2014 nisan annelerinin ultrason görüntüleri

yok yapmadı canım bu cumartesi 2li tarama testm var gösterirse kendini doktor söyleyecek sağlıklı olsunda gerisi önemlı değil çünkü benım ılk bebeğim ama tabı yıne de merak ediyorum

öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmiyor birinci de olsa beşinci de olsa hepsi bizim evlatlarımız..sağlıkla gelsinler inşallah bende artık yavaş yavaş alışveriş yapmak istiyorum ben de haftaya cumartesi gideceğim o zaman belli olur heralde cinsiyeti allahım hakkımızda hayırlısını versin umuyorum

ben alışverişe 5 ayda başlıyacağım kuzum inşallah senınkınınde cinsiyeti belli olur benım 11 haftada bellı olmadı ama senın belkı olur

ben alışverişe 5 ayda başlıyacağım kuzum inşallah senınkınınde cinsiyeti belli olur benım 11 haftada bellı olmadı ama senın belkı olur

benim doktorum erken tahmin yapıyor 11 haftalıkken kızıma %90 kız demişti kızım kollarımda..bunu da söyler önemli bir terslik olmazsa inşallah

Topigi yeni farkettim desem maşallah bebislermizeee saglikla glsinler inşallah.

merhaba kızlar bebişlere 41 kere maşallah hepsi çok güzeller bende şuan işte olduğum için akşamı sabırsızlıkla bekliyorum ki bende meleğiminin ilk resmini sizinle paylaşayım :)

merhaba bende 12. haftamdayım bebişim hakkında sizlerle diyalog içinde olmak istiyorum. aramızda bilgi alışverişinde bulunursak sevinirim. yarın görüşmek üzere

Teyzelerriiii buda benimmm bebeğiiiiiim Maşallaaah 10+6 günlüğüz. (ALLAH' IM SEN O' NU BANA BAĞIŞLA, SEN O'NUN ACISINA BANA YAŞATMA SAĞ SALİM KUCAĞIMA ALMAMI NASİP EYLE AMİN AMİN AMİİİİİİİİİİİN

Eklentiler

• $1234049_244859282329709_1321241513_n.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 333
Son düzenleme:

ALLAH BAĞIŞLASIN... ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM...41 KERE MAŞALLAH

maşallah nerdeyse tam 3 aylık olmuş cinsiyet konusunda doktor bişey demedi mi canım?
doktor cinsiyetiyle ilgili bişey söylemedi ama
nub teorisi diye bir topic var orada bakanlar kız olduğunu söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…