- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
- 248
çok geçmiş olsun canım... sarımsağı soğanı fazla fazla ye... limon sık salata yap ye... antibiyotik gibi ...şükür ben onların sayesinde hiç hastalanmam...inşallah çabucak atlatırsın...benimde eniştemin spor salonu var benimle sürekli dalga geliyor topaç gibi oldun iyice gelde spora zayıfla senin bldızım olduğunu bilen diyecek önce onu zayıflatsın falan diyor :)vallaha hiç bilmyiorum am kendmede şaşmıyor değilim kendimle çok barışığım kimsenin beni dış görünüşümle eleştirmesini takmıyorum.banada bekarken komşumuz olan biri gördü ay ne kadar şişmanlamışsın dedi merhaba dan önce bende aynada görüyorum bende dedim kaldı ne var yani kilo alınır verilir insanların sürekli karşılaşınca bununla eleştiri yapması gereksiz bir şey ben kimseye yapmam çünkü ilgindirmez beni @patee geldi aklıma oda çok gülmeyi seviyordu bende öyleyim işte sende öyle ol kayınvalidem beni her türlü eleştiridi hiç umursamazdım yok oğlumun çorabını ütülemiyor ,yemek yapmıyor falan diye ben bunları değil ama çaresiz kalıpta nasıl başedeceğimi bilemediğim konularda geriliyorum.Allaha şükür kendimi toparladım psikolojik olarak tabi yine hastalandım dün doktordaydım :) antibiyotik verdi sonunda.
insanın kendisiyle barışık olması çok güzel... ama işte kendini bilmez kompleksi insanlar topluluğuyla koloni halinde yaşarenn o kadar rahat olamıyor insan...umursamıyormuş gibi görünüyorum sadece