bende hamile olduğumu yeni öğrendim 60 kiloyum şuan inşallah çok fazla kilo almam...
merhaba çiçeği burnunda annelerrrrr:)
bende 1.5 aylık hamileyim ve 52 kilodayım doktorum sadece 12 kilo alacaksın fazla almak yok dedi. alırsamda daha hamileyken diet yapmam gerektiğini söyledi. ama benim bünyem zaten belli çok yiyorum ama almıyorum. tabi genede dikkat etmek gerek.
merhaba herkese herkesin hamileligi hayirli olsun kizlar ben de 2. ye hamileyim. ilkinden 18,5 aldim hepsini verdim. simdi 53 ile hamile kaldim 6,3 haftaligim henuz kilo almadim. ilk hamilelikte acemilik oluyor ben 12 haftada 4 kilo almistim cok kendimizi uzmeden dikkat etmekte fayda var diogum sonrasi daha uzucu oluyor
hayırlı uğurlu olsun ilk hamileliğinizmi
evet ilk hamileliğim çok heyecanlı bugün 4+4 oldum yarın doktora gidicem herkes için hayırlısı olur inşallah...
merhaba
herkesin bebeği hayırlı olsun.ben 50 kiloyla hamile kaldım.şuan 7+5 günlüğüz.51 kiloyum. ama 15 gün önce 53 kgdım bulantı ve kusma ile verdim 2 kg.çok kötü geçiyor.umarım çabuk atlatırım herşeyden iğreniyorum.ama yedikten 10 dk sonra acıkıyorum.anlamadım bu işten bişey.siz de anlamamışsınızdır ne dediğimi.böyle karışık işteee...
Evlenmeden önce 50 kiloydum 10 ayda 10 kilo aldım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 63üm aşırı acıkıyorumyemesem tansiyonum düşüyor zaten düşüktür hamilelikte daha beter oldu akşam tartıldım 66 kiloydum bugün tartıldım 63 benim kilo oynayıp duruyo aşırı su içiyorum:) acayip şişkinlik oluyo karnım davul gibi şişiyo iniyo:) ben çabuk kilo alır çabuk veririm artık 30 kilo alsamda vericim doğumdan sonra ama şuan hiç kasamam kendimi bebişim sağlıklı doğusunda başka bişi istemiyorum süt elma kayısı müsli çeşitli meyve sebze ne bulursam yiyorum şuan:) ekmeği kestim ama çok az kepek ekmek yiyorum beni folik asit şişirdi aslında kızlar ben 5 aydır çocuk istiyordum b vitamini kilo aldırdı 60 oldum şimdi bir aydır yine içtim yine kilo aldırdı bugün dra gidicem bırakıcam ya 8 haftam doluyo zaten kilo almak mühim değilde doğum zor geçiomuş Rabbim bize ve bebişlerimize sağlık versin
Geçen yıl hazıran ayında evlendığımde 56 kiloydum suan 5 haftalık hamileyım ve 66 kloyum cok kılo aldıgım ıcın pişmanım inşallah daha fazla almam
7 haftalık hamileyim. 50 kiloyla hamile kaldım şu anda 52 yim.bunun için çok sevindim çünkü ilk defa bu kadar hızlı kilo aldım. hiç 52 olmamıştım :) ama bu aralar bulantım çok büyük ihtimalle o 2 kilocuğum da gitti
Bende 8 haftalık hamileyim. Evlendiğimde 52 kiloydum. 57 ye kadar çıktım. 57 ile de hamile kaldım. En son gittiğimde 58 olmuştum. Bakalım 2014 ocakta kaç olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?