Canm bu arada 3 saat aralikla ne yiyodun gaz falan olcak diye ben paso haslama ve yogurt yedim ha bide aside tatlisi cok sut yapiyodu bunlarda kalorili nasil olcak
Emzirirken hiç diyet yapmadım varil gibiydim ama sütüm çoktu bebeğim bitiremiyordu sağıp döküyordum, sonra canıma tak dedi diyete karar verdim oğlum 4 yaşındayken, kahvaltı, arada meyve, öğlen yemeği sonra yine meyve sonra akşam yemeği tabiki çok kaorili olmayan cinsten 1 ayda 5 kilo vermiştim. Ama emzirme döneminde çok aldım 74 le doğum yaptım eve 68 geldim sonra yiye yiye yine 75 le çıktım kocaman göbeğim vardı herkes hamile zannediyordu yinemi aynısı olur acaba
toplamda 14 kilo ile rekor bende sanırımama kurtulacam fazlalıklarımdan iddialıyım arkadaş başka çaresi yooook
merhabalar öncelikle şunu söyleme istiyorum daha çok erken biliyorum ama ben kilo almaktan çok tedirginim 2014 ocak anneleri buradan kilolarımızı takip edelim dikkat edelim istiyorum kaç kiloyla hamile kadınız kilo aldınızmı (daha erken almamışsınızdır) ama ben kilo konusundan çok korktuğumdan yazıyorum bunları
7 yıl önce 21 yaşımda 91 kiloydum sonra rejim yaptım kilomu 58 lerde sabitledim ama evlendikten sonra her bayan gibi bende aldım şuan 61 im umarım doğuma kadar çok kilo almam ödüm kopuyor eski günlere dönmekten:18::18:
Benim ikinci hamileligim. 33. Haftaya giriyorum, toplamda 15 kilo aldim. Aslinda daha da alirdim ama seker riski oldugundan dokturum diyet verdi, bu sayede son 2 ayda sadece 1 kilo aldim.
Ilk gebeligimi 27 kilo ile bitirmistim ama 1 yilda 25 kilo gitti. Bol bol emzirmek lazim. Bir de sut yapar diye tatliya serbete dadanmamak lazim dogumdan sonra.
Cikolata, tatli vs den uzak dur. Aksam belli bir saatten sonra yeme yeter. Dogumdan sonra gidiyor.
37. Haftamdayim 71 le hamile kalmistim 92 yim 21 kilo almisim ilk bebegim bilemedim biraz rahat davrandim sanirim ufak olsaydi bebisim rahat raht normal doguma girerdim bebekte suan 3600 gr 49 cm boyunda
22 ay emzirdim heray çatlardı enson 17 aylıkken çalamıştı dr gitmeye utanıyordum artık :)))) benimde kaynayan yerinde beyaz iz kaldı maalesef, bakalım bunda belki çattlamaz diye umut ediyorum, hastaneyede göğüs pompası götürücem, kendime gelirgelmez sağmaya başlıcam kısmetse, sen bişeyler yapıyomusun şimdiden çatlamasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?