2014 ocak anneleri kilo takibi

en son tartıldığımda 65 kilo geliyordum. dur bi tartılayım bakalım dedim tartıya bi çıktım ki 74ü görünce sanki elimin ayağımın tutmadığını hisseder gibi oldum 2 haftada bu kadar kiloyu nasıl aldım diye düşünmeye başladım. tam çığlık atacaktım ki arkadan eşim benim ben demesin mi meğersem tartının arkasından o da ayağıyla basıyomuş ağırlık ondan çok yükselmiş

:) hay allah böyle şakamı olur kalbime inme inerdi mazallah peki kaç kilo almışsın

Hamileliğimin 33. haftasındayım bu ilk hamileliğim.48 kilo ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum. toplamda 11 kilo aldım doğuma kaç kilo ile gideceğim merak ediyorum doğrusu

:)))) çok güldüm keşke benimde arkamdan basmış olsalardı :) zira gün itibariyle 10 kilo almış bulunuyorum

:)))) çok güldüm keşke benimde arkamdan basmış olsalardı :) zira gün itibariyle 10 kilo almış bulunuyorum

:) hay allah böyle şakamı olur kalbime inme inerdi mazallah peki kaç kilo almışsın

ayy sormayın kalbime inecekti şu an 65 küsür ama korkum görüntü açısından değil biraz daha alırsam normal doğum olma ihtimalim kalkarsa diye korkuyorum. doğum sonrası verilir heralde dimi ya da kendimi mi kandırıyoruum

isteyince veriliyor valla ama emzirirken değil tabiki :) inşallah memeler sütle dolar taşarda sütleriz bebeleri :)

slm ben ilk oğluma hamileyken 54 kiloyla hamile kaldım 78 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra 60 kiloya düştüm ilk doğumda 4 kilo kaldı vücudumda şimdi ikinciye hamileyim bunada 63 kiloyla hamile kaldım şu anda 35 haftalık hamileyim 73 kiloyum toplam 10 kilo aldım doğumuma 39 gün kaldı benim derdimde en fazla 12 kiloyla falan doğumu tamamlamak gerçi ilk doğumuma göre bunda daha bilinçliydim denebilir:))

Ikincide zor veriliyo diyorlar yalniz benim daha önemli bir problemim var ilk dogumdada meme ucu catladi ve tam kaynasmadi tekrar oluyo ne yapcam bimiyom

22 ay emzirdim heray çatlardı enson 17 aylıkken çalamıştı dr gitmeye utanıyordum artık :)))) benimde kaynayan yerinde beyaz iz kaldı maalesef, bakalım bunda belki çattlamaz diye umut ediyorum, hastaneyede göğüs pompası götürücem, kendime gelirgelmez sağmaya başlıcam kısmetse, sen bişeyler yapıyomusun şimdiden çatlamasın diye

Garmastan kulaniyom ama beyaz cizgigecmiyor eemziremiycm diye cok korkuyom bide 800 kalori yaktryor

Garmastan kulaniyom ama beyaz cizgigecmiyor eemziremiycm diye cok korkuyom bide 800 kalori yaktryor

Kilo vermekten ziyade mamayla uğraşmak ve okadar parayı mamaya yattırmaktan korkuyorum açıkçası, tabi şişko olmakta kötü, ilkinde 20 kilo almıştım baya bi zor vermiştim, ama bir formül öğrendim 3 saatte bir yiyorsun kilo veriyorsun onu uygularım diye düşünüyorum garmastanı şimdidenmi başladın sürmeye

Dogumdan iki ay once baslamak gerekiyor cildimde cok kuru ama karinda falan catlama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…