2014 nisan annelerinin ultrason görüntüleri

Merhaba kizlar,
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Bizim bi tanidigimizin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum. 40 hamile birer ayetel kursu okursa olurmus. Rica etsem okuyabilir misiniz? Simdiden tesekkurler

17+2 deyiz ama bir hafta önden gidiyoruz. Nasılız teyzeleri bi yorum yapın lütfen. Uykumuz var biraz da ondan böyle poz verdik. Ağız falan açık

17+2 deyiz ama bir hafta önden gidiyoruz. Nasılız teyzeleri bi yorum yapın lütfen. Uykumuz var biraz da ondan böyle poz verdik. Ağız falan açık

maşallah canım çok net çıkmış bizde şimdi geldik hastaneden bizimkide acıkmıştı açıp duruyodu ağzını kuzum benim yaaaa bizde 6 gün önde gidiyoruz maşallah herşeyi gayet güzel gidiyo şuan

buda benim miniğim 12+5 günlüktü cinsiyeti henüz belli degil ama çok merak ediyorum nub teorisi neyi gösteriyor sizce.....

12 haftalık görüntümüz hub teorine göre erkek bekliyordum
15 haftalık olduk erkeğiz buda kuzumun fotosu

buda benim miniğim 12+5 günlüktü cinsiyeti henüz belli degil ama çok merak ediyorum nub teorisi neyi gösteriyor sizce.....Eki Görüntüle 839228 Eki Görüntüle 839229

canım ben bu bağlantıdan bakmıştım yardımcı olur belki
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
senin görüntülerin net değil netten pek anlaşılmıyor ama kız mı sanki ne
mesela benimki resimde işaretledim nub çıkıntısı resmen yukarıya doğru belirgin bir şekilde belli sende görüntülerine verdiğim adresi inceledikten sonra bir bak bakalım

çok tşk ederim canım evet ordan baktım benim kuzumda gerçekten çıkıntı yok inşallah kızdır tabiki saglıklı olsunda....

çok tşk ederim canım evet ordan baktım benim kuzumda gerçekten çıkıntı yok inşallah kızdır tabiki saglıklı olsunda....
allah hepimizin gönlüne göre versin inan fark etmiyor bende kız istiyordum ama ilk andan itibaren hiç kız olacağını düşünmedim hep erkek hissediyordum ki öylede oldu sağlıkla kucağıma alım bak nasıl sıkıştırcam sevcem içime geri sokcam onu kuzum heyecenla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…