2014 ocak anneleri kilo takibi

Canm bu arada 3 saat aralikla ne yiyodun gaz falan olcak diye ben paso haslama ve yogurt yedim ha bide aside tatlisi cok sut yapiyodu bunlarda kalorili nasil olcak

Emzirirken hiç diyet yapmadım varil gibiydim ama sütüm çoktu bebeğim bitiremiyordu sağıp döküyordum, sonra canıma tak dedi diyete karar verdim oğlum 4 yaşındayken, kahvaltı, arada meyve, öğlen yemeği sonra yine meyve sonra akşam yemeği tabiki çok kaorili olmayan cinsten 1 ayda 5 kilo vermiştim. Ama emzirme döneminde çok aldım 74 le doğum yaptım eve 68 geldim sonra yiye yiye yine 75 le çıktım kocaman göbeğim vardı herkes hamile zannediyordu yinemi aynısı olur acaba

Senin yerinde olsam emzirme doneminde diyetsiyene giderdim ben emzirirken ilk 3 ay ikiser kilo veriyodum kizim stresten ufak dogmasina ragmen bir anda mamasiz baya tombis oldu

49-50 kilo arasında hamile kaldım, şu an 58 kiloyum.ilk aylarda almadım almadım, son ay 3 kilo birden aldım.Doktorum bidahaki kontrolde bu kadar almamış olursan daha iyi olur senin için dedi. Şimdi biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama ne olacak bakalım 1 ay içinde :)

toplamda 14 kilo ile rekor bende sanırım ama kurtulacam fazlalıklarımdan iddialıyım arkadaş başka çaresi yooook

dert etmeyin güzel anneler rekor bende :) 66 kilo ile kaldım 83 kiloyum 17 kilo almış bulunuyorum.Ama suç asansörün 3 aydır bozuk, sırf onca katı çıkmamak için yürüyüşe gidemiyorum...

29.haftada 6.5 kilo almıştım.ama kontrolde bebeğimin kilosu düşük çıkınca kendimi yemeye verdim.bol proteinli beslendim.bebeğimin kilosu normale çıktı ama ben toplamda 10.5 kilo almış oldum:26:

Benim ikinci hamileligim. 33. Haftaya giriyorum, toplamda 15 kilo aldim. Aslinda daha da alirdim ama seker riski oldugundan dokturum diyet verdi, bu sayede son 2 ayda sadece 1 kilo aldim.
Ilk gebeligimi 27 kilo ile bitirmistim ama 1 yilda 25 kilo gitti. Bol bol emzirmek lazim. Bir de sut yapar diye tatliya serbete dadanmamak lazim dogumdan sonra.
Cikolata, tatli vs den uzak dur. Aksam belli bir saatten sonra yeme yeter. Dogumdan sonra gidiyor.

Canm bebegin kilosu normal mi.Diyetini yazar msin zahmet olmazsa

ikinci hamileliğim 35+1 deyim 7 kilo aldım bebişte 2635 gr doktor iyi diyor gerçi kilo almam az ama bebiş iyi. ilk hamileliğimi 12 kilo ile tamamladım .son 15-20 gündür hiç kilo almmadım ama bebiş alıyor

Ben de 34+3 de 59 kiloyum, 49 ile hamile kalmıştım.. 10 kilo, daha da kırk gün var, 13 olur da geçer mi bilmem...

33+1'deyim, kilom 58.700. Baştan beri 9 kilo aldım. geçen ay 3 kilo birden almıştım, doktorum fazla almışsın dedi, şimdi daha temkinli yiyorum. Bakalım doğumda kaç kilo olacağım.

37. Haftamdayim 71 le hamile kalmistim 92 yim 21 kilo almisim ilk bebegim bilemedim biraz rahat davrandim sanirim ufak olsaydi bebisim rahat raht normal doguma girerdim bebekte suan 3600 gr 49 cm boyunda

göğüs ucu çatlak kremi var kullanılabilir.. ayrıca 10-15 ayva çekirdeğini minik bir kavanoza koyup üzerine iki parmak kadar kadar gülsuyu yada normal su ekliyorsunuz.ağzını kapatıp 3-5 gün bekliyorsunuz, jelleşiyor, alın size doğal göğüs ucu kremi :)

bu arada 79 ile hamile kaldım 93 kiloyum.ilk 4 ay hiç kilo almadım, sonrasında aldık başımızı gidiyoruz valla, boğazımı da tutamıyorum. güya totalde hedefim en fazla 13 kiloydu ama geçmiş ola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…