Eki Görüntüle 808443 Eki Görüntüle 808444
bu da bizim bebişimiz 10+0 olduk bugün.boyumuz 3.1 cm kalbimiz 174 atıyo.yine uyurken yakaladık hareket göremedik.nub teorisinden anlayanlar cinsiyet tahmininde bulunabilirler mi acaba?
bilmem banada kız gibi geliyor aslındayani hissiyatım öyle..allah hayırlısını versin de.anladım hayırlısı olsun. Bakalım nub teorisi tutacak mı
Eki Görüntüle 808443 Eki Görüntüle 808444
bu da bizim bebişimiz 10+0 olduk bugün.boyumuz 3.1 cm kalbimiz 174 atıyo.yine uyurken yakaladık hareket göremedik.nub teorisinden anlayanlar cinsiyet tahmininde bulunabilirler mi acaba?
Selam arkadşlar, bizim bebişin ilk ultrosonu dün yapıldı. 12+4'deyiz. Ben de eklemek istedim fotoğrafını. Doktor cinsiyetinden tam emin olmadığı için yorum yapmadı. Zaten kalp atışlarını duyduk ve her şey yolunda dedi nasıl mutlu oldum. Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza sağlıkla almamızı da nasip etsin. :))
Eki Görüntüle 816089
Buda bizim resmimiz. Bu resim ile cinsiyetimiz birazcık belirlendi. Kenardakiler çırpı bacaklarımız olur, ortadakide pipimiz
Selam arkadşlar, bizim bebişin ilk ultrosonu dün yapıldı. 12+4'deyiz. Ben de eklemek istedim fotoğrafını. Doktor cinsiyetinden tam emin olmadığı için yorum yapmadı. Zaten kalp atışlarını duyduk ve her şey yolunda dedi nasıl mutlu oldum. Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza sağlıkla almamızı da nasip etsin. :))
herkese merhaba kızlarben de aranızdayım artık. önceki hamileliğim düşükle sonuçlandığı için, bir süre bekledim aranıza katılmadan önce. bu da 9+3 teki görüntümüz
Eki Görüntüle 816875
merhaba canım hoş geldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
2014 nisan anneleri topiğimiz var.orada da paylaşım yapıyoruz gelebilirsin
amin canım hepimize nasip etsin inşallah. takip ediyorum zaten o topiği de. vakit buldukça yazıcam ben de artık.
selam cinsiyeti kız galiba ne zaman öğrendiniz acaba kaç haftalıkken yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?