2014 ocak anneleri kilo takibi

Merhaba, karışımı yapıcam kısmetse bu karışım olmuş çatlaklar içinmi olmasın diyemi acaba, oğlmda çok çekmiştim

Kizlar ben 4 gündür bir sey yiyip icemiyorum su bile icsem karnm davul gibi oluyor.Haftaya son kontrolüm var bu sekilde bebis kilo alamaz ki.Sizde ayni sorun var mi

Ben tam 30 kilo aldım doğumum ocağın ikinci haftası gibi 50 kiloydum şimdi 80 kiloyum hiç takmıyorum nasıl olsa veririm veremesemde napalim bebişkomla hayat güzel olacak inşallah varsın biraz kilom olsun

şimdiye kadar 13 kg aldım doğuma 25 gün kaldı. ne kadarla hamileliği tamamlarım hiç bilemiyorum. merak ettiğim diğer bir konu da doğumdan hemen sonra kaç kilo veriliyor tahminen...

şimdiye kadar 13 kg aldım doğuma 25 gün kaldı. ne kadarla hamileliği tamamlarım hiç bilemiyorum. merak ettiğim diğer bir konu da doğumdan hemen sonra kaç kilo veriliyor tahminen...

doğuma 74 kilo ile girdim eve geldiğimde 68 kiloydum, 3300 gr doğmuştu oğlum, yani 6 kilo vermiştim hastanede ama işler öyle ilerlemedi sütüm bol olsun diye yedimde yedim daha çok aldım (

Canm benim kzmda 5 kilo gitti cocuk 2.800 dü sezeryanden bir hafta sonra 5 kilo daha gitti zaten55 hamile kalmstm 54 düstum bakalm bunda nasl olacak 34 haftalgm 10 kilo aldm simdiye kadar

52 den 66 ya kadar geldım 10 gundürde kılo almadım son 10 günüm belkıde son 1 haftam kaldı ınş artık almam bende ılk dogumumda dogumdan hemen sonra 7 8 kılo vermıstım 66 gırdım 59 gıbı çıkmışım hastaneden ama aç çıktım sadece çorba ıçmıştım ve lavman yapıp yollamıslardı o halde 7 kılo gıtmıştı 15 gune eskı kıloma geldımhemen hemen.

bende 61 kiloyla hamile kaldım,şu anda 75 oldum..toplam 14 aldım yani ,bakalım doğuma kadar belki 1 kilo daha alırım:2:

37+1 deyim toplamda 7 - 8 kilo civarında aldım 3-4 ocak gibi doğum ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım eski kiloma döndüm 1 ay içinde bunda da herhalde hamilelik başlangıcına dönerim.52 ile hamile kaldım 59 kilo çıkıyorum şimdi son zamanda kilo almadım ama göbek çok gerildi

bende 58 ile hamile kaldım şimdi 77.ilk hamileliğimde daha fazlaydı nerdeyse 30 kilo ama hepsi gitti.o kadar çok yememe rağmen alıyorum elimde değil sağlıkla doğsunda yine veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…