2014 nisan annelerinin ultrason görüntüleri

Maşallah bebişine canım Allah sana bağışlasın Ben anlamıyorum ama bununla ılgılı bı topık var bende şimdi oraya yazdım senden oraya yukleyıp öğrenebılırsın adres bu http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...orisi-bebegin-cinsiyeti-301.html#post31980333

anladım hayırlısı olsun. Bakalım nub teorisi tutacak mı
bilmem banada kız gibi geliyor aslındayani hissiyatım öyle..allah hayırlısını versin de.
Sağlıklı olsunda kızmış erkekmiş ne farkeder.hayırlısı olsun yeterki

Selam arkadşlar, bizim bebişin ilk ultrosonu dün yapıldı. 12+4'deyiz. Ben de eklemek istedim fotoğrafını. Doktor cinsiyetinden tam emin olmadığı için yorum yapmadı. Zaten kalp atışlarını duyduk ve her şey yolunda dedi nasıl mutlu oldum. Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza sağlıkla almamızı da nasip etsin. :))

Eklentiler

• $image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 415

Eki Görüntüle 816089

Buda bizim resmimiz. Bu resim ile cinsiyetimiz birazcık belirlendi. Kenardakiler çırpı bacaklarımız olur, ortadakide pipimiz

maşallah kizlar bebislerinize..ne güzel ler..
bizim sipayada tahminde bulundu dr erkek olabilir dedi. .

kiz olma ihtimali yuksek

herkese merhaba kızlar ben de aranızdayım artık. önceki hamileliğim düşükle sonuçlandığı için, bir süre bekledim aranıza katılmadan önce. bu da 9+3 teki görüntümüz

merhaba canım hoş geldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

2014 nisan anneleri topiğimiz var.orada da paylaşım yapıyoruz gelebilirsin

merhaba canım hoş geldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

2014 nisan anneleri topiğimiz var.orada da paylaşım yapıyoruz gelebilirsin

amin canım hepimize nasip etsin inşallah. takip ediyorum zaten o topiği de. vakit buldukça yazıcam ben de artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…