- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
bence hemen acıle gıtmelısın sende canımslm kızlar dün gece çok kasıklarım agrıyodu ve lavaboya gittiğimde 3 damla leke geldiğini gördüm inşallah bi oırun yoktur
normalde çarşamba gitcektim ancak salıya aldım randevuyu dua edin de bi sorun olmasın bira pimpirikliyim de
Allah korusun bayada buyuksun masallahBende dün eve gittim bi baktım 5-6 damla kanamam var. Hemen koştum acile. DOktor baktı ultrasonla. Hemen ekseyi ve bebeği gördü. Şu an için bi tehlike gözükmüyor. Ama biz yinede her kanamayı düşük tehlikesi olarak değerlendiririz dedi. Bi iğne yaptı. Sonra progestan verdi sabah akşam alacaksın dedi. İstersen alttan bakıp kalp atışını duyabiliriz dedi ama kanamam oldu zaten diye alttan müdahaleden korktum açıkcası istemedim. Nasılsa 10 gün sonra kontrol var o zaman bakarız dedim. Ama çok korkuyorum miniğime bişey olursa diye![]()
ınsallah hıcbısey olmaz
benım yıllık ıznım 2 hafta ıdıAllahın izniye bişey olmaz inşallah kızlar.siz kendinize dikkat edin..normaldir diye düşünün..10 gün sonra inşşallh herşey daha güzel olucak..
haftataya bugün de ben ağlıyor olucam:) tatilimmmm bittiiiii ne çabukkk geçtiiiii diye:) sayılı gün çabuk geçer ..ama çok şükür hayatımız dah bir anlamlı artık..heycanlı bekleyiiler var ona güveniyorum..
hem sen tatilini doya doya rahat rahat yüze yüze geçirmişsindir..bak şimdi eskiden olsa ben güneşin altında zor kalkardım..doy adoy istediğim yerlere yüzerdim..deli danalar gibi gezerdim tatilde...istediğimide yerdim:)
şimdi yemeklere dikkat yürüyüşe dikkat yüzmeye dikkatdikkattttttt bebek varrrr:)
2 hafatda 2 ıs gunude kalıyor ya 14 gunden onuda ramazan bayramına kattık hamıle oldugumu ogrendıkten sonra bayram tatılıne bırlestırdık fabrıka olarak toplu cıkıyoruz ızınlere sımdı ızınler bıttı 30 agustos var
esıme dıyorum gunu bırlık denıze gıdelım dıye :)
hamıleyken yuzmek guzel olur
nerelere gıdıceksınız bız ıstanbuldayız tatıle ayvalıga gıtmıstık ama gunu bırlık denıze trakya tarafuına gıderız
kızlar geçmiş olsun inşallah hiçbir sorun çıkmıcak iyi düşünün iyi olsun
inşallah kimseye bısey olmaz