en son tartıldığımda 65 kilo geliyordum. dur bi tartılayım bakalım dedim tartıya bi çıktım ki 74ü görünce sanki elimin ayağımın tutmadığını hisseder gibi oldum 2 haftada bu kadar kiloyu nasıl aldım diye düşünmeye başladım.tam çığlık atacaktım ki arkadan eşim benim ben demesin mi meğersem tartının arkasından o da ayağıyla basıyomuş ağırlık ondan çok yükselmiş
en son tartıldığımda 65 kilo geliyordum. dur bi tartılayım bakalım dedim tartıya bi çıktım ki 74ü görünce sanki elimin ayağımın tutmadığını hisseder gibi oldum 2 haftada bu kadar kiloyu nasıl aldım diye düşünmeye başladım.tam çığlık atacaktım ki arkadan eşim benim ben demesin mi meğersem tartının arkasından o da ayağıyla basıyomuş ağırlık ondan çok yükselmiş
:)))) çok güldüm keşke benimde arkamdan basmış olsalardı :) zira gün itibariyle 10 kilo almış bulunuyorum
:) hay allah böyle şakamı olur kalbime inme inerdi mazallah peki kaç kilo almışsın
ayy sormayın kalbime inecektişu an 65 küsür ama korkum görüntü açısından değil biraz daha alırsam normal doğum olma ihtimalim kalkarsa diye korkuyorum. doğum sonrası verilir heralde dimi ya da kendimi mi kandırıyoruum
merhabalar öncelikle şunu söyleme istiyorum daha çok erken biliyorum ama ben kilo almaktan çok tedirginim 2014 ocak anneleri buradan kilolarımızı takip edelim dikkat edelim istiyorum kaç kiloyla hamile kadınız kilo aldınızmı (daha erken almamışsınızdır) ama ben kilo konusundan çok korktuğumdan yazıyorum bunları
7 yıl önce 21 yaşımda 91 kiloydum sonra rejim yaptım kilomu 58 lerde sabitledim ama evlendikten sonra her bayan gibi bende aldım şuan 61 im umarım doğuma kadar çok kilo almam ödüm kopuyor eski günlere dönmekten:18::18:
bu linkte 2014 ocak anneleri
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/608608-2014-ocak-anneleri-143.html#post30395443
10 kilo aldım bende sanırım 15 le bitiririm, kısmetse 16 ocakta alıcam oğlumu kucağıma.
Sezeryanla mi olck dogumun
Evet tatlım sezaryenle olacak kısmetse, ilki sezaryen olmuştu
Ikincide zor veriliyo diyorlar yalniz benim daha önemli bir problemim var ilk dogumdada meme ucu catladi ve tam kaynasmadi tekrar oluyo ne yapcam bimiyom
22 ay emzirdim heray çatlardı enson 17 aylıkken çalamıştı dr gitmeye utanıyordum artık :)))) benimde kaynayan yerinde beyaz iz kaldı maalesef, bakalım bunda belki çattlamaz diye umut ediyorum, hastaneyede göğüs pompası götürücem, kendime gelirgelmez sağmaya başlıcam kısmetse, sen bişeyler yapıyomusun şimdiden çatlamasın diye
Garmastan kulaniyom ama beyaz cizgigecmiyor eemziremiycm diye cok korkuyom bide 800 kalori yaktryor
Kilo vermekten ziyade mamayla uğraşmak ve okadar parayı mamaya yattırmaktan korkuyorum açıkçası, tabi şişko olmakta kötü, ilkinde 20 kilo almıştım baya bi zor vermiştim, ama bir formül öğrendim 3 saatte bir yiyorsun kilo veriyorsun onu uygularım diye düşünüyorum garmastanı şimdidenmi başladın sürmeye
Dogumdan iki ay once baslamak gerekiyor cildimde cok kuru ama karinda falan catlama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?