptin
insallah canım hayırlısıyla ben oglumdada bulanmamıstım 3*4 kere uyemeklerden sonra ıstıfra etmıstım o kadar
ama oyle yataklık bıseyım olmadı ınsallah bundada olmaz
calısanlar ıs yerlerıne hamılelıgı soyledılermı?
Tamam anladim canim bende duymustum sut izni gelecekmis diye gunde 2 saat diyorlardi . O dogum iznide cikacak diyolar ama kac zaman oldu soyleneli herhangi bi icraat yokyok canım o kadarda degıl :)
tüp bebektı ılkı zaten ben 36 dogum yaptım ama tüp bebek doktorum 2 hafta gerı gıdıyoruz tüp bebek cunku dedı 34 gıbı dusunuyoruz suanda dedı
zaten oncesıdnede hastanede yatmıstım canım cıger gelıstırıcı ıgne vurulmustum ama 6 gun hastanede kaldık kuveze gırmıstı cunku bu hamılelıgımde son 4 hafta kalana kadar calısayım dıyorumda erkenden dogruursam yakacagım ızınlerı o yuzden
suyum gelmıstı benım
buarada dogum ızınlerı eylulde acıklamnacakmıs
8 hafta once 10 hafta sonraymıs
gunde 3 saat sut ıznıymıs
oyle dogum sonrası 4 ay fılan olmamıs yanı
Tamam anladim canim bende duymustum sut izni gelecekmis diye gunde 2 saat diyorlardi . O dogum iznide cikacak diyolar ama kac zaman oldu soyleneli herhangi bi icraat yok
Ben henüz söylemedim işyerine 16 sında keseyi görmeye gidicem
bende soylemedim, ikili testten sonra soylıycem yani 3bucuk ayda filan.
5kişi biliyor daha cok yeni ya, soylememek gerektiğine inanıyorum ben nedense.
insallah canım hayırlısıyla ben oglumdada bulanmamıstım 3*4 kere uyemeklerden sonra ıstıfra etmıstım o kadar
Arkadaslar gecmisi okuyayım dedim ama cOk yazmışsınız tabletten giriyorum ve hastahaneye gitmek uzereyim tabloları aksam düzenlesem olur dimi? Özelden atamayan arkadaslar tekrar yazabilirlerse sevinirim hangi sayfada mesajlar bilemedim :26:
Dua edin keseyi de york sac ı da göreyim:18:
iyi bayramlar arkadaşlar rabbim izniyle bende nisan annesi olacam bir kızım var ocak ayında bir kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra olmadı kısmet bugüneymiş inaşlah bu bebişim sıkı sıkı tutunur annesine 36 yaşındayım ikinci gebelik bat 5 ağustosdu battan bir gün önce evde yaptığım testle öğrendim henüz kan verdmeim dok gitmedim
kızlar doktordan geldim kalp atışlarını duyduk 7+1 deymiş bebeğim. kan ve idrar tahlili yaptırdım bir de sonuçlar daha çıkmadı. darısı hepinize
Ben patronun oğluna söyledim.O patrona söyledimi bilmiyorum.Şuanlık söylemeyi düşünmüyorum.Çok yeniyiz daha.insallah canım hayırlısıyla ben oglumdada bulanmamıstım 3*4 kere uyemeklerden sonra ıstıfra etmıstım o kadar
Arkadaslar gecmisi okuyayım dedim ama cOk yazmışsınız tabletten giriyorum ve hastahaneye gitmek uzereyim tabloları aksam düzenlesem olur dimi? Özelden atamayan arkadaslar tekrar yazabilirlerse sevinirim hangi sayfada mesajlar bilemedim :26:
Dua edin keseyi de york sac ı da göreyim:18:
kızlar aranızda süt içen var mı ben ilk dogumdan sonra bırakmıştım gene başladım ama ilkteki gibi güzel gelmiyo biraz midemi bulandırıyo sanırım
bende ılkınde ıcıyordum sımdı sevmıyorum ben sabahları k fleks kırmızı meyvelı yıyorum doktoruma sordum bunu telefonda folık asıt yonundende zengınmıs aynen devam duzenını bozmaya gerek yhok dedı
hafta sonları sadece oeynırdı yumurtaydı kahvaltı edıyorum
hadi ya bilmiyordum ii oldu ya yumurtada kokuyor bana ama istemeyerek yiyorum hiç böyle olmazdı ilk hamileliğimde ne bulduysam yedim o faydalı bu faydalı alaha şükür saglıklı ve tombik bi kızım var 4.200 gram dogdu masaalah bu bebegiminde oyle olmasını istiyorum inş.
kızlar aranızda süt içen var mı ben ilk dogumdan sonra bırakmıştım gene başladım ama ilkteki gibi güzel gelmiyo biraz midemi bulandırıyo sanırım
hay masallahhh
benımkı 3 kılo dogmustu ama cok vermıstı hastanedeyken canım